-

För några dagar sedan hamnade vi i en mycket intressant diskussion på jobbet. Nämligen om allmänna toaletter:

(Alexander) - Det är ju så grymt äckligt, alltid så möts man utav världens odörer där inne.
(Sandra) - Världens hemskaste odörer.
(Johan) - Jag tycker alltid det är lite skräckblandat att gå in på såna toaletter.
(Sandra) - Vadå då?
(Johan) - Ja, det luktar alltid så fruktansvärt äckligt och man vet ju om det när man går in på toaletten, men endå så måste jag lukta!
(Alexander) - Men varför?
(Johan) - Jag vet inte, men när jag går in så slutar jag att andas igenom näsan och andas igenom munnen i stället för jag inte ska känna nån lukt. Men sen bara för att bekräfta att det luktar för jävligt så börjar jag andas igenom näsan igen.
(Sandra) hahahahahaha ....
(Johan) - Jag tror jag lider utav tvångstankar.


-

Och så har vinterkylan krupit ända in i märgen på mig. Frost på gatorna på morgonen, satt hela dagen vid mitt värmeelement och höll mina kalla händer över det (jag kanske ha dålig blodcirkulation i händerna?). Och som grädden på moset så fick jag skrapa min bils rutor när jag skulle hem ifrån jobbet. Men det är väl bara bita ihop och le, bättre än så här blir det inte.

Funderar på om jag ska sticka upp till a6 och köpa hårinpackning enligt min frisörs "ordinationer", jag tror ju knappast att jag hinner till hans hårsalong. Men blir lite mys onsdag med inpackningar och ansiktsbehandlingar. Ska skrapa bort mitt nagellack också, "mysonsdag", haha snarare ytlighetsonsdag.


-

Det har blivit fattigt med inlägg det senaste, I know. Jimmy kom hit i fredags bland annat så ni får skylla på honom ;) (typ). I alla fall så körde jag honom till stationen på min lunch, kändes ganska tomt idag när man kom hem utan att mötas utav hans leende och kramar i dörren. Men jag får överleva till nästa gång vi ses : )

I helgen så har vi framför allt myst och sprungit på a6 en hel del, haha. Träffade Lina i lördags "fikade & pratade", utökade min porslins samling och gick ut med Sara och Johan på en Italienare och en Grek, super god mat. Söndags var vi ute på chili thai och sedan hyrde vi film och åt godis. Vi bara äter, äter och äter ;)

-

Sådär 10 min innan stängning så lyckades jag och Sara ta oss igenom alla a6 skoaffärer,  denna fras ekade i mitt bakhuvud "-det ser ut som någon har dödat en björn.". Hatar höst och vinterkläder men framför allt skorna. Nästa höst tänker jag gå i höst-dvala och titta fram sisådär på våren då alla söta vårskor börja komma fram i butikerna. Så under min höst-dvala så ska jag bara äta glass och kolla på alla konstiga människor ifrån mitt fönster som vill och vågar ge sig ut i detta gräsliga väder.

Värt att nämna var att mina porer sipprade vitlök efter måndagens soya besök, inte så ovanligt. Så helt plötsligt blev jag nominerad till årets kebab, hur hände detta nu undrar jag?


-

"-Släkt-träffar är mer utmattande än en rejäl bakfylla"

Har tillbringat hela dagen med att fundera över vem jag verkligen är i mina föräldrars säng framför en massa meningslösa program. Ikväll tänkte jag spendera den med att meningslöst äta en massa glass. Kanske ska trycka en hel del treo med, jisses vilken huvudvärk. Ska sticka till jobbet nu och försöka komma i gång med en kopp varm kopp automat choklad. Ni kan ju föreställa er hur detta kommer gå ...


-"- vilken störd kväll det va .."

-

Jag har gått och sagt en enda sak hela dagen på jobbet och det är "-Jag hatar trafiken". Ber till gud att Julia kommer imorgon annars blir jag tvunget att ta livet av mig. I sånna här stunder så saknar jag mina trevliga POD och del date förfrågningar där de enbart hotar att hålla mig ansvarig för att sändningen inte kommit fram. Det är lite skillnad i jämförelse med att någon anklagar än för att bli ersättningskyldig på 70 tusen fast att det inte är mitt fel, kill me ...

