-

Har fått lite små panik men det är väl typ löst nu, lite ångerst över nyår? Ja kanske! var nära på att ställa mig och skrika i mitten utav willys, - i helvete heller med maten vi tar bullens burk korv och så blir det självservering!

Men som sagt... det är löst nu. hyperventilerar!


-

Jävla skit väder, jävla skit liv alltså ... NOT ;)


-

Det finns nog ingen dialekt som utmärker sig så mycket som Stockholmska verkligen gör. Gårdagen gav en hel del skratt och drama, men framför allt så hade jag stockholmare klistrade vid mig den sista timmen. Sen när började 08:orna invadera Jönköping?

Idag mår man som man förtjänar, fötterna gör ont, huvudet gör ont och jag har ätit min första kebbab pizza på mycket länge. Större delen utav dagen har jag spenderat i en säng borta på torpa. Har Sara att tacka för att jag inte gjorde mig till totalt åtlöje och staplade hem i gårdagens outfit, hon var så hygglig så hon hämtade mig.

Nej ska hoppa in i duchen nu, håret känns som swinto eftergårdagens misshandel, medbrottslingarna heter locktång och hårspray. Well well...

-

Helgen snart över och inget värkande huvud.. det är väl det som kallas framsteg? För övrigt så skulle jag kunna skriva en bok om hur man smidigt och lätt tar på sig kläderna i Sebastians bäckmörka hall. Eller så kanske jag skulle döpa boken  "- Det är inte jag som pratar, det är jägern." Enligt Sebastian så gjorde Jägern mig rolig men jag vet verkligen inte, yes Im really funny!

Gårdagen spenderade jag i Götet med familjen, glömde jag säga att jag blev helt förälskad i saluhallen? Skulle jag bo i Göteborg så skulle jag spendera varje lördagförmiddag bland saluhallens alla ost, nöt, kött, chocklad men framför allt brödförsäljare. Det är vardagslyx om ni frågar mig!  


-

Det är inte alla som kan skaffa sig en dejt kl 01.28 på en söndagsnatt! Check!

-

På begäran utav Antonia igår så var jag tvungen att kolla in här och uppdatera ;)

Har varit en ganska tung helg, utgång både fredag/lördag men man är ju inte den som är den. Gårdagen var nog dock sjukast. Utgång med Antonia, först lite käk, sen en avskedsöl med Henke och sedan mötte vi upp grabbgänget på Karlssons.

Kom i säng vid 05.00 vaknade 07.00 på torpa emellan 2 halvnakna män och började fundera på om det var värt att dra iväg på en tidig "walk of shame", men icke då. Låg kvar i sängen med grabbarna till kl 11.00 kollade på ultimate fighting och Victoria Secret visningen 08/09.

*Johannes tänker ... sedan rusar han upp i kalsonger och hoppar på mig i sängen och skriker*
(Johannes) - Men LOOOOOL, det är ju för fan du! Jag har träffat dig innan.
(Sandra) - När fan då? *asg*
(Johannes) - I vemdalen, haha.
(Sandra) - Det här händer bara inte ...

-

Även denna helgen flöt förbi, inget märkvärdigt egentligen.

Jag laddar inför nästa helg, fest med jobbet. Till en början så måste man vara "seriös" sen så drar vi vidare och freakar sönder. I vilket fall jag!

" - Yes, ni kan kalla mig miss Svårflörtad, för jag tar "att spela svår" till nya höjder"


-

"- Känner du någonsin att du saknar något?"
Jag försöker att inte känna någonting!

RSS 2.0