-

Är för tillfället helt vansinngt trött. Men nu är det ju i alla fall fredag, fullt upp no-stop hela helgen och nästa vecka. Om några timmar kommer Sara hit och vi ska ha lite myskväll, bara hon och jag. I morgon bär det av till Ulricehamn med Niklas, ska kalasa hos Petra. Sen söndag är det jobb och träffa Lina.

Fick dessutom min hotellbekräftelse för nästa veckas vistelse i Malmö, utbildningen fargo som jag och Henrik ska på. Blir väl att man gå ut sedan på kvällen eller liknande, ska bli intressant att träffa några utav de personer man jämt sitter och pratar med i telefon. Man målar väl alltid upp en bild antar jag, well well, super user here I come.

 

Visst är de vackra mina små mästerverk? Som jag kladdade med dessa cupcakes igår alltså. Fast måste säga att det var döenkelt, dessutom gott till fredagsfikan på jobbet.

-

För tillfället så hatar jag folk och speciellt allt som sägs bakom min rygg.
"-Sandra tar så jävla lätt på saker och ting, det är ju som hela grejen inte betyder någonting.".

Så min fråga är, hur fan ska jag ta det då? Det är slut och över mellan mig och Jimmy. En kille som jag känt och tyckt om sedan jag var 12 år. På många sätt och vis trodde jag att det var han och jag som skulle sluta tillsammans men nu blev det inte så. Jag är ledsen över att göra er besviken att sagoberättelsen tog slut, finns det lyckliga slut eller är det något vi tvingas att tro och leva på? Jag önskar på många sätt och vis att man kunde överleva på enbart kärleken till varandra men någon gång måste man tyvärr vakna upp och inse fakta och speciellt verkligeheten, vi funkade ihop men inte våra livssituvationer.

Det finns inte så himla mycket att säga, men jag vill bara få det klart att det jag och Jimmy hade tillsammans visst betyder mycket för mig. Och om ni verkligen kände mig så skulle ni förstå. Det är som Niklas skrev; det är enbart våra vänner vi berättar sanningen för när de frågar hur man egentligen mår.

Jag blir inte en kallare människa för att jag har insett att kärleken har begränsningar och gör en blind för ett tag. Någonstans så finns det någon för oss alla, och hur klyschit det än är så var väl antagligen inte jag och Jimmy rätt för varandra, i alla fall inte just nu.

-

Återkommit tillbaka till verkligheten, igår var en skitdag rent ut sagt med skitväder. Idag var också en dag som innehöll skitväder fast dock så gjorde jag någonting utav dagen. Kom hem ifrån Wilmas dop för några timmar sedan och har träffat alla mostrar och kusiner. Jag och Sara planerade in att jag om två veckor ska spendera en helg hos henne och göra massa skoj.
(Sara) - Jag ska allt ta med dig ut på barrunda och visa dig Skövde city.
(Jag) - Det lär ju gå ganska fort.
(Sara) - Ja, vi har väl typ bara 2 barer, men skit samma.

I morgon ska jag på lägenhetsvisning med Linnea, hur kul kommer inte det bli på en skala? Jag är supertaggad och supersugen. Men nu ska jag sätta mig och kolla på tv och få i mig något att äta. Är dötrött och ska ju som vanligt upp vid 5.00.

-

Jag vet inte om det bara är jag som upplever detta när de träffar nya personer men i 9 fall utav 10 så kommenterar alltid folk min dialekt.
*Killen jag pratat med i sisådär 10 minuter kläcker den vanligaste kommentaren om min dialekt*
(Killen) - Du är inte ifrån Jönköping va?
(Jag) - Klart att jag är.
(Killen) - Ne, det kan du inte vara. Ingen i hela Jönköping pratar som du. Man kan ju rulla iväg på dina "R".
(Jag) - Vet inte riktigt vad jag ska säga, jag har bott i Jönköping i hela mitt liv. Jag kanske är någon gatukorsning.
(Killen) - Men säg Rrrr.
(Jag) - Nej!
(Killen) - Kom igen.
(Jag) - Det kanske är så att jag aldrig lärt mig att säga R.
(Killen) - Vänta jag har det, säg raka rör. *ass garv*
(Jag) - Jag känner inte för att prata med dig längre.

