-

Heeeeeeej! Har ni saknat mig?!

Jag kände att jag behövde en liten paus (igen!). Önskar jag kunde klona mig ibland så jag kunde göra alla de 10000 sakerna som jag egentligen vill göra/som jag tror jag måste göra. Men bland är man bara människa och måste inse sina begränsningar. Typ att inte störta med huvudet rakt in i en vägg.

Så vad har hänt sedan sist?

Till och börja med så har jag kickstartat med att äta mellanmål och hoppa över fredagsfikan på jobbet. Har hållit på med detta sedan förra måndagen (läs snart två veckor) och en så länge rullar det på. Framför allt känner jag hur mycket mer piggare jag blir och dessutom klarar jag av att prestera det där lilla extra på gymmet. Gillas!

Sen så har jag köpt julklapp till Sibäz, som han redan i tisdag fick veta vad det är… Jag är sådär bra på att hålla igen på vad folk ska få i presenter. Men det enda positiva är att min sambo är precis likadan och min julklapp fick jag i måndags. I alla fall så blev hans julklapp i år en resa (precis som förra året). Denna gången slog jag på stort och bokade en vecka på Rhodos på ett lyxhotell i maj. Och ja jag dör så mycket längtar jag redan. Och i och med Rhodos så blir det dietande med start 1 mars, till dess kör jag på som tidigare inget extremt men försöker minimera onödigheter.

Och nu innan jag glömmer så har jag satt nytt PB på marklyft, det kom lite utav ett misstag när jag och Sara var och tränade förra helgen. Jag skulle visa Sara att jag pallade av 30 kg och gick på den stora stången och de STORA vikterna. När jag var klar insåg jag sedan att jag lyft 40 kg istället för 30 kg. I alla fall ett roligt misstag minst sagt och jag och Sara fick oss ett ganska gott skratt.

Så Sara nu fick du något att läsa : )


Kommentarer
Postat av: Sara

Tack!

2012-11-22 @ 20:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0