-

sitter i sängen med tandvärk.. jag håller på att få en ny tand. känner mig typ som 7 år!

-

svampar i öronen .. svampar till öronen!

såg att linnea och koffe ska ha inflyttningsfest på lördag.. och så väljer de denna lördag utav alla dagar då jag redan har planerat att vara riktigt snor bakis och sleten. har till och med kollat in en film jag ska ligga och slö titta på kl 20.00. förra året överlevde jag ju dock Onroadmöte/spex på fredagen med uppstigning kl 06.00 på lördagen (med 2 timmar sömn i kroppen) och sedan konferans till kl 12, och på lördagkvällen tog jag mig an ännu en utgång.. vad säger att jag inte skulle klara det denna gången?

det är sånt här man bara får rynkor utav att ens tänka på..-

känner hur öroninflamationen sakta men ganska så säkert smyger sig på... och så lite feber på det. självfallet det kan inte bli mycket bättre.

ska tvätta en tvätt till och sedan blir det bums i säng för att försöka sova bort sjukdom. mannen tittar in runt 23-00 när han slutar så då blir det att pussa lite lätt på honom innan man dör in i sin utmattning igen.

btw. jag glodde in ett par riktigt fina ben och frågade Sibäz hur jag någonsin kunde få sådana ben...
(Sandra) - se där, såna ben vill ja ha *visar en bild på datorn*
(Sibäz) - ja dom va fina...
(Sandra) - ja men hur får man såna ben? hur tränar man då?
(Sibäz) - man tränar utan vikter, äter typ bara sallad eller inget alls..
(Sandra) - ÄTER bara sallad? Nä då kan det faktiskt kvitta! Så dumma är faktiskt inte mina egna! 
(Sibäz) *asg*

jag är lite som min far på den punkten när det kommer till sallad, jag anser dock inte att tomater är giftiga eller att mamma försöker att lura i oss tomater igenom att blanda i gula i salladen, men jag äter det enbart som ett tilbehör och för att jag måste! jag skulle aldrig kunna se mig själv enbart leva på sallad!
bye bye legs ... (bild people)


-

Ska strax sätta igång och ta på mig lite kläder har inte gjort mer idag än att försöka väcka Sibäz och sedan varit och solat. Om en timma beger vi oss på söndagsmiddag hos mina föräldrar och sedan ska jag hem till Sara.

Orkar inte direkt skriva mer, har en sån jäkla huvudvärk så det känns som minsta lilla får mitt huvud att sprängas, tex så jag blir bara irriterad utav att höra ljudet utav knapparna på tangentbordet när jag skriver. Snacka om i-landsproblem..


-jag vill ha till sommaren, mamma kan du virka?!


-

Haft en riktig pissedag på jobbet, men det är ju i alla fall tur att det är fredag.. hade det varit måndag så hade jag typt behövt gå ut och hänga mig på terminalen eller nått!

Well well hemma nu och ska strax dra igång och träna sedan blir det att städa upp lite och sedan äta nått gott. Det är så mina fredagar ser ut, jag vill inte vara med någon (förutom Sebastian då, lite svårt att komma bort när vi bor ihop) eller göra något. Fredagar är dagar då jag bara tänker på mig själv...


But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible..


-

got to go to work...

Fick en kommentar igår utav vår arbetsmassör att min rygg var minimal. Och med tanke på att hon masserar HV71s a-trupp så har jag inte svårt att se att i jämförelse med de bergen så är min rygg ganska minimal..

-

En bäll förde två främlingar samman:
Kille springer som fan över övergångställe och lägger feting bäll precis framför mig. Jag börjar asgarva och går ett steg ifrån honom och lägger en minst lika stor bäll.. han asgarvar och jag tittar på honom och säger "jävla karma!"...


-

har tråkigt.. pojkvännen ligger och sover och jag sitter sliten och lite bakis och kollar runt på bloggar och andra hemsidor.

Idag känns det som att jag kan vara glad om jag ens orkar att dra mig ut på en promenad..-

Jag skippade hela grejen med vinet & kaffet ikväll, istället har jag varit hemma, gått en promenad och ätit pestopasta (typisk maträtt jag gjorde som singel därför även kallad singelpasta!). 

På bussen till jobbet idag så satt jag och kollade igenom en massa gamla mess ifrån 2009. Många utav messen fick mig att skratta men det var också många mess som gav mig en klump i magen. Tänk vad mycket som endå hände 2009 (singelåret). Men bland alla dessa messen så dök också de första messen ifrån Sibäz upp.

Det var en söndag och det var dö sent för jag låg och sov och undrade vem i helvete det var som försökte att väcka mig när jag skulle gå upp för att jobba kl 06.00...
Sibäz kl 01:28 14/12 2009
Hej det är sebbe kmr du ihåg ir haha vad gör du?

.. fortfarande så orkar jag inte kolla vem det var trodde bara det var Oskar som var lam.

Sibäz kl 02:41 14/12 2009
Nu stör jag igen :D haha hata mig inte ! Jag gillar bara att prata med dig :)

Runt kl 03.00 så bestämde han för att ringa (och bland annat väcka mig) men när han väl ringde så kunde vi inte sluta prata..

Det är rätt skumt men jag kommer forfarande ihåg känslan och får samma känsla när jag läser dessa mess om och om igen. JAG FÅR GÅSHUD..


-DÅ: juldagen / NU: dregla kudde


-

TISDAG och jag dör utav sömnbrist. Det har varit så de senaste veckorna.. jag somnar i tid men vaknar i omgångar under nattens gång.

