-

Ska snart krypa till sängen och dö i den .. Sitter och lyssnar på youtube klipp, mitt sportify är helt puts väck. Var nära på att börja böla en aning, känns lite som att hela ens liv har försvunnit men men..

Det blir ju inte att vara hemma så mycket nu i helgen i alla fall. I morgon är det ju runt kl 15 möte med inrikesgruppen och senare på kvällen blir det party. Lördag förmiddag sitter man i möte igen (& ångrar allt man drack under fredagskvällen) senare bli det fest hos Linnea innan vi drar vidare emot lördagens utgång!

Så här delar jag väl med mig utav lite musik (haha) ... är detta något allmänt problem som flera har än mig att Sportify bara försvunnit?

 


-

rent spontan tanke ... lägg ner skiten!

-

I dont get you man ...

Dricker morgon kaffet i sängen just nu med laptopen i knät. Ska snart rusa till apoteket och hämta ut resten utav mina "droger" och sedan är det work som gäller. Egentligen skulle jag varit på strip arobic idag med antonis men så länge jag går på dessa droger så tänker jag bara ta det lite lugnt och lay low.

Igår hände något sjukt märkligt när jag och Sara var ute och gick, med en liten glimt i ögat så satt vi och skrattade åt det redan igår, men det var verkligen fruktansvärt. Jag har en sann vän i Sara i alla fall, och det visste jag i och för sig innan, men efter igår så är jag skyldig henne för resten utav mitt liv!

dont let my cute face fool you.



-

Ligger i sängen nu och ska snart bekanta mig lite närmare med den, sov enbart 2 timmar igår jämte Mr sömnlös. Men det är iof enbart vi hardcore personer som kan hantera oss själva efter enbart 2 timmars sömn och fortfarande lyckas vara människor.

Denna gången slapp jag dock gå därifrån med ett välplacerat sugmärke på min hals, det tackar vi för. Istället lyckades jag skrämma skiten ur Sebastian när jag väl skulle ge honom en lätt god morgon puss, jag vet inte vad jag lyckades välta men Sibäz for upp i taket och vände i princip. Härligt uppvaknande kan jag tänka mig!

the biggest bitch is karma, let her do her job ..


-

Sååå efter ett antal godmorgon samtal så sitter jag i Saras soffa och kollar på hur hon skurar golvet, min egna lilla personliga thailänska hemmafru ;) Nu ska jag bara försöka lyckas övertyga henne att göra om allt sammans hemma hos mig!

Gårdagen erbjöd en hel del corona drickande, plus en hel flaska vin uppdelad i 2 vinglas. Sara har gigantovinglas = livsfara! Vi lyckades aldrig ta oss utanför dörren men det var nog i slutändan lika bra det ... Så nu killar om ni läser min blogg, för jag tror nog allt ni har text googlat "flickan som aldrig borstar sitt hårs blogg". Jag & Sara vill bara säga GOD MORGON & "jag ska hacka alla dina videoklipp" *hes röst*


" ... det blir vad man gör det till, väljer man att enbart se det negativa i allt så kommer man aldrig kunna se det posetiva i något. " Jippi kay ey motherfucker så kanske poletten trillar ner!


-

... okey, det kanske blev lite dricka idag endå ... lite fest kanske, rättare sagt ÖS! " ooh baby, Im the king of DISCO! "

-

Pojkar sover inte på nätterna, det konstaderade jag redan i somras .. och vad fan de gör stället för att sova har jag ingen jävla aning om!

Mess (01.55)
- Somnat än miss energi?

Mess (02.56)
- Jag letade över allt på krogen, VAR FAN ÄR DU??!!

Mess (03.36)
- Var är min buggpartner nu när jag behöver dig? EFTERFEST hos mig, med andra ord DU KOMMER!

Vaknade vid 09.13 i morse och upptäckte 8 missade samtal plus en mängd mess, oups! Jag & Sara försökte vara så pass normala om vi kan bli, vilket betyder att jag lagade mat till henne och sedan slocknade vi båda runt 22 - 23 tiden.

Sen som den bästa vännen jag är så gjorde jag frukost åt miss sömntuta och väckte upp henne vid 10.15, - ÄT NUUU!

