-Jag är sådär löjligt förälskad ... i vår/sommaren.

-

"Det finns inget som säger att jag måste vara vän med dig egentligen, men alla förtjänar vi en chans!"

-

Jag lär mig då aldrig .. Trodde att helgen skulle blivit lite hårdare än vad den blev. Kanske ganska bra eftersom att man har några födelsedagar att fira in nästa helg. På lördag åker (så kallade) sexklänningen fram, 10 cm klackar och en massa vin. Då kommer en hel del damer till mig för att fira Linnea. Sedan blir det Sliver och Vip bord, så najs.

Nu ska jag bege mig hemåt och vänta tills Sara kommer förbi med lite ost och kex, ska snackas en hel del kan jag tänka mig.

"- Jag såg dig på bilderna ifrån förra helgens fest och jag tänkte fan, var hon där? Hur kunde jag missa henne, varför pratade jag inte med henne för?"

-

Jag tror inte att grabben fattar vad jag menar när jag lägger denna kommentaren:
"- Nähe, jag ska ta och hoppa in i duschen."

la la la la

-


"- JAG KÄNNER FÖR ATT DANSA ..

-

I helgen så taggar vi för utgång, det blir jag och några töser till där ibland Lina. Några glas vin och toppen väder till helgen, kan det bli mycket bättre? Ska försöka att ta bilder, men när man väl är på g så har man så mycket annat för sig.

För övrigt så har jag flyttat in totalt i min lägenhet, och jag trivs super bra. Den är inte 100 % klar men det viktigate finns i den för att man ska kunna överleva. Hade bland annat Lina hemma hos mig över natten igår efter vi tränat body balans och ätit en massa gott.

Vad finns det mer att säga?
Slösa inte tid på en massa människor som dra ner din energi, sattsa på dem som ger dig energi.

-

Jag och Andreas (min lärling) sitter och räknar på hur mycket vi tjänar på transporterna:
(Sandra) - Dessa transporter får vi inte alls mycket för, så därför räknas mängden.
(Andreas) - Nänä okej, ja de småpengarna hit&dit.
(Sandra) - Som den här till exempel bara 12 kr.
(Andreas) - Fan va bra nästan en daimglass.
(Sandra) - Haha, ja nästan en daimglass.
(Andreas) Tänk när vi är klara med dessa sändningar så kan vi säkert köpa ett big pack.

Jag undrar om vi kommer att sitta och räkna hur många glassar vi får ut på en sändning då vi tjänar in 11000 kr.


-"Varför går vissa män med könet före egentligen, vad är det om?!"

-

Klockan halv fem sms:
Hej! Jag fick känslan utav att du bara ville ha mig som kompis men jag tycker mer om dig än så!
Behöver prata med dig nu angående detta!!!

Ja fast egentligen så började ju detta med 7 obesvarade samtal.
Men i alla fall så messade jag iväg detta som svar precis:
Älskade lilla vännen, hur mycket drack du igår egentligen?

Man bara måste älska fylle mess och samtal mitt i natten, var väl lite sådär när man precis hade kommit i säng och vant sig vid att man hade N jämte sig. Men det är ju något helt annat.

Idag kommer Petra och Niklas och ska äta lite mys mat och prata en hel del planer inför sommaren kan jag tänka mig. Love it, love it. Gårdagen spenderades med Lina, Linnea m.m. Jag och Lina fetade som attan igår, men så är det. "Jag är egentligen en tjocktjej fast i en smaltjejs kropp."

-

    


Bildbevis, helgen som varit:
* Balkongmys med mat och vin
* Fest hos Stefan
* Solning på balkongen
* Basic Elements i Gislaved, kändes som att åka till världens ände.
Sen tillkommer så klart en massa bus och sovades på lurviga mattor, dock utan bildbevis.

Vi får se vad helgen som kommer har att bjuda på, nu efter jobbet ska jag åka och köpa lite förnödigheter till lägenheten kanske lite blommor och krukor med?

