-

Sitter i Sibäz förstora Filippa K tröja, den luktar som han alltså helt jävla underbart. Det är en sak som är väldigt typiskt för Sibäz. Till och med min mamma sa det, att han luktar gott alltså. Hur kan någon lukta så gott?

Ska strax springa till bussen för att tillaga mammas födelsedags middag. Det är min födelsedags present till henne :)

-

Och så var det de här med känslorna...

Jag känner mig en aning delad just nu. Det känns som jag är delad i två. Som att någon står och drar mig i höger armen och en annan i vänster armen.

"vi går runt på jorden ett tag, och ljuger om vad vi tänker." enkla och banala ord som tåls att upprepas.

Så många ggr jag valt att dölja mina fel för att istället på ytan verka vara den där sortens människa som är värd att älska eller egentligen bara värd någonting. Som att jag inte vore tillräckligt värdefull som jag är?

.. även fast det inte syns så går faktiskt jag ibland sönder!-

hallå hej, precis vinkat av Sara efter en liten kvällsmåltid under diskussion.

Känns som jag bara klottrar ner vad jag gör om dagarna här nu för tiden.. jag tittade tillbaka på 2007.. shit jag har hållt på att skriv tankar, skit och känslor nu i 4 år snart. Jag var nog mer öppen förr.. men det kanske har mycket med att göra att jag var yngre. Jag har mycket större respekt för mitt privatliv nu än jag hade då. Men man behöver ju inte vara ballast i 8:an längre heller..

Helt ärligt alla behöver inte veta allt om allt och alla!

-

Verkligen inte gjort någonting sedan jag kom hem ifrån jobbet, gick 42 min ifrån råslätt till torpaplan för buss jävlen missade mig igen så jag var tvungen att göra något konstruktivt med min ilska.. så jag går!

Annars bara slötittat en film och kollat runt på nätet efter något underhållande...

florist känns som ett harmonisk jobb va? jag saknar att vara kreativ! (bilderna är ifrån skoltiden då vi skulle anordna ett blomsterarrangemang till bröllopsborden.)

-

Kört fullt ös medvetslös de senaste timmarna, damn vad mycket man kan hinna egentligen om man bara har lite energi över! Har hunnit lagat två olika måltider dvs till matlådor, tränat och varit hemma och städat. Inte illa på bara tre timmar.

Det blev faktiskt en hel del att göra sedan i helgen endå, lördagen var förhållandevis lugn. Var ute på totalt 4 timmars promenad med monstret och hann träffa Linnea över en kaffe. Sedan i söndags så började jag dagen med att baka, var på släktmiddag och firade Sibäz mormor och senare på kvällen så avnjöt jag och Sara den bakade söndagsfikan tillsammans med några te koppar och snack.

Jag bakade för första ggr på kondenserade mjölk och det var löjligt gott.. resultatet blev i alla fall en key lime pie!

-

Sitter just nu och laddar upp fete albumet på facebook, det är ifrån tisperioden 2006- och framåt.. Alla bilder har jag hittat på mammas & pappas dator. jag är inte vuxen men jag är äldre.. definitivt äldre!

-

Jag och Junior alias monstret har haft fullt upp denna morgon med att vara ute och gå, bete sig illa emot andra hundar, skälla på kaniner, ta en tur på torget plus blivit klappad utav äcklig gubbe.. och klockan är bara två. 

Känner mig en aning begränsad med hunden, han måste aktiveras hela tiden och jag löper snart slut på ideer. Faller in i tankegången att det är så här det är att ha barn.. och kan jag inte ens aktivera en hund så känns det som att det är en lång bit kvar tills jag är berättigad till att skaffa en unge. Dock så dog jag lite igår när jag fick träffa Idas son Sebastian som knappt är ett år.. vilket charmtroll! Men som sagt.. vi kan börja att aktivera hunden först!-

Sitter hemma hos mamma och pappa ska strax åka till ica maxi och inhandla lite gotte. För ikväll ska jag göra hemmabakad pizza!

Hittar en massa bilder från när jag var i åldern 16-18.. jag kommer ihåg den tiden. Hur jag levde för mode, hur jag ständigt strävade efter att alltid se snygg & smal ut, hur varje kärlekstrubbel kändes som "the end of the world".. otroligt vad man förändras endå.
lets face it.. jag var bättre på att ta kort på "den tiden"


-

Har kunnat haft en riktig mys morgon med långfrukost och lång dusch, i vanliga fall vid denna tiden så är jag redan på jobbet. Men idag kommer Tony & Julia och hämtar mig för vi ska åka iväg på möte nu på förmiddagen med en utav våra underleverantörer.

I helgen ska Sibäz och jag vara hundvakt igen åt monstret. Så ikväll har jag sällskap utav honom fram till att Sibäz slutar att jobba. Men fram tills han kommer hem så ska vi äta en massa mat och bara ligga i sängen och dega framför säsong 3 utav Greys Anatomy.

-

i love love
i love being in love
i dont care what it does to me


-

Vad tog mitt huvud vägen egentligen? ...

