-DÅ: Precis påväg till Karlssons på taket för att äta god mat & dricka mängder med Sangria tillsammans med Petra. 
NU: Frukost (basvara biscotti) utöver detta så hungrar jag efter höstmode!   


-

Diskuterar livet över en trasig cigarett...

Igår så var jag och Petra ute och åt på Karlssons på taket, mycket mysigt och god mat. Fast bäst enligt mig var sangrian. Spenderade nästan hela kvällen där och hälsade på Sibäz när han gick av, senare bllev det ett glas till på Olearys innan jag drog hem till min man för att få några timmars sömn och mys.

Nu har jag precis varit på stan med mamma, vi har handat en hel komplett ny djungel till mitt vardagsrum. Det finns tillräckligt med syretillförsel i detta rum för att förse hela huset!

-

Kom precis in efter avklarad gångrunda ute i regnet! Det är så förbannat skönt att vara ute när det öser ner man blir så kall, blöt och framför allt vacker.. Och för er som inte begriper er på ironi liksom 80 % utav jordens befolkning, såå var jag precis väldigt ironisk.

Men när jag senare kommer lyckats torka (vilket jag planerar att göra inne i ett torkskåp) så ska jag bege mig hem till Sibäz igen och tillaga en måltid till min kära vän Sara. Ikväll ska vi ha lite tjej mys kväll och jag har inhandlat salami i icas chark som kan föda en hel arme, typ!

"Världen är tillräckligt stor så att vi alla får en chans att lyckas ..."

-

Igår så befann jag mig i Ucklehamn hos min kära Lina, drack lite mojitos och enare blev det utgång plus lite mat på det. Trevligt och roligt i vanlig ordning. När vi sen bjöd in Kling och grabbarna på efterfest så var det dock en eventkille som väldigt gärna ville att vi skulle cykla hem med honom. Lina & Jag försökte smita ut bakvägen men då blev vi haffade utav vakten.

(Vakt) - Vad tror ni att ni håller på med?
(Sandra) - Alltså så här är det, vi vill smita ut denna vägen så vi slipper möta en kille där ute.
(Vakten) - Aha, är det en äcklig kille där ute?
(Sandra & Lina) - På sätt och vis.
(Vakten) - Det är lugnt tjejer, följ med mig så löser jag detta.
(Sandra) - Okey då ...
(Vakten) *kolla över folkmassan* Vem är han då? Var står han?
(Lina) - Det är killen i rutigt ... NEJ, jag menar randigt!
(Vakten) - Aha jag ser honom, jag löser detta. *spänner upp sig och går emot eventkillen*
(Sandra) - NEEEJ! vänta, slå han inte vi vill bara inte cykla hem med honom.
(Vakten) *asg* Ni vill bara inte cykla hem med honom?
(Sandra & Lina) - PRECIS!!!
(Vakten) - Ni är roliga ni tjejer.

(Sandra till Lina) - Vi kunde ju inte bara låta den där bjässen slå honom sönder och samman bara för vi inte vill efterfesta med honom...

Idag så vaknade man upp och blev serverad kaffe och amerikanska pannkakor, det är semesterlyx de! Nu sitter jag hos Sibäz efter att ha tagit igen lite sömn och myst med honom och ska sticka iväg på en fika med Petrus! Later!


-

 DÅ: Strandmys med världens finaste tjejer & killar (som kom lite senare)
NU: Nyduschad och redo för kaffegök hos Linnea


-YES, Semester v 29 -30


-DÅ: Vätterstranden, solsken, grill, lördag & vin.
NU: Ömma fötter, hem till Sibäz, äta sönder.   


-

Bloggar hemifrån Sibäz ännu en gång. Sitter och väntar på att de lilla födelsedagsbarnet ska sluta jobba. Har fixat en liten middag till ikväll. Valnötstoppad fläskfile med potatisgratäng och balsamicoglase. Sen till efterrätt blir det blåbär & pecannöts äppelpaj. Tror det blir riktigt fint! Men tills dess så sitter jag i den nya vackra klänningen som jag fick utav mannen i mitt liv.

Måste dock nämna en liten störd händelse idag, jag skulle köpa pecannötter på willys idag och till min stora besvikelse så upptäckte jag att alla var slut. Min lathet tog över eftersom jag inte orkade åka till ica maxi bara för att köpa lite pecannötter så jag stod i naturgodiset och pillade ut alla pecannötter ur "nötblandningen" både ur den saltade & osaltade (värt att nämna). Det tog mig cirka 20 min, ifall detta var idioti eller intelligens kan man alltid ifrågasätta. Hoppas de inte kollar videoövervakningen...


.

Jag faller så lätt för människor som inte är enbart yta utan som har ett djup. Just nu är jag en sucker för människor som inspirerar mig.

"Jag är övertygad om att Internet gör det lättare att tro att gräset är grönare på andra sidan. Eller för paranoia och överdriven svartsjuka. Det är inte meningen att vi ska veta allt om alla. Det ska inte vara så" /MF (enligt mig en utav de vackraste i Världen)

-

En utav de två värsta veckorna är avslutade på jobbet, nu hoppas jag att allt lugnar ner sig när industrisemestern drar igång. Vet inte om jag klarar fler veckor med enbart skit ...

Ser fram emot i morgon då jag och Sara ska åka till Axamo för sol & bad, blir en hel mysdag tillsammans med henne. Senare på kvällen så är det planerat att vi ska grilla, misstänker att killarna tittar förbi också, vad vore en helg utan dem?

Kom precis hem till Sibäz och hittade kläder till mig ifrån Victoria Secret, hur många pojkvänner gör en sån grej? Jag dör nästan när jag tittar på trosorna och kläninngen, ingen bild i världen kan göra de rättvisa och speciellt inte min mobil kamera. Jag har aldrig i hela mitt liv haft på mig ett par skönare trosor & nu har jag fem stycken :)


-

Ass fack på jobbet denna vecka, gör man inte något så kommer någon att dö verkar det som. Jag lever på att jag om 7 dagar får gå på semester.

Mitt i superstressen idag så nämner Andreas den mest super viktigaste händelsen för dagen.
(Andreas) - Amen va fan, Linsay Lohan hamnar i fängelse igen!
Jag var två cm ifrån att strypa honom ... men det är bättre att ha honom i livet än att vara utan honom på jobbet.

RSS 2.0