-

.. so is this goodbye? is it time to set you free? cuz i adore you

-

Om några minuter bara så kommer Linnea, vi ska sitta ute i solen, dricka kaffe & saft och äta biscotti. Detta blir sista gången jag träffar henne på länge eftersom hon flyttar till Norge nu på torsdag... vad är det med alla om att flytta ifrån Jönköping? Nästa käresta som ens tänker tanken på att lämna stan kommer jag personligen binda fast i hennes/hans säng!

har tittat in världens finaste jacka, så nu står det emellan denna eller att äta resten utav månaden, suck om man bara kunde leva på kärlek, kaffe och luft...

-

Trött man i sängen, vilket betyder att jag kommer åt hans monster till dator.

Jobb igår med på båten, ingen sjösjuka för er som undrar. Dock så fick jag traska hem med en hink full med kräftor. "alla kockar älskar mig ..". Så runt halv ett efter jag hälsat på Fidde & Toni samt gamla gänget drunki AB så mös jag med kräftor och vitlöksbröd framför eclipes, livet!
 ... Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå. Nej säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går.‏


-

Kom precis på mig själv att jag blir mer och mer lik min mamma (inte för det är något fel med det..), jag har köpt nescafe, fast bara hem till Sibäz. Hemma hos mig kan man fortfarande dricka ordentligt bryggkaffe! Anledningen är mycket enkel; jag anser att hans kaffebryggare är en hälsofara. Om ni har sett fotot på hans kaffebryggare i början när vi började träffas så kan jag säga som så här. DET ÄR INGET emot vad den ser ut nu. Jag vågar inte ens öppna den igen för att knäppa ett kort, inte värt de!

Ikväll ska jag åter igen avverka en kväll på båten. Allt var kanon igår, all personal jag fick jobba med igår var supermysiga och roliga den delen jag verkligen saknar utav branschen, människor!. Det ända riktiga minuset var att jag kom på mig själv med att bli sjösjuk. Tur att jag inte hann kasta mig över relingen för att kräkas eftersom jag hade hela röven full med jobb... Så åter mot ett roligt pass förhoppningsvis utan sjösjuka!


-

tänk att vara en dagslända och endast få några enstaka dagar att leva sitt liv fullt ut..

-

Jag har verkligen inget roligt att skriva om och inget nytt att berätta. Det är väl så det lite ska vara, sommaren är slut dax att börja sätta sig in i vardagen.

Hemma i mitt riktiga hem som mer och mer börjar kännas som en vacker främlig, jag har sovit i min egna lägenhet cirka 1 ggr på en månad. Allt som oftast är jag mer eller mindre bara hemma för att vattna blommorna (som hatar mig) och sedan betala räkningar. Men så är det när man trivs med någon och någon annanstans ...

well well.. det är faktiskt så att jag ska bege mig hem till krymligen som tror att man kan hoppa järnfota över ett 1,3 meters högt staket, bra där! 


 

-

Förstår inte vad jag hade i huvudet igår när jag sprang bort i min "jag kan knappt böja mig ner" klänning till Pontus för att hämta nycklar till mitt andra hem. Eller sprang och sprang är väl kanske inte rätt ord, tre steg .. dra ner klänning .. fyra steg ... dra ner klänning ... ett steg.. dra ner klänning .. två steg ... blir förbannad och håller klänningen resten utav vägen hem.

Borde egentligen tacka Sibäz för att han jagade upp mig redan 09.30, fast det var ju enbart för han skulle åka iväg med jobbet. För i vanliga fall så är han inte kontaktbar förens framåt 13.00 - 14.00.. Men i alla fall så ska jag ta mig en kopp kaffe, lite mörk chocklad och biscotti. Senare ska jag tvätta några maskiner och ikväll blir det mys med Sara. och nunär jag skriver det här så tänker jag på Sibäz ord för några kvällar sedan ... "du är ibland som en 40 åring fast du lever i en 20 årings kropp..."-

Det har varit en ganska hård vecka för mig .. för har jag inte suttit och druckit vin till sena kvällar, så har jag tvingats sitta på jobbet och jobba över. Men snart är denna vecka slut och det betyder 2 saker sova ut och sedan slippa sitta ensam på min avdelning, för på måndag kommer Adde, SWEET!

Ska strax hoppa in i duschen, har precis bakat en blåbärspaj som jag ska ha med mig til jobbet i morgon. Ska göra några nya bakverk som jag tvingade Sibäz att smaka på igår, de blev godkända utav kocken så då tar jag med några sånna till jobbet med.

