-

Ja till förra inlägget skulle jag ha text också.. Jävla skit app!

Igår så fixade jag grahamns och protein pannkakor till min bakfulle sambo! Passade även på att njuta utav årets första jordgubbar! Det satt där det skulle om man säger det så.

Nu ska jag fixa frukost efter min avslutade morgonpw och senare idag blir det ett överkroppspass på gymmet! Måste ladda batterierna för ännu ett barpass ikväll.

Bilmässan, solsken, lönehelg och nästan fullmåne, Say no more!


-


-

Återkommer snart kanske med vad jag pysslat med de senaste dagarna. Men va bara tvungen att dela med sig av en händelse på Harrys igår.

Blond äldre tjej tränger sig fram i baren ett ex antal gånger (läs: skit jobbig). Tillslut petar hon på Niklas för att få kontakt:
(blondinen) - kan inte du säga till bartendern att det står en snygg blondin i baren som vill beställa en drink?
(niklas) - okey, var står hon då?
*blondin går skitsur därifrån...*


-

Detta står på mitt skrivbord..

Men mmmm går på diet så får mumsa på mitt päron! Livet på diet är bra kul.


-

Idag har varit en sån där dag jag har fått massor gjort! Tvättat, städat, gått 2 promenader, kollat hockey, lagat matlådor, firar saint patricks day, druckit baileys coffee med grön grädde osv..

Himla bra dag men nu ska jag ta ut vovven på hennes sista promenad och sedan tror jag att ja ska gotta ner mig i sängen :) hårt liv!


-

Nån gång ska alltid vara den första!

(gäst) - du tränar ganska mycket va?
(jag) - ja!
(gäst) - det syns! Vad tränar du?
(jag) - styrketräning främst!
(gäst) - aha? Ingen kampsport eller så?
(jag) - nej! Hurså?
(gäst) - du ser ut som en fighter! Alltså du ser riktigt farlig ut!
(jag) - du är den första som någonsin sagt att jag ser farlig ut!
(gäst) - ta det som en komplimang!

Farlig tjej?!


-

"När du är bra är allt omkring dig bra, när du är dålig är allt omkring dig dåligt.."


-

Usch vilken oförskämt trevlig tjejkväll jag hade går :) först hemma hos mig och åt mat (högrev långkokt i vin och annat gott till det pressad potatis) och sedan vidare till Stefan och lite korvfest!

Jag drog hem tidigare då min sambo slutade men det märks då inte idag så jag har vääärldens huvudvärk! Ska kräla mig upp ur sängen nu och försöka få i mig frukost!


-

Haft en sån där vecka då jag jobbat jätte mycket.. Och när jag väl kommer hem så blir det oftast direkt på gymmet och sedan hem, äta, sova, dö.. Kom på mig själv när jag var på ica med att bara stirra på mjölken och inte ha någon jävla aning vad jag gjorde där!

Men nu är det helg och jag och sibäz har varit ute på morgonpw och sitter och äter pannkakor i skrivande stund! Ska ladda batterierna ordentligt denna helg och kvällen till ära så ska jag ha tjejmiddag med några utav de bästa människorna jag vet!


-

En sådär något kall morgonpw idag 06.10! Men nu sitter jag här pigg och mätt och mer redo för dagen en någonsin. Lets do this!!


-

Morgonpromenad: check!
Årets fetaste bäll: check!
Frukost: check!

Nog för att hotellfrukost är gott men ingen frukost knäcker de jag gör på helgerna själv! Kör en gammal klassiker bara för jag aldrig får nog utav den.


-

Jag har inte riktigt haft ork att skriva eftersom jag kom hem från utbildningen i torsdags kväll och i fredags drog mitt nya jobb igång. Stundvis under allt kaos i fredags så undrade man om man gjorde rätt som bytte. Men samtidigt ska det bli skönt att få nya utmaningar.

I morgon är en ny vecka och i natt drömde jag om samtliga lastorter i Tyskland. Bah!

Tänkte jag skulle rensa tankarna lite med en morgonpromenad.


RSS 2.0