-

Max hamburgerrestaurang kl 11.21 ... Sandra och Lina har tatt sig ifrån Kjellen och grabbarna, sitter och tittar djupt ner i våra läskmuggar, smaken efter gårdagens bravader, händelser och sprit sitter fortfarande i. Barnfamiljerna börjar anlända och även gårdagens party-folk. Det är en härlig blandning utav människor, som kan liknas immigrationen till Amerika.

Hur tog vi oss hit egentligen? Jag har ingen aning om detta, men sjukt kul hade vi. Man kan kalla oss många saker men tråkiga är verkligen inte rätt ord. Dessutom har jag blivit av med min mobil och fått en kille att kära ner sig i mig, jag ställer mig väldigt skeptisk till detta.

Fåglarna kvittrar och solhelvetet lyser ..."

" - Pöjkar, om ni kan se så pigga ut idag så har ni inte druckit tillräckligt igår."
-  


Snart ska jag & lina iväg och göra oss supersötis, ska bege oss till ryggen för en kväll fylld utav festiligheter, vackra klänningar och pojkar. Det är sånna här dagar som jag älskar att leva, det är sånna här dagar jag älskar att vara mig själv.

" - Snälla, jag är inte en tjej att bli kär i."

-

" Dessa pojkar alltså, han får det att pirra till i hela magen, inte på ett känslomässigtplan, jag vet bara inte.."

In the car whit Lina & Sandra (Kan för övrigt vara ett utav det bästa bloggcitat ever):
(Lina) - Hade han rakat sig?
(Sandra) - Öhm, ja?
(Lina) - Hade han rakat sig?
(Sandra) - Ja?!
(Lina) ... precis!

-"Pösen the man"


Bordets reaktion jämte oss när Pösen kom ut i denna outfiten:
(Tjejerna) - Ihhhhh, vad är detta?
(Killarna) - Var lugna, det är bara en svensexa.

Jag höll på att dö utav skratt igår, vilken lördag, vilken söndag ... well well. Gotta work.

-Melodifestival vinnare Alexander Rybak = Henrik, Hottub Henke.

Lina, det är bara du som kan fatta detta, jag dör ... haha

-

la la la la ...

En annan får ju inte njuta utav ledigheten som vissa andra, jag ska jobba i morgon. Okul, men hej och hå man har ju i alla fall ett jobb. I helgen blir det antagligen inte lika mycket party som de senaste, men man ska aldrig säga aldrig när fröken Moberg är i farten.

Än så länge så ska morgondagen efter jobbet spenderas hemma hos Lina på lite grillkväll. Lördagen blir solning?! och sedan på kvällen ska jag titta in en stund hos Linnea och antagligen kommer jag finna Jessica där med, sen får vi se vart natten för mig. 

 .. en sann vän skulle kunna låna ut sina trosor, jag är en sann vän!  

-

(Lina) - All heder åt oss Sandra, vi har gjort mycket, men vi har då fan aldrig knarkat!
(Sandra) - All heder åt oss!

kl. 04.36 på söndagmorgon ...

-    


Slutar min helg där jag nästan började den, nämligen @ päronen. Hade även ett litet halleluja moment innan när jag vinkade av Petra. I tell you all about it on email tömörrow Lina. Det är ganska härligt att alla mina dagar på jobbet börjar med ett mejl kl.08:02 ifrån henne. Välkända fraser är bland annat oknullbar, tredje person analyser + dö.

Utgången igår slutade inte lika våldsamt som förra veckan men vi var antagligen dubbel så odrägliga denna gång. Jag drog slutsatsen i morse att sedan jag flyttade hemifrån så har det varit utgång nästan varje helg.
 
morgon sång "... ingen förstår hur dåligt jag mår."

(Lina) - Gud va otrevlig han var igår när jag svarade i din telefon.
(Sandra) - Vadådå?
(Lina) - Han sa att han inte ringde för att prata med mig utan att han ville prata enbart med dig.
(Sandra) - Är du helt seriös nu? Herre gud!
(Lina) - Ja, jävla man. Fattar han inte att han ska vara extra snäll emot mig?! Det är ju mig han ska ha ett gott öga med om han ska komma innanför dina trosor.
(Sandra) - Haha, du är helt störd!
(Lina) - Jag ska trycka upp en sån tröja; vägen in till Sandras trosor går igenom mig! 

bakfylla . well well

-

Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Håller på att tvätta, jag är sååå bra alltså. Har inte vågat mig ner i källaren än för att hitta min egen tvättstuga. Ska verkligen införskaffa mig en egen tvättmaskin inom en snar framtid.

