-

Balen 2008
 Jag & Anna Anna & Toni Sofie & Jonna Sofia : ) Malin, Niklas & Lisa Förfest hos mig ... Litta plockmat!  Jenny :)   Elin & Evelina Toni & Anna inne på Trottaren Lisa & Jocke   Sofia & Anna Toni, Jimmy & Jocke  Anna, Sofia, Lisa & Jag  Jimmy & Jag Jag & Sofia Jag, Lisa & Sofia Anna & Jimmy Jocke & Jag  Jimmy & Rektorn Vals :)  Vals   Emil & Anna  Tequila!  Jag & Jesper tävlade, jag vann :) Niklas & Jag var kalas!  Vi var döhungriga såg drog till centrum för nacotallrik!  

Alla var så superfina, tack för en superkväll. En kväll som blir ett minne för evigt ...

-

image843

19/5 - 26/5 Ayia Napa
28/5 John Bauer Bal
13/6 Studenten 2008

Låt vansinnet gro...

-

Haft en ganska okej helg och då är den inte slut i sin benämning än. Fredagen blev lugn trodds att jag taggade för utgång men ingen var särskilt sugen så halvt medvetslös somnade jag 00.00, egentligen så va de nog ganska bra att det inte blev någon utgång.

Men gårdagen var mycket mer livlig, tack och lov. Runt fyra plockade jag upp Sara för att åka och handla lite, hände ett ganska roligt scenario inne i affären men som jag dock inte tänker dra upp här. haha. Väl hemma så satt vi och tjötade lite minnen, bland annat ett konfa minne som innehöll snygg-erik, vi kom senare fram till att han gick i Fredriks och Robins klass, vilket sammanträffande. Innan Anna, Fredrik och William kom och gjorde oss sällskap så försökte jag och Sara får igång grillen, en uppgift som va näst intill omöjlig med de nordliga vindarna som drog in över vårat villa område. Jag och Sara har blivit klassificerade grillmästare : )

Lite senare än tänkt droppade Anna, Fredrik och William in hungriga som vargar och slängde på sin gigantiska flintastek. Saras och mina entrecoter fick flyta undan en aning för detta stora spektakel.    


Och efter vi väl hade käkat så droppade även Toni in och gjorde oss sällskap, pratade lite och drack lite innan de flesta utav oss blev väldigt godissugna. Så hela gänget drog ner till Vip för att inhandla lite godsaker, och värt att nämna är att William tog rekord på att köra fortast ner till Vip. Jag och Sara satt i baksätet och skrek samtidigt som vi höll varandra i handen. Vi bjuder på att vi e två mesar.
(Sara) - Det e nog det snabbaste jag någonsin kommit ner till Vip.
(Anna) - Fattar ni då varför jag blir åksjuk när jag åker med dessa?
- - - - -
*Toni pekar på mig*
(Toni) - Där har ni Sveriges säkraste förare.
(Fredrik) - Har du inte fattat det att på 50 vägar så åker man i 90, iaf i hovslätt.
(Sandra) - Jag vill väl för fan inte bli av med körkortet det första jag gör heller?   


Kvällen fortsatte med att vi fick kärt besök utav min gamla skolkompis Robin plus hans fyra kompisar som jag kände igen till viss del men som jag idag glömt namnen på helt. Kvällen fortsatte med en massa prat, drinkblandande och popcorn ätande. Sista man gick runt 01.30 och 10 minuter efter det sov jag som en stock.

-

Lite trött man var igår morse på bussen till skolan, fick ett och annat skadeglatt leende när man zombieliknade försökte ta sig igenom bussfärden utan att somna. Och tanken slog mig om en vecka vid samma tid så e det nog fan inte mycket bättre så lika bra man vänjer sig.

TISDAG:
Tog mig upp efter mycket om och men och slängde mig in i duschen och gjorde sig i ordning innan man blev körd till skolan. Väl där träffar man ett glatt gäng taggade till tusen! Bussresan gick förvånansvärt fort faktiskt, fattar inte hur nu detta kommer sig, fick trodds allt några sov pauser emellan killarnas gastande.


  


Kom till John Bauer Liljeholmen och hälsade på igen, jag, Anna och Niklas var ju där och hade mässinformation förra hösten så vi e ju som hemma där. Hade lite snabb rundvandring och åt innan vi åkte till Vin och sprit historiska museet. Lång men endå intressant guidning dock så var man ju en aning mör när man kom därifrån. Åkte sedan till Choice senaste tillskott nämligen Clarion Hotel Sign, ass fint design hotell. Fick oss även en snabb rundvandring där.


