-

Det var en mysig kväll hos Anna igår och även om det inte blev ett vilt pataj så skrattade jag mig till tårar. Till en början så var det Borg, Rickard, Toni, Fredrik, Stina, Anna, Emil & Petra men sedan försvann en hel del så då återstod jag, Petra och paren, haha myspys! Åt iaf en massa gott och grillade för första gången på elgrill, inte samma känsla som en kolgrill men aja, det blev gott endå.


   På morgonen runt 05.40 så fick jag ett samtal ifrån Boden Oskar han lät en aning full och en aning jätte glad, men det är ju trodds allt den Oskar vi lärde känna i Ayia Napa.
(Sandra) - A det va Sandra, *en aning hes*
(Oskar) - Hej Sandra, hör du vem det är?
(Sandra) - *gnuggar sömnen ur ögonen*, Mmm
(Oskar) - Det e ju jag, Oskar ifrån Boden! : )
(Sandra) - Herregud Oskar, det hör jag väl!
(Oskar) - Ska du komma upp när Bulan, Kim & Liv kommer?
(Sandra) - Haha, eeh nej? Jag jobbar då, men jag lovar göra det nån annan gång.
(Oskar) - Men det e ju fest då.
(Sandra) - Det blir fest när jag kommer upp med Oskar. Ge mig bara nån sovplats så löser vi det.
(Oskar) - Klart vi gör Sandra, du får sova vart du vill, i egen säng med rena lakan.
(Sandra) - Rena lakan, ohh vilken lyx?
(Oskar) - Det e isbjönsfestival (något sådant) nu snart, kommer du då?
(Sandra) - Isbjörnar? haha, fy fan!
(Oskar) - Vad finns det och se om vi kommer ner till er?
(Sandra) - Oskar, va fan e klockan? Fyra eller något?
(Någon i kompis till Oskar) - Den e fan snart 06.00.
(Sandra) - Fan Oskar!
(Oskar) - Men svara nu Sandra, vad finns det att se om vi kommer till Jönköping.
(Sandra) - *asstrött och sluddrig* - Inga jävla isbjörnar iaf.
*Oskar & hans kompis assgarvar*
(Sandra) - Men Oskar va fan vet ja? Vätten, solen?
(Oskar) - Haha, Sandra du ska få sova nu.


-

Sitter precis nu i min pappas förstora morgonrock och har precis ätit ett packet nudlar, kanske inte så bra när man ska på grillfest hos Anna om cirkus en timma?

Idag har jag spenderat dagen med fröken Hermansson då vi gått igenom rean både i stan och på a6. Jag fyndade hårprodukter ifrån björn axen, face scrub samt en beige mjuk kofta, allt under 300 kr det kallar jag bra rea shopping! Sedan satte vi oss och avnjöt brunch på Jensens där vi åt blodiga biffar och pratade en hel del. Åkte även och "storhandlade" på maxi eftersom jag är hemma hela veckan ensam typ och då ska det käkas lyx mat, eller ja iaf den enda dagen jag är ledig : /  men då kommer iaf Lina och tittar in och gör mig sällskap med en film eller kanske Sex and the city boxen?

Nej nu ska jag göra mig lite sötis inför kvällens bravader, köttet är ju trodds allt marinerat och allt annat är klart. Vi ses i dimman ; )

-

Lite om mitt midsommarfirande ...

TORSDAG:
Drog efter jobbet till Petra för att äta lite gott grillat och sitta och mysa med ett stort rödvinsglas i handen. Där efter körde vi vidare med vår så kallade "husbil" till Tim i Limmared där vi skulle spendera natten. Kort där efter kom Andre och gjorde oss sällskap, killarna korkade upp regält med öl och sprit medans jag och Petra tog det lite lugnare. Kvällen avslutades med en film och mycket skratt då interna problem diskuterades.  

FREDAG:
Dagen D, gick upp ganska tidigt och drog oss till Halmstad stämmningen var på topp med en skrikande sommarhits skiva i bilen. Inhandlade nödvändigheter till senare på kvällen, vi hade dagen där på lovat hederligt att vi skulle baka en jordgubbstårta Midsommarafton till ära.

Anlände i Halmstad runt 13.00 och besökte Karlstorps camping där vi bland annat träffade på välkända ansikten som Philip & Koffe. Där efter drog vi oss till Pontus stuga där vi korkade upp för kvällen. Vi besökte en hel del stugområden den kvällen/natten/morgonen och om jag inte minns fel så var dessa Spjoven, Svanen, Knipan & Västervall.

