-

Det är verkligen någonting med mig och att gå i mataffärer..

 

Igår så skulle jag till Willys för att småhandla lite till dagens fredagsfika som jag bjöd på. Det skulle bli cheesecake och jag stod som bäst och tänkte avsluta mitt ”shoppande” med att plocka på mig lite frusna bär osv. Plötsligt så knackar någon på min axel och bredvid mig står en MC-knutte.
Han inledde med ”- Hi, do you speak english?!” och sedan stod vi och kallpratade i cirka 10 min. Hur kan detta hända mig två gånger på mindre än en vecka? När jag berättade om förra veckans kallprat på Ica för Sara så förstod hon inte hur jag inte kunde fatta att han faktiskt raggade på mig. Jag känner inte av såna signaler längre eftersom jag inte bryr mig antar jag.. Gårdagens kille som senare visade sig vara tysk från Göttingen (som jag för övrigt vet vad det ligger för jag jobbar med Tyskland ”liten parantes”) visade det något mer tydligt eftersom han försökte fråga lite snyggt vad jag skulle göra efter jag handlat och om jag ville med på en kaffe. Men tjiiii fick han för det!

 

Men helt allvarligt är det någon ny inne bok jag inte hört talas om som florerar kring killarna där ett utav de hetaste pick-a-girl-up ställena är mataffärerna? Jag minns sååå väl när var och varannan kille läste Neil Strauss bok ”The game” och alla killar gick och körde med den attityden och raggningstipsen på krogen, snark säger jag bara! Har jag sagt det förr att jag är så glad att jag har min sambo och att jag inte är singel? Ni får det igen.. JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG INTE ÄR SINGEL!

Men summan utav kademumman killen igår var absolut jätte trevlig och vi pratade mycket om skillnader mellan tyskar och svenskar vilket var riktigt roligt speciellt om man jobbat med tyskar ett tag som jag har *hehe*. Tyvärr är jag nog lite fördomsfull när det kommer till att folk bara kommer fram till mig och pratar speciellt när det är någon som pratar engelska det känns alltid som jag måste vara beredd på att någon försöker lura mig  osv. Men efter samtalet så kanske jag kan släppa lite på de fördomarna (men bara lite)! Jag tycker fortfarande det är lite sjukt att försöka plocka upp någon i en affär men well well det kanske är så spelplanen ser ut för er singlar nu för tiden vad vet jag. 


Kommentarer
Postat av: Sara

Så jäkla roligt alltså!! :)

2014-04-11 @ 13:18:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0