När man själv glömmer bort sin portkod till sitt egna lägenhetshus så börjar jag undra vad det börjar ta åt mig. Är det åldern som börjar spöka eller ett ännu bevis på att jag spenderar för lite tid i min egna lägenhet?

I alla fall så var det Sara igår som gjorde mig denna erfarenheten rikare:
... ring ring
(Sara) - Tja, du vad har du för portkod nu igen?
(Sandra) - Den är ... öööhm...öh. Ja vad är den nu igen?
(Sara) - *asg* kommer du inte ens ihåg din egna kod?
(Sandra) - Näää... men är det inte 81** ?!
(Sara) - Jo men det kan nog stämma..
(Sandra) - Hur i helvete kan jag glömma det? Jag gick ju in igenom porten för 5 min sedan *suck!?*

Man får passa sig, snart börjar man väl glömma vad man heter också... jag är visst inte bara blind längre.

-

jag fick rosor & massa kärlek på ♥- dag, vad fick ni?


-

Ska passa på och ta en promenad nu när det är såå ljuvligt väder där ute. Sibäz ligger inne i sängen och är magsjuk.. Så hela helgen ser ut att bli ganska lugnt, ikväll stannar jag hemma för att ta hand om honom och i morgon ska jag träffa Sara.

Kanske får ta fram mina nyfunna elektriker skills lite senare idag. Våran kökslampa över vasken har trillat ner. Såg spektaklet igår när jag kom hem och var tvungen att mms:a Sibäz:
"- blir lite orolig när jag ser detta, har du varit arg?"
Han svar: "- haha aa varit ass förbannad på grund utav mina grafikkort! fast jag har inte tagit sönder den, haha!"

Tydligen så har vi en kökslampa som inte klarar av när Sibäx får utbrott.. så han valde att gömma sig i vasken!


-

Precis hemkommen ifrån Sara.. vi har ätit praliner och druckit mängder utav kaffe. Pralin asken fick jag btw utav en nöjd kund. Det är alltid trevligt att få lite beröm för det man gör..-

Sitter och är en aning tveksam till om jag ska våga äta frukost (som består utav yoghurt med musli och så två knäckebröd) min tandvärk har på något mysteriskt sätt försvunnit nu under nattens gång.. kanske kan det vara värktabletterna jag tryckte i mig 3 i natt eller så har tanden bara värkt klart...

Men för att vara på den säkra sidan så överväger jag att tugga all min mat idag på högersidan..

-

Tanken var att jag skulle träna lite.. men kan man skylla på tandvärk för att man inte kan träna?

Har inte enbart tandvärk utan jag är blind också, så jag måste skaffa glasögon.. tänkte mig något i stil med nedan, eller så kanske man skulle hitta sig ett fräscht cyklop!  
-

this is a donut..

 
-

Sådär tänkte kladda ner om helgen som varit..

FREDAG: Slutade tidigare och köpte lite blommor och städade fint här hemma på torpa. Det var typ den fredagen .. haha!

LÖRDAG: Var hemma på Rosenlund och städade samt monterade ihop min lampa jag fått i julklapp. Jag är praktiskt taget elektriker... Efter det drog jag mig hem till torpa igen, mös lite med mannen och började sedan göra mig i ordning för Robins förfest. Det blev en donut i håret..

Fullt ös hemma hos Robin och det vra enbart vi old crew som gällde. En och annan tequila slank ner men vid 22.30 så drog jag mig hemåt till Sibäz. Efter förra helgens utgång så pallade jag faktiskt inte gå ut.-

jag vet att det inte spelar någon roll om jag gråter tusen tårar för dig.. men jag kommer göra det endå. kanske kan det hjälpa dig komma tillbaka?

kämpa!


-

Drinken jag och Adde blev kära i förra fredagen på Onroadmötet. Det var våran kära Daniel på Vårgårda Log som bjöd på denna:

Vårgårda Special: 
8 cl Absolut vodka
2 cl Pisang ambon
Fyll upp med 1 del Sprite, 2 del annanasjuice och krossad is!

Trevlig helg! J


-

Dagens ilands-problem.

Överväger om det är något fel på mig, jag är helt seriöst hungrig hela tiden. Inte ens när jag ätit en jätte tallrik med mat så slutar det. Det känns som att min mage är ett stort svart hål som aldrig fylls.

Men om jag helt ärligt skulle äta så fort jag kände mig hungrig skulle jag bli som ett berg.. och det lockar inte alls.
... man har ju hört historier om binnikemask, hela jag känns som en binnikemask!

-

hittade denna precis på petras facebook.. va fan gör Lina & jag? haha..
...minnen


-

Vet att jag inte varit den bästa på att uppdatera men det kommer bli bättring och dessutom så laggar mitt internet sönder på min lilla laptop där hemma.

Men ikväll är jag typ "gräsänkling" och därför har jag ensamrätt på monsterdatorn i några timmar innan Sibäz kommer hem ifrån jobbet.. jävlar vad det ska uppdateras :)


RSS 2.0