-

Pappa & jag vid lunchen idag:
(Pappa) - De här gula tomaterna är riktigt goda faktiskt, och jag som alltid har hatat tomater!
(Sandra) - *kollar ner i pappas matlåda* Pappa de där är inte tomater utan physalis!
(Pappa) - Inte undra på att de var goda då!

Ska göra mig lite små söt och sedan åka hem till Sibäz för att sova, eller i alla fall försöka få lite sömn. I morgon så håller jag tummarna för att det blir fint väder så attt jag och Sara kan åka och sola igen.

Jag ställde av en liten överraskning till Sibäz på hans matbord, så jag hoppas han blir glad när han kommer hem.

-

Mina dagar svävar förbi i och livet tycks gå i repris men endå inte. Jag får några timmars sömn tillsammans med Sibäz och sedan bär det i väg till 9 timmars arbete. Efter jobbet så åker jag och Sara cabben till stranden och ligger och tjötar i solen. På kvällen åker jag sedan hem till Sibäz och spenderar kvällen med att mysa och allt mer oftare laga mat tillsammans (mesta dels han till mig, men vad ska man göra med en dominant alfahane i köket?!).

Det gör mig ingenting om det fortsätter i liknande takt för ingenting känns grått eller trisst utan bara nytt, friskt och fantastiskt.


-Vad mer finns det att säga än sol, midsommar, god mat & vacker man ...
Jag är tyvärr fullt upptagen med att leva mitt liv, fantastiskt!


-

Idag är jag inte lika stark, men hade en dö kul kväll igår så det var så lätt värt det. Måste verkligen träffa Lina oftare, vi är ju helt monga galna när vi väl är ute, för jag fick då fan ut henne :)

Nej jag orkar knappt skriva här, ett rent under att jag har tagit mig ur Sibäz säng idag. Men nu ska jag åka och handla lite gotte för vi ska göra våfflor!

-

Gårdagen spenderade jag först med jobbet nere i Malmö sen på kvällen åkte jag hem till Sibäz och han lagade den godaste lasagnen jag någonsin ätit med tillhörande kyckling, sås och babyspenat. Han blir svår att knäcka i köket!

Efter att jag ätit mig spyfärdigt mätt (för jag bara fortsatte att äta eftersom det var så gott) så mös vi oss ner framför några filmer och sedan somnade jag, och det var min fredag i stort sett.


-

Står & bakar bullar så här kl 22.30 på kvällen ... mina grannar måste älska mig! Men jag har inget att göra fram till att jag ska åka hem till Sibäz och mysa, egentligen hade jag tänkt sitta på piren ända fram till han slutade med vissa höll inte ut så nu står jag här och bakar bullar och försöker att sysselsätta mig så gott det går. Ingen överskotts energi här inte!

Föresten så känner jag mig väldigt nöjd med mina inköp på ikea igår, Sara höll på att dö när jag stod och pratade med orkideer bland annat de två som står i mitt köksfönster nu i nyinköpta krukor .. kan inte hjälpa det men mina orkideer är mina bebisar! Jag är ju inte direkt Sara som kan lyckas ta kål på de blommor som även räknas som "odödliga".

Sara står och kollar på blommor:
(Sara) - Helvete jag ska inte stå här och kolla på blommor, de dör endå bara ifrån mig.
(Sandra) - Men en sån där blomma kanske du ska ha *pekar på en kaktusväxt*, de tål jävligt mycket.
(Sara) - Jag har haft en sån blomma ... den är död nu!
(Sandra) - Hur fan lyckades du med det? Man kan inte döda en sån blomma, DE ÄR ODÖDLIGA!  

-

Precis blivit klar med två dagars matlåda. Härligt alltså, det är rätt trisst att stå och laga mat till sig själv! Innan dess så sprang jag på stan med mamma, kollade på fondtapeter och lite mer saker att fylla upp min tomma lägenhet med, jag är minimalist men när man kan utföra en operation nästan i lägenheten så är den något för steril. Mamma köpte en liten prynadsak till mig som står i min tomma bokhylla, ordet LOVE! Jag har verkligen världens snällaste mamma! 

Ev så funderar jag på att gå ut och gå en runda, när det för en gång skull är uppehåll. Fast det kan regna hur mycket det vill medans jag jobbar bara det håller upp nu i helgen och till midsommar. 


