-GOTT NYTT ÅR!
.. allt kan hända vid tolvslaget!


-

Sara & jag igår när hon hämtade mig å jobbet igår i sin "nya" bil:
(Sara) - Hoppa in bara!
(Sandra) - Haha de e nästan så att min Betta är fräschare.
(Sara) - Öhm ... bara så att du vet så är mina bromsar dåliga så jag måste köra jätte långsamt!
(Sandra) - Och det säger du nu när jag redan sitter i bilen?!
(Sara) - Nu har jag åtminståne sagt de så du har satt dig i bilen på egen risk! :)
Jag tänker i varje kurva, inbromsning och rondell: *jag vill inte dö, jag vill inte dö, jag vill inte dö!*

Well well, efter skräckfärden igår så drack vi kaffe, åt min mammas rocky roads och diskuterade karma.. the biggest bitch is karma, let her do her job!

Har en hel del att göra nu innan jag ska hoppa ner i min glittriga klänning för kvällen.

-DÅ: Julafton hemma hos mamma & pappa.
NU: Hummerkväll med pojkvännen och strax färga håret, tokke!


-

Vaknade i natt kl 03.30 utav att pojkvännen utifrån köket skriker "LOOOL" vilket sedan åtföljs utav ett ass garv. Min spontana känsla när jag vaknar idag och ser ut som ett lik: hur avinstallerar man CS?

-

det är kontrasterna som gör livet...

-


Jag skulle egentligen lägga upp den här bilden för att ge er en glimt utav vad jag ska spendera nyår i. Men nu när jag tittar närmare på den så ser detta ut som en reklam för anorexi eller bröstoperation. ... jag är själv min värsta kritiker för övrigt! 
 
Well well klänningen är faktiskt fin, om nu inte detta framgår på fotot. Behöver dock mammas hjälp till att fixa till den lite, den behöver trodds allt sys in (jag tänker inte skämmas för att jag har tappat hull) och dessutom ska jag fixa urringningen lite.

Ska faktiskt erkänna att jag vid första anblick blev lite besviken på klänningen.. så jag sprang in till Sebastian och krävde honom på ett ärligt svar. "- Kan jag ha denna klänningen eller ser jag bara ut som en trashdrottning?". Han godkände den och det är faktiskt allt jag behöver, känner faktiskt inga som är så ärliga som min svärmor och Sibäz.

Nu när man endå är igång och hånar sig själv så kanske man ska spendera lite tid och skaffa lite färg...jag vill ju endå att jag ska synas också och inte enbart min klänning!

-

Förstår mig inte på mig själv.. jag brukar alltid hetsa över vad jag ska ha på mig till utekvällar och speciellt på nyår. Och jag hävdar bestämt att nyår är den mest överskattade fest dagen på året. Men jag har faktiskt hittat min outfit/klänning till nyår, närmare bestämt kl 07.00 i morse så det sa klick. Den landar väl i min brevlåda onsdag/torsdag någon ggr. Det blir en glittrig gulddröm till nyår... om nu gud vill!

Undra vad mitt nyårslöftet ska bli för detta året?  

-

Även fast det är annandagen så har jag faktiskt varit i liv och rörelse, kanske ännu mer anmärkningsvärt med tanke på vilket utgång det blev igår. Det blev inte som det först var planerat med midddag och allt på Karlsson utan jag följde med Petra och Anna ut istället och tillsammans så var vi de stekigaste brudarna i baren.

Idag så har jag avverkat ett pass träning, städning, storhandlat och tagit mig igenom 4 avsnitt Greys Anatomy. Just nu så står en gryta Beef Bourguinon och puttrar, min man som har tillagat detta så om cirka en timma ska vi avnjuta en god måltid framför någon film eller liknande.

Igår ute på krogen:
*Vinkar åt patrik som bara står och kollar konstigt på mig, springer sedan fram emot honom.*
(Sandra) - Har vi slutat att hälsa på varandra eller?
(Patrik) - Ehm, kännner jag dig?
(Sandra) - Men hallå? Klart du gör! Vi gick ju i låg & mellanstadiet tillsammans?!
(Patrik) - Men jag känner ingen som är så snygg som du!
(Sandra) - AWE!-

Har vaknat utav mig själv två dagar i rad vid 08.00.. när man väl kan vara ledig så tycker väl min kropp att jag inte kan sova bort hela dagen.

Aja i morgon blir det nog mer sova utav ett, idag ska vi nämligen först åka på kalkon middag hos Sebastian pappas bror och senare på kvällen blir det middag på karlssons med fina damer och sedan utgång.

Jag hoppas att ni alla hade en fantastisk gårdag med en massa fina paket. Själv så blev jag mer än nöjd med alla julklappar som jag fick igår däribland en fantastisk stativlampa utav mina föräldrar. När jag senare åkta vidare till Sebastians morföräldrar så fick jag veta att vi utav svärmor hade fått en Kitchenaid. Så nu blir det att läsa alla mina böcker under min fina stativlampa och baka en massa gott att ha där till med Kitchenaid.

