-

Om de inte hade gjort så ont så hade man aldrig lagt märke till när något kändes så förbannat bra.

Jag är helt slut, jag orkar ingenting. Känns som min hjärna har tryck in off knappen och gått hem ifrån dagen. Så mycket att göra, möten att gå på, saker att boka, allt.


-

romantiken är död!

Antagligen har jag lyckat göra bort mig åter igen, jag bläddrade igenom min sms mapp med senast skickade idag för att upptäcka de mess jag skickade runt igår. Nästa gång det lutar åt utgång så ska jag lämna telefonen hemma.

Fidde (10:36)
Nä, jag är inte bakfull idag. Haha!

Sandra (12.23)
Jag har inte gått ur sängen än, skjut mig!

Jag ska kräla mig tillbaka till det vi kallar livet och ska ta med det lilla monstret ut på en promenad. Jag ångrar ingenting men jag kan bara inte se vad jag fick ut utav allt det här. Söndagar är helt enkelt bara inte min grej.

-


Hemma hos Sara nu, vi försöker att hålla min hund borta ifrån hennes soffa, det går lite sådär bra ... För övrigt så skulle jag inte kunna inta någon pos idag nu över huvudtaget. Träningsvärken sitter ännu i, detta kan vara en utav min mest otränade period i hela mitt liv. Wow, ännu en period.

(Sara) - Fantastiskt roligt om vi klenade in david i nutella och skickade Junior efter honom.
(Sandra) - *asg*

-

Igår vet jag inte vad som for i mitt huvud men jag skulle ge mig på att prova att göra några armhävningar. Jag klarade 5 stycken .. Idag vaknade jag upp med träningsvärk och kunde knappt ta mig ur sängen. Det är nog inte en fråga om att vara ovältränad, snarare en fråga om jag över huvudtaget har några muskler i min kropp.

Just nu sitter jag och försöker få ihop en önske lista, så här bra går det just nu:
*
*
*

Ideerna skriker med sin frånvaro, men snart går min släckt bananas på mig om jag inte skickar iväg den. Så jag har i alla fall satt upp antalet punkter, nu ska jag bara fylla ut dem med något.

Ikväll är det åter igen True blood, ännu en hopplöst sömnlös natt för mig. i luuv it!


-

Jag hade en kompis som blev jätte glad i lördags, jag hade en kompis som blev jätte arg på mig i söndags. "Jag fattar inte hur du kan göra så här emot dig själv igen!" Jag vet faktiskt inte heller om jag ska vara helt ärlig.

Ny vecka nya tag, känner mig dock redan helt slut. Jobbet gör mig helt trött ihjärnan, dessutom är jag något fruktansvärt tankspridd, till råga på allt.

Denna helgen är ingen hemma, och jag som hade tänkt fira min 20 års dag på riktigt .. Istället ska jag kanske få hit killar uppe ifrån Norrland. Men jag lever fortfarande i ovishet, jag kan inte leva i denna jävla ovishet!Han kanske bara lever efter "tre-dagars-reglen"
Killar följer inga jävla regler!


-

Så jag lyckades bryta två löften denna helgen, den ena var att jag skulle ha en vit helg, vilket jag och Lina krossade totalt igår. Men man fyller bara 20 år en gång!

-

ibland så önskar jag att jag kunde stänga av mitt egna liv, precis som man stänger av sin mobiltelefon och istället för att vara en del utav det enbart se det ur en annans ögon, som en åskådare.

igår bröt jag ihop och sedan reste mig och skrattade igen..


Ska bege mig hemåt nu för snart kommer Lina, ikväll blir det mat och vin (jag har för övrigt besökt systembolaget för första gången). Vet inte om David och hans vänner skulle komma förbi lite senare, det blir nog en bra dag, en vacker höstkväll med musik, för en gång skull kommer det att finnas musik i min lägenhet.


-

Hur ofta brukar ni får baka er egen födelsedagstårta? Jag fick i alla fall göra det igår och det kändes riktigt bra, jag är för övrigt alltid ironisk för er som inte fattat det än.