Vet inte riktigt men i fortsättningen så fundera jag på att undvika att använda mina R eller att gå till en talpedagog kanske? Jag kan bara inte tvinga upp min tunga i gommen och trycka fram ett R därifrån, för mig är det en total omöjlighet. Och dessutom om jag skulle ge mig fan på det så skulle det säkert sluta med att jag ligger på golvet halvt självmordsbenägen och försöker kväva mig själv med en rullande tunga utan att ens lyckas få fram ett korekt R.

-

mina återkommande ångerstattacker ...

Helgen var kanon och precis vad jag behövde för tillfället. Bland annat så provade jag och Lina på lite bakkunskaper, mest Lina då förståss jag satt mer och läste receptet men det är ju att delta på sätt och vis. Dessutom släpade hon med mig ut på en super prommenad tills mina ben brann plus att gubbsjuka karlar tutade på grund utav Linas fasta rumpa, det var en bra lördagsmorgon det.

Idag gick jag ifrån yogan ganska nöjd i mina slimmade träningstrikåer. Det känns bra att träna yoga när man verkligen kan det och nybörjarna suckar över att man smidigt och lätt kan gå ifrån kobran till hunden på en millesekund. Känns ju ganska bra att man slipper ge ifrån sig en massa knakande också så fort man ska byta position.

-Ibland tar oss livet inte dit vi trodde vi skulle sluta ...

-

Dagarna har gått sakta förbi och jag lider, ge mig helg. På jobbet är allt okej, jag har flyt och får beröm hela dagarna. Det är värre på kvällarna och nätterna. Det riktigt kryper i mig, jävla kvinnogener. Man kan ju inte vara ute och springa och sysselsätta sig hela tiden heller.

Till helgen nu händer i alla fall lite skoj tillsammans med mina favorit tjejer. Ska bland annat träna med Lina, body pump i Habo tomörrow. Ska bli kul att se hur detta gå, åter igen tortyr-pump kanske?

På tal om tortyr så började mitt och mammas 15 gångers yoga klass igår. Super seriöst, super huttigt och super jobbigt. Jag lovar instruktören nästa gång kommer att häva sig på mig för att trycka ner mina hälar när jag står i hunden. Och om hon nu skulle göra det så tror jag inte jag kommer ut ur hunden efter det heller så det blir väl att man får försöka åma sig hem i hundposition. Kan redan se detta framför mig, dö snyggt och fab!

nanana ...my style is miticulous.

-"- Vinet kan bli lite beskt när det omtappas till bag-in-box."

-

Kammade tyvärr varken in några plus eller minus denna helgen. Jag står kvar på noll och mår förvånadsvärt bra. Har spenderat min helg med vänner, massa god mat och försökt koppla bort mig själv men framför allt mina känslor. Sånna saker springer alltid i kapp dig tyvärr. På tal om att springa så kom jag inte ens ut på min löpar-runda idag.

Måste börja fokusera på att gå och lägga mig nu, ska upp 5.00 i morgon för att börja jobba 6.00. Det är lite ensamt på jobbet vi dessa tider. Terminalen börjar inte förens 7.00 så det är bara min pappa och jag. Men man har ju trodds allt lite tid för att njuta utav sitt morgonte, läsa igenom min jobbmejl och sucka över dagen "att göra". Allt ordnar sig till slut, ibland behöver man bara lite tid.

-

Tror ni att träningsintruktörerna förlänger alla låtar de kör igång på passen eller varför är de så olidligt långa helt plötsligt? En låt som jag är helt säker på att den bara håller på i sisådär 3 min blir plötsligt 6 min lång? Det e speciellt ben jag syftar på, känns som det aldrig tar slut.

