-

Var ute innan och drog några varv med min nya röda cykel, så fin är den. Även kallad den röda faran ;) Man kan ju inte hjälpa att man ler som en idiot när man susar fram i staden och det är vackert väder. Jag känner att invigningen utav alla vackra klänningar man har hängandes i gaderoben börjar närma sig. Kanske får man chans att lufta sina bara ben redan i helgen? Håller tummarna att värsta värmeböljan drar in över Jönköping.  

Sitter och har precis sagt hejdå till Leijon som var förbi och åt lite potatissallad med mig. Jag gör för övrigt världens godaste potatis sallad. Men nu ska jag luta mig tillbaka och lukta på parfymen som Sibäz gav mig igår, den luktar nästan lika gott som honom, "hur kan någon lukta så gott" .. 
  


-igår drack jag rose i plastmugg ... gud vad glammigt!


-

Jag har sedan länge tillbaka insett att vissa saker bara händer mig .. dagen händelse är ett mycket bra exempel. Passerade ut ur min port för att ta en härlig morgon promenad i det vackra vädret, fåglarna kvittrade oh jag han ta några stora steg när något träffade mig rakt i huvudet. Hörde ett fågelkvitter som flög över mig och bad till gud att det var något ifrån trädet över mig som hade träffat mitt huvud.

Men inte då .. istället så hade jag fått fågelbajs i håret! Tack för den i alla fall, vad är oddsen lixom? Stod sen och shamponerade om mitt hår 3 ggr innan jag ens vågade gå ur duschen. Känner ett starkt behov utav att köpa mig ett hagelgevär och utrota hela fågelarten.  


-

Precis kommit hem ifrån marknaden det är helt tjockt med folk på stan dessutom luktar hela centrum utav socker och vitlök. Jag hittade faktiskt "ingenting" när jag gick och strosade, köpte bara 2 flaskor rose till kvällen + en tunntröja. Är inte direkt taggad inför ikväll eftersom jag har varit lite halvsjuk hela veckan men bra musik, gott sällskap och vackert väder kan göra underverk.

Ska börja packa ihop mina grejer nu så jag är klar tills Sara kommer och plockar upp mig i den blå faran :)

-

Har i princip gått runt hela veckan med magsmärtor och illamående, och som jag beklagat mig för alla. Men jag tycker inte det är mer en rätt, om jag ska tycka synd om mig själv så ska alla andra göra det! Dock igår så lyckades Henke pressa fram "- men vad fan Sandra, är du gravid eller?!". Är inte det där en väldigt typisk kill grej att så fort vi tjejer har ont eller beter oss konstigt då är vi antingen gravida eller har mens. Det är deras svar och förklaring till allt. Det måste vara lätt att vara kille, jag önskar ibland att det kunde vara så enkelt ... att antingen så är jag gravid eller så har jag mens.

Sitter för tillfället hemma hos mina föräldrar för att få en lugn kväll tillsammans med mamma. Vi ska grilla och tjöta en massa skit. Så nu sitter man och bara väntar på att få maten serverad. Det är det jag älskar med att vara hemma, det är lyxigt med föräldrar som pysslar om en. Och man lär sig aldrig att uppskatta dem på riktigt till den dagen då man verkligen flyttar hemifrån.

Bilden nedan är för övrigt ett år gammal, en bit inuti mig dör när jag ser denna. Så kul vi hade, så vackra vi var och framför allt sååå jävla bruna vi var. Hörde ni ... JAG DÖR! Och vi är för övrigt vackra fortfarande, men att säga att vi är lika bruna är nog att gå till överdrift ... vilket jag aldrig skulle få för mig att göra!-

En fis ur vardagen .. hamnade i vägen för en huggorm när jag och hundkräket var ute och gick på lunchen idag. Junior tänkte "gud vad kul en lekkompis" och började dra rakt emot monstret. Huggormen tänkte "hugg, hugg, hugg .." Och en annan stog i ren panik och hade starka tankar på att släppa hundkräket så han kunde springa rakt in i sitt eget öde. Men jag lyckades dra bort honom och la benen på ryggen och sprang samtidigt som jag skrek som en idiot .. 

Så här i efterhand då man tänker lite mer klart, hur i helvete kan ett sådant monster vara fridlyst? Jag kan tänka mig att hylla alla djur och människor som faktiskt dödar ormar. För jag kan defenitivt tänka mig ett liv utan dem. Var finns en igelkott när man behöver en?!  

-Sedär bara fem knarkare i soffan .. fem bara? Fan, det som brukar vara fullsatt!


