-

Sitter här i min välstädade lägenhet som jag knappast är i något längre.. jag skäms en aning. Jag lever verkligen med lyxproblem.. har typ världens finaste tvåa 2 min ifrån vätterstranden med balkong och allt som jag knappt spenderar någon tid i. Förutom de ggr jag måste åka hem och hämta kläder eller de ggr jag har fest eller förfest. Med andra ord så har jag förvandlat min lägenhet till en festlokal/lagerlokal för alla mina skor, kläder samt andra evenemang. Egentligen, toppa de .. andra har "walk-in-closet" jag har "walk-in-appartment".

Nej vem har tid för att sitta och skämmas? Tids nog så löser sig allt endå och jag trivs så jävla bra med mitt liv där det är just nu. Speciellt den delen då jag får vara med världens finaste pojkvän och självfallet de andra som står mig nära. Att gå och titta tillbaka och tänka en massa om är såå NOT ME!
"lev för dagen, följ ditt hjärta, kyss långsamt, älska okontrollerat & ångra aldrig någonting som fick dig att le!"
Kloka tjejer tänker och tycker kloka saker!

-

Drar ihop ett inlägg så här innan datorn blir ockuperad.. vet faktiskt inte var min kära Sibäz håller hur ikväll, mina tankar går åt att han har fått jobba över ännu en kväll. Vad ska man göra med alla dessa handplockade kockar?! höhö...

Usch nej nu dör jag snart utav hunger.. ska slänga i mig lite yoghurt och mackor nu!vampyr eller sandra ...?!


-

Såg precis vilken grupp min jobba kompis Nedim bjudit in mig till på facebook, och i avsaknad på sömn och med en ganska påtaglig bakfylla så tycker jag detta är humor på hög nivå!


-

Jag har vaknat till liv med erfarenheten utav hur det känns att vakna med bubbel och hårspray lite här och var. Egentligen så ska jag snart krypa tillbaka i sängen några timmar för jag är inte ens människa än! Jag hoppas att Sara lyckades knäppa några nice bilder när vi ändå var så uppstylade igår, jag kände mig så jävla het i mitt röda läppstift.. lite som en dösnygg vampyr! Det blir mycket devil lips på krogen nu fram över!-x. om några timmar öppnar vi bubblet!


-

Och här gick jag och nojade mig över att jag blev 21 år i fredags och där med gammal.

Men senast igår så har jag slutat upp med det, jag har slutat se rynkor och påsar under ögonen i speglen istället ser jag mig själv som en riktig ungdom. Igår när jag skulle gå och köpa powerking till Sibäz på Willys så frågade kassörskan mig om legg. Fattar ni att jag fick visa legg för att köpa powerking!? Är inte åldersgränsen typ 15 år eller något liknande? Det är nog bara jag som kan uppskatta ett sådant hån emot mig själv!

Åååh nostalgitripp tillbaka då man var 15 år.. man kanske skulle bli stoppad utav polisen igen i habo för att åkt moppe utan hjälm. hihi...
15 år & INTE 21 år ... !


-

Röstat: Check!
Den som inte röstar kan inte gnälla på 4 år .. fy fan!

-

när jag är cp hungrig så får jag magrutor, magrutor och 21 år idag. Lucky me!

Nu ska jag springa iväg för att jobba, har inte ens hunnit kolla Facebook idag. Jag ska kolla igen alla grattis loggar när jag väl kommer hem igen :) På vägen hem blir det en födelsedagspizza som jag ska äta ihop med min man ikväll! Tack alla som har grattat mig på min dag!

-

Har precis placerat 3 lådor pasta pesto i kylen, en som Sibäz kan äta ikväll bland annat. Ibland får jag lite hemmafru vibbar ifrån mig själv, men så pass duktig är jag inte på att baka för att få kalla mig det, haha!

Annars har jag bara powerwalkat mig runt munksjön, idag var det riktigt flyt i benen så jag näst intill bara flög fram. Egentligen borde jag sätta igång med löpningen på riktigt men jag drar nog ut på det, sisådär en livstid till ...

 
i wanna celebrate and live my life .

-

Ni vet säkert hur man brukade gömma undan cigarettpaketen när man var lite yngre så att ens föräldrar inte skulle komma på en för att smygröka. Well, min hund avslöjade mig idag.

Mamma & jag sitter i köket och pratar och helt plötsligt kommer Junior in med mitt cigarettpaket i munnen. Tydligen så har han lyckats att rota runt i min väska och hittat just mitt cigarettpaket (utav alla saker jag just har i min väska). Mamma ser detta och drar efter andan .. 
(Mamma) - Men Sandra! Du röker väl inte?! 
Första tanken som slår mig är att dra en gammal klassiker ifrån förr dvs då man skyller ifrån sig. "Neeej då, det är Saras cigarett paket, jag bara förvarar dem åt henne". Slår dock ganska snart bort denna tanken och erkänner.
(Sandra) - Ja det är mina, men jag feströker bara. (Vilket för övrigt är jävligt sant).

Tanken som slår mig nu: Om en vecka fyller jag 21 år och jag har fram till idag alltid gömt undan mina cigarettpaket ifrån mina föräldrar och kommer antagligen fortsätta att göra detta... vuxet!