Snart ska vi titta in på systemet och köpa hem lite drickbart inför skräckfilms kvällen, så NEJ vi ska inte ut i helgen. Enligt Sara kommer jag att kissa ner mig 8 ggr om innan filmen ens har slutat .. Vi ska se Alien .. såå Sara och grabbarna kommer ha mycket nöje åt min rädsla ikväll .. fun!

-

I am the ultimate high, I am the rush, you been waiting for your whole life, I am your pusher ...

-

Jag är så jävla dum, vad fan tänker jag med egentligen? Det är mitt bristande kaffe intag idag som spökar, but I cant just stop... Jag ska gå iväg och slå mig själv på fingrarna.

Håller på att baka, bakade bröd igår nu blir det muffinsbakning, är inne i något bakstimm av något slag. Vissa frågar mig om jag mår dåligt, men det gör jag verkligen inte, min lägenhet passar dock bättre med lite bakdoft!

Och vad slår att baka muffins samtidigt som man har maxat volymen till On the beach?







-

Nyss hemkommen ifrån work, ska sätta igång och städa satan. Sen så ska jag försöka att laga matlådor till tusen, mitt kylskåp är rätt fullt om man säger det så, maxat till bristningsgränsen.

För ovanligheten skull så vet jag inte redan nu vad som händer till helgen. Kanske ta hem lite damer till sig och bara mysa. Tänkte ladda upp tills jag och Antonia ska fira in hennes 20 års dag. När nu det blir?! I found my dress!

" - Vad ska Jönköpings sexigaste brunett göra idag? "
Vadå är du färgblind eller nått? Never ..

Det är underbart att vara blond,
med så låga förväntningar är det inte svårt att imponera!


-

Sådär vaknade just med ett ryck, jag vet inte vad min granne håller på med på övervåningen men jag kallar henne tant alla heffaklump, för rätt som det är så kan man vakna utav ett par ordentliga dunsar, om hon nu inte går med träskor innomhus!

Förfesta hos mig i fredags var lyckad, jag Dj:ade som vanligt och sedan kom en massa töser ifrån gamla klassen och tittade in. Också det mycket trevligt! När vi drog vidare sen så blev det Olearys, där jag och fidde höll på att bränna ihjäl våra käftar. Hur shotar man en hotshot egentligen? Väntar tills den blir kall? För våran var 1000 grader varm!

... kanske är det bara en fix idée jag fick för mig i natt, men det Oskar sa under vårat nattliga samtal fick i alla fall mig att öppna ögonen! Man kan trodds allt inte bromsa sig upp för en uppförsbacke!


-

Sitter i min säng just nu och försöker inbilla mig att gårdagens fyllesnack egentligen inte var så illa.

Jag och Antonia som enbart skulle ut och äta, vilket sedan resulterade i en hel vinflaska, sedan några till glas och drinkar på twin. Mycket trevligt men också mycket pinsamt när man senare skulle ha det så kallade "snacket" emellan fnisset och helikopterfyllan. Ja jösses!

Nästa gång så ska jag försöka att skriva ner allt bra som jag ska säga på armen eller nått liknande, så kan jag ju inte bara glömma något viktigt. Det jag i princip fick fram var " - Du är konstig ...*Asg*". Skjut mig!

-

Min värsta fiende är oftast jag själv, lilla fucking sadistjävel ...

LÄNGTAR redan tills det blir helg igen, jag och några töser ifrån klassen ska ut, vissa utav dem har jag inte sett sedan studenten så vi lär väl ha en hel del att prata igen oss om.

Livet är en tävling, det handlar om vem som dör misslyckad och den som dör lycklig. Och jag väljer inte att se dig som död, du har bara flyttat till en helt annan planet...

-

Push it real hard, a girl can take it! 

-

Såå nu sitter jag här i Saras soffa och väntar tills hon ska vakna... om jag nu inte tar saken i egna händer och väcker henne med en slick i örat ;)

Nyår var för övrigt mycket bra, fick finbesök ifrån Karlstad utav två herrar, och sedan droppade en massa annat härligt folk in. Bästa nyåret på länge skulle jag vilja påstå! Tanken slog mig dock att jag fyller 21 år om lite närmare 9 månader, ingen åldersnoja här inte!

Trevligt med denna negativa sida utav facebook, jag slutar fan aldrig att förvåna mig själv, fuck!


RSS 2.0