-

Har nyligen lyckats att spilla ut en halvburk elementsfärg över mina händer plus utanför min parkering i stan, lyckat! Antar att massa miljöaktivister snart kommer att demonstrera utanför min balkong, eller liknande. Gjorde i alla fall mitt bästa för att få upp skiten, värre är det med mina händer dock.

  

Kan väl inte riktigt säga att min mobilkamera gör min lägenhet någon rättvisa, men tänkte visa er en för tittin i kaoset. Måste snart börja beställa möbler och få hem allting. Väntar än på mina kökstapeter plus min salongsfotölj i vitt läder. Well well, mycket jobb kvar att göra, men den kommer bli ass bra.

" ... så han är inte sprutar kungen?"

-

Vad är det med er killar?
åhh du var fin!
underbara ben!
kan jag inte få pussa dina fötter? ;)

Och allt man kunde se på bilden var en stor näsa, eller enbart en näsa. No thanks, jag har helt lagt ner att ragga och defenitivt över nätet.

Var i min lägenhet idag, fixade och målade lite, handlat handdukar och skåpluckshandtag, det kommer bli riktigt fint tror jag. Man önskar att man kunde göra allt på en gång men det går ju tyvärr inte. Tur att man har så snälla föräldrar, vet inte vad jag skulle göra utan dem. Jag suger på allt som hör med händighet att göra.

Tänkte lägga mig och vila lite och sedan gå ut med monstret. Ikväll kommer Sara & Lina hit och vi ska äta lite god mat och bara prata.

-

26 år och desperat:
Hej hej
Ny på sidan
Söker enbart en tjej här som kan tänka sig att modella privat för mig över msn och tjäna extra på det.

Yes, någon som känner sig manad?
Nej, jag och Sara ska leta vidare, vi ville bara dela med oss utav detta praktexemplar utav kontakt annons.

-

Utdrag ur Saras blogg (sarastavaker.blogg.se):
"Äntligen helg! Jag är så trött och vill bara sova, fast ska snart umgås med Sandra och då kommer jag bli pigg igen. Hennes liv är som en såpa, dramatik och nya händelser varje dag, omöjligt att vara trött när jag träffar henne med andra ord :) "

En fråga bara: Är jag verkligen så jävlig?

Ska i alla fall göra mig lite småsöt för ett möte med homsexuella och allt möjligtfolk. Lönt eller hur ; ) Ska lyssna på den maktgalne Niklas när han håller föredrag och sedan dricka kaffe innan jag träffar Sara ikväll. Kanske ska dra med henne och köpa tapeter m.m.?

-

Så när jag satt där i mitt vardagsrums fönster och åt kina mat direkt ur förpackningen så slog mig tanken.
" - Fy fan vad bra livet kan vara ibland. "


-

Tomörrow så ska jag få mina nycklar till lägenheten, så blir en snabb visit hos mäklaren och sedan är lägenheten min. Hej renovering och måleri utav mina köksluckor i helgen.

Så funderar på att så fort jag har nycklarna i min hand så ska jag åka till lägenheten och lägga mig i vardagsrummet på parkettgolvet. Kanske smeka den lite, vi får se.

Kryddpartyt igår var super mysigt och kul, innefattade bland annat handmassage plus nackmassage och en massa gott tilltugg. Så jag och Lina var nöjda när vi gick där ifrån, dessutom så vann vi. Hur ofta händer detta? Efter Niklas kryddparty som för övrigt var mycket lyckat ; ) ... så drog jag och Lina vidare till La dolce Vita och käkade pasta samt skrattade tills kaffet nästan sprutade ur mina näsborrar.

" ... jag har alltid viljat testa att ligga med en pirat."

-

Sms analys:
"Hej söt, har du gått och dött eller nått?"

Ser det som ganska självklart; jag skiter fullständigt i dig. Men den tanken kanske aldrig slog dig efter ditt 19:e obesvarade mess?

-

" Kryddparty ikväll och så ISO-projekt på jobbet, gotta go ..."

