-

I att växa upp ingår att man börjar bli mer öppen för allt, eller? Som till exempelt mat? Hör nu och häpna, jag fick ett sug efter isterband förra helgen och åt det faktiskt, det mest fantastiska med det var att jag faktiskt gillade det. Jag vet inte hur länge till exempelt Jimmy eller mina morföräldrar försökte övertyga mig att isterband var gott. Men jag är ju jävligt envis också.

Sånna här sug har dykt upp lite plötsligt, jag har kollat och det är inget graviditetssug, andas ut. Ett bra exempel är pizza sallad, ett tag var jag helt såld på pizza sallad och innan så har jag total hatat det. Vad ska komma här näst?

Om ett ika-kort motsvarar 11 vuxen poäng så borde ett isterband motsvara runt 2,5 - 3. Men har man ätit det hela livet så räknas det inte!

-




Satt i möte hela dagen igår och strax så måste jag springa vidare till body pumpen. I helgen ska jag träffa mina töser och jobba, förutom det ska det planeras en hel del, im so excited.

-

" - nähe, jag ska väl gå och smeka mina filippa K muggar lite ..."


-

Det är bevisat! De kan sniffa sig till din lycka, har de en radar eller ett sjätte sinne undrar jag? Och det här var ju riktigt bra, på flera mils avstånd dessutom, jag undrar jag. Börjar lampan lysa rött nu och blinka samtidigt som en manlig hes röst säger; NU är Sandra jätte lycklig. Är detta tiden för utryckning? Rätt eller fel?!

För övrigt så sitter jag med en svullen mage, var och åt med hela familjen på Jensens idag. Blivit lite utav en tradition dessa söndagar, jag vet inte varför men jag gillar det. Synd bara att man ska kasta sig till jobbet snart och "regga" lite utlänska bilar. Jag sattsar på att gå och lägga mig i tid idag, haha vem kan jag lura? Jag kommer dö utav mina nerver tills imorgon. Lyckan är bara ett samtal bort ibland.

-

Dagen idag är en mycket speciell dag, vaknade med fjärilar i magen och kan knappt vänta till klockan 15.00. Håll tummarna, håll tummarna.

Igår så kom Sara hem till mig och vi myste med en massa god mat och skräckfilm. Som vanligt kollade jag på filmen igenom mina händer. Jag är nog världens sämsta att se skräckfilmer med, om inte annat så är det väl vansinnigt roligt att se mig hoppa 20 meter upp i luften för minsta lilla.

Ska ta mig en morgonpromenad nu ute i all snö, snart är det mars så det borde väl vara på tiden att snön försvinner helt? Längtar till våren utav otroligt många anledningar.

" - Vissa bara föds till bromsklossar, det är sånna personer som bara igenom att anlända till legoland sänker ner hela stället."
" - Så fota kärringa i motljus och lägg ut´ena på facebook, skit ska skit ha."
" - Jippi kajej motherfuckers, så kanske polleten trillar ner."

-

     

... the big bang teori.

-

Och så har man gått och blivit sådär lagom mysigt sjuk, svullna mandlar, på gränsen till feber och sexigt hes röst, "its keep getting better". Jag funderar på om jag ska hoppa det där bodypump passet i morgon, samtidigt får vi väl se hur illa det egentligen är.

Har lite grejer på gång just nu samtidigt är det mycket med inrikes eftersom jag inte bara kommer sitta på jönköping och borås trafiken utan också stockholm. På måndag ska vi ha en liten mjukstart så vi får se hur det går. Har lite blandade känslor kring att lämna mitt kära inrikes i en hel dag nästa tisdag. Man vill ju inte komma tillbaka i ett total kaos! Men det finns inga ursäkter för att missa ett super-key-user möte i projekt fargo så på tisdag åker jag och Henke till borås för ännu mer utbildning.