Petra har korkat upp! Petra & Andre Tim & pontus med vindunken :) haha Oh yes!  Tårttime :) Resultat!   Andre bygger upp lite stämmning Alla åldrar   


gick sedan vidare till partytältet på svanen ... där emellan lite russinfest : )

 de fina folket den fina posen Ena skönare festprissar får man leta efter  aww <3   


LÖRDAG:
Vaknade ganska sent i Pontas soffa efter att de flesta försökt riva huset i sina försök att stiga upp. De flesta drog över dan till sina släktingar för att äta midsommar lunch så kvar blev jag, petra, ponta och tim. Jag var dum nog och öppna min käft och nämna minigolfen så då blev man tvingad dit vrål hungrig och allt. Jag fick 97 slag och hamnade där med på första sista plats, man jag ljuger ifall jag säger att jag gick in för ett. Man fick dessutom nästan ta del utav något väldigt naket nere på stranden, nästan halva inne kanske? Jag och Petra störde dom antagligen regält eftersom de frös till.

På kvällen var det ut i Halmstad city som gällde, och visst hade jag kul fast att jag var nykter. Fick höra kommentaren, och "du är nyktrast utav oss alla men man hade lätt kunnat tro att du e full." Jag och Petra dansade som galningar så när vi väl kom ut ifrån klubben och var på väg hem till bussen så var vi helt dyngsura.

  Den fina posen  

-


 

MIN STUDENT 2008
Frukost! Anna panna :)    Jocke :)  Evelina & Petra :)  Jag i den förstora mössan, haha Låt oss glädjas       Lisa va på ett ;)  

Alla var så lyckliga, vackra och fulla ... jag önskar att kvällen aldrig hade slutat. Kanske därför man var ute till 06.30 ; )
Bilderna är urdrag ifrån kvällen, jag orkar inte ladda upp flera : )

-

Igår blev det först ett oanmält besök hos Anna innan jag sprang på JING - tjejerna Agnes, Lina, Maria & Isabell utanför Olearys. Bestämde oss snabbt för att nu blir det utgång, så gårdagen spenderades med dessa ass goa tjejer på Tusen & en natt, Bongo och till sist Centrum. Träffade även välkända ansikten som Rebecka & Johanna (Granen) samt emelie & Sanna ifrån Karlssons. Senare kom även Petra och sällskapade mig både på centrum och som natt gäst : )

Isabell & Lina Agnes :) Rebecca & Johanna (Granen)  Maria, Isabell & Agnes Agnes är på G Tommy & Isabell  Emelie, med Sanna i bakgrunden :) Jag mår bra!  Rebecca mår bra!  G - code kväll Avslutade kvällen med en korv, favorit i repris!


Imorgon är det studenten som gäller ... Fy fan va vi e bra!

-

I Måndags spenderade vi kvällen i Pontus sommarstuga som låg mittemot åsabadet : ) Började med att vi först grillade medans killarna var ute och fiskade, det skulle pront inte komma in ifall de inte fick någon fisk på kroken vilket de fick. Men medans de var ute till sjöss så grillade vi vårat käk och lite marsmellows och hade det allmänt trevligt. Och detta fast att knotten nästan åt upp oss, ett tag trodde jag helt seriöst att vi skulle dö.

Anna :) Grillmästarna för kvällen, Pontus & Anton :)  Jag, Anna & Petra på bryggan!  Evelina & Jag ;) Anton slår :)  De ser bra ut :)  Båten.  Några måste ju grilla :)  Äntligen har Evelina fått mat :)  Inga sura miner ;) Knotten åt typ upp oss!  

Efter sin fiske tur så kom killarna tillbaka med en liten aborre, jag och tjejerna höll på att dö utav knotten så medans de grillade satt vi inne en liten stund och skyddade oss. Sen när vattenpipan åkte fram där ute så var man ju bara tvungen att vara på ett  : )

Jocke med fångsten : )  Jenny kom också :) Inte ens killarna gick säkra ; )  Vatten pipa :) Martin kan!  Marschmellow grillning :)  


Efter ett tag så klarade de flesta utav oss inte av knotten mer så vi gick in och körde jag - har - aldrig, man fick ju veta en hel del spännande saker om folk ; ) Senare så stack jag, Anna & Petra för att kolla till människorna på elmia men fick höra att det inte var en käft kvar där så stannade och käkade på Donkan. När jag väl kom tillbaka så var satt de flesta och skrattade medans Jenny & Jocke spelade twister. Avslutningsvis provade killarna min klister bh som de tyckte var overhört skön, haha.

Martin Anna panna :)  ta ett sug Jocke provar bh:n 


Dan efter så hade vi fotbollstunering och bakfulla var de flesta utav oss men vi slog endå ettorna och det var värt allt. Efter det så gick alla treor hem. Jag, Anna, Petra, Sofie, Sara, Jonna & Evelina åkte till max ock käkade för vi var super hungriga. Jag kände mig sjuk och åkte hem för att sova, skulle jobba senare där på kvällen.

