-

Gissa vad jag gjort ...


-

Många som känner mig vet att jag inte är så teknisk och att teknik inte är min grej. Alltså jag har inte de senaste grejerna inom IT så som data, mobil och liknande. För helt ärligt, jag bryr mig inte!

Men eftersom jag är så jävla kass så händer det ganska ofta att jag blir pikad för min otekniskhet. Till exempelt så har Oskar tjatat på mig om att jag ska skicka över de filmerna jag spelade in på min mobil i sommras när vi var i Karlstad. Och jag har inte lyckats få in dem på min dator än!
(Oskar) - Kom igen Sandra, skicka dem.
(Sandra) - Oskar de sitter fast i min mobil, vad vill du jag ska göra?
(Oskar) - Vet du inte hur man får över dem eller?
(Sandra) - Jo ... men det går bara inte okej?
(Oskar) - ... SANDRA, du vet att du måste ha en sladd som du sätter in i datorn?
(Sandra) - Det är väl klart jag fattar det, jag är väl inte helt dum i huvudet.
(Oskar) - Okej, så har du den här sladden?
(Sandra) - Öhm, nej?
(Oskar) - Ska bli kul och se hur lång tid det kommer ta innan jag får dem.
(Sandra) - Den dagen jag lyckas med det Oskar, den dagen ligger jag med en IT-expert.

Och bara för att han retade mig för min otekniskhet så vägrade jag erkänna för honom att jag inte alls kunde se filmerna som han skickade över...bara för att min dator råkar vara lite gammal... suck!

-

Samtal ifrån Fidde:
(Fidde) - Hej!
(Sandra) - Hej!
(Fidde) *tyst*
(Sandra) - Eh, vad ville du egentligen?
(Fidde) - Nä jag ringde bara för at säga hej.
(Sandra) - Okej?
(Fidde) - Hej
(Sandra) - Hej ...

-Egypten - Nu cook-along i all ära!


-

Idag så hade jag ett uppdrag som jag skulle lösa som borde vara löst för länge sedan. Nämligen att inhandla ett navelsmycke. För cirka 3 månader sedan så tappade jag min enda hela stav och har nu gått utan en i 3 månader. Inte sådär super snyggt med en extra navel men jag är en sån person som skjuter upp på saker.

För det första det verkar som att de flesta har slutat att sälja navelpiercingar så det har varit ett jävla letande innan jag lyckades smeka mig in på smycket (idag) och äntligen inhandla en stav. Problem nummer två som också hör ihop med problem nummer ett. Navelsmycken känns så jävla passé, men det är ju inte direkt snyggt utan, så man får en så kallad extra navel, eller extra mini navel.
Men ändå i 20 års ålder så känns det fruktansvärt pinsamt att gå runt och fråga efter en navelpiercing. Jag ber till gud att denna stav aldrig faller av! Festligt med ett liknanade senario när jag är 30 år!

För övrigt så har jag träffat Fröken Lina och averkat en tidig frukost på Bernards plus en massa shopping. Jag lovade min plånbok att jag inte skulle shoppa någonting idag förutom mitt "uppdrag" men min shoppinginstinkt ville något helt annat.

-

(Okänd man) *väser i mitt öra* - Jag har 15 cm slak!
(Sandra) *lätt förbannad, skriker* - Och vad fan ska jag med det till?

I helgen så rörde man om lite i grytan om man säger så. Drama, drama, drama. Det roligaste var helt klart på dansgolvet. Jag tror vi stod där konstant i närmare tre timmar, så när man väl kom ut så såg det ut som man stigit direkt ut ur duschen. Lite sådär härlig "wetlook", eller snarare såg man förjävlig ut.  


-

Till att börja med; Laila kan slänga sig i väggen för jävlar vad jag bakade i torsdag. Only me kan lyckas med kärleksmums med för lite socker + skita i att köra långpanna utan istället satsa på gräddning i bakform. Baka, kärleksmums? Nej då jag är inte bitter!

Så nu letar jag hysteriskt igenom min klädhög efter kvällens outfit, det blir som alltid något kort med tillhörande skyhöga klackar. David hade kunnat vara stolt över mig Lina, lite hockerlook som han brukar säga. Kylen är välfylld och ikväll går vi ut på jakt, jag siktar på en björnjägare eller något liknande, btw äger alla norrlänningar en styck rutig flanellskjorta? Tanken slog mig just!
-

Så jag har gjort det, hör och häpna, jag har skaffat facebook. Så i min säng sitter jag nu med datorn i knät, mycket skeptiskt. Ska jag vara helt ärlig så fattar jag inte mycket och trycker mig in på samma grejer hela tiden. Fruktansvärt frustrerande, dessutom får man inte lite prestationsångerst när man ser hur många "vänner" som alla människor på facebook har?

Men det värsta med detta är att jag nu måste medela Fidde om att jag får gå ur våran mycket exklusiva och unika klubb "vi som inte har facebook". Jag kan redan se besvikelsen i hans ansikte, så jag drar ut på det lite.

Well well ... återgår till att klura på vad allt detta egentligen går ut på.

-


Utdrag ifrån en märklig pratstund med min mor:
(Sandra) - Varför tror du de där två tyska männen där borta har ett rött och grönt band medans alla andra tyskar bara ha ett rött band?
(Mamma) - Det är ett bögpass fattar du väl?
(Sandra) - Mamma, för helvete!
(Mamma) - Men de är ju bögar, två män som ligger jämte varandra i två solstolar, defenitivt bögar!
(Sandra) - Då finns det ganska mycket bögar på hotellet då?!
(Mamma) - Nä men inte enbart därför, du såg väl hur de diggade till VMCA innan eller? Dessutom har de ju hål i höger örat.
(Sandra) - Så varför ska de utskilja sig med att ha ett grönt band/bögpass då? 
(Mamma) - Det är ju för att alla servitriser ska knipa till lite extra med rumpan när de går förbi.  

Med andra ord så har min mamma en bögradar, hon har koll ...

-Im back .. och med en huvudvärk utan dess like.
Så här såg det ut igår innan det började gå utför.


RSS 2.0