För att komma tillbaka med det här med snuva och så, visst är det skräckinjagande att sova när man är täppt i näsan? Nästan varje natt vaknat jag upp utav att jag nästan kvävs, lite panikartat. Fast samtidigt så är väl inte detta en direkt ny upplevelse för mig eftersom att jag nästan varje morgon vaknar upp i ren panik och undrar "vart jag är" och "vem jag är". Sen kommer andra frågeställningar upp i mitt huvud; "kommer jag idag att lyckas sminka mig under pågående tandborstning?" Min värld är så liten, ytterst liten just nu ...

-

Samtal med Sara igår:
(Sandra) - Jag funderar på att göra det helt seriöst. Jag fattar inte vad folk går och väntar på? Vad väntar man på?
(Sara) - Ja jag vet inte. Det är bara så stort.
(Sandra) - Jag vet, det är så läskigt, vi åker X2000 in i vuxenlivet.
(Sara) - Om du gör det så kommer du minst få 100 vuxen-poäng.

Jag kom ihåg när handla på kortet eller börja önska sig flytta hemifrån grejer gav en vuxenpoäng. På något sätt så känns den tiden så långt ifrån nuet ... Fråga mig inte varför jag och mina kompisar kör stenhårt med vuxenpoäng, vi bara är sånna och gör sånt.

-

Det är ju för attan min namnsdag idag!

Ibland så är jag ju riktigt duktigt trög, har fått en massa grattis sms men inte fattat vad de skriver grattis till. Helt plötsligt öppnar sig en värld för mig och jag börjar se och förstå saker bättre än innan. Nä, nu är det faktiskt hög tid att jag går och dör i min säng, jag börjar till och med bli för mycket för mig själv. 


 ... det är mitt tisdags nöje.


-

- hej vacker, läser du detta?

Hela mitt huvud är en stor röra utav köttfärs alltså. Jag har aldrig förstått mig på människor som tar med sitt jobb hem tills nu, nu fattar jag precis. Det tar aldrig slut alltså, och nu i dessa tider så har man väl egentligen ingen rätt att klaga. Men mitt liv består i stort sätt utav transporter, "jag andas, drömmer och äter transporter".

Vid sidan av allt detta så ska man hinna träna, träffa sina kompisar plus mitt jätte projekt jag har dratt igång; nämligen flytta hemifrån. Vi får se hur det blir eller vad det blir, jag ska bara sätta mig och dricka te nu och inta viloläget "hjärndöd" tills jag ska träffa Sara ikväll.

Ps. Tzatziki stod utanför min dörr nu, eller det såg ut som han i alla fall. Han ville sälja frallor till mig, eller börjar jag hallucinera just nu?

-

* Jag och Petra i telefon-konferans *
(Sandra) - Nä om jag ska bli sambo så ska jag allt tvinga killen att skriva på kontrakt.
(Petra) - Ja men det är väl en självklarhet?
(Sandra) - Jaja, men i det ska det stå att tar det slut så ska jag jävlar i mig ha lägenheten. Jag springer ju inte och köper en bostadsrätt ensam och låter en kille flytta in i den utan att man gör det jävligt klart för honom att; killen detta är min lägenhet så tänk inte ens tanken.
(Petra) - Jag hör att du kommer ha problem att dejta. Hur lägger man fram det där på en parmiddag?

* efter cirkus 20 min ... *
(Petra) - Nej Sandra nu måste jag lägga på, jag har ju besök för attan!
(Sandra) - Besök? Det har du inte nämnt någonting om?!
(Petra) - Nej jag kom precis på att jag hade besök.
(Sandra) - Så vem är det då? Manligt eller kvinnligt besök?
(Petra) *hemlighetsfull* - Manligt.
(Sandra) - Jasså jaha ja? Här berättar vi allt för varandra. Ja men återgå då till ditt manliga besök ; )
(Petra) - *assgarv*
(Sandra) - Hade jag haft manligt besök hade jag inte ens övervägt att svara.
(Petra) - Så du har haft manligt besök alla de gånger jag inte fått tag i dig?
(Sandra) - Men herregud, vad tror du om mig?