-

Så efter min träning igår så drog jag direkt vidare till Petra, stannade i några timmar dock på lager först. Verkligen super impad utav att jag hittade dit, när jag åkte där på de leriga vägarna så funderade jag över om jag någonsin skulle hitta dit. Men det blev trodds allt lite shopping och sedan en pasta sallad + kaffe ute på terrassen.I alla fall så anlände jag till Petrus runt 16 - 17 tiden så vi satt ute på hennes balkong, snackade, drack kaffe och hon tog en och annan cigg. Vid 19 var vi hemma hos hennes föräldrar och åt gudomligt god mat "som alltid" & satt och tjötade. Petras föräldrar är helt insane roliga, jag garvade tills tårarna sprutade igår.

(Petras Pappa) - Såg du den tjocka katten som låg överkörd vid mullsjö avfarten?
(Sandra) - Nja det vet i fan.
(Petras Pappa) - För det var ju en katt !?
(Sandra) - Tror mer att det var en grävling.
(Petras Pappa) - Nej jag är hundra på att det var en katt.
*några minuters tystnad*
(Petras Pappa) - Vi ska åka och undersöka det här i morgon, ifall det var en katt eller en grävling.
(Petra) - haha, det låter ju som ni inte har något liv.

På kvällen så mös vi ner oss med en massa nötter och naturgodis plus vin och panten drinkar.
En panten = mjölk & likör 43 alltså ( - ) grenadin.

-

Helgens vassaste kommentar är redan lagd utav Lina igår:
" - ... det är så här; jag har en fertich för fula killar."

Ska snart äta bacon och äggröra, var uppe 08.00 idag och gick spåret med det lilla monstret. Mycket trevlig promenad ute i det soliga vädret. Senare idag så ska jag träna en timma och sedan åka vidare till Ulricehamn för att träffa Petra. Vin på balkongen maybe och så mat på det? Kan aldrig bli helt fel.

-

Jag är en sån där människa som folk gillar att börja prata med, spelar ingen roll i vilka situationer; som om man så står halvnaken i Rosenlunds omklädningsrum eller fullt påklädd på bussen. Ser jag snäll ut eller ser jag enbart ut som en människa som bryr sig och gillar att lyssna? Jag kan analysera sönder sånt här i evigheter ...

Min käre vän Niklas ringde mig i gårkväll och 20 minuter senare hade man ass garvat och lovat bort sig till ett och annat. Han bjöd bland annat in sig själv på min och Petras balkong-drickar kväll, någon mer nu när vi endå är på gång? Dessutom lovade jag bort mig + kompis (räknar nog med att Lina följer med mig) på kryddprovar kväll. Niklas har förvandlats till en kryddkille, höhö. Men inget mig emot om jag få lukta/smaka på kryddor, får mat + 10 % rabart. Nu när man endå ska flytta hemifrån så kan man ju behöva lite krydda att sätta fart livet med.


-

Helgens vassaste kommentar kom ifrån Linnea, den tjejen kan alltid få mig på humör att skratta. Det är något sjukt ironiskt över henne:
" - Fy fan vilka grisar ni karlar är."

-

Allting är crasy och vänder och vrider i min lilla värld. Alltid på språng alltid på gång men om jag stannar så kanske verkligheten hinner i fatt mig och det är jag inte lika sugen på.

Dagen efter vill jag diskutera kärnkraftverk och inte en massa trams, det finns inte så mycket att få ut utav människor nu för tiden eller ska vi tala klarspråk och säga killar? Im sorry, jag har inte tid med er, min värld går i 210km/h och kör ni inte lika snabbt så får ni inte följa med. Dessutom så har ni blivit så sjukt komplicerade på siståne, så även om man har tid hur fan ska man orka med er, och då syftar jag på i längre perioder för någon gång då och då passar mig helt utmärkt.

Funderar på att gå ut med det lilla monstret .. Efter det ska jag ta tag i några telefonsamtal, såg att min mäklare ringt till exempelt. Kanske har blivit godkänd utav Riksbyggen nu trodds allt? Tittar de in i mitt brottsregister eller vad gör de egentligen? För om de kollar in i mitt brottsregister är det ju kört, det de lär hitta är; jag & Lina unga på en moped i Habo, haha det är nästan som en del utav mig dör utav skratt och förnedring.