-

Det har varit en lite kaotisk helg blandad med en hel del fest och jobb, men vem sa att det inte skulle bli hårt att ta studenten? Redan klockan 18.00 var vi på ett igen på fredagen efter torsdagens bravader, det blev en hel del den dagen med ifrån kubbspel, stutsmatte hoppning till att större delen utav festen sov över.

Micke & Fidde Petra & Helgesson, haha Jag med det stora vinglaset :)  Anna :) säger inget .. Käkdax!  Evelina, Petra & Korven :)  Mer kubbspel, en och anna ciderflaska krossas!    Eve & Petra  Stekarn Kram!  Suntrip Ponta :)  Robin & Anna Lite ihopklämda haha, stekit Lets dance : )   Gullefjun

-

Till och börja med så startade dagen med att vi gjorde klart våra lakan ute på skolgårdens gräsmatta, och större delen utav klassen var med förvånadsvärt nog : ) Efter vi hade sprejat klart våra lakan och blivit helt höga (minst sagt) så var det time för den traditionella Daga lunchen, då tvåorna bjuder oss treor på en trerättersmiddag. Var kanon mysigt och jätte trevligt med god mat blandat med mycket skratt.Vårt lakan :)   Killarnas påfund :) Serverings lakan.  Anna & Anna   Det e G - code, min signatur på Birre lakanet :)  Klass middagen som Daga (2:orna) anordnade.


Efter skolan så kilade jag ner med Evelina, Anna och Jonna och gick i diverse butiker innan mamma, pappa och Jocke plockade upp mig på östra centrum. Det bar i väg till att fira min kusin Saras student.

Sara med mycket kring halsen :)  Den lyckliga studenten :)  Farmor och hennes syster står och minglar.  Jag & Jocke Present öppning ;)   Badtime, vi andra var vär lite sugna med!   Gos med skrollan :)  Så söt :)


Sen efter Saras student så stod det utgång på schemat, mötte upp Petra, Evelina & Anna på stora hotellet där jag också träffade Stina, Amanda och Antonia med kompis, trevlig överraskning : ) Och innan jag och Anna kom till Petra så krånglade lilla slarvmajan med sitt legg så vi fick gå och hämta det hos henne sen. O långt ifrån torpa till östra torget? Vi hade 4 min innan bussen gick till Petras förfest så jag och anna sprang in på ladan.

(Sandra) - Ge mig två shotar fort som fan.
(Bartender) - Vad vill ni ha?
(Sandra) - Du har fyra minuter på dig innan vår buss går.
(Bartender) *stressad* - Jaha, jaja.
(Okänd kill/tjej?) - Är det fest eller?
(Anna) - Som fan"
*Bartendern har hällt upp två shotar och har tatt betalt*
(Sandra) - Va med nu för helvete Anna, 1 ... 2 .... 3  DRICK!
(Sandra & Anna) *rusar ut* - Hejdå

Och efter det så kom vi till Petras förkrök innan Piren & Harrys. Träffade ju bland annat Johanna & Rebecka ifrån Napa där : ) Livetsfest! Vi kom överens om att vi skulle festa någon gång mycket snart! Efter Harrys blev det ett självklart val med en korv och sedan skulle jag, Jocke, Evelina & Agnes sova hemma hos Anna. Det slutade med att det bara blev jag & Jocke. Men vi satt iaf och snackade till runt 04.00 på morgonen, sedan sov man minst sagt sött. Vaknade upp med G - code på min arm och med ett leende på läpparna. Det var en kanon studentfest : )

 Evelina & petra  På trottarens uteservering.  Wille förkrök hos petra fråga mig inte, haha Petra & Evelina :)  Blom - Anna Simon med kompis (Anders mabey?) Och detta fann jag morgonen efter ...

-

Det har varit några goa dagar de senaste så inte riktigt orkat uppdaterat utan bara flytit med en hel del. I måndags träffade jag Lina och Isabell och solade nästan hela dagen, sedan köpte jag och mamma min studentpresent ifrån mormor och morfar. De följande dagar har jag annars varit och kollat på bal med Anna.

TISDAG:

Antonia & Alex :)

Hamnkanalen, glassade med Lisa & Anna Solar benen :) Mikaela med Kavaljer  En tjej jag träffade på min balsminkning :)  Linus med dam  Linda med Kavaljer 


Per Brahes bal, kan inte säga att jag kände överväldigande många, dock ville inte Bulan och hans flickväns foto läggas in på bloggen, knäppt? Jag och Anna stod ganska länge och funderade på vart allt folk kom ifrån, jag var främst där för att se Antonia och Alex som var super fina : )

Efter balen drog jag och Anna och käkade innan vi drog med Fidde, Toni till Axamo och badade, dödligt kallt! När dödsdoppet var avklarat så stax vi till Toni och hämtade filmen What happens in Vegas ... drog sedan ner till vip och inhandlade godis : ) Redo för en filmkväll hos Fidde.

