-

Sitter i väntande stund och väntar på att tvätten ska bli torr.. varför ska jag vara så vuxen och tvätta på en fredag? Fick precis ett erbjudande utav killarna att sätta oss och dricka öl. Så nu ska jag stresstvätta och fixa i ordning mig ...

livet alltså

-

Tre saker ni inte visste om mig ... "när jag var mindre":när jag var mindre.. så trodde jag att alla barn kom med storken! Jag misstänker att jag hämtade den inspirationen utav Dumbo filmen.

när jag var mindre.. så lyckades jag bli fälld och hamnade hos skolsyster med ett taskigt jack i knät. När hon senare konstaterade att jag inte behövde sys så uppmuntrade hon mig med " - du har bra läkekött men akta dig så inte rumpan växer ihop bara!". Efter det uttalandet sov jag inte på två dagar..

när jag var mindre.. så var jag 100 % säker på att jag var adopterad! Den största anledningen till varför jag trodde detta var för att jag kunde hitta mängder med bilder på min lillebror och mamma när de två låg på BB men jag kunde inte hitta ett enda på mig och mamma.


-DÅ: Lång prommenad i solsken
NU: Hinka koffein & gå till jobbet!


-

Skulle någon fråga mig vad jag jobbade med så skulle jag svara: jag brukade jobbar med att vara konstant förbannad! Helt sinnessjuk dag idag.. men så hände något märkligt istället.

Jag satt precis och sammanfattade ett vasst mail när jag helt plöstligt bara överblickade mailet skakade på huvudet och deletade hela skiten. Idag växte jag, idag har jag bestämt mig för att vara mindre arg människa på jobbet!

... för att överleva denna procedur tänkte jag succsesivt börja dricka jobbets automatkaffe igen!  
Jobbet är inte mitt liv och jag är inte mitt jobb!


-

Igår var det minst sagt tillbaka till verkligheten.. men det är så det är! Men att sätta sig inne i sitt kontorslandskap när solen lyser gott ute är onekligen svårt. Men det gäller att njuta utav de dagar som varit: stunderna i bikini i solen, sena kvällar, grillfester, underbara vänner, förfester samt en ledig pojkvän!

På tal om det sistnämda så sitter jag (i detta nu) och lyssnar på hans snarkningar. Jag är helt övertygad om att skulle det finnas en tävling för den som snarkar högt så hade Sibäz hamnad bland de 10 bästa.. Han gick och förnekade det ett tag att han på allvar snarkade så pass högt som jag påstod. Så jag spelade in honom en morgon (cirka 7 meter ifrån honom) och sedan fick han lyssna. Reaktionen var blixtsnabb: "- Eh oj då!" följt utav ett asgarv...  

-

Pensionärsådran i mig fick mig att hoppa upp ur sängen nu, även fast jag kom hem ifrån restaurangfesten igår kl 02.00.. Sibäz sover gott och det kan allt få göra, jag får väl sysselsätta mig med att morgonpromenera eller något liknande. Sen blir det åter igen stek i föräldrarnas trädgård. Life is fun!

Ni skulle sett mig i min långklänning igår.. det finns inga bilder men nån dag ska jag börja knäppa pix igen!

-

Torsdagen började bra och slutade till slut bra. Nej vi fick inte lägenheten... budgivningen är inte ens klar än. Dock så hittade jag ett nytt objekt som både jag och Sibäz kände "här vill vi hellre bo!".

En aning ner deppad var jag endå så drog ihop med killgänget och gjorde upp en jätte eld! Efter några korvar så kändes inte livet så meningslöst. Saker händer för en osak, så anledningen till att vi inte fick lägentenen är helt enkelt för att det inte var meningen att det skulle bli så!

Jag har så sjukt bra vänner, de är som balsam för själen, det finns ingenting bättre när man är deppig än äta en massa korv och prata strunt! Dessutom tack till alla som höll tummarna under våran budgivning, som hela tiden messade och peppade. Ni är guld värda! 


 

-

vi har högsta budet än så länge! ... men jag förväntar mig att någon lägger ett cp bud i morgon. 7 timmar satt vi med högsta budet innan någon ens övervägde att lägga över. Tycker endå en budgiving måste ha någon "time limit". Det är enkelt; var klar med vad som är just ditt tak och budar någon över det vad är det egentligen att sitta och tänka på i 7 timmar?

blir egentligen bara förbannad över att allt ska vara en enda lång process, men jag fattar att både mäklaren och säljaren vill ha ut så mycket pengar som möjligt.. men har vi riktigt otur så får vi inte veta om vi får den förens efter påsken?! SKJUT MIG!

.. alla ni där ute håll tummarna för oss!

-DÅ: Tabergsmilen
NU: Sjukt sliten och inväntar budgivningen


-

Avklarat tabergsmilen för några timmar sedan, nu kommit hem trött och sliten. Men om två timmar så sitter vi hos Istel och grillar! Ska ösa ur hög musik här hemma nu, stor risk att jag somnar annars.

Man kanske skulle smygöppna en cider i alla fall?

-

Det har efterfrågats så nu lägger jag upp bilder på min lägenhet.
Vi får hoppas att mäklarens bilder blir mer "hottare" än min Iphones.
Balkongen orkade jag inte ta bilder på, ni alla har väl sett min balkong?! Hallen

Köket med bigas diskmaskin!Sovrum

VardagsrummetBadrummet


-

Shit det är så mycket att göra hela tiden fixa, fixa, fixa! Men jag klagar inte egentligen, det är bara så sjukt kul när livet är på gång.

I morgon kommer mäklaren och värderar min lägenhet, på fredag är det bankmöte och söndag springer vi på ytterligare en visning. Har jag glömt att nämna att jag också ska gå tabergsmilen + fira Sebbes pappa och lillebror Douglas?

