-

(Sara) - Hade de där killarna på fiket som spanade in oss börjat att följa efter oss så hade det känns som vi gick i femman igen.

Well well, det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag är hemma för att hämta en gigantisk väska plus sovsäck eftersom Oskar hade glömt att ta med sig täcke, smart! I morgon beger jag mig till Karlstad och så fort jag kommer fram så ska jag stänga av min mobil telefon eller bättre upp raddera en viss persons nummer. Lina ställde följande diagnos igår;
" - Du vet att du efter detta inte får dricka alkohol i risk för mycket pinsama samtal under helgen? Raddera nummret så får du tillbaka det utav mig efter helgen!." 

Dessutom lider jag utav beslutsångerst vad jag ska ha på mig;
(Sandra) - Får man ha klänning på sig på lördag?
(Oskar) - Klart att du får!
(Sandra) - Ja men vilken utav dem?
(Oskar) - Släng ner alla du har så kollar vi på det.
(Sandra) - ... Oskar, det finns inte tillräckligt med väskor i denna värld för att få plats med alla mina klänningar (typ).
(Oskar) - Det är så illa alltså?

-

Imma have you so fucked up!


-

Spenderat två dagar i lysekil nu i helgen, I can only say; I love Lysekil/Västkusten. Det blir mig ett sant nöje att snart återvända.

Läser i Aftonbladet; Tjejer hetsas till sexlekar i Napa.
En utav underrubrikerna löd (något liknande): Allt händer utan föräldrarnas vetskap -" hade de vetat så hade vi åkt dit. "
(Björn) *kommenterar* - Hade de vetat vilken fest vi hade här igår så hade nog vi fan i mig vi åkt dit också.

   


" - Älskling, du vet hur du blir ... både full och löjlig"

" Nämen en blondin, oj så söt man kan vara .."

-Varför är det här en så väldigt typisk bild att hitta på mig?

-Utgång med kusinen, sådär hundra år sedan ... 2007, 2008, 2009?!

-


" - Att sitta och kolla på en hund som badar, känns som ett jävligt bra fredagsnöje, jag känner mig som en pensionär!"

Har haft semester nu i snart en vecka, det känns super bra : ) Så nu medans jag har semester passar jag på att träffa en massa kompisar, fixar i lägenheten och självklart blir det en hel del festande. Lite senare idag ska jag hem till Sara i kära Norrahammar där vi ska dricka lite gott och kanske äta lite gott.

Igår så fick jag också äntligen hem min cykel så igår trampade jag på som en idiot, vilket resulterade i att jag idag har lite svårt att sitta. Men sån är jag, om jag inte gör något ordentligt varför göra det alls?

-

Folk säger så dumma saker på fyllan, jag vet för jag är inte bättre själv.. Har levt på att ha sovit i cirka 8 timmar totalt dessa två dagar, ser lite sleten och rödögd ut. Men det är bara ett mindset har jag hört. Men två grillfester har man överlevt två dagar i rad. Och nog är det lite svårt att ta sig ur sängen när man inget hellre vill än älska sig till sömns med sin egen madrass.
 
Den tuffaste utmaningen kanske var idag när man spenderade natten med "Mr svårväckt" som efter många tappra ansträningar inte lyckades hålla kvar mig i sängen. Men det blev i alla fall kaffe i sängen och morgonprat medans vi gnuggade morgonlorten ur våra ögon.

" - men jag måste väl få säga så endå?"
" - schhhhhhhhh, det är bara ett mindset"

-Söndags brunch hemma hos mig, vem var det som sa att jag inte dög som flickväns matrial?

-

Inga fler moralpredikningar tack!

Gårdagen utspelade sig tillsammans med Lina & Sara på Twin, blev till och börja med trakasserad utav äldre män och målade upp kvällens "worst case scenario", vilket i och för sig slog in så där halvt om halvt. Men i alla fall så blev vi senare sällskapade utav Ucklehamns pöjkarna, mycket trevligt som vanligt. Och kvällen gick bra även fast att jag tillbringade den i en minimal kjol som inte ger mycket åt fantasin eller gör en kapabel till att gå i trappor i ..

(Sandra) - Jag slår vad om detta "......", kolla nu när jag gör det.
(Sara) - Jag vet redan vem du menar ... haha


-

 

" har ett hål i baken och läcker stoppning .."Jobbhumor på hög nivå ...


RSS 2.0