-

Känner mig supersliten efter all renovering och fix i helgen. Kändes lite instängt att under dessa dagar som har erbjudigt sommarvärme, jag har ju fått stanna inne och måla klart alla lister och liknande. Men som tur var fick  jag till slut min del utav "sommarhettan"  i form utav en massa skogspromenader och varma kvällar.

FREDAG:
Stressade en aning på jobbet för att sedan hämta upp Lina i stan. Satt och pratade en hel del ute i det fina vädret och smaskade på lite naturgodis.

Innan vi skulle äta så begav vi oss in till a6 där vi bland annat "snodde" med oss det sista utställningsexemplaret utav en matta på ikea. Jag höll på att dö utav skratt när Lina skulle krångla med sig denna ihoprullade matta, det såg mer ut som att vi bar ut ett lik inlindat i denna matta. Men ingen i kassan anmärkte något särskilt så tror det var ganska okej att vi köpte deras sista exemplar. Jag skulle bara kort och gott ha den där jävla mattan. "- Vem har sagt att man inte kan ha roligt på ikea?"LÖRDAG:
Steg upp ganska tidigt och släpade terroristen runt sjöarna innan jag begav mig inåt staden för att inhandla väv och vävlim. Annars gick för och eftermiddag till att måla dörrkarmar, träna och måla lister. Jag hatar att maskera väggar och golv!

På kvällen åkte jag, Linnea, Stefan m.m hem till Emma & Co och firade tre killar som närmade sina 30 år. Satt och garvade tills jag höll på att dö, det är märkligt vad mycket saker man hör och uppfattar när man sitter som nykter i ett mycket alkohol-påverkat sällskap.

(Stefan) - Schön har såå här lång, typ 25 cm - 1,36 meter.
(Linnea) - Men gud!
(Stefan) - För helvete Sandra & Linnea, Schön är här uppe inte här nere.

 


SÖNDAG:
Gjorde klart det sista med listerna, thank good. Aldrig mer måla lister. Sedan inspekterades min lägenhet utav mormor och morfar som jag även fick en dammsugare utav med texten "bör användas två gånger i veckan, annars går den sönder ; ) ".

Senare så träffade jag Sara som jag klunkade kaffe med och efter det bar det hem till Ida, Matte och barnen där man träffade Linnea plus lite folk. Slutade med att vi spelade kvinnor vs män och jag utklassade (typ enda och sista gången). Efter det bar det hem till N, det slutade med att jag stannade över natten där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0