Så antingen är detta beviset på hur många män jag umgås med hela dagarna i ända, eller hur otroligt dålig jag är på att svara i telefonen, you chose ...

-

Och den stora frågan är; do I go all in, sattsa helhjärtat eller fega ur?


-

Har varit hemma ett par timmar nu, invigde uteserveringen tillsammans med Lina. Men dess för innan så var vi super-duktiga och var på den fruktade body pumpen. Jag känner att jag har ganska bra kontakt med min rumpa just nu. Men i alla fall så har vi haft en toppen dag ute i det soliga vädret, förutom att vi flydde uteserveringen så fort solen gick bakom polishuset.

Fick precis som alla andra helger det utlovade klockan 03.30 samtalet utav en full norrlänning. Oskar för er som inte känner till honom sedan innan. Och även fast det ibland är sjukt irriterande att vakna mitt i natten och småprata så kan man bara inte vara arg på honom. Dock så tror jag att han igår kanske var på gränsen utav vad han egentligen tålde ur en alkohol mässig syn. Kanske en och annan vargtass för mycket?
*en bit in i samtalet*
(Oscar) - Du vet när jag dansade med alla de här söta 08:orna så slog bilden utav dig mig.
(Sandra) - Okej?!
(Oscar) - Och jag tänkte, nä jag vill inte vara här. Jag vill att Sandra ska vara här.
(Sandra) - Fast nu bara ljuger ju du Oscar!
(Oscar) - Nej nej nej, det gör jag faktiskt inte Sandra *hick*
(Sandra) - Jaha, okej men det är ju gulligt att du tycker så Oscar.
(Oscar) - Men Sandra, jag verkligen tycker om dig. Alltså helt allvarligt.
(Sandra) - Jag tycker om dig med vännen.
(Oscar) - Men jag tycker om dig riktigt mycket, varför kan du inte vara här så att jag kan hålla om dig?
(Sandra) *assgarvar* - Oscar, du kommer inte komma ihåg detta i morgon.
(Oscar) - Klart att jag kommer ... Ring mig i morgon så lovar jag att jag kommer ihåg detta.
(Sandra) - Haha, gå och lägg dig.
 
Tro mig, han kommer att få höra om detta ett bra tag nu fram över. Det är alltid lika kul när stupfulla kompisar ringer till än och nästan vrålar "- Men jag älskar ju dig Sandra" och då ska förklara för personen att "- Nej vännen, du älskar inte mig och jag uppskattar att du säger detta men gör oss båda en tjänst och lägg dig för i helvete." Fylle ångersten är alltid den värsta ångersten, right?


 

-

Lite ifrån veckan som har gått på jobbet:

(Alec) - Piff har inte varit den samma sen Puff gick och kalvade.
(Sandra) *hänger läpp* - Jag saknar min Puff.

- - - - - - -

(Snigel) - Jag vill också ha något smeknamn på dig Sandra.
(Sandra) - Varför då? Du kan kalla mig Bäst eller Ers Majestät.
(Snigel) - Nej något roligt fattar du väl, kallar dina kompisar inte dig något?
(Sandra) - I vilket fall som helst så får du endå inte kalla mig de smeknamnen.

någon dag senare ...

(Snigel) - Jag och Julia har kommit på ett smeknamn till dig.
(Sandra) - Jaha och vad är det då?
(Snigel) - Spättan *triumferande*
(Sandra) - Men det är ju en ful fisk ju. Jag är fan ingen ful fisk, ni får byta smeknamn.
(Snigel) - Men bara för jag kallar dig nått så betyder väl inte det att man ser ut som sitt smeknamn?!
(Sandra) - Nähe?
(Snigel) - Så vadå tror du jag ser ut som en snigel?
(Sandra) - Öhm hallå, ja?
(Snigel) - Jag lägger på nu ...

ännu en dag senare ...