Well well, efter jobbet idag så far jag hem till Linnea och Kristoffer för lite fika. Jag om någon uppskattar när jag blir bjuden på kaffe och fika eftersom vi här hemma på torpa inta har någon kaffebryggare längre.. för er som minns den mögliga lilla kräket.

Andreas om gårdagens pådrag på jobbet:
(Andreas) - Alltså shit vad mycket det blev att göra.. men alla som startar med en mjukstart är pussy´s. Du & jag Sandra går ut hårt ifrån första början!

-

Idag var verkligen inte min dag.. började med att Junior drog omkull mig när vi var ute och gick, någon gång i samband med allt detta kaoset så förlorade jag mammas och pappas volvo nyckel. Så det blev att sitta på en buss större delen utav dagen, fram och tillbaka, hade tur som kunde lifta med Linnea hem ifrån Norrahammar men annars har det varit ett jäkla farande.. jag borde ha fattat att det var ett dåligt omen när äggen blev för löskokta i morse.

Ska bara lägga mig ner och stanna i sängen hela dagen.. fast egentligen borde jag lägga mig och sola en liten stund. Men allt i vågrätt tillstånd känns okay för tillfället.

-

Ligger i sängen och glor på lite resor till Barcelona.. jag och Sara pratade om att resa iväg tidigare idag. Blev ännu mera sugen nu när jag kollar på hotell och bilder, ska lägga fram lite förslag till fröken Sara så får vi se vad hon säger. Hade i alla fall varit sjukt nice. Sen har jag tänkt mig att jag och Sibäz ska dra iväg till hösten eller nästa år, kanske Egypten?!

Well well.. jag sitter här och drömmer och hittar gamla bilder på när man var cp brun. Speciellt den sommaren då jag och Lina pressade som fan, sinnes så brun jag var den sommaren. låt våren och sommaren komma fort...-jag och sibäz passar junior i helgen.. 
så här ser det ut efter vi ätit lamm, citronrisotto samt hallon & fikon basserad rödvinsås.. 


-

Nu när jag endå är ledig så tänkte jag hinna med en massa saker... men så tittar jag ut ser att det snöar ännu mer, då blir jag bara trött!

Så istället för att fara överallt så ska jag bara sependera dagen hemma med Sibäz, kanske testa några sköna sovpositioner, glo lite greys anatomy och enbart göra sånt som man kan göra en ledig och snöfylld dag.

-

Det slog mig idag att detta är året då jag fyller 22 år... kanske samma år som man blur vuxen? i Alla fall så fick insikten mig idag att inta facet nedan, minus fingrarna då. Det slog mig faktiskt på jobbet..
(Andreas) - Vad sitter du där med det facet för?
(Sandra) - Herre jävlar.. det slg mig precis att jag fyller 22 år i år.
(Andreas) - Jag fyller faktiskt 22 om lite mindre än en månad.
(Sandra) *gör facet igen* - HERREJÄVLAR vad gammal du blir!
(Andreas) - Käften!

I alla fall så är åldernoja inget nytt för mig.. det började redan för några månader sedan då jag fyllde 21 år och Jessica och Linnea lovade mig att jag skulle få botox i födelsedagspresent. Sedan dessa så har jag sett rynkor överallt!

Men förutom att åldersnoja mig så har jag träffat Petra & Anna. Faktiskt utav en ren slump, allt kan hända på torpa. Men vi snackade lite om sommaren i Stockholm och ev Båstad, det kommer bli så bra. Ser extra fram emot sommaren i Stockholm eftersom jag och Sibäz får träffa våra vänner men också samtidigt spendera ett par dar tillsammans i storstan.  facet ..


-

Var hos Linnea igår och tittade på hennes och Kristoffers nya lägenhet, jag tror det kommer bli as mysigt när de väl kommer till ro. Det får dock mig att längta ännu mer tills vi får vår lägenhet, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...

Nu har jag och mannen precis ätit en god kycklinggryta och nu ska jag gå ut och gå. Det värker i hela kroppen och enligt mig så finns det inget som gör mer nytta än motion. Det botar och slår allt!


-

Fuck it, vi kör mitt matår 2010.
Mitt nyårslöfte till detta året är att jag ska bli bättre att klicka pix!

                                 

done alla 2010´s bilder ifrån mobilen .. överväger starkt att skaffa hjälp!


-

Mannen sover sött efter att spenderat större delen utav natten uppe, först var det CS och sedan var det UFC gala kl 04.00 i natt. Det är tur att han har energi som en 14 åring.. jag själv däckade vid kl 22.00 igår jag har nämligen energi som en 30 åring.

Nu ska jag äta frukost och sitta och glo på filmen (Surrogates) jag aldrig hann med att se klart på nyårsafton. Jag tänkte jag skulle försöka sammanfatta mitt år med bilder och lite text, men om sanningen ska fram så skulle jag göra ett mer lyckat inlägg med att sammanfatta mitt mat år 2010. Jag har nämligen någon bisarr böjning för att fotografera mat..

-

Jag är fan sämst, jag glömde min kamera igår... så ni får stå ut med kassa mobilbilder. Enjoy! För örigt hoppas jag att ni hade ett lika trevligt nyår som jag igår, vi firade in tolvslaget på en sjö i natt, massa skumpa drickande, pussar och en himmel upplyst i alla regnbågens färger!

 

   

 


RSS 2.0