-

Blir så lycklig när man vaknar utav att ha solen i ögonen. Det är en speciell känsla med att flytta hemifrån, allt blir plötsligt så otroligt tyst. Men jag njuter utav varje sekund, nu kan jag äntligen ägna mig åt mina små egenheter fullt ut, och inte på halvfart som innan. Det är ju inte direkt så att någon skriker utav fasa när jag äter min frukost sittandes på vardagsrums matttan.

Yoghurt är något ytterst kvinnligt att äta på morgonen, eller är det inte så? Min morgon rittual börjar med yoghurt med musli, en halv grape + kaffe framför nyhetsmorgon. När jag försökte leta efter yoghurt i N:s kylskåp så blev jag minst sagt besviken, dessutom tittade han en aning konstigt på mig när jag stod där lensade hans kyl.

... det är som ett namn & inget annat."

-


Bilmässan 2009

Någon mer än jag som är trött på hela den här grejen, eller förlåt skiten? Varje år befolkas vår stad med div pack som kommer hit för att supa, kolla bilar och ragga. Inte bara skräpar de ner, överbefolkar våra barer, och förstör. De ser också till att vår stad luktar utav fylla och svett.
 
Hela den här grejen förstör hela min påsk, nästa år så flyr jag nog staden. Inte en gång till vill jag promenera längs Jönköpings gator då man stöter på tutande kåta killar var femte meter man går. Vad tog den mysiga stämmningen vägen med intresserade killar och tjejer som verkligen brinner för motorer, då familjer kan gå med sina barn till Elmia enbart för att få en trevlig upplevelse?

Jag vill känna bensinlukt och se läckra bilar längs gatorna och inte ha en massa halv finniga raggare efter mig i skrotigabilar och 8 flak-öl i baksätet. Helt seriöst, bilmässan ryck upp er annars bojkottar jag hela skiten, hela grejen känns bara så passe.

-

Vilken helg det har varit, en liten bit utav mig dör skrattandes ... Men jag få ta och redogöra angående helgen senare ska snart åka till lägenheten igen och skruva ihop min säng. Så Lina, det blir inget mer sovande på mattan.

-

" - Så när jag satt där i en gammal rostig volvo som förde tillbaka mig till minnerna när jag var 14 år och kollade in min katastrofdejt med chipstuttar så slog mig tanken; aldrig mer igen, aldrig mer!"

Ska snart återgå till att glassa i solstolen, behövde bara lyssna in pusher ett par gånger. Ikväll blir det totalberusning på min balkong med god mat och en massa skitsnack. What ever att mina möbler enbart består utav en soffa plus utemöbler, jag överlever nog kvällen trodds allt.


-

"Själslig utveckling. Att gå vidare och ta lärdom av allt. Allt positivt och allt negativt."

-

Utsatte mig själv för en mycket ursel dejt igår, jag höll på att dö utav skratt när jag äntligen kom där ifrån. Lina uttryckte det som ett halvtförsök till påklädd-våldtäckt men jag vet faktsikt inte. Jag ville bara kräckas när jag kom därifrån. Varför händer alltid detta mig?

När jag trodds allt hade lyckats att fly så drog jag hem till N för att vänta tills Lina kom in till stan. Han bara skakade på huvudet "-Hur lyckas du alltid träffa cp-killar?" ... Man kan trodds allt inte ha en gris i köket bara för att den är snäll.

Efter lite snack hos N så träffade jag Lina och några utav henns arbetskamrater på Bishop. Man fick höra en hel del om en vis Herr Janzzzzon, med Z då.

jadi, jadi jaddi.

-Jag är såååå poppis ..

-

"du behövde enbart en droppe, jag behöver en hel bäck."

-

Känner mig supersliten efter all renovering och fix i helgen. Kändes lite instängt att under dessa dagar som har erbjudigt sommarvärme, jag har ju fått stanna inne och måla klart alla lister och liknande. Men som tur var fick  jag till slut min del utav "sommarhettan"  i form utav en massa skogspromenader och varma kvällar.

