-

Sandras Vett & Etikett på gymmet:

- Släpp inte vikterna efter du kört klart ditt set, det finns en mängd olika anledningar till varför man inte gör så... En är att den kan hamna på min fot och då tar jag närmaste 10 kg vikt och slänger på dig!!!
 
- Plocka undan efter dig! Vet inte hur många gånger jag gått och letat efter hantlar, vikter och skivstångar eftersom vissa tjabos inte kan plocka undan efter sig.

- Lyft gärna tung men så du själv klarar av det eller har någon som passar på dig! Brinn inte på mig när du ligger där ensam och försöker lyfta 150 kg i bänk och missar så jag får springa fram och hjälpa till.

- Om ni tränar i gäng är helt okey med mig men håll tempot istället för att tjöta. Vissa utav oss tycker inte det är okey att ni tar upp en maskin i 30-45 min.

- Jag har inga problem att förstå att ingen kan allt men att gå första gången till gymmet och köra stenhårt är kanske inte en så bra ide. Fråga mig gärna hur maskiner funkar eller hur man utför vissa övningar för det tycker jag är jätte kul. Men det kanske är bättre att du får dig en ordentlig genomgång utav någon personal på gymmet som faktiskt är utbildad för det.

- Om du inte kan titta på folk utan att de märker det så ska du kanske lägga ner. Ingen gillar någon som glor på en medans man tränar.

-  Vi alla pustar och frustar när vi lyfter tungt men om du börjar gapa så fort du pressar första repset så går du kanske ut lite väl hårt. Och jo du syns på gymmet.. du behöver inte skrika, vi fattar du lyfter cepe tungt.

- Av samma anledning som man inte får prata i telefon på bio osv så gör man inte det på gymmet. Och om du gör det prata tyst. Jag behöver inte veta vad ni behöver handa till kvällsmat osv.

- Jag är absolut inte omöjlig att snacka med om du gör det MELLAN jag gör mina set. Börja inte snacka med mig medans jag står där och räknar reps det är irriterande och otroligt störande!
  
- Stå inte för nära mig när jag kör med skivstång, viktplatta eller med hantlar dels är det störande men alla viktigast är att jag kan göra dig illa om jag inte får utnyttja det space som vissa utav mina övningar kräver.
 
- När jag kommer in i viktrummet för att få gymma med ”de stora pojkarna” kom ihåg detta: Jag är en tjej inte en alien..

- Du är en person uppta då inte maskiner, handlar eller skivstänger som om du vore tre.. Kör en övning åt gången, enda gången jag köper att man upptar 2 hantlar, viktplattor eller skivstänger är när man supersettar och det är ENDA gången det är ok.  

RESPEKT gäller överallt och jag tycker inte man ska behöva sätta upp en massa regler eller hur man beter sig på ett gym, använd sunt förnuft.


Kommentarer
Postat av: mor

Japp då vet jag precis vad jag ska och inte ska göra! Tack för tipset.

2013-01-19 @ 04:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0