-

Hemkommen ifrån stan efter en söndagsfika med Lina. Det känns lite som förr när vi varje söndag träffades på samma gamla ställe, drack kaffe i de stora kopparna, tog en muffins och diskuterade veckans världsproblem. Jag kan sakna det ibland, ibland kan jag sakna det något olidligt ... vetlanda måste vara världens ände!

Framför allt så har helgen varit mycket lugn, ingen utgång, inte ens en blick åt alkoholens håll .. Det känns bara inte kul att gå ut nu när det är ett sånt skit väder. Dessutom vägrar jag förstöra mina skor för en kvälls utgång, sunk! Det här är inte vinter .. det är början på våren!

(Lina) - Brunett?! Utrotade vi inte de jävlarna för ett tag sen? 


-

Vi alla förlorar oss ibland i vardagen, men jag har hittat mina små guldkorn som gör den tråkiga vardagen till ett rent nöje .. always look on the bright side of life.

Har precis serverat Sara en mysfrukost, tvingade med henne hem efter bion igår. Jag hade inte vågat att sova ensam. Snart ska vi bege oss neråt stan och handla lite förnödigheter.

Samtal på jobbet, riing .. riing..
(Pappa) - Tja det är pappa!
(Sandra) - Ja hej!
(Pappa) - Jag är påväg hem till dig och ska hämta stegen.
(Sandra) - Så bra då!
(Pappa) - A visst, men jag tänkte bara ringa och kolla så att det inte ligger någon där i sängen hemma hos dig. Typ någon stackars pojk som jag skrämmer livet ur nu när jag kommer. 
(Sandra) - Haha ... nejdå du behöver inte oroa dig! 
 


-

klick, klick och så lite kärlek ner i brevlådan. De som känner mig vet att jag är otroligt kräsen med smycken och grejer. Jag hatar när saker ser fejk och billiga ut, men nu har jag hittat ett smyckesmärke som gör killer snygga ringar .. kanske bland det tjejigaste jag ever skrivit ...

Well well, ska göra mig lite små söt och bege mig till torpa och Sibäz. För en gång skull så är han ledig så vi kan umgås under normala tider ... eller normala tider för mig i vart fall. Vi får väl se vem som däckar sedan runt 00.00.
"Haven't you people ever heard of closing the god damn door?!"


-

Är det okey att 4 månader senare komma fram till att det man gjorde var fel? Jag vet i fan alltså...

Ska springa till tvättstugan nu och slänga ut tvätten ifrån torktumlaren. Vem vet kanske hittar man någon trevlig tant som står och pillar i ens trosor igen.

Jävla skitvecka på jobbet just nu, har hört Andreas svära och skrika PUNGSVETT säkert 30 ggr dessa två dagar. Och inte lär det bli bättre eller lättare .. suck. Jag vill jobba på Ica eller nått.

-Det är inte många som ser så här pigg ut dagen efter en galen utgång ...


-

Försöker att göra tusen saker samtidigt det går sådär bra .. egentligen vill jag bara ligga och slappa. Har ingen ork för något, men jag känner mig själv det kommer bara inte gå!

Så tvätta, diska, laga matlåda och städa, fun fun! Dock så satt jag en kvart på tvättmaskinen åt glass och bara kände av vibbarna. Det är såna saker som gör vardagens tråkiga sysslor till rena nöjen!

vi är typ sådär men endå inte ..


-

Ibland så kan jag känna att jag är rädd för att vara lycklig, speciellt med någon man inte har känt så länge. Och skälet är för att jag hatar att göra mig sårbar för någon annan. Men jag har lärt mig det att släpper man inte på vissa spärrar så lever man inte sitt liv fullt ut, ibland så måste man tyvärr bara springa med huvudet före i livet och hoppas att man inte springer in i en hård betongvägg.

För att återkoppla till min vardag eller rättare sagt helg så har den varit mycket lugn. Jag lovade ju trodds allt mig själv att jag inte skulle ens titta på alkohol på ett tag så det var ju inte mer än rätt! Som ni kan gissa er till så har jag spenderat min helg mycket med Sara. Igår så hoppade vi på grabbgänget och bara tog en öl och satt och snackade. Ibland så duger de mest enklaste små saker här i livet.

Och denna alla hjärtans dags söndagen har jag spenderats större del i sibäz säng än någon annanstans förutom mitt och Saras lilla alla hjärtans dags mys.
-

Ligger i frugans soffa och luktar en aning man, hon har dock sprungit in i duschen nu så ska leta lite rundor på hennes dator .. går säkert bra. Sandra the it-expert!

Förskyldningen har typ försvunnit nu, så 1 - 0 till mig i matchen emot förskyldningen. Slår vad om att han kommer krypa tillbaka snart för en revansch match ..

.. hit me!