       


Efter skräckupplevelsen på hotellet på deras takterrass och hiss så fick vi gå två timmar på stan, och angående takterrassen hur fan ska jag klara mig på studenten när vi har champagnefrukosten på John Bauer hotells takterrass? Tillbaka till Stockholm iaf så hittade jag enbart en vippig kjol och sprang i massa butiker, dock så startade vi shoppingrundan med kaffe och mat för att fylla på batterierna lite.      


Runt 18.00 drog vi ner till hamnen för att stiga på båten förutom droghundarna så gick allting kanon, vissa fick lite panik och inbillade sig att hundarna kunde lukta sig till sprit ; ) höhö. Väl på båten så hade vi en kvart att göra oss i ordning på innan vi skulle äta så snabbt som fan fick vi göra oss i ordning, och kan lova att det endast var vår klass som var överklädda på båten. Jisses Krisses! Vi invigde öl och vin buffen och tog oss igenom en inte alltför aptitlig måltid.         

Fortsatte sedan med för festandet i hytten, det blev lite vodka blandning och turkiskpeppar. Vet inte riktigt hur många som vi var i hytterna ibland, men en hel del kan man ju lugnt säga.
  


Tog och sedan upp till golvet för att dra några danser, blev en och annan drink eftersom det var så sjukt billigt. Evelina och Sofie drog en och annan vals med Leo och Ingvar, jag var inte så taggad då för att dansa men blev det sen. Mitt i allt så började de spela gamla klassiker och vipps så var hela klassen uppe på golven och dansade våldsamt. Då och då mumlade någon "för vi ska ta studenten..." som sedan utvecklades till att de flesta i klassen stod och skrek.


              


Det finns så mycket att gå in på denna kväll men finner inga ord alltså, hela klassen dansade som tokar och det var minst sagt en hel del drama. Klockan 03.00 tog jag, Evelina och Jocke den sista ölen och jägermeistern för kvällen men natten var trodds allt ung. Jag hade trodds allt kanon trevligt och stannade uppe till 07.00, dock så kom jag redan in i hytten 06.30 och gastade att frukosten hade öppnat eftersom jag själv hade mött alla pensionärer på väg ner till hytterna med min finske vän. Evelina droppade in 10 minuter senare och jag satte mig bara upp och skrattade. det som hände på kryssningen, stannar på kryssningen...

Välkända fraser den kvällen:
- Thats fat you know!
- Det här är min låt (fast att de flesta låtar sög så var alla låtar mina låtar)
- För vi ska ta studenten ...
- Tagga Birre
- Get down, ner ner ner!


-

Det är nu det drar igång på allvar, imorgon är det en månad prick kvar till studenten och vid den här tiden cirka så sitter antagligen större delen utav klassen i baren på kryssningen imorgon. De flesta är taggade och jag är en utav dem, första gången man verkligen festar med klassen, det ska bli intressant. Vilka intriger kan uppstå? Vem hamnar med vem? Det kan bara morgondagen visa ...

Evelina och jag taggar till på att bli Kryssningsteamet 2008, så strax måste jag rusa och packa. Har redan tänkt på vad jag ska ha på mig och med mig, så inga hysteriska tjut eller klädorkaner i mitt rum inte, dock se det ju redan ut som en tornado dratt in i mitt rum. På tal om packning 1 vecka kvar innan napa, Tagga NAPA!

.... well this calls for a toast, so pour the champagne

-

I brist på tid för att blogga så har jag varit ute i solen istället plus en massa annat som jag kommer att redogöra för ; ) 

FREDAG: 
Stressade hem för att tagga lite i solen innan jag hämtade Sofia och köpte som utlovat potatissallad, vindruvor, dricka plus jordgubbar. Jag gjorde gjordgubbsflickans dag kan man nog lugnt säga, made my day! Sedan letade man sig fram till någonstans utanför Tenhult, fråga mig inte var för jag har ingen aning dessutom har jag glömt bort namnet. Och till vilken nytta var stressandet för? Vi anlände ju först, fin folk kommer alltid sent brukar det heta .. 

  


Och nej jag fick aldrig tag i det där klockrena fotot på Matildes nya pojkvän, han var inte särskilt öppen för fotografering. En trevlig överraskning som dök upp när jag och Johan konkade in utemöblerna till altanen var att Anna, Tony och Fredrik gästade oss : ) Och innan jag och Sofia hann svälta ihjäl så kom resten utav gästerna med en halv grill som de inbillade sig skulle få plats på grillen. Kvällen bjöd på mycket skratt bland annat så brände Johan sönder både ögonbryn, skägg och hår, man ska aldrig stå nära grillen. Jag och Sofia käkade rött kött innan vi gav upp och åt oss mätta på potatissallad, vindruvor och jordgubbar, dessutom så spilldes det fasligt mycket, haha. 