-

Jag och Petra är alltid så fruktansvärt lika varandra så ibland skrämmer det mig, men det bästa med henne är att vi alltid har så förbannat kul tillsammans. Lite synd att hon bor ända borta i Ulricehamn, well well.

När jag snart ska flytta hemifrån så ska jag ställa till med inflyttningsfest och där efter utgång på stan. Det blir de personer som står mig närmast och som jag har mest kul tillsammans med som får komma. De flesta utav er har nog fattat att på min balkong i sommar och även Petras så kommer vi dricka en hel del vin.

*Petra & Jag i telefonen, jag berättar lite om helgen som varit*:
(Sandra) - Killar är så fruktansvärt komplicerade på ett lätt sätt.
(Petra) - Haha, vansinigt.
(Sandra) - Härdan efter så ska jag säga vad jag vill utan något trassel. "Flickor, nu går vi rakt på sak!"
(Petra) - Länge leve frispråkigheten!
(Sandra) - Det ska bli mitt motto nu i sommar. 


-

Blev en sväng ut igår likaså, drack dock inte en droppe gift fast det beror ju samtidigt på vilket gift man syftar på. Träffade min kära vän Linnea och tittade in i Jessicas lägenhet där lite mer folk var. Så fin lägenhet alltså, helt kär, önskar jag kunde ha hennes enorma kök. Men mitt lille kök duger i alla fall åt mig.

Kändes som man åkte runt en hel del igår, körde Jessica och brudarna till Sliver vidare till David och sedan kl. 01.00 mat på Max. Träffade på Freddy utanför Karlssons och sedan hem om torpa och bara ligga och mysa sig ner i soffan. Kl 02.30 upp igen och köra hem grabbarna ifrån krogen och sedan landade man i en mjuk säng för natten.

Det var min helg i korta drag, träffade dessutom Lina igår, gick och kollade lite flytta hemifrån grejer, små åt på Oil and Vinegar och sedan in till Wasas där vi spenderade 3 timmar med kaffe, mat och snack. Funderar på att åka upp till a6 en stund och kolla tapeter bland annat, köpte golvet igår. Men man kanske borde bli människa först ... 

And I am a weapon of massive consumption and its not my fault it's how I'm program to function.

-

Blev en lyckad utgång igår med Sara, först var det middag på Anna-Gretas, parmiddag så mysigt. Och efter det blev det vidare till centrum, udda val men aja. Träffade en massa goa människor bland annat Fidde och Helgesson som vi dansade hela natten lång med.

Killar har blivit så komplicerade eller har de alltid varit det? Fast på samma gång så är ni så jävla lätta, så fort ni säger "-ska vi se film eller gå och fika" så vet vi att ni vill ha sex. Men nu för tiden har ni börjat att speciall inrikta er på saker, eller är det jag som har analyserat fel kanske?

" - Du kan ju komma hem till mig och kolla på melodifestivalen."
Analys; Melodifestivalen?! Supertråkigt eller hur? Det kan ju inte bara vara så att han är super intresserad utav melodifestivalen och följer den som en slav? Eller kan det kanske vara så. I alla fall jag tycker man ska vara lite mera rätt på sak som till exempelt:

" - Vi kan ju försöka gå på bio någon dag "
" - Vilken film ska vi se? "
*blink* " -Det är väl inte det vesäntliga?

Så sluta tjafsa om att ni inte vet vad ni vill eller vad ni vill ha för det vet ni. Och sluta gå runt att tro att vi inte fattar, för vi fattar mer än nog. Var lite mer rätt fram, går det åt helvete så går det åt helvete och det är inte hela världen.


-

Från ett känslomässigt laddat monster till ett känslokallt psyko på mindre än en vecka, inte illa.

-

I söndags så chockade jag faktiskt mig själv: När jag började städa så hittade jag sista delen utav min sex and the city serie. Efter att ha kastat ett öga efter den andra delen så upptäckte jag att den var borta. Då bröt helvetet lös och jag förvandlades till ett litet monster. Men vad är en seriebox att ha utan att den är komplett?

Men ni kan pusta ut, vi hittade den till slut efter många om och men. Det som chockade mig mest var den känsla som smög sig på mig. Det var lite som en nära döden upplevelse, och nu vill jag typ dö utav pinsamhet.