-

Sitter i sängen och har en liten nostalgitripp tillbaka till min ungdoms vår. Lyssnat på Thomas Ledin "Hon gör allt för att göra mig lycklig" & Per Gessles "Här kommer alla känslorna på en och samma gång" + "På promenad igenom stan". Jag bli alldeles varm i kroppen, och tänker på de sommar nätterna jag spenderade ihop men mina kompisar, första kärleken och lukten utav sommarblomster.

Jag hoppas att när jag sitter här om fem år så tänker jag tillbaka på tiden då jag var 20 år och all de känslorna, dofterna och människorna som finns här och nu. Man kan inte sitta och vänta på att livet ska börja, livet finns här och nu och det finns varken en tillbaka knapp eller en framåt knapp.

Fick höra att jag blivit en liten poet nu på äldre dar på grund utav mina msn medelande texter. Jag är ingen poet och kommer aldrig att bli det. Men stöter jag på texter som jag känner starkt för så vill jag dela med mig. 

Jag ska försöka förtränga doften utav ditt hår .. 

-

Hela kroppen värker och jag ligger här i en feberfrossa utan dess like, i min hals så känns det som att jag har två golfbollar som hela tiden gör ont när jag sväljer .. fun life! Och egentligen hade väl inte detta varit något problem om det nu inte är så att jag har förvandlats till en salivbank, så sväljer jag inte ner skiten så drunknar jag. MYS, MYS!

I told you, you can't give me money. Even if you are a fancy plastic surgeon. I am not your charity case. I am not your mistress. I am your friend, your equal.
-

Om jag hade orkat så hade att klättra på väggarna varit ett alternativ .. jag vet inte vad jag ska ta vägen. Jag är täppt i näsan, halsen och har feber i hela kroppen. Jag orkar inte göra någonting men jag har inte ro att ligga still ..

Har skapat en egen "febergrotta" i min soffa som jag ligger och myser i. Den består utav två täcken, tre filtar plus ett antal kuddar. Nu önskar jag bara att mitt te kan fylla på sig automatiskt och att jag blir frisk tills i morgon, vem hinner vara sjuk egentligen?

-

Idag är jag så jävla bakis så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bara ligga kvar i soffan idag, orkar inte göra någonting. Men jag måste bege mig hem till norrahammar och sedan jobba .. Sen när man väl kommer hem så måste jag fixa matlådor, städa och boka tvätt tid .. skjut mig!

Jag svär att nästa helg ska jag inte ens titta på något som kan tänkas innehålla alkohol ..
-

För allra första gången i hela mitt liv så ska jag tillaga musslor .. jag har ätit det ett antal gånger men aldrig riktigt tillagat det. Så det ska bli intressant att se hur detta går. Har desutom fått för mig att man kan dö utav dåligt tillagade musslor, stämmer detta? För i sånna fall så vet ni vad som har hänt om ni inte får kontakt med mig längre.

Ska satsar på att ha en mysig hemma kväll med mig själv. Sara kommer ju senare och hälsar på mig men det blir ingen sleep over här inte eftersom jag ska träffa Lina tidigt i morgon och äta frukost .. sen resten utav lördagens händelser återkommer jag med!

Den som överlever få se ...

-

Det var dax nu igen för lite uppdatering kanske .. Helgen har varit händelserik och om något sömnlös. Men jag har fått höra att man inte kan dö utav sömnlöshet, i alla fall inte första dagen.

I fredags var det Onroadmöte och jag fick träffa härligt folk som Snigel, Jonas, Bodyshop mannen och många fler. Festade som idioter hela natten innan jag lämnade kvar en hel drös med sovande män och begav mig ut i natten, slutdestinationen blev till slut sibäz säng.

" - Orsaken till att jag mår så dåligt .. *kollar surt på mig* ALLTIHOPA är Sandras fel!"

" - Mycket trevligt ställe det där Karlssons, gick med ett glas i handen hela tiden och utan att ens behöva gå fram till baren så fylldes det på hela tiden .."

Lördagen började först med möte och sedan gick jag hem och dog i sängen. På kvällen sedan så satt vi först hemma hos Linnea och förfestade och sedan begav vi oss till den största lägenheten jag någonsin sett i hela mitt liv. Också denna natt avslutades efter ett trevligt Karlssons besök hemma hos sibäz.

(Taxichauffören) - Höhö, tjejer ni har ju för fan inga kläder på er, inte konstigt att ni fryser.
(Linnea) - Nä precis ni går ut nakna?
(Taxichauffören) - Vadå? Har ni inga trosor på er?
(Sandra) - Sist jag kollade så hade jag det, hur är det med dig där bak Linnea?
(Linnea) - Håll käften!!
(Sandra) - Vänta nu, sen när blev det ett jävla krav att ha trosor när man åker taxi?
(Taxichauffören & Linnea) - SUCK SANDRA!

Du är fin ...

  


RSS 2.0