Jag ligger just nu på noll poäng, så jag gick upp ett och annat plus idag. Det känns inte riktigt som detta är just min vecka, men det kanske blir bättre till helgen. Ska försöka att inte skrapa ihop ytterligare minuspoäng, men känner jag mig rätt så är det på helgerna som jag brukar plocka de där enstaka plusen. Jag har en ganska bra magkänla om detta just nu.

-

Har fört in ett nytt poäng system i mitt liv eller om mitt liv kanske? Vissa bestämda grejer ger ett visst antal minus poäng, vissa ger dubbla plus och ibland bara enstaka. Just nu ligger jag på minus, så nu måste jag få upp mina poäng över 0 strecket och över till plussidan. Det ligger ett jävla arbete framför mig med andra ord.

Idag sprang jag mitt första löpartest vilket inte ger mig några pluspoäng i min "poängskala". Körde lite intervall eller ja, jag skapade mig min egna intervallträning, vet inte vad proffsen skulle säga om den men den får funka just nu. Sen var jag ute och gick med Sara och tydligen så energi sparar vi i Norrahammar eftersom stora vägen låg i ett total mörker. Vad är mest förvånande? Att Norrahammar har en stor väg eller att den låg i total mörker?

-

Ja vad ska man säga mer än "- Jävla Antonia alltså."  Haha. Ja i helgen så var vi på det igen, innan dessa så sprang jag dock på stan i flera timmar med Lina vilket resulterade i ett visst antal steg. Inte illa.

Men kvällen med Antonia var som sagt lika galen som vanligt om inte värre. Firade av Antonias födelsedag tillsammans med Filippa och senare på Karlssons så blev det också att man slog följe med en hel del personal. Alltid lika roligt, galet och framför allt billigt. Puh, det kan både vara negativt och positivt. Ibland när shotsen delas ut så vill jag bara lägga mig ner och dö. Men man ska ju aldrig vara sämre än någon annan.

Så vi dansade på golv, stolar ja allt. Det blev efterfest till runt 4 - 5 på natten innan vi totalsomnade hemma hos någon utav Antonias jobba kompisar. Dagen efter upptäckte vi nya blåmärken, Antonia skrek efter pizza kl 09.00 på morgonen och gjorde också den berömda walk of shame. Det var en jävla ute kväll med andra ord.


-

It's like I checked into rehab
Baby you're my disease

-

MITT 2008 (ups & downs) :


- Firade ett år tillsammans med Jimmy (1 maj)
- Tog mitt körkort i April.
- Jag och Lina hittade vårt alldeles egna fik och har druckit enorma mängder kaffe där.
- Druckit en hel del kaffe med Sara också ...
- Jobbade röven av mig på ett flertal ställen, slutat med en heltidsanställning hos far min på Itella!
- Var på otroligt många och roliga utflykter med hotell klassen.
- En massa studentfester med glam och champagne.
- John bauersbal tillsammans med Jimmy + balförfest hos mig.
- Ayia Napa (studentresa) *G-code och livets fest är det vi minns*
- Plugg, plugg & åter plugg vilket gav mig helt ok avslutningsbetyg.
- STUDENTEN 2008
- Jag tog emot stipendiet "Årets John Bauer elev".
- Åt en massa god mat.
- Midsommar firande med Petra plus grabbarna i Halmstad.
- Jimmys otrohet började kort efter midsommar och slutade i början utav juli.
- Spenderat en massa tid i Helsingborg.
- Fått känna på hur det är att vara en berg och dal bana. (Uppförsbackar och nedförs)
- Skaffade mig en sund syn på mig själv samt mitt tränande och dietande.
- Köpte ett antal skor och kläder.
- Jag sa hej till många nya kompisar och hejdå till några.
- Firade min 19 års dag samt Jimmys.
- Jag färgade mitt hår (jag vet inte hur många gånger). Jag går aldrig mer över till den mörka sidan.

Och mycket mer ...

                                                                                   

RSS 2.0