-Ännu en underbart kul helg med denna damen, jag är så glad att du tjötade med mig till Ucklehamn ännu en gång, annars hade jag missat allt det roliga.

Sitter hemma hos föräldrarna nu och har precis betalat alla mina räkningar och nu ska jag bege mig till jobbet. Lite senare tittar Sara in och tjötar lite. Ännu en underbar söndag i mitt liv.

"- Jag har kommit på ett ord som beskriver dig ganska bra Sandra, du är känslomässigtdement."

-

För en gång skull så lyckades jag faktiskt att smyga mig upp ur sängen och in i köket utan att väcka ryggen. Så jag lyckades alltså att göra frukost och brygga kaffe utan att störa Mr super lätt väckt.

Så när jag sitter där med min yoghurt frukost och njuter utav morgonkaffet i tron om att jag gjort en god sak som låter honom sova vidare, då drar min telefon igång och ringer. kl 06.45. Jag rusar in och träffas utav åsynen utav en mycket trött och nyvaken man.

Det är Sara som ringer för att berätta att vi tyvärr inte kan luncha i kuren tillsammans. Ryggen kastar "blickar som kan döda" efter mig. "- Du måste sänka din ringsignals volym, jag var uppe i taket och vände. Den skrämde skiten ur mig."  godmorgon, godmorgon, fågelhelvetena kvittrar och solhelvetet lyser ...

-

Kl 08.05 staplade jag runt på Halmstads gator med enbart en sko i ena handen (jag fick för mig att det såg bättre ut med en sko än ingen alls, pösen hade grävt ner den andra skon) iförd gårdagens klänning och smink. Mitt mål var att hitta bilen, vilket tog mig cirka 20 min, efter 20 min ringde en panikslagen Sandra till Lina, hon sa håll höger, jag fann bilen till vänster. 

Lina finner mig i bilen med en sko ståendes två meter ifrån bilen och ett blont hårsvall som hänger ner framför mitt ansikte, antagligen jätte söt. Jag brukar alltid säga att man ska aldrig ångra någonting, men i söndags var jag mycket nära att bryta mitt egna motto. 

Förbannade rose-spöken, och värt att nämna i Halmstad så "high fivar" inte folk när man släpar sig hem efter en kväll ute. De snarare stirrar ut en, kanske i en svag förhoppning "om blickar kunde döda".  

-

Efter helgen så satte jag upp vissa mål för mig själv och vissa saker som sas under detta seminarium kommer jag bära med mig hela mitt liv. Jag känner mig så upprymd och glad för vad denna helgen gav mig, nämligen ett redskap för att bli framgångsrik.

Denna veckan i alla fall så blir det bara jobb, jobb samt träffa Lina och andra kompisar. Till midsommar få vi se vad som händer, planerade att dra ihop lite folk och fira midsommar tillsammans med god mat och gott sällskap. Så just nu längtar jag till torsdag, av flera olika anledningar men bara en mycket speciell..

Jag är inte kär, sen när blev ordet kär = gå och lukta på blommor och ha ett konstant leende på läpparna? Kanske har jag bara fått perspektiv på saker i mitt liv och ser på det lite annolunda? För trodds allt, fan vad fantastiskt kul jag har haft de senaste helgerna/veckorna, känslan att känna sig så här fri och lycklig är fantastisk!

" Sååå frågan är vilken klädkammare väljer ni .. ljusterapi eller lack & läder ... "

-

Sandra is in the big city nu. Låt mig säga så här, "- har ni hört talas om liiiiiiiding[ljud som låter som man sätter i halsen]ö ...?!"

-  


Att vara ass-kalas på ica kvantum i Ulricehamn = att bli slagen med en fläskfile utav Lina på rumpan. Jag hoppas de för övrigt inte kollar av sin videoövervakning, då lär vi spelas upp på firmafesten.

Vår helg spenderades i (hör och häpna) Ulricehamn + Limmared, för övrigt gör de vodka flaskor i limmared, detta fann jag och Lina mycket intressant .. I alla fall så efter en hel del twisterspelande, grillning plus showoff utav yoga poses så körde Petra och Sandra oss tillbaka till Ucklehamn, där vi bland annat träffade Ryggen och Mr Creapy.

(Brunetten) - Nämen hur går det med tjejerna, och hur är allting med dig?
(Ryggen) - Det är bara bra.
*Brunetten stirrar med en sociopat-blick på mig*
(Brunetten) - Jaha, och vad är du då? 20 - 19 år eller ... ?!
-- tystnad --
(Brunetten) - Du vet att han och jag har ett hus tillsammans... VAH?! 
*där går lyset upp för mig, det är först nu jag inser att det är exet som står framför mig, jag kollar på Lina*
(Jag) - Det här känns som taget ur en mardröm.
(Lina&MrCreapy) - *ass garvar, nervöst*

Jag ser det som att jag gör en gentjänst emot alla singeltjejer som prövar alla dessa galna grejer dagarna i ända. Om nu inte jag gör det vem fan skulle då genomgå alla igenomgående idiotiska saker? Ännu en dag i mitt singel-liv, ännu en dag i mitt bitterljuva liv.

-

Jag är så lycklig som jag kan bli en tisdags morgon kl 07.42. I morse var jag även tillräckligt pigg för att släpa mig ut på en morgon promenad kl 05.50. Runt tiden 06.02 - 06.05 kunde man hitta mig bland syrenerna luktandes på blommorna. En gammal tant går förbi mig och kollar misstänksamt medans jag med slutna ögon drar in syrenernas härliga doft. "God morgon".

Kan minnas att jag ett år tillbaka drevs utav ett liknande lyckorus, dock så var det studenten som stod för dörren. Nu är det något helt annat. Ett sommarcrushs-rus kanske? Än så länge så vet jag bara att den här killen är något fruktansvärt snäll och han driver mig till vansinne, men det är sån jag är går med huvudet före och väntar på att braka in i närmaste vägg.

" va?! fick du sån lyx frukost? hemma hos ... fick jag tugga på saltgurka"

... jag & lina samt våra underbara söndagar. Tror jag aldrig har uppskattat dem så mycket som jag gör nu.

-

håll inte på, det är säkert bara för jag har sömnbrist.

Försök du att inte älska någon som brygger kaffe till dig och kallar dig söt även fast håret står åt alla håll, enbart iklädd en rosa morgonrock ...

jag vet, det är väldigt skrämmande för mig med, har jag kanske gått och blivit mänsklig?


-

" .. du förtjänar någon som kysser dina fötter och dyrkar dig, efter all skit du har tagit så är du väl värd detta"

You know i love you?

RSS 2.0