  

-

Sitter och väntar på att fröken Petra ska komma hem till mig och plocka upp lite stuff hon har lämnat hemma hos mig i cirkus två månader. Tänkte bjuda på lite kaffe och kanelbullar som jag bakade i torsdags.

Var rätt så gott att ta igen alla förlorade timmars sömn hemma hos Sibäz i natt, iof är han anledningen till alla timmars förlorad sömn men han är dock den bästa anledningen till att jag kan offra några timmar. Hey, vila upp sig är till för de döda. Och jag försöker fortfarande intala mig att jag är minst lika odödlig som när jag var 14 .. 

Senare ikväll ska jag kolla förbi kill-ligan, hoppas att vi kan snacka ihop oss lite om midsommar som är om cirkus två veckor. Jag har hört att folk ska tälta, så våran sommarstuga kommer förvandlas till värsta campingen. Så galet! 
 

-

Kom precis hem ifrån coop efter ha blivit jagad utav en telenor försäljare. Sen när slutade vanliga människor ta ett "nej tack, jag är inte intresserad". Eller just det, folk som jobbar med att sälja telefonabonnemang går ju inte under kategorin "vanliga människor".

Varför kan de inte vara lite mer som greenpeace, de stör mig aldrig eller frågar "om de kan få prata med mig i 2 min". Dessutom så hatar greenpeace mig (& Lina), vi sänder antagligen ut en elak aura eller liknande. För om jag mot förmodan (typ när helvetet fryser till is och grisar börjar flyga) skulle känna behov utav att prata med någon på greenpeace så skulle det definitivt vara jag som fått jaga efter dem istället för tvärtom.

Vem har någonsin sagt att det är enkelt att vara den bittra och elaka människan.  

-Jag ska strax ta mina snygga ben och bege mig till Sibäz .. later!


-

Igår så gjorde jag allt för att slippa städa upp i mitt smutsiga alkohol luktande helvete ... idag så måste jag. Stor suck. Jag kan nog hålla på ett bra tag ...

Dock så blir det i alla fall lite lättare när man vet att det regnar ute, så slipper man få ångerst över att man är inne när det är fin väder ute. Det är nu jag får min payback efter förra veckans "jag hoppar över städningen idag och njuter utav livet & det vackra vädret istället." En dag som denna finns det inga såna ursäkter för en livsnjutare som jag.   

-


-

Det har passerat förbi ett antal fantastiska dagar nu. Jag har inte bara fått spendera dem med en fantastisk person som sedan en tid tillbaka går under identiteten "min pojkvän" utan också med fantastiska vänner plus en massa bonustid ute i solen. Det är då det slår mig, det här är verkligen livet. För mig så lyser alltid solen, och just nu så finns det inte ett moln i sikte. Ibland känns det overkligt att vara så här äckligt lycklig.

Men för att åteberätta helgen lite snabbt så tog frugan ut mig på en dejt i fredags då vi först gick ut och åt och sedan kollade på Sex & the city 2. Carrie on! Trodds all kritik som man hört om filmen så är den helt klart värd att se, det är för fan Sex & the city! Efter filmen så sällskapade jag min pojkvän och lite vänner till han uppe på taket, jag ska försöka få med mig lite vänner som kan tänka sig att ta sig en matbit och bara njuta utav livet tillsammans med mig uppe på taket (Lina?!)..

Lördagen var stekar dagen, blev upplockad utav Sara i caben och sedan var det raka vägen hem till mina föräldrar för att bränna sönder. Lagom "röda" så välkommnade vi kvällen tillsammans med rose och grabbarna ute på min balkong innan det blev piren, olles och efterfest hemma hos Sibäz. 

its me & you, just us two.. 


-

Egentligen så borde jag gå och lägga mig nu, men äsch ... jag får till några rader här först. Har precis kommit hem ifrån en helkväll med linnea. Släppte allt här hemma bara för att komma iväg ensstund ifrån verkligheten. Lapa sol, dricka öl och cykla till piren bara för att kolla på folk. Man kan aldrig få för många fina dagar.

Har i princip bott på min cyckel den senaste veckan och jag älskar den. Tog den exempelvis igår till Sibäz när jag skulle dit för en myskväll med glass. Som jag skrev innan, fina dagar kan man aldrig få för många utav.

-

kom precis hem ifrån en skitdag på jobbet .. jag ska lägga mig ner på min lurviga matta och dö!


RSS 2.0