-

Begå nu inte kollektivt självmord ... men jag har lämnat in min dator och det kan dröja upp till 3 veckor innan jag får tillbaka den. Jag har massa nytt kul att berätta :)

-

Min dator är gravt efterbliven och jag hatar den just nu .. jag hoppas att det börja åska och att det slår ut den lilla manicken totalt !!!

Det blir ju helt klart svårare att blogga och hålla sig uppdaterad i cyberspace, men det finns ju andra sätt att kommunicera som röksignaler till exempel, eller snigelpost. Varför slutade vi alla att skicka handskrivna brev? Jag tycker faktiskt fortfarande inte att det är okey att bjuda in till sitt bröllop via mail .. INTE OKAY!

-

idag väljer jag att vara stark .. jag är stark!

Under gårdagen efter jobbet så fick jag lite fint besök utav Petra & Linnea bland annat och vi satt hemma hos mig innan vi drog vidare ut på stan och dansade oss in till små timmarna på natten.

Jag vaknade idag runt 11.00 hemma hos Sibäz .. det måste för övrigt vara första gången som han någonsin vaknar före mig. Men jag tänkte i alla fall att jag skulle städa ordentligt igenom min lägenhet, rensa ur garderober, skafferi och dyrlikt. Jag måste bara finna min inre styrka för att göra det först!

(bitterfittan som jag & sibäz gick förbi igår) - AMEN shit alltså, tjejen är ju typ naken. SÅ HADE JAG ALDRIG GÅTT!!

Min första tanke: Vad bra att du inte hade gått i min röda klänning, mina vackra skor och strumpbyxor igår lilla gumman. Du har varken kroppen eller personligheten för att kunna bära upp något sådant är jag rädd. SHIT Sandra, nu har du varit för snygg igen!  -

Jag kommer aldrig mer kunna gå till coop och shop express handla igen! Förbannade havrefras! Det var den enda vara som jag inte lyckades få med på scanningen och självklart blir det avcheckning på mina scannade varor .. och den var inte med. Så nu har jag surt försökt att äta upp mitt så kallade "stöldgods" under 1 ½ vecka men den står fortfarande kvar i skafferiet och hånar mig.

Det är väl tur i alla fall att man enbart behöver gå ifrån coop med skammen om att man glömde scanna in en vara... Jag kommer att ta omvägen förbi ica maxi ett antal ggr nu när jag ska handla mat, förbannat säger jag bara!


-
-

Sitter tillsammans med Sara nu och äter bakfyllemat. Mitt huvud kännns som en betonghatt och jag har planer på att försöka sova en blund...

Vi körde en hel galen kväll hemma hos Fidde igår .. dansade, lekte med is, spelade twister (jag vann), lekte papperspåseleken och sedan liftade jag och Sara hem. Mindre lyckat, men vi kom hem tack vare Saras chef. Någon kommer visst få skämmas sönder på måndag ;) Handen på hjärtat så har jag saknad Saras och mina galna upptåg. Vi är två riktiga skitungar alltså ..

(Sara) - Vi kan väl ta rn taxi och sedan ta en springnota? Jag har alltid viljat göra det ...-

Det råder balklänning och studentklänningshysteri på stan .. jag får panik! Jag orkar inte kolla på alla gulliga och lyckliga studenter i år igen, hellre tar jag livet av mig! Det är bara ännu en påminnelse om hur gammal jag börja bli .. suck!

Jag mår för övrigt bra och har äntligen bestämt mig, fantastiskt!

-

Får väl öppna med att säga grattis till Sara som har gått upp till level 21 :) Det blir att vi firar av detta nu lagom till helgen. Så jag kom nyligen hem ifrån en massa tårta och firande ifrån Sara.

Sitter och väntar till riset har ångkokat färdigt, det är såå mycket härligare när någon annan lagar mat till en. Som till exempel nu i helgen. Misstänker att vi invigde Sibäz kök riktigt ordentligt i lördags, och jag blir super imponerad över hur duktig och passionerad han är över att just laga mat. Önskar jag kunde känna en sådan passion för mitt arbete .. men den dagen kommer när jag går igång på disellukt och brummande lastbilsmotorer .. never!

Men efter en fantastisk måltid så blev det ett par glas vin lite tjöt och sedan begav jag mig ut tillsammans med Linnea & Jessica. En kväll som bland annat resulterade i att jag satt bak i en bagagelucka och drack öl tillsammans med Linnea.  

-(Sara) - Om det hade funnit ett sätt att ha sex med en bil så hade jag lätt haft det med min pärla!


RSS 2.0