-

Helgen var jätte mysig, det var den verkligen och efter allt som någonsin hänt oss så lär man sig att uppskatta det lilla. Jag var för det mesta väldigt trött, jag har förvandlads till någon slags sömngångare. Denna helgen så var jag och Jimmy mest för oss själva även fast att vi fick besök sedan på lördagskvällen utav Jocke, Emelie, Jp m.m. Jag och Emelie spenderade cirkus två och en halv timma utanför Jimmys lägenhet med att tjöta tjejsnack och efter det så var vi sådär härligt platt rumpade efter att ha suttit på stengolv.

Gillar verkligen den här nya rutinen vi har kommit in i, varannan vecka så ses vi. Och det är väldigt skönt ifall man jämför med hur vi hade det tidigare. Längtar ju endå ihjäl mig efter honom som vanligt, men det blir lite mer humant. Allt blir ju så förbannat tomt utan honom.

Idag blir det nog inte så mycket gjort, är nämligen svintrött och hängig, kanske på grund utav det grå vädret vem vet. Tänkte lägga ansiktsmask och gotta ner mig i badkaret, senare ikväll blir det bara att prata med Jimmy och sova.

we're drinking more wine...it sounds so damn good, really really damn good


-

Sitter här med nytvättat hår och luktar jordgubbar, ska snart måla naglarna och börja packa eftersom jag åker ner till Jimmy direkt efter jobbet imorgon. Så när man endå ska piffa till sig lite extra så kan man ju lika väl göra hela köret.

Har löst ett utav mina i-landsproblem nämligen det med mobilen. Åkte upp till el-giganten och killen där fixade det hur enkelt som helst. Men det bästa var trodds all att jag slapp dra till med mammas lögn eftersom hon hade tappat bort kvittot.
(Mamma) - Sandra, jag har kommit på lösningen på vårt borttappade kvitto problem.
(Sandra) - Vadå då?
(Mamma) - Jo imorgon när du står där och ska förklara varför du inte har något kvitto med dig så säger du; det har min mamma i sin plånbok och hon är på volontär arbete i Bangladesh och kommer inte tillbaka förens om 6 månader.
(Sandra) - Haha, Bangladesh?!
(Mamma) - Ja eller Somalia, dra till med vad du vill och spela så ynklig du kan.

I alla fall, så sa jag sanningen till killen i utlämningsluckan så han skrev ut ett extra kvitto som vi nu ska försöka hålla reda på ifall mobilen krånglar något mer.


-

Två utav mina veckans i-landsproblem.

Nummer 1#: Min mobil, ni vet den där nya super nya mobilen som är mindre än en månad gammal? Ja den är nu sönder. I söndags så la den av helt och jag kunde varken ringa ut eller till mobilhelvetet. Dock så kom denna funktionen tillbaka på måndagen. Men jag kan fortfarande inte skicka sms ifrån min mobil utan enbart ta emot. Inte undra på att min mobiltelefon har varit tystare en vanligt... jävla skit.

Nummer 2#: Jag brukade alltid klaga på att jag aldrig fick se alla de serier som jag önskade se, eftersom jag tidigare jobbade kväll. Så nu när jag väl gått och skaffat mig ett 8 - 17 jobb så tänkte jag att äntligen ska jag kunna följa alla de roliga serier som jag gått miste om. Icke som nicke, nu är mitt största i-landsproblem att kunna hålla mig vaken till dessa serier börjar sisådär runt 21.00 eller 22.00. Nu för ovanlighetens skull har jag ju lyckats att hålla mig vaken över klockan 21.00 men kan tänka mig att om sisådär 20 min så kommer jag ligga som en gris i min säng. Den här "arbetartröttheten" driver mig till vansinne, fast samtidigt så är det ju skönt att känna sig som en människa igen, eller är det de?

-I want to be by your side
So I can close my eyes

A kiss for you my love ...

-

Var rätt skönt att komma idag till jobbet och möta sitt egna skrivbord, sin egna dator och telefon. Pressmedelande har gått ut att jag är den nya ansvarig för P.O.D & kvittenser och sådär när jag hinner så gnuggar jag mig emot mitt skrivbord som en nöjd katt.

