-

Sitter i sängen och har en liten nostalgitripp tillbaka till min ungdoms vår. Lyssnat på Thomas Ledin "Hon gör allt för att göra mig lycklig" & Per Gessles "Här kommer alla känslorna på en och samma gång" + "På promenad igenom stan". Jag bli alldeles varm i kroppen, och tänker på de sommar nätterna jag spenderade ihop men mina kompisar, första kärleken och lukten utav sommarblomster.

Jag hoppas att när jag sitter här om fem år så tänker jag tillbaka på tiden då jag var 20 år och all de känslorna, dofterna och människorna som finns här och nu. Man kan inte sitta och vänta på att livet ska börja, livet finns här och nu och det finns varken en tillbaka knapp eller en framåt knapp.

Fick höra att jag blivit en liten poet nu på äldre dar på grund utav mina msn medelande texter. Jag är ingen poet och kommer aldrig att bli det. Men stöter jag på texter som jag känner starkt för så vill jag dela med mig. 

Jag ska försöka förtränga doften utav ditt hår .. 

Kommentarer
Postat av: Lina

Note till mig sj, sträck upp armarna när du solar!Slår mig att jag stod framför Davids spegel den kvällen och beundrade min bränna. Befängt!(och för övrigt ser det ut som att kj-ellen, har hacklapp!)

2010-02-11 @ 21:05:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0