. jag förundras över dig, vad fick dig att tro att jag ens bryr mig?

-

Anledningar till varför ni redan i söndags såg mig i strumbyxor:
- det är höst
- mina bruna ben existerar inte längre
- mörka färger förminskar
- man slipper ha dag 1 välrakade ben
- att frysa är jävligt överskattat
- jag börjar bli gammal

jag saknar dock bildbevis .. de ni!

-

Hej, här kommer ett inlägg ifrån andra sidan, eller ifrån Stockholms undre värld, eller ifrån planeten utan datorer, eller ifrån en låda så liten så jag inte kan röra mina fingrar för att knåpa ihop ett inlägg .. ert egna val. 

Denna helgen har jag bland annat varit på äventyr och fiskat kräfter ute i tabergs mycket mörka skogar. Det blev 39 stycken ... jag låter jaktlyckan tala för sig själv. Sen så har jag varit på ett dop som pågick till midnatt igår, "-  här sitter jag med en redbul vodka till kaffet" 

För övrigt så har ni kunnat hitta mig hemma hos Sibäz, främst i hans säng .. mitt andra hem, mitt personliga fik, min nattklubb mitt allt!

Ikväll ska vi vinka av att Petrus reser från lilla Jerusalem, lika så i morgon ... Man är 21 år en gång i livet, och man lever bara livet en gång! Det är skitsaksamma att det är jobbdag i morgon, hur som haver så kommer jag endå sitta i skiten i morgon bakfull eller inte bakfull..
-

Jag står och pratar i telefon med Lina samtidigt som jag får på mig skorna och ska gå ifrån Sara. Ibland blir det lite för mycket utav det goda ...
(Sandra) - Amen vad fan .. *letar som en tok*
(Sara) - Vad letar du efter?
(Sandra) - Min mobil ..
(Sara) - Men ... Du står ju och pratar i den ?!
*Lina & Sara assgarvar*

-

Jag sitter hemma hos Sibäz och har precis tömt hans överfulla dammsugare ... jag har en stark känsla utav att jag kommer bli uppäten ikväll.

Nedan ser ni en mms bild jag skickade till Sara när jag precis började träffa Sibäz.  
(Sandra) - Ser fram emot att brygga en kopp ...
(Sara) - För i helvete, FLY!!!

Och om ni tyckte hans kaffebryggare såg illa ut så skulle ni för övrigt se hans dammsugare ..


-

Linnea kom senare på att det var rödvin i Sangria vilket hon inte dricker. Fick höra igår att det räcker att lukta på rödvin så blir man dålig, annars kan man ju bara göra som jag dricka en hel kanna Sangria. Jag mår så bra man kan må efter en sådan gårdag!-

oooh ... nu ska jag blanda ihop lite sangria så den hinner stå till sig innan Linnea kommer!


-Personen som parkerade denna i centrala Jönköping måste ha tänkt "jag tar vrålåket in till stan!"


-

dagar då man får äta delicato dammsugare:

: när man startar sin dag med att hitta en lapp i kaffeburken med texten "jag tog det sista kaffet"
: när man går runt munksjön och blir omsprungen utav hurtbullar
: när man har sin hallonsyltsvecka
: när chefen säger "betald övertid?! vad är de?"
: när alla kan gå på club caj utan du
: när du kan gå på club caj men ingen annan kan
: när ingen förstår att man enbart kan ha bregott på mackan
: när hela sverige har sol och jönköping regn
: när man inte får lämna tillbaka sin palmjävel till ikea
: när folk man jobbar med kallar en lilla snärtan
: när man inte får någon tvätt tid utan måste vända på sina trosor
: när man är tvungen att lyssna på alicia keys
: när pojkvännen får fortsätta sova fast du måste åka och jobba
: när ett obehagligt rosespöke kontaktar dig för att fråga "hur är läget?"
: när Mona Sahlin dyker upp i tv rutan
: när någon inte förstår ironi
: när havssaltet tagit slut
: när man tar sig runt munksjön med en sten i sin högra sko
: när alla skriver om sin dö coola vardag på facebook, när man vet att de egentligen bara sitter hemma och pratar med sin hamster

-

Well well ... i morgon så börjar jag jobba igen. Jag känner mig faktiskt inte så bitter, det har varit en bra semester med många härliga sommardagar och kvällar. Blickar fram emot Gran Canaria nu den 22 oktober + en hel del annat.

Ska kasta mig i Sibäz säng nu, om några timmar så måste jag sova ..

RSS 2.0