Trivs perfekt på den plats där jag kan kalla allt för mitt, även om den plätten ändå inte är så särskild stor så är den endå min och representerar något så mycket större för just mig. Har gripit utav lite storhetsvansinne men det går nog snart över när allt börjar sjunka in till en trisst vardag. Men tills dess så tänker jag fortsätta att prata med mig själv och "oha"  nöjt varje gång ett mejl poppar upp på skärmen. Och visst finns det de som börjar mejlen med "Sandra my Darling" ... och det räknas även fast de är italienare. Ciao ; )

-Ifall någon skulle få mig att hitta ett fel den dagen så skulle det inte vara min för-stora studentmössa, min dåliga hårdag, det skyfall som kom efter utspringet eller det faktum att jag har ärr efter skoskavet jag fick den dagen. Utan det skulle vara att du inte var där, att du inte kunde vara med och fira en utav mina lyckligaste dagar. Just då hade jag inte tid att vara ledsen över det, men nu i efter hand så önskar jag att du endå hade funnits där med ditt leende.

Om man aldrig har varit riktigt lycklig så kan man aldrig veta hur det känns att vara riktigt olycklig. Men vi tar ett steg i taget eller hur? En dag i taget. Trodds allt så älskar jag dig i lycka och olycka, för alltid.

-

"-sitvationen är så sjuk..."

Känner verkligen inte för nånting idag och jag är verkligen inte på mitt solskenslysande humör idag, undra varför? Ska snart sätta mig och äta glass och kolla tv, riktig soffpotatissöndag. Tänker inta inställningen "hata-söndagar" bara det att jag mer går i fullvarv på "hata-allt". Stackas jävel som kommer i vägen för mitt humör just nu, har bara så mycket ilska som jag bara inte kan få ur mig.

nehe glassätning var det ja, och sedan så kanske man skulle ta sig en funderare på att hoppa in i duchen så att man kan ta och bli en människa tills i morgon. Well well ... en sak i taget.

-

Lite rörig helg har det väl allt varit. I fredags blev det myskväll med familjen och åt en massa skaldjur efter det drog jag till Lijeholmen där jag träffade Petra & Sandra. De var i full gång med att blanda groggar och dyrlikt, vet inte riktigt när vi ska ta den där superfyllan men om man ber snällt så kanske vi kan sova hos Sandra iaf. Det är ju trodds allt kryp avstånd.

Igår så gjorde jag inte mycket mer än nödvändigt, skulle jobba senare på kvällen nämligen så när man är ledig får man passa på. Fick en lien chock när jag kom till jobbet för hade inbillat mig att jag skulle jobba ensam, runt 9,5 timma senare slutade jag runt 01.00 tiden super trött. Stannade uppe dock till 02.00 och pratade med bobie innan jag däckade totalt, sov lite oroligt för fick för mig att han skulle ge sig ut i ovädret och köra.

Idag så ska jag åka upp till a6 och köpa på mig lite nödvändigheter, sen blir det väl efter maten bara att dra upp till jobbet och registrera. Annars ser det ut att bli en ganska lugn söndag, ska prata massa med bobie och komma i säng tidigt. Veckan har ju att bjuda på lite smått och gott och sen på fredag efter jobb drar jag ner till helsingborg igen, lovlie.

-

Wish we could switch up the roles ...

-

Ibland när klockan ringer 06.57 så önskar jag att jag hade ställt den så jag kunde få sova 13 minuter till. Men när man endå är vaken så kan man ju lika väl stiga upp, men silken dödsångerst jag kan ha på att stiga upp ibland.

Snart ska jag få komma igång med "mitt egna på jobbet". Sandra Moberg POD and del -date ansvarig. Låter ganska grant dessutom kommer jag sluta som den mest uppskattade personen på jobbet. Folk kommer hurra när mina mejl dyker upp på deras Outlook och börja sina författade mejl med My dearest Sandra ... och så vidare. Känns skönt att man någonstans kommer att vara så otroligt uppskattad. Uppskattning är min drog just nu för tillfället.

Jag ska försöka motarbeta denna morgondödsångerst med att försöka gå och lägga mig om sisådär 10 min? Jag kan känna doften om att här vankas nytt personbästa.

RSS 2.0