-

Människor som tror på en <3

Jag var hos en nära kompis förra veckan då vi solade och bara snackade allmänt! Från ingenstans så öste hon komplimanger över mig att hon hade suttit och kollat tillbaka på mitt instagramkonto för ett år sedan och tyckt att jag gjort en grym utveckling! Jag måste säga att jag blev så himla chockad, jag vet att jag och hon inte alls tycker eller tänker det samma om träning så när hon sa en så fin sak till mig så blev jag jätte glad.

Jag får så otroligt mycket rolig feedback så fort jag lägger upp en bild eller när jag träffat folk på stan och till och med på gymmet.

Vet knappt var jag ska göra med alla känslorna när folk säger så fina saker! Men ni får mig att gå med högt huvud, kämpa mer på gymmet och känna mig snyggare än vad jag egentligen är :) så tack!


-

Ligger och är helt död i sängen.. Igår så ändrade Sebbe om mitt träningsschema så tror inte jag ljuger när jag säger att igår så körde jag det jobbigaste benpasset i mitt liv! Till och med Sebbe var chockad över hur trött jag var. Så det känns minst sagt av idag..

Annars då så är det i morgon bara 1 vecka kvar till jag byter jobb. Känns som det gott sjukt fort ändå. Så får passa på att njuta nu när det äntligen är lite lugnt för höst och vinter kommer bli tuff. Så passar på att njuta för fullt! I helgen så njöt vi utav det fina vädret och firade min mormor som fyllde 75 år. Hade gjort en tårta till henne som hon blev glad för :)

Ska gå ut och njuta lite nu på balkongen. Vem vet när man utan att frysa kan sitta ute och dricka sitt kvällskaffe nästa gång?


-

Lunchrast och jag tar tillfälle att njuta lite utav solen som faktiskt lyser :)

Idag på min morgonpw så var det klarblå himmel så hade faktiskt förväntat mig lite bättre väder idag, men vad gör det när jag ändå ska sitta inne och jobba ;)

Mycket lugnare på jobbet nu! Förra veckan var helt sjuk då allt ska lastas ut innan alla stänger för semester. Så efter att ha överlevt förra veckan så ska jag nog kunna stå ut de sista veckorna!

Nähe luta sig tillbaka och njuta lite då innan jobbet kallar.


-

Hej hej hallå :)

Jobbar en hel vecka och börjar förbereda mig mentalt för att en ny sådan börjar i morgon. Bara 2 veckor och 4 dagar kvar till jag börjar mitt nya jobb :)

Annars har jag firat bebban som fyllt 25 år. Hela fredagskvällen spenderade vi på diverse uteserveringar och det slank ner ganska många glas! Så igår var jag hel död.

Ska snart dra till gymmet för att köra sista baksida benpasset på en vecka. Hela denna vecka ska jag vila ifrån benträning på grund utav att jag har ett knä som gör ont. Lär bli en utmaning kan jag lugnt säga :)


-

Första dagen tillbaka på jobbet och jag skulle ljuga om jag sa att det var en enkel match.. Men jag tog mig igenom denna dagen med och det var himla trevligt att träffa kollegorna och ha lite rutiner!

Ingen måndagsklubb för mig idag men däremot måndagsgym! Det blev ryggen som blev ordentligt mosad. Så nu sitter jag och bara njuter i soffan. Maten är nere och snart ska jag gå och lägga mig och sova :)


-

Denna morgon startade på bästa sätt med en lugn morgonpw med den lilla hårbollen. Våra promenader brukar vara på dryga timman varje dag men idag blev den nog något längre.

Älskar att starta dagen med friskluft och att sedan få komma in och äta frukost och bara fånga dagen lite innan den precis börjat!

Ska spendera några timmar på balkongen innan Sebbe kommer hem. Tråkigt nog så blåste det ju in ganska mycket moln vilket är ganska stor skillnad mot vad det var i morse med knallblå himmel. Men med en bra bok och ett glas iskallt vatten så kan jag lätt slå ihjäl lite tid :)


-

Har fått njuta ute i den småländska idyllen (dvs vår sommarstuga) idag tillsammans med min mamma, pappa, mormor och morfar!

Varenda gång jag kommer ut dit så skickas jag tillbaka till min barndom. Är nästan born and raised där ute på somrarna :) Jag hoppas att när jag väl får barn att de kommer ha lika kul där ute som jag haft. Man lär sig verkligen att uppskatta skogen och lugnet där ute när man bott i stan ett bra tag!

Men som i vanlig ordning när både mormor och morfar är med så är det ordentligt med mat som gäller. Så två portioner dillkött samt efterrätt slank ner där ute. Så jag har megaladdat inför dagens benpass (fokus baksida).

Sitter och småsmuttar på en kaffe och ska snart dra till gymmet! Ska bara se till att jag verkligen missar fotbollen. Hehe :)


-

Känner mig mer död än levande idag. Och då var jag inte ute och slarvade igår :)

Istället träffade jag Antonia och gjord ett benpass (fokus framsida) på Nordic Wellness (Atlantis). Hon tvingade mig igenom 7 set 8-12 reps i legextentionmaskinen med diverse påhitt om dropset på sista setet och töj emellan varje set. Ett tag där så trodde jag att jag skulle dö!

Men så här summan utav kardemumman så är det skönt idag att vi kämpade oss igenom det. För det var länge sedan jag hade en så go träningsvärk i framsida ben :)

Tycker det är så himla skönt med Antonia att hon och jag är lika träniningstokiga. Hon är typ den enda tjej jag känner som inte kollar på mig om om jag vore dum i huvudet när jag berättar att jag tränar 6 dagar i veckan.

Nej nu måste jag avsluta artikeln med Dennis Wolf och sedan börja göra mig klar :) när som helst är Sara här och då ska vi gå ner och kolla in matmarknaden!-

Kände att det var dax att skriva ner några rader nu :) Motivationen att skriva har varit lika med noll men det är ju tur att det bara är här som motivationen sviker!

I söndags så drog jag, Sara, Dick och Sebbe till Liseberg. Och jag som aldrig vinner vann vid första försöket på Marabou chokladhjulet :) Annars så skrek jag sönder min röst i alla åkattraktioner så både igår och idag så har min röst varit lite hes!

Nu ska jag och Ness fortsätta slappa. En viss hund ligger jämte mig helt utslagen ;)


RSS 2.0