     


Vi åkte hem ifrån vildmarken och tog oss hem till mig där vi satt och tjötade innan jag skulle köra hem alla, runt halv tre var jag hemma den kvällen, men inga älga påkörda här inte.

LÖRDAG:
Drog mig upp i sängen, ville inte missa soltimmar fast gjorde det endå, jag är alldeles för rastlös för att ligga en heldag och pressa. Jag måste lixom göra någonting och utan hav eller något i sikte så blir en heldag i solen på vår trädgård nog så spännande. Hämtade sedan upp Antonia och åkte till jobbet, jag tycker som mest om när det är hon och jag som jobbar vi har så himla kul och förstår varandra verkligen. Maria försökte övertyga oss om att åka till piren efter jobbet och träffa hennes 30+ åriga kill kompis som hade fått upp ögonen för oss när de var och besökte oss tidigare, kvällen är ung! Fick höra att det börjat spöka big time på hotellet också, kul att man ska jobba natt där om en vecka!

Det finns en mening som sammanfattar min lördags kväll mycket bra nämligen -"Torsk i habo!", lite efter jag släppt av Antonia hemma hos sig så får jag ett samtal ifrån ingen mindre än Lundahl, med en röst som silke frågar han om jag kunde ställa på att hämta han + daniel i habo. Klart jag ställer så vimsade bort mig totalt innan jag lyckades komma till habo. Jag hade för mig att man åkte i riktning emot Göteborg, öhm ja. Men jag kom fram körde in dem och fick höra att alla låtar som spelades på Rix Fm var Westlife.
(Lundahl) - Ååh, det här är Westlife
* annan låt*
(Lundahl) - Och det här är också Westlife.
Lite rund om fötterna kanske? Om inte annat om öronen. Min lördag kväll avslutades med dessa ord, God natt snygging ... kör försiktigt.

-

Fredagens komplimang:
"- Du har så vita ögonvitor, hur har du fått dem så vita?"

-

Ska strax göra mig lite sötis och sedan sticka och hämta Sofia i stan, köpa lite grejer till grillningen ikväll. Köttet är marinerat så nu saknas bara de självklara valen nämligen potatissallad och jordgubbar, jag skulle ha gjort potatisknyten men jag var dock för lat. Efter lite gotte handling så ska vi dra oss till Matilde i skogarna, jag ska utge den första bilden på hennes kille : ) Höhö!

Pappa hade fått hem en mycket lustig lapp idag det stod "-Tack för stödet / Felix".
(Pappa) - Känner du någon Felix, Sandra?
(Sandra) - Öh nä?
(Pappa) - Fick denna konstiga lappen
*läser och kollar dess innehåll som var 100 kr*
(Sandra) - Vadå va det adresserat till dig då?
(Pappa) - Ja?
(Sandra) - Lustigt alltså
(Pappa) - Det är säkert till han den andra Kjell som bor här.
(Sandra) - Antagligen
(Pappa) - Vi får väl hoppas att denna Felix inte tar reda på hans riktiga adress och fortsätter skicka pengar.

-

man lever bara en gång och inte i ett ögonblick ...

Allmänt lat är vad man kan beskriva mig de senaste dagarna, fy bubblan. Och trodds detta så kämpade jag och Evelina som satar i tisdags när vi i hotellgruppen och idrott och hälsa paddlade. Det är ett minne fullt med skratt och svett som jag kommer att minnas för livet. Tisdagens mest uttryckta tales sätt kom ifrån mig och Evelina och löd "- Allt är den där förbannade Jespers fel" Så tack till Jesper och Ida som blev våra värsta fienden. "-skämt och sido".

Jag har äntligen fått träffa den riktiga Philip eller min och Linas riktiga Philip och inte den andra Philip grabben som jag skämde ut mig så in i bubblan för "-Va fan har du gjort med ditt hår" ibland är det bättre att bara sy ihop käften på mig tror jag. Men frågan återstår fortfarande va fan ska alla heta Philip för?

-

Man kan verkligen säga att man njuter till fullo när man väl är ledig, och jag är inte den sista att njuta utav den underbara långhelg som nyligen tilldelades oss. Det är som Magnus säger "Maj är en välsignad månad med dess ledigheter", så välkommen maj.

TORSDAG:
Mer eller mindre känd som min och Jimmys ettårsdag så passade jag på att åka lite buss ner till honom. Så trött och eländig anlände jag runt 16.30 och var mer eller mindre på mitt bästa solskenshumör, men det ändrade Jimmy snabbt på och efter en mysig måltid så drog vi till hamnen, det var tivoli i stan : ) Jimmy blev som ett barn och inte bara för att han fick åka en och annan karusell utan för att han fick dricka och för första gången åka med mig.