En fråga; om en människa envisas med att gång på gång närma sig dig och enbart dig i en grupp utav människor, vi snackar att han rör vid dig samt berömmer hur duktig du är hela tiden. Ska jag reagera på detta? Och hur i sånna fall? Känner mig helt vilsen i bland, vilsen i min lilla och mycket komplicerade värld.


-

Varit ute och gått med vårat lilla monster eller bebis, beror lite på hur man ser det. Han har varit hos oss nu i en hel vecka och blir behandlad som en liten kung. Jag pratar så klart om att vi äntligen har skaffat en hund, de passar antagligen på nu när jag ska flytta hemifrån. Så typiskt!

  


Annars idag så har jag jobbat och så har mormor och morfar varit och hälsat på. Faktiskt kul att se att morfar börjar piggna till nu efter sin operation. Har pratat en hel del om min flytt och vad jag ska ha för grejer i den. En massa tapet och möbelsnack med andra ord. Lite sjukt att jag kom en månad kommer att sitta i min alldeles egna lägenhet, om bara en månad. Det går snabbt nu alltså.

(Sandra) - ... så vi satt och snackade lite om det här med topplånet och bottenlånet.
(Lina) - Vänta, hur gammal sa du att du va nu igen?
(Sandra) - Än så länge bara 19 år ...

-

Håller på att dö utav trötthet, har varit en sådär halvtaskig dag, har varit en sån där bitter dag. Idag är jag bittersandra fast endå glad och lycklig hur nu detta går ihop?

Kom precis hem ifrån la staden efter att ha lämnat av Lina. Träffade även hennes arbetskamrat + utbytesstudent ifrån Canada, inte illa inpressat på en och samma dag. Annars så har jag och Lina bara åkt runt, kollade in min lägenhet som för övrigt är väldigt tom just nu. Längtar tills man kan börjar använda sina händer i den. fresh fresh ...

viska snuskiga sanningar i mitt öra ...
Jag är en människa som ser brister och ifall de blir fler än fördelarna så flyr jag. Önskar att jag kunde vara en enkel människa som enbart lever för dagen. "En dag i taget" har aldrig varit mitt motto, jag ser till det stora hela och inget annat.


-

" jag gav dem ett lyckligt avslut, ett avslut de förtjänade, ett avslut de aldrig fick ..."

-Och här är min "sjukdom": När jag blir kär i någon så faller jag totalt. Många säger att jag är svår, men när det gäller kärlek så är jag jävligt enkel. När jag älskar någon så vill jag spendera varenda vaken minut tillsammans med den personen. Det är det som är så farligt, det är det som är så svårt.

Kärleken är ett beroende, kan liknas vid ett spel, ett farligt sådant. I ett spel så måste du ständigt sattsa, och om jag känner mig själv rätt så är det alltid bara jag som sattsar högst. Är det något jag lärt mig så är det att om man är den personen som är villig att sattsa högst, så är man också den personen som har mest att förlora. 

Kärleken är ett spel, ett farligt spel, jag är så jävla trött på att spela spelet och sattsa i det. Jag önskar jag kunde vara en person som gjorde saker halvhjärtat, men nu är jag en person som slänger mig in i spelet med huvudet före och hoppas på det bästa. punkt.

-

Jag har under senaste tiden varit ganska hemlighetsfull, i tisdags stod det klart att den 1 april så flyttar jag hemifrån. Vilket första aprilskämt eller hur? Håller på att längta ihjäl mig efter min lägenhet och alla de saker jag ska ändra med den, är en ungkarl som har bott i den tidigare så vidare vacker är den väl inte direkt nu.

Kan se mig själv på min egna balkong dricka rose vin och äta en massa god mat innan jag och mina töser beger oss ner till staden. Dessutom ligger min lägenhet bara 2 min gångavstånd ifrån vättenstranden, hur toppen blir inte det i sommar? Om ni vill hitta mig i sommar så finner ni mig antingen på min balkong eller på stranden.

Så mina dagar går nu åt med att kolla på möbler, tapeter och annat smått och gott. Vet i princip redan hur jag ska ha det i min tvåa och det kommer att bli perfekt. Ska försöka att ta lite kort "före & efter".

RSS 2.0