Så idag är min 20 års dag ...

Tänkte jag skulle gå och presentera mig för systemet idag, starten på en mycket god och långvarig ny vänskap kan jag tänka mig.

(Sandra) - Imorgon ska jag gå in på systemet och presentera mig tänkte jag. Om jag nu hinner det innan gästerna kommer.
(Johan) - Presentera dig då som Kjells dotter så får du säkert rabatt!
*Alla på jobbet ass garvar *


-

Sann lycka är att vakna utav att du måste kräkas, sann lycka är att vakna utav att du vill dö utav din smärta.

Tack Gud, jag lovar att jag ska gå och rösta i kyrkovalet nu på söndag ... det är ett tecken och han säger; rösta på mig.


-

Idag känner jag mig inte stark, vi gick ut ganska hårt igår... Drack vin, kom hem till Sofia, drack ännu mer, träffade gamla klasskompisar, dansade till fötterna gjorde ont, åkte 200 km/h på motorvägen, åt hamburgare, "rastade bävern" och skrattade oss igenom natten.

För övrigt så var jag inte så kaxig i natt när Oskar ringde vid halv fem i morse. Det lät nog som om min röst ville dö, och det var lite så jag kände, men vad gör man inte för det där klockan halv fem samtalet ... fick för övrigt en jävligt god chans att döda sara i natt med, min runda nattlampa var ruggit nära att landa på hennes huvud. Men om hade vaknat tvivlar jag starkt på.

(Oskar) *ass garvar* - Du har visst alltid svar på tal du Sandra? Vad du än säger så har du alltid någon schysst, vass och snabb replik tillbaka.


-

Min nyaste helg tradition förutom att traska hem ifrån sena/tidiga efterfester är att laga amerikanska pannkakor med kanel och blåbärssylt. Kan nog hotta upp vilken höstmorgon som helst, kan jag tänka mig.Jag kanske inte är lika bitter längre över att det är höst, i alla fall inte när man kan ta långa friska morgonpromenader i vackert höstväder. Dock så är det ju inte lika kul att planera vinterskor och kläder som ska få en att inte frysa i hjäl, samt att det snart kommer att vara konstat mörkt.

Istället vill jag dansa runt i sommriga klänningar som jag och lina gjorde på Jönköpings marknad, som för övrigt bjöd oss på en utav årets bästa dagar. Vackra klänningar, körandes cab, gott sällskap och mycket dricka in i de ljusa sommarnätterna dock minus (-) discokulans tänder när man däckade.

hösten är trodds allt för dem med hjärta ..

-

taggning inför i morgon ...

När man får ett mess kl 22.53 med texten:
"Vaa, ska du sova nu? Jag har precis börjat dricka :)"

Det är då jag börjar få en bild utav vad arbetslösa egentligen gör. För inte sover de inte, eller så kan det vara det faktum att detta mess kommer ifrån en kille. Och det har jag ju konstaterat innan, pojkar sover aldrig!


-

" - kan du bara sluta våldta min hjärna med saker som kallas känslor."


-tidig vår till sensommar, denna tid har trodds allt varit fantastisk!


-

Jag har lyckats sudda ut gränsen emellan att vara trött och supertrött.
I morse var jag supertrött till exempelt. Bevisföremål:

Jag hade glömt koka pasta kvällen innan så jag satte igång lite vatten, väntade till det kokade och hällde i pastan i det kokande vattnet. När jag dock skulle sätta mig och skulle äta min yoghurt frukost så märkte jag två saker.
Nr 1. I min yoghurt där det vanligtvis brukar finnas müsli så fanns det pasta.
Nr 2. Istället för att koka pasta så har jag lyckas att koka mina corn flakes istället.

Nej det är inte så att mitt corn flakes paket är skrämmande likt mitt pasta paket. Ännu en underbar dag, fågelhelvetena kvittrar och solhelvetet lyser ...


-2 veckor och 2 dagar kvar till 20-tal ... det har aldrig känns så här bra att vara ung


RSS 2.0