Vi var mindre överens om hur vida jag skulle backa ut ifrån parkeringen som mer är känt som mitt hat scenario näst efter fickparkeringen. Dock så visste jag att jag skulle klara det, men Jimmy gnällde och beklagade sig över sin älskade bil så jag lät honom vinna för en gång skull. Det är endå vår ett årsdag så bara för denna gången fick jag hoppa över ett sant motto som lever inom mig, det gäller inte att ha rätt i en diskussion bara man vinner! Kvällen avslutades med lite efterlängtad fickparkering (eller inte) och en massa mys med min vindoftande kärlek, vad gör man inte för kärleken?

FREDAG:
Stegade upp ganska tidigt eftersom Jimmy skulle jobba, så innan han skulle till jobbet så släppte han av mig utanför Natilus där jag missbrukar hans sim kort för jämnan när jag är nere och hälsar på. Efter simningen så gick jag och handlade lite mysmat inför kvällen och sedan spenderade jag dagen ute på gården med solen i ansiktet och en bok i handen.

När Jimmy väl var hemma så åt vi lite mys mat sedan fick vi besök utav Jocke och Jp som skulle traska en stund med oss nere vid hamnen. Blev en hel del tjöt och en hel del skatt inte minst av allt när en liten 8 årig unge sa till Jimmy och Jocke att passa sig bara för de inte hade några cigg att bjuda på. Sedan lämnade vi kvar Jp och Jocke i stan eftersom de skulle träffa Brännan och vi skulle gå upp tidigt nästa morgon.

LÖRDAG:
Begav oss till Göteborg runt 10.00 och var framme lite innan 13.00. Slängde i våra vrålhungriga magar lite välförtjänt mat och promenerade omkring i Göteborgs shopping centra, jag fann bland annat ett par shorts och ett linne.

   


Efter stadsturen så checkade vi in på hotellet efter lite felkörning och många om och men. Tala om att tappa bort sig totalt, speciellt när det är skyltat åt två olika håll till samma ställe. Ett minus till Götet och till mamma som lovade oss att man skulle se stället ifrån vägen, haha puh! Lite svårt för henne att veta med all nykommen vegetation.

Installerade oss i vårt inrökta hotell rum, mums! Men jag är inte så petig och bestämde oss för att åka in till staden för att äta lite mys middag ute. Tacka vet jag Göteborgs uteliv och restauranger. Blev restaurangen Bryggeriet på avenyn där vi åt entrecote, mums! Sedan innan vi åkte hem till hotellet köpte jag och Jimmy med oss stora gotte påsar med naturgodis.

    


Väl på hotellet igen så gick vi ner för att njuta utav relax avdelningen, blev en hel del bubbel i jacuzzin och massa mys. Kvällen avslutades i resturangens bar där vi drack vin och öl och blev mer eller mindre presenterade för en kille som nog skulle tatt en öl mindre den kvällen nämligen norrsken lars. Om man knappt kan presentera sig själv igenom tal så borde man inte ens göra en ansträngning men det tyckte visst denna kille när han pekade emot sitt bröst och bokstaverade namnet L-A-R-S, avslutade detta med ett nöjt leende på läpparna.


  


Startade dagen som jag önskar alla dagar skulle starta nämligen med en enorm hotell frukost, jag älskar det så mysigt. Till och med Jimmy blir lyrisk : ) Haha det är som när man e nykär, maten förenar oss. Dock tackade jag Gud för att jag slapp arbeta i deras frukost helt organiserad, men jag är inte direkt den som klagar utan jag och Jimmy satt trodds allt och njöt utav det äckliga kaffet. Nästan direkt efter frukost åkte vi hem till kära Helsingborg där jag njöt utav det fina vädret och Jimmy tog en power nap innan vi drog till norra hamnen på en promenad. 

      


Senare på kvällen blev det en hel del mys mat, alltså plockmat med en massa vitlök. Avslutade sedan med en massa mys eftersom jag drog hem morgonen där på och gästade Sara och Bag.

  

-

Ska snart kila iväg och åka på forspaddling med hotell gruppen och idrott & hälsa. Uppdaterar alla helgens bravader med bilder senare ikväll när jag väl kommer hem. Måste packa alla mina extra kläder vatten-säkert nu :) Här ska paddlas!

-

image758

Sandra & Jimmy
1 maj 2007
(     v     )

If I should die before I wake
It's cause you took my breath away
Losing you is like livin in a world with no air

RSS 2.0