-

Sitter på balkongen och dricker kaffe. Var precis på gymmet och körde slut på överkroppen!

Har egentligen svårt att fatta att i morgon så sitter vi på planet och ska strax landa på Rhodos. Men men dax att inse fakta och börja packa :) ikväll blir det en lugn hemma kväll med taco!


-

Igår när jag kom på att jag inte skulle jobba (inte lite lycklig heller..) så bestämde sig jag och fidde för att gå ut och ta några kalla. Först blev det piren på en överbefolkad uteservering och efter det blev det murphys där vi tog in en kanna sangria och satt och tjötade med lite mer folk.

Hade varit en perfekt kväll om inte jag hade fått det kioskmongot jämte mig som inte kunde ta att jag inte var singel eller något liknade.

Men i vilket fall som helst så var det en jätte trevlig kväll och skönt att hinna träffa några vänner innan vi åker bort!
-

För några veckor sedan så stod jag i omklädningsrummet på gymmet och skulle köra ett benpass. Från ingenstans frågar mig en tjej ”- Jag måste bara fråga men tävlar du för någonting?!” Det var så jag träffade Jonna..

Igår stod vi utanför gymmet och blockade hela cykelbanan medan vi stod och pratade om allt mellan himmel och jord i 40 min.
” Du har sån otroligt bra symmetri, men det får väl du höra jämt?”

 

Denna tjej vill jag bara krama sönder och det sjukaste är att hon är grymt vältränad själv och så står hon och berömmer mig! Nu har vi i alla fall bytt nummer och ska ta oss ut på en PW tillsammans snart.  

 

MEN.. Jag bara älskar människor som vågar ta kontakt med andra och vågar ge andra beröm. Själv brukar jag tala om för tjejer när jag tycker de har snyggamuskler, häftiga skor och så vidare men för det mesta får man ett ”tack” följt utav en massa blickar som säger ” varför-pratar-du-med-mig?-är-du-helt-jävla-dum-i-huvudet?!”. Men just denna gången var inte Jönköping så litet som jag är van vid, UNDERBART!


-

Såååå jag fastnade visst på bild igår på vårruset. Men även fast jag tycker den är ful så gillar jag den lite för jag ser så glad ut och jag var glad både före och efter. Min tid jag sprang in på var jag ändå ganska nöjd med 24.35 fast egentligen spelar inte tiden någon roll för mig utan att det var att jag orkade ta mig runt utan att sluta helt död. Jag till och med maxade de sista 100 metrarna och det kändes helt ärligt som mina ben flög fram. Jag hade kunnat ge mer och det är en känsla som är så härlig som jag inte skulle byta bort mot något här i världen.

Jag älskar mitt nyare starkare och mer uthålligare jag! 


-

Har nog inte riktigt fattat det men om 1 vecka så vaknar jag på Rhodos istället för hemma i jönnet!

Känns som igår när jag satt den novemberkvällen och bokade resan och nu är det mindre än en vecka kvar!

Ska bara kämpa mig igenom denna fullvecka på jobb och sen blir det välförtjänt semester.


-

Kom i säng lite efter kl 04.00 och är uppe nu! Känns ju fullt normalt.. Så nu får det bli en morgonpw eller nått!


-

Same same but different!


-

Ska strax äta frukost försöker bara bli lite människa i soffan. Var ute 08.00 på morgonpw men sen när jag kom hem så somnade jag jämte min man. Egentligen helt ok eftersom jag var hemma från jobb igår kl 04.00 men känner mig lite ur balans.

Inget som inte lite frulle och kaffe råder bot på dock :)


-

Det sved gott i benen idag under morgonpw..


-

Ibland känner jag som att jag skulle vilja skriva mer, mer än vad jag gör nu i alla fall. Men jag inser att jag inte längre kan skriva som jag gjorde förr om hur jag kände och tyckte.

Det finns helt enkelt för många som kan ta illa vid eller misstolka hela tiden för att jag ska orka vara mer personlig.

Har ju blivit en hel del inlägg under åren. Vissa bättre än andra! Men utav känslomässiga skäl så väljer jag att ha kvar bloggen och iaf försöka skriva något utav värde.

Jag är så mycket mer än det här och jag önskar bara jag kunde få visa det mer här!


-

Knappt nöjd tjej innan träning :) Vill köra slut på benen och rumpa idag men halsen talar för något annat!


-

Hemmagjord latte på morgonen är väl lyxigt! Men det är jag värd :)


-

Lite flyt idag när jag vaknar 10 min innan klockan ska ringa och sträcker mig för att stänga av mitt alarm 05.55 för att upptäcka att jag glömde sätta igång det igår!

Men ingen missad morgonpw här inte, ha! Antar att kroppen vänjer sig vida att gå upp så tidigt efter ett tag.

Nu ska jag ladda upp med en stor frukost sedan blir det jobbet några timmar!


-

Tjobre! Sitter på balkongen nu och har precis fått lite grillat i magen. Känns bra så här efter dagens överkroppspass!

Annars idag blir det bara en latte ute på balkongen och senare kanske en film med min man.


-

Hej hej hallå! Har precis tryckt i mig frukost och innan det var jag ute på morgonpw runt munksjön och sedan en liten promenad med hundarna.

Nu ska jag marinera kött och sedan sticka iväg för att fixa en grej till sara som jag ska gå och fira om en stund!

Dock finns hennes tårta som jag bakade igår kvar. Den åt jag, Linnea, Stefan och Sebastian duktigt upp igår! Så här såg den ut innan den försvann.. Haha!


-

Uppe med tuppen idag (ingen väckarklocka behövs här inte) och ska snart ta mig ett varv runt munksjön.

Senare idag ska jag först hem och fika hos fidde som fyller år och sedan ska jag gratta Sara som fyllde år igår.plus att jag ikväll ska ha över Linnea för lite tjejsnack och vin på ballen (som hon så fint kallar vår balkong!). Kanske lika bra att jag är uppe i tid!

Hepp hepp..


-

Om jag gottar mig på jobbet? Svar ja! Men bara på lunchen..


May. 01, 2013

Startade dagen idag klockan 8 bara för att hinna med allt jag planerat att göra idag.

Utanför gården möttes jag utav 20 talet polisbussar plus massa poliser som hälsade mig god morgon! Efter varvet runt munken så hängde jag på låset till Ica för att köpa mys frukost till mig och hjärtat!

Just nu sitter jag bara och funderar på när det är okey och väcka honom?! Dagens ilandsproblem är att vi har balkongdörren i sovrummet. Jag som ville sitta där ute, äta frukost och inviga våra nya balkongmöbler, vilket dilemma !


RSS 2.0