-

När man får ett medelande med texten jag har tänkt på dig då och då, är det då ok att skriva tillbaka:
" - Jag har tänkt på dig med, speciellt de gånger jag droppat ner isbitar i mina drinkar. "

Well, han var ju endå den som gav mig mina isbits-formar, så här i efterhand, fan vad tragiskt.

-

Har kommit fram till att det ända som folk kan säga är posetivt med hösten är att man får använda en massa stora mysiga koftor + att ligga inne och mysa med sina män. Så jag är dömd till att dö, jag har ingen stor mysig kofta och jag har heller ingen man. Fast för övrigt så klarar jag mig defenitivt utan en man, den enda gången jag kan känna att jag är i behov utav en är under alla hjärtans dag, det blir bara så mycket mer påtagligt att man är singel just den dagen. och detta var för övrigt ett sido spår..

Aah, fack it! Jag tänker gå och dö i en stor myskofta nu under höst/vinter, så ser ni mig inte ute så vet ni varför. Jag tänker mig att på min gravsten kommer det stå något liknande:
- Dog i en stor mysig höstkofta nästa 20 år GAMMAL & ENSAM!
Och om jag nu inte hittar någon kofta så kan jag tänka mig kort och gott:
- Dog KALL, GAMMAL & ENSAM!

Jag är bitter, trött och jag är inte nöjd med mitt hår, inte ens jag klarar av mig själv idag!

-

"det här är helt klart en period i mitt liv som kommer att nämnas åtskilliga gånger i mina memoarer.."


    


Bild arkiv ifrån lördagens äventyr kräftskiva med Linnea hos Stefan & "efter fest" senare hos Staffan, vi startade söndagmorgonen med en liten promenix också på sådär 1 mil eller liknande, det börjar bli en tradition. 2,5 timma tog det mig och Sara att traska hem ifrån Staffan till mig. Nästan hemma såg vi sista bilden utanför Stefans lägenhet, jag dog en smula ...


-

Likt alla andra igår så skulle även jag storhandla mat på ica maxi. Och igår så skulle jag va så fantastiskt duktig så jag dessutom skrev ner lista på allt jag skulle handla plus att jag tog en kundvagn (för första gången ever!). Jag kammade där av in flera drillijoner vuxenpoäng..  Så jag placerade min väska plus synlig shoppinglista med bifogad penna (för att stryka över de inköp som hamnat i vagnen) och går in för att STOR HANDLA PÅ ICA!

Och vad händer? Jo man blir skrattade åt när man nästan lite maniskt strycker över alla de varor som man redan lagt i sin kundvagn, nu ifall jag skulle få för mig att plocka i dubbelt utav två varor. Eller egentligen så tror jag det var själva listan och allt runt omkring den som var fruktansvärt roligt.

Men det slutar inte där utan nu när jag för en gång skull ska storhandla och har tagit med mig en enorm kundvagn så lyckas jag inte ens fylla botten utav den med varor. Ynkligt enligt mig! Man borde göra kundvagnar för folk som bor ensama också och inte enbart för barnfamiljer som innehåller 8 barn och 13 fastrar! 

Och avslutningsvis så träffade jag Sara senare på kvällen som för övrigt också ass garvade åt min "STORHANDLING" och som dessutom har fått hem sitt riktiga Ica kort så att hon kan handla med shop express istället för att stå i kö som jag fick göra. Det skulle inte förvåna mig om mitt egna riktiga ica kort har ploppat ner i min brevlåda när jag kommer hem idag, nu när jag redan varit och storhandlat och har sååå bra användning utav det. Jag är inte bitter .. jag känner bara för att gnaga av min egna arm!


-Nu vet ni typ vad jag och Sara gjorde igår, befann oss hemma hos en viss Staffan och freakade sönder.

-Nästa år, ska jag och Sara dit, inget jävla hoppande!

-

Jag är en sån riktig hösthatare, jag är inte mycket för hösten alltså. Kläder, kyla, allt. Men det finns en posetiv grej som sker varje år när sommaren tar slut och hösten kickar igång ... nämligen studenterna och insparken, det är då det är härligt att bo i en studentstad som Jönköping. Det finns ingenting som gör mig gladare än lyckliga studenter på insparksveckorna. Sen att de självklart är super vidriga emellan åt är en annan femma. Nått som jag aldrig dock lär mig är; om en student har gula byxor, vad pluggar man till då?