FREDAG:
Stressade en aning på jobbet för att sedan hämta upp Lina i stan. Satt och pratade en hel del ute i det fina vädret och smaskade på lite naturgodis.

Innan vi skulle äta så begav vi oss in till a6 där vi bland annat "snodde" med oss det sista utställningsexemplaret utav en matta på ikea. Jag höll på att dö utav skratt när Lina skulle krångla med sig denna ihoprullade matta, det såg mer ut som att vi bar ut ett lik inlindat i denna matta. Men ingen i kassan anmärkte något särskilt så tror det var ganska okej att vi köpte deras sista exemplar. Jag skulle bara kort och gott ha den där jävla mattan. "- Vem har sagt att man inte kan ha roligt på ikea?"LÖRDAG:
Steg upp ganska tidigt och släpade terroristen runt sjöarna innan jag begav mig inåt staden för att inhandla väv och vävlim. Annars gick för och eftermiddag till att måla dörrkarmar, träna och måla lister. Jag hatar att maskera väggar och golv!

På kvällen åkte jag, Linnea, Stefan m.m hem till Emma & Co och firade tre killar som närmade sina 30 år. Satt och garvade tills jag höll på att dö, det är märkligt vad mycket saker man hör och uppfattar när man sitter som nykter i ett mycket alkohol-påverkat sällskap.

(Stefan) - Schön har såå här lång, typ 25 cm - 1,36 meter.
(Linnea) - Men gud!
(Stefan) - För helvete Sandra & Linnea, Schön är här uppe inte här nere.

 


SÖNDAG:
Gjorde klart det sista med listerna, thank good. Aldrig mer måla lister. Sedan inspekterades min lägenhet utav mormor och morfar som jag även fick en dammsugare utav med texten "bör användas två gånger i veckan, annars går den sönder ; ) ".

Senare så träffade jag Sara som jag klunkade kaffe med och efter det bar det hem till Ida, Matte och barnen där man träffade Linnea plus lite folk. Slutade med att vi spelade kvinnor vs män och jag utklassade (typ enda och sista gången). Efter det bar det hem till N, det slutade med att jag stannade över natten där.

-

Man kan riktigt se hur roligt terroristen har på Itella kontoret ...

 

-

Sådär in i halva andra benpasset så vill jag lägga ner, typ spy, dö eller liknande. Det är typ en utav de få gångerna jag verkligen skulle vilja skada någon och i detta fallet så är det instruktören. Kanske slänga den gröna vikten i huvudet på henne eller liknande. Men så här i efterhand är man ganska glad att man höll ut den där sista benlåten, spirorna börjar ju formas, eller gör det det?

Efter passet och innan så träffade jag Sara och tjötade en massa, bar in min salongsfotölj i lägenheten med, såg inte lika roligt ut som igår. Eller kan i alla fall inte tänka mig det.

Tävlingsmänniskan i mig fick en ny kick idag på jobbet när vi kontoren emellan ska tävla om det mest aktiva kontoret. Jag kommer att tvinga de annars så lata killarna att gå ut och gå på luncherna med mig, om det så blir det sista jag gör. Jönköpingskontoret bara ska vinna, vi inte bara ska utan vi måste.

" .. det där är en helt annan rumphistoria, hörru."

-

Det såg riktigt jävla kul ut när jag skulle släpa med mig min salongsfotölj idag, kunde höra alkisarna som satt utanför systembolaget heja på mig. Som vanligt jävligt lyckat, men det är min vanliga röta antar jag.

Dessa dagar består just nu utav jobb, träning, fixa lägenheten och klämma in att träffa vännerna. Känner ett sug efter utgång, fast väntar nog till uteserveringarna öppnar på riktigt. Då mina vänner så finner ni mig antingen på förfest på min balkong eller på Jönköpings uteserveringar, jag tippar på piren med ett glas rose i ena handen och med ett mycket gott samt vackert sällskap.

   

this summer, it is ...

RSS 2.0