(Snigel) - Hallå spättan, det är den lilla snigel.
(Sandra) - Jag är ingen spätta.
(Snigel) - Men skicka en bild då så jag får se, jag avgör om du är en spätta eller inte.
(Sandra) - Hemskt vad alla tjatar om bilder hit och dit.
(Snigel) - Ja du låter kanske snygg.
(Sandra) - Kanske snygg?
(Snigel) - Ja?! vad fan vet jag, bara skicka.

Det hela slutade med att jag till slut skickade denna bild till honom med texten; jag och pappa ute på mysig fisketur.
Fick efter 5 minuter ett mejl tillbaka.
(Snigel) - Jävligt kul spättan.


-



"- Nästa gång jag ska till tandläkaren så vill jag ha samma recept utskrivet som denna kille."

-

Har hänt ganska mycket så där av bloggtorkan så att säga. Till och börja med så har Julia min arbetskamrat fått en liten pojke, en liten gustav. Så alla på jobbet är ju jätte happy och dana, dock så betyder det ju 100 % fokus på onroaden/inrikes och nästan 0,01 % fokus på POD och delivery date, kanske inte ett genidrag.

Varit riktigt "uppe" på senaste tiden, hade en jätte mysig helg hos min kusin med bowling, mys med kusinerna + kusinbarnen och utgång i skövde. Dock så var jag tvungen att tacka nej till en toppen-lägenhet idag. Eller toppen och toppen vet jag inte men jag är inte sugen på ett andra hands kontrakt som bara håller i 9 månader. Jag letar vidare ...

   


"Ta dig an ditt egna lilla spagat-monster"

-

Är långt ifrån färdig, har inte ens packat en. Typiskt mig, en riktig tidsoptimist. haha.

bye bye Mrs Hang up ...

-

Har precis kommit hem ifrån utbildning fargo i Malmö. Jag fick den trevliga äran att ta oss hem, så en aning träsmak i röven har jag antagligen. Inte lika mycket som igår dock då man åkte bak i släpet på en trä pall, haha.

"- Tror du man kan dricka det utlänska vattnet?"

Det var ganska mycket att ta in plus att hela kursen var på engelska, var nämligen en dansk vid namn Kristian (IT Manger) som höll i hela kursen. Och ibland var det svårt som han uttryckte det att tänka logiskt.

"- Jag tror jag ska skriva en bok om hur det är att duscha i en tåg kupe."

Tänkte att jag ska slänga i mig något att äta, duscha och sedan däcka framför sista avsnittet SATC känns lite sorligt men endå sant. Vart ska mina tekvällar ta vägen? Jag få hitta på något kreaktivt, kanske börja klättra på väggarna.

-

Igår när jag kom hem ifrån Petra efter att ha lämnat av Niklas så kände jag mig nästa sjuk. Inte bakfull utan sjuk, hade träningsvärk och fruktansvärd smärta i nacken.

Hade i alla fall superkul ute i Ulricehamn i lördags, en utav världens minsta håler med världens minsta utbud utav krogar dock inte mindre än skövde (så ifrån en håla till en annan denna helgen). Men det e klart, har man en Petra och Niklas med sig ut så kan ju inget gå fel. Vi var ute tills "Bryggan" stängde, sedan gossade jag och Petra i samma säng. Niklas fick ta extra sängen. Niklas har sammanfattat kvällen mer än vad jag har ork till: http://rosakitty.blogg.se/

Han glömde dock och nämna ett ytterst välkänt citat som kom upp hela kvällen.
"- Jag träffade en kille, vi hade sex och han var bög."
"- Jag träffade en kille, vi hade sex och han var bög."
"- Jag träffade en kille, vi hade sex och han var bög."
"- Jag träffade en kille, vi hade sex och han var hetro."
WTF?!

 



(Sandra) - Killen var 16 år, vet man ens vad en klitoris är då?
(Petra) - Haha nej, han typ bara "öhm det är väl typ det som står någonstans vid jasminriset?"
(Niklas & Sandra) - *dör av skratt*


RSS 2.0