Naj nu blir det att få lite färg och sedan träning, mums...

-

MIN HELG I BILDER: ... typ!årets första misslyckade grillning.. men inget fel på sällskapet!promenad efter hotellfrukost med saranjutit utav massa solsken <3powerwalkat i mängder, dock inte kobent!

+ firat min kusin som fyllde 30 år i helgen (saknas dock i bilder)


-

vi har grävt ner oss i "hitta ny lägenhet djunglen".. på söndag ska jag och Sibäz på 2 visningar!
- Måste ringa banken
- Måste ringa mäklaren
- Måste slita mig ifrån datorn och gå och äta lunch!

-

Fick hem mitt paket ifrån asos nyligen, super nöjd med leveransen och med kläderna. Dock så gick jag dagen innan och hade lite panik över själva leveransen. Om jag inte skulle kunna ta emot mitt paket hemma vart skulle det då ta vägen? Så jag satte mig och tokläste mig igenom asos hemsida (vilket inte gjorde mig inte mycket klokare) så började googla och kom så småning in på en BRA blogg som informerade mig om att jag skulle få postavi i min brevlåda. Så där sitter jag lycklig och kan äntligen gå och lägga mig kl 23.33.. och vem förstör den nyligen nyvunna tryggheten som jag lyckats övertyga mig själv att tro på?

(Sibäz) - Helt seriöst litar du på en helt okänd tjej som skrivit en webbshopguide?
(Sandra) *kollar surt på honom och en smula hysteriskt* - JAAA!
(Sibäz) *börjar asgarva* - Shit du blev verkligen sur.. hur kan du vara så säker på att hennes webshopguide verkligen stämmer då?
(Sandra) - Ja men hon har väl beställt ifrån alla dessa sidor och så är hon nu snäll och skriver recension om alla. (Sibäz) - Så hon gör det inte för att hon enbart vill tjäna pengar?
(Sandra) *ser antagligen jätte blåögd ut* - Jag tror helt enkelt bara att hon inte ljuger.

Dagens mess till Sibäz löd: BLOGGARE LJUGER ALDRIG!

-

Det kommer aldrig något gott utav att äta choklad.. jag borde lärt mig det för länge sedan. Eller nej nej nej.. varför smyger sig min tonårsakne fram i morse? Aja det går över, jag tänkte spendera kvällen med att tortera den jävlen!

Ett helt (kort) inlägg om en finne... antagligen så saknar jag liv!


-

hittade denna bild på min plutt .. det finns inget bättre än hans skratt!


-

Har precis överlevt det tråkigaste samt jobbigaste träningspasset för veckan nämligen benpasset! Kommer som vanligt ha helt sjuk träningsvärk...

Uppvärmning
15 min blandad aerobic

Ben pass:
16 reps x 3 set knäböj
8 reps x 3 set benböj med raka ben
16 x 2 set utfall
8 x 1 set framåt utfall

Nedvarvning
15 min blandad tonings övningar


... får jag inte kolhydrater snart så dör jag!


-DÅ: Morgonpromenad vid Elmiafälten
NU: Hinka kaffe och äta frukost


-

Det blev BÅDE solning plus sova lunch! Ska man hålla jämna steg med sin kock till pojkvän så gäller det att ta igen förlorad sömn på dagarna och genomlida långa nätter. Nu i alla fall så dricker jag kaffe och äter mörk choklad kan känna att jag är värd det. Både gått morgonpromenad, fram & tillbaka till stan och sedan helkroppspass.

Denna tränings ångerst fick jag idag när jag gick förbi torget.. ni vet hur en del äldre är så himla söta när de går där på torget och köper färsk fisk och vackra tulpaner? När jag ser på dem så ser jag ren lycka! Sen så ser jag en gammal tant som går förbi med krökt rygg och jag kan riktigt se hur ont hon har för varje steg hon tar.. Jag vet att även om jag frågade om jag kunde hjälpa henne så hade det inte spelat så stor roll för det finns inget jag kan göra emot hennes smärtor.. och det ger mig en sån dödsångerst! .. jag vill inte bli gammal och behöva genomlida min ålderdom med konstant smärta.

hej, jag tränar inte för beach 2011! jag tränar för livet!

-DÅ: Lördags lunch tillsammans med Sara.
NU: Lyxproblem.. sova lunch eller gå och sola?


-

Himmel och pannkakor det har äntligen kommit in en kaffbryggare i Sibäz kök, och inte en som är möglig utan en helt fräsch kaffebryggare. Tanken slog mig i morse sliten och trött som jag var, om jag ska bo och sova så här illa så ska jag åtminstone få i mig min dagliga dos utav koffin. Och eftersom jag har slutat att dricka automatkaffet på jobbet så ska den dosen tvunget ner varje morgon. 

Så det kan vara värt att komma över och snacka, promenera, ligga m.m. med mig för jag kan erbjuda grymt gott kaffe!  

Över till något helt annat: Är en aning sur över att jag inte kan redovisa dagens steg för er. Gick en grym runda innan över stadsparken osv.. men tydligen så vill eller kan inte iphone multitaska så han redovisar enbart lunchens steg..

-

(Sandra) - God morgon älskling..
(Sibäz) - God natt älskling...
(Sibäz) - Btw.. ska du redan upp? *ler elakt*
(Sandra) - *cptrött* Mmmmmm
(Sibäz) - Usch vad jobbigt! Jag ska sova nu fram till kl 14.
(Sandra) - Dra åt helvete...
(Sibäz) - Hahahaha..

Skadeglädjen är den enda sanna glädjen... därför ska jag gå och hoppa på Sibäz nu när han ligger och sover!


RSS 2.0