Just nu sitter jag hemma och drar upp snor till hjärnan, tolkning: jag är super sjuk och tycker synd om mig själv. Men jag överlever nog detta, mamma sneglar lite snett på mig, medans hon känner på min panna om den är varm. Svininflensa hör jag henne mumla, men jag är optimistisk, om några dagar så kommer jag inte ens komma ihåg hur det känns att vara frisk. Men tills dess ska jag försöka att igenom lida några nätter, andandes med öppen mun, lovlii!  Det är ett mindset försöker jag intala mig, bara ett mindset.


*bla bla bla, jep jep, vep*

" - det är tur att du är en sån power-puff pingla Sandra ... "

-

(Sandra) - Men jag har kanske hittat ett nytt offer, han kommer ifrån hässleholm och studerar på HK.
(Andreas) - En jävla grötätare? Nej fy fan Sandra!

*jag dog typ efter detta utrop*

-

Mitt rose-spöke har gått ifrån att enbart vara en själ/man som jag jämt träffade ute när jag drack rose vin till att jag ständigt träffar honom ute vad jag än dricker. Ve & Fasa!  Jag som levde så gott på att jag slapp träffa honom ute så länge jag höll mig ifrån rose-vinet. Kanske ska stänga in mig i en gaderob och börja gnaga av min arm eller liknande.

Igår var jag i alla fall ute med grabb-gänget + Sanna också förståss. Vissa hade verkliga problem att skilja våra namn åt. " - Sanna nej Sannnndra, eller va det Sanna". Kvällen startade hos Robin ganska så tidigt, jag är föga förvånad att de flesta utav oss lyckades hålla uppe samma nivå igenom hela natten/kvällen då vi freakade runt på dansgolvet.

(Lisa) - Sandra är det strulet som står jämte dig?
(Sandra) - Nej för bövelen! Det är bara en kill-kompis!
(Lisa) - Ja men jag måste ju fråga, man vet ju aldrig med dig! Du är ju galen kvinna!

-

operation att nå vampyren: misslyckades, det var jag mot dörren. Jag tror den ammade tryckluft när den var liten eller liknande, om inte annat så var den totalt i vägen. Nästa steg att skicka flaskpost eller skjuta pilbåge .. kanske röksignaler funkar?

-  

det var den lördagen ...
"- han spelar sin roll som taskigt engångsligg mycket bra"

-Så här kan det se ut en lördag kväll när man måste jobba 15 min för att få igång en engångsgrill.
Im the grill master, I know, I know ...


-

BIG "note to myself":
Du tål inte att dricka rödvin en helkväll.

Och på grund utav detta så spenderade jag lördag morgonen med att försöka identifiera vart min röv typ satt. Eller lite krydd där kanske, men mitt huvud och jag började inte samarbeta förens många timmar senare. Detta state of mind fick jag efter en helkväll tillsammans med Linnea & Co plus en massa rödvin. Min Linnea som alltid anordnar fester i min lägenhet, alltid lika märkligt när detta sker.

Men när jag i alla fall kom överens med mitt huvud så anlände Sara ungefär lagom för att sätta igång mig igen med en massa mojito drickande. Vi slutade denna kvällen hemma hos några random killar som vi träffade ute på krogen (Staffan och en kille som såg ut som Twilight vampyren Edward.) Jag kan aldrig gå ut och få ett normalt avslut på en utgång alltså, det är alltid något.

I alla fall så traskade jag och Sara hem klockan 07.45 eftersom hunden skulle komma till mig vid 9 tiden. Gårdagens outfit, smink och hår plus notera 2 timmars sömn. Alltid en söndags klassiker.
(Sandra) - Jag måste bara säga det här, det är så skönt att ha någon att dela "the walk of shame" med.
(Sara) - Skjut mig ...

-Det botten is nådd ... sitter och räknar vuxenpoäng.


RSS 2.0