ONSDAG:

Det var bättre på ED:s bal där man kände en hel del mer, höhö. Men som sagt det är alltid trevligt att kolla på bal. Ångrar lite att jag inte följde med Lundahl också men jag får stå mitt kasst. Han hade en sötbaldejt endå : ) Efter vi kollat klart på balen så drog jag, anna och grabbsen till Max och käkade lite efter det så blev det ciderkubb, iaf för mig och anna ;)

Lundahl med dam

Hanna med Kavaljer Emanuel med dam Jocke & Maria Sandra med Kavaljer Mikaela & Jesper Maria & Jocke Lina med Kavaljer Isabell med Kavaljer Agnes med Kavaljer Lina med Kavaljer Karin & Daniel  Ciderkubb!


-

Det har varit en helt sinnes-sjuk vecka nere i Ayia Napa med kanon väder, kanon fester och kanon vänner. Det blir inte mycket bättre än så. Tänkte jag ska sammanfatta veckan så gott det går.

MÅNDAG: 

   


Den stora resfeber dagen iaf för vissa utav oss, nämner inga namn men en viss Anna var urstirrig : ) Mamma körde upp oss till flygplatsen och efter det va det upp till oss själva att ta oss till de verse gater och så vidare. Kom till Kalypso runt 01.00 där stämmningen var på topp med en massa party och odrägligheter, och vi skulle ju inte vara sämre vi heller.

Citat ifrån dagen:
(Sofia) - Tänk så har hela Napa blivit bombat så vi kommer till en jävla grillfest!?

(Efterfestkille) - Vill ni känna på något hårt.
(Anna) - Du har inget hårt!

TISDAG:
         


Mer bestämt känd som bar-runde-tisdagen. Köpte in oss på två happenings under veckan och bland annat barrundan där vi skulle gå till 5 barer innan vi landade avslutningsvis på Grabbarna grus på vraje bar erbjöds det shots. Förfest på vår balkong gästade utav Andreas, Viktor, Kim och Bulan en kväll så vild och värd att minnas. Kom ihåg att vi hade svårt att hitta hem den natten i våra grodhattar och lysande glasögon.

Citat ifrån dagen:
(Lisa) *när taxi chafören pratade med sina polare* - Nu säger han att han ska döda oss!

(Okänd kille) - Tjejen jag svär vi har sex 10 gånger jag får dig att komma 20 gånger.
(Sandra) Och hur fan ska det gå till har du tänkt dig?

(Okänd kille) - Ska vi knulla nu eller sen?

ONSDAG:

Vi alla belönades med Grabbarna Grus Crew tröjor ifrån barrundan!  Det va skönt att man slapp vara bakfull!  Pimpad! innan stranden!  Våra lysglasögon!  Anna e glad efter som vi för första gången ska få äta mat sedan i söndags!  Skål!  Fia visar upp sina vinprovningskunskaper ;) Förfest hos killarna Andreas Liv, gamla husvagnskompis, höhö Bulan Sötnosar Fler norrlänningar!  Kim & Becca Glada gänget!  Här har ni ett järngrepp ;) haha Shake u bumpa! Kim shakar Viktor inne hos tatueraren!   Jag och Kim tog oss hem till slut iaf! Lilla kli kompis!  


Ingen direkt tema kväll på onsdagen dock så tog vi våran första riktiga middag sedan söndagen. Var riktigt skönt för magen trodds att vi aldrig upplevde att vi var hungriga i Napa, förutom Lisa då ; ) Det blev en hel del fest plus en massa nya trevliga vänner bland annat killarna ifrån Boden. Jag söp en och annan under bordet, haha det e inte var dag.

Citat ifrån dagen:
(HockeyJimmy) - Tjejen kan inte du klia mig på ryggen?
(Sandra) - Javisst
*kli, kli*
(Hockey/Jimmy) - Du tjejen kan inte du hänga med mig hem? Alltså inget sex bara kli, kli på ryggen.
(Sandra) - *assgarv*

(Sandra/Kim/Sofia/Anna) *sjunger* - Vi e inte fulla vi har pollenallergi, pollenallergi ...

TORSDAG:

Dagen efter ... ingen bakfylla samt ingen trötthet klå det efter två timmas sömn!  Anna & Bulan Folksammlingen innan grabbarna grus!  Fri bar