TACK ALLA! och hoppas vi ses ute i kaoset idag

-

Sitter och glor lite på facebook, bland annat så ser jag att en massa folk som är lediga är uppe redan nu?! Vad gör ni uppe nu om ni nu har fått turen att vara lediga? Jag fattar inget!

Aja, dax att spendera lite tid på jobbet, vi jobbar halvdag alltså till 15.00, hur nu det blir en halvdag. Högtid att blanda ihop häxblandningen så man kan börja piggna till lite istället för att sitta och vara sjuk och bedrövlig. Ikväll ska jag och Sebastian ha lite julmys, laga lite revben, kakor och smått och gott! MYS.

-

döör hittade denna bilden nu... vi firade Linnea den kvällen, jag tror hon fyllde 19 år. vad har man facebook till egentligen om inte minnen?


-

Feber fredag.. jag trodde jag blev av med febern i morse, men icke! Den smög sig på nu så nu blir det tack och hej och lägga sig i sängen, knapra lite febernedsättande. För i morgon kan jag för allt i världen inte vara sjuk, då ska vi ha traditionellt julhandlande, det blir jag och mamma + resten utav världen misstänker jag.

Eller traditionellt är det ju kanske inte direkt, mormor har saknat sedan några år tillbaka. Jag hoppas hon piggnar till nu efter operationen och att den äntligen kan ha blivit rätt för en gångs skull. Så kanske vi nästa år på riktigt kan julhandla tillsammans som vi alltid gjorde förr.

jag har gjort det här så länge jag kan lika väl fortsätta...
man skulle haft Sibäz "björnfitta" att krypa ner i sängen med på huvet...


-

" - Sambo Sandra? Det hade man ju aldrig kunnat tro om dig, så lät det inte i somras."

Nä så lät det inte i sommar det vet jag också, så lät det definitivt inte ifrån mig i somras. Men saker och ting kan förändras.. speciellt med tanke på hur jävla nice det egentligen är att få somna i jämte någon istället för att få gå till sängs helt ensam.

Sen så har jag aldrig träffat en människa som luktar så förbannat gott..


-

Shit idag är jag och Sibäz ass sletna, vi började med att igår kväll så höll vi middag för Petra och Johan och sedan blev det utgång. Killarna stack till Karlssons och vi gästspelade först med Fidde och Robin m.m. på Olearys innan vi drog vidare för tt möta upp Helga och Anna på Harrys. Till slut hamnade vi allihop där innan jag och Sibäz beslutade oss för att gå hem.

Från det att vi hade hämtat ut min mans jacka så tog det 1,5 timma innan vi var hemma på torpa. Och då sprang, joggade, gick vi samt tog en nattpizza. Men hemfärdens fördröjning beror helt på Sibäz eftersom han bestämde sig för att bli vän med alla på vägen, haha, jag säger då de!

NU: Röja sönder i köket, det blir nog 4 kassar skräp (hur gick det till lixom?) och sedan ut och gå.Jag har en bestämd känsla utav att vi känner oss 100 ggr så sletnare eftersom vi sovit nu på eftermiddagen i 3 timmar, bra jobbat! 


-

Tjejen i blomsterhandeln reagerade när Sibäz för 4:e ggr kom för att köpa blommor:
(Blomstertjejen) - Är det blommor till din flickvän igen?
(Sibäz) - Ja!
(Blomstertjejen) - Fan va bra, du har ju verkligen fattat grejen!


-ge mig ...


-

Jobbet igår gick galant och så roligt vi hade. Dessutom fick Sibäz hjälp utav snyggaste köksassistenterna ever, nämligen jag och Carina.

Nu ska vi koka musslor och göra aioli .. ikväll ska vi fönstershoppa möbler igen! 
  
  

  

 


.

FREDAG: Julbord ute på Höglands tillsammans med Sibäz och hans morfar. Massa show massa mat! För övrigt julmat är fortfarande inte min grej men gud så mysigt julbord är endå.

LÖRDAG: Massa stök, hämta bil, laga mat, städa, tvätta snacka skit och dricka massa kaffe.

SÖNDAG: Väcka mannen för att sedan dra iväg och jobba. Ska servera på Carinas personal fest.. Vi kör typ lite catering idag: Sibäz lagar mat och jag serverar, fun fun!

-

ibland känner jag mig jävligt grå, typ nu!

Btw sitter med tre sockerbullar som jag inte vet vad jag ska göra av. Tänkte att jag skulle åkt till sjukhuset och druckit kaffe med mormor men hon hade visst redan åkt hem. Ska försöka lura i Sibäz en och även hans morfar som snart droppar in och ska laga elementet. Vi sover med kläder på för att elementet ute i sovrummet har beslutat sig för att sluta fungera, riktigt nice när kylan på riktigt dragit in i Jönköping.

RSS 2.0