-

Godmorgon från Malmö!

Ska göra mig i ordning nu och sedan åka till kontoret för att jobba lite! Sjukt nice väder här idag :)


-

Igår så tillbringade jag större delen utav dagen hos frisören och sedan på eftermiddagen så mötte jag upp Jothanna på Neo för att snacka och dricka lite gott!

Har egentligen lovat mig själv att inte sätta min fot där igen efter förra årets katastrof service och mat. Men de verkar fått in lite nytt blod så allt var faktiskt ok. Fortfarande ett stort frågetecken hur detta ställe kan vara så "hajpad". Läget är fantastiskt men resten skulle helt klart kunna bli bättre!

Men sangrian var god, cavan var kall och vädret levererade. Så stämpeln "en-total-katastrof" kan vi i alla fall ta bort :)

Avslutade kvällen på twin och blev sedan hämtade utav våra karlar!


-

Alltså min frisör är helt magisk :) jag bad om att få en naturlig ombre och detta blev resultatet! Helt över förväntan!


-

Har fått lukta lite på Vättern idag :)

Bästa sättet att starta dagen på är med morgonpw! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och bege mig mot frisören! Ska bli en ny människa.


-

Efter att ha haft ett par riktigt dåliga morgonpw's så blev denna dagens än så länge veckans bästa! Liten spolier kanske med tror denna dagen kommer bjuda på mycket sol. Man kan ju i alla fall hoppas :)

Nu blir det att dricka lite kaffe och göra frukost!

Munksjön 05.47:


-

Dagens eftermiddags mellanmål: keso med äppel och varma hallon! Har smaksatt det hela med kanel och kardemumma.

För några månader sedan så kunde jag inte äta keso men nu funkar det helt ok! Tänk va mycket man kan lära sig äta om man bara ger sig fan på ett :)


-

Precis avnjutit en skål frukost så just nu känner jag mig nästan lite ledsen..

Älskar verkligen frukost och det är helt klart det godaste målet jag äter på hela dagen. Känner mig aningen psykstörd som sitter på kvällarna och längtar till morgongröten :)

Men men upp och hoppa och ta sig an denna dagen! Mot 9-10 timmars jobb.


-

Det enda jag tänker på just nu är socker och mjöl (hej diethjärna!). Allt detta på bilden nedan var mitt konstverk som vi bjöd på ute i stugan på första maj! Flydde nämligen stan på grund utan demonstrationerna. Biskvierna blev något sjukt bra (för att vara min första gång).

Hade kunnat kapa av armen för ett sådant just nu! Jag hade en smörkräm med smak utav nougat samt hade doppat dem i smält Marabou schweizernöt. Ni fattar ju typ hur goda de var.... Och banoffee pie'n ska vi inte ens prata om!

Lyckades tjata till att vi skulle testa arlas nya kvarg idag med smak utav blåbär och den smakade himmel! Denna veckan är ätardagen extra välkommen!


-

Jaha det var ett tag sedan jag var inne och skrev några rader här. Det har varit så sjukt mycket på jobbet så när jag väl kommit hem så har jag fått lägga fullt fokus på träningen, sambon, vännerna och så sköta kosten någorlunda.

 

Var lite kul för igår träffade jag Sara och konstaterade kort:
”- Shiet alltså.. jag har inte ens hunnit läsa några bloggar denna vecka eller kollat insta. Snacka om i-landsproblem”

 

Sen satt jag mest och bara var ett mycket dåligt sällskap. Som tur var så var Sara nästan lika trött som jag. Det är det fina med bästisar man behöver inte ha miljoner saker att snacka om utan ibland går det lika bra att stirra in i en vägg tillsammans och dricka lite kaffe.   

 

Nehe nu ska jag förbereda mig inför Vårruset som jag ska springa om någon timma eller så. Tränat en gång inför detta lopp så har 0 förväntningar på mig själv. Men vinnarskalle som jag är så hoppas jag att jag klår de brudar från jobbet som jag springer ihop med ;) 


-

Hej hej hallå :)

Har hållit mig lite undan de senaste dagarna. Mycket på jobb och de dagarna man varit ledig så har jag lyckats stressa med annat! "story of my life..".

Idag är planen att jag ska fira både Sara och Fredrik. Sara fyller ju halv 50 åring idag så henne tänker jag lägga extra krut på idag ;) Men innan det så ska jag köra ett benpass på gymmet och kanske sola lite!


RSS 2.0