Snart blir det att åka hem och röja runt i lägenheten, i morgon får jag dambesök igen ; ) Bland annat ska jag, Petra & Lina ut. Kanske får vi träffa våra härliga jacuzzi killar ifrån förra helgen? "- Är Henke ute och röker kl 08.00? Någonting gick helt fel igår alltså!".

Jag sitter och skapar lite teorier kring killarna jag har träffat den senaste tiden och jag begriper mig inte på dem. Det är konstigt hur mycket tankekraft man ängnar sig åt att tänka på killar. Vi tjejer bygger upp vårt liv runt omkring dem istället för att fokusera på vårt eget. "En vacker dag kommer jag att bli erkänd som en stor tänkare ..."

I våra liv så finns det så många stunder som är svåra och jobbiga och bara en handfull lyckliga. Otroligt orättvist, men det gäller att lägga fokus på de stunder som gjorde oss lyckliga istället för att leva våra liv kring allt det jobbiga.

" - Vad är det khillén?!"
" - jag har ångerst ... ångerst över att pösen kommer.."

-

Ang: Singelliv & Män:
"-Jag väljer att se det som ett godisland, tröttnar man på en så finns det alltid en massa nya och spännande smaker."


-

Dör alltså, vilken rolig helg det har varit helt sinnes. Sitter bakis än och kan inte sluta att le. Har träffat så grymt nya roliga människor och varit med några utav mina bästa vänner. Sommaren är min och dess nätter.

Gårdagen började med förfest hemma hos mig med en massa tjat, dricka och pommes med kebab sås. Efter det drog vi ut till Piren där man träffade på massa gott folk. Lite utav vårat gäng splittrades sedan och gick skilda vägar, jag, Lina och Niklas drog till Donkan innan jag och Lina gick för att hälsa på ett gäng västgötar. Det slutade med att de fick med oss in på Harrys och sedan har vi efterfestat med dem tills kl 15.00 idag.

Kl. 07.00 Idag vaknade jag i ren panik på en pojkaxel och min första tanke var att fly fältet. Men när jag och Lina väl lyckades få liv i pojkarna så bubbelbadade vi i cirkus två timmar, solade och åt dagen-efter-pizza tillsammans med dem. Lättt att vi kommer till dem nästa gång och festar lika hårt som förra gången.

" .. jag sa vänta liiiiiite ..."   

-

Sitter i ett rent helvete just nu, jag bad aldrig om att bli kär eller att få dubbelarbete... och det är 45 år kvar till pension. Skjut mig!

Jag lever för mina helger just nu, i morgon fredag blir det att looking great, sedan lördag uteservering och ännu mera fest med mina damer och Niklas?! Och jag vet, jag är världens sämsta på att uppdatera, skicka in bilder m.m. Det kommer när det kommer.

Just nu håller jag på att svälta ihjäl och har enormträningsvärk i mina ben .. visst är det härligt att vara bitter. Mitt liv är bitterljuvt, det ljuva livet.

He´s just my old boytoy .. for now. "

-

Funderar på att gå och hänga mig ute på terminalen, i mitt avskedsbrev ska det stå, FARGO! .. bara 35 år till pension.

-


Grattis Sara 20 år.
Och varsegod till min och Linas skön-sång i morse.  

Jag vet att du kommer vilja döda mig nu, men du vet att det finns så mycket värre bilder på mig och dig .. ; )

-

Har haft en kanon helg verkligen, lite små drama som vanligt men inget allvarligt. Och mycket utav det har jag att tacka min fantastiska inneoende för, nämligen Lina. Känns lite ensamt utan henne nu eftersom hon har varit hos mig enda sedan i torsdags : /

Men i alla fall så har vi solat och njutit till fullo utav det fina vädret, sjungt lite nostalgiska låtar " .. det är O:et i O:et som gör det" och sedan på lördagen firade vi Linnea hemma hos mig. Toppen, toppen. Ska försöka få upp lite bilder ifrån helgen, måste bara hitta min kamerasladd."När man är kort som kille så krävs det så mycket mer än för en kille som är lång.. värt att tänka på"


-


"- Ni killar sover aldrig! Eller hur?"

RSS 2.0