PS. Sara du var den första syndabocken som jag kom att tänka på, det har du alltid varit ;)

-

Har klickat mig bort för ett tag, söndagar är "ta-tag-i-att-göra-saker-dagar". Så nu har jag precis klickat hem en klänning som jag ska spendera lördagen den 25:e september i. Mer känd som kvällen vi ska ut och fira min 21 årsdag :) Det spelar mig ingen roll hur många tjejer vi blir, bara vi få ha kul och glama till oss för en ggr skull! Någon som känner sig manad att följa med så är det bara att höra av sig, jag är inte omöjlig!

Min tankegång är att vi börjar hemma hos mig med nått väldigt lätt att äta och sedan lite bubbel! Sen så går vi till Rydbergs och avnjuter en god måltid & massa vin (vill visa er hur jävla bra Sibäz och gänget verkligen är)! Sen mätta, glada och antagligen rätt tankade så drar vi vidare till Harrys/Sliver, och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Det hela går ut på att jag ska få vara med de jag tycker mest om och bara ha en trevlig kväll, jag förväntar mig inget mer eller mindre! -

Usch, det var inte helt okay idag att vakna upp och känna av en liten dov baksmälla, helt klart ett bevis på att jag börjar bli gammal. Jag klarar inte riktigt ut tidiga mornar och sena nätter med alkohol som jag gjorde förr.

Igår fick jag i alla fall stressa sönder för att hinna med hela gårdagen, som dock slutade mycke lyckad. Inte för att jag har varit på Amadeus innan det blev Rydbergs men jag säger bara det vilket ställe! Och sen ska vi självklart inte glömma maten, vi fick Biff à la Rydberg och köttet var fantastiskt! Jag säger bara det gå dit!

Efter vi varit på Rydbergs och lämnat Sibäz efter oss som var tvungen att fortsätta jobba så stack vi hem på avec & cigaretter i Sibäz mormor och morfars kök. Med en sån stämmning skulle jag vilja avsluta varje torsdag kväll!

Nej, nu ska jag ut och lufta mig och annars så blir kvällen lugn!  

-

oaky, har varit på restaurang invigning, druckit gott rödvin och sedan avslutat med kaffe och avec i Sibäz mormor & morfars lägenhet. Kanon kväll men nu.. godnatt!

-

Sitter hemma hos mina föräldrar med hundkräket och lunchar, ska strax stressa tillbaka till jobbet igen.

Känner ett starkt sug efter att gå in hos valfri frisör och bara låta honom/henne göra vad fan de känner för med mitt hår. Jag känner starkt för lugg, att ha eller inte ha lugg... När jag tänker tillbaka så vill jag minnas att det tog mig 6 månader för att få fram min mittbena igen, så känns knappt värt det. Dock så svor jag stort och heligt att jag aldrig mer skulle bli brunett, se så bra det gick... så jag kan ju aldrig säga aldrig.

Mmm, me like lugg & pissgult hår, typ inte!-

Kan man vara annat än lycklig när det är höst och fint väder? Mjo kanske om man kunde hitta ordentliga höstkläder & skor så man slipper att både frysa och svettas ihjäl, med andra ord gårdagens ilandsproblem.

I alla fall så spenderade jag större delen utav gårdagen med Lina, kändes som jag gick upp hur tidigt som helst igår när man stegar upp ur sängen kl 10.00. Det blir väl så när man tagit sig an Sibäz sovarrutiner, skillnaden är väl dock att jag kan sova till max 12.00 och han med all enkelhet kan sova fram till 15.00. 

Till frukost så blev det i alla fall blåbärspaj med vaniljsås och två koppar kaffe, blåbärspaj borde vara något man varje morgon måste äta till frukost. Efter "frukosten" så sprang vi ner på stan och kollade runt, jag fick inte hitta något att köpa så Lina köpte destu mer! Sen blev det en blygsam lunch hos Johans ute i solen innan jag och Lina sa hejdå. Jag önskar jag kunde spendera alla lördags förmiddagar på detta vis!-

Sommaren är årets bästa tid, men fina höst dagar är det heller inget fel på. Speciellt inte när man får spendera dem med en vacker man. Jag hittade efter många om och men en kille som jag vill stå still med.  

Igår blev jag faktiskt lite sorgsen när jag gick för att hämta mat. Jag sprang förbi harrys ner till jungel thai och till min stora besvikelse så var det lilla pärlstället totalt borta. Vart tog det vägen? Jag minns när jag brukade springa den rundan när jag skulle till min power yoga, jag brukade alltid stanna vid just deras lilla butiksfönster och tänka "en dag då ska jag gå in där och faktiskt köpa mig något". Men det blev visst aldrig så... precis som mysiga människor försvinner så försvinner nu också mysiga butiker. 

Alla har alltid sagt till mig att det är inget roligt att bli vuxen, men ingen nämde hur ensamt det kan bli... Att bli vuxen är lite som att förlora det där pärlstället du aldrig gick in i. När det väl finns där så tänker du att du har all tid i världen att gå in, tills det en dag plötsligt är borta och du tänker "jag skulle ha handlat pärlor när jag hade chansen!". Ta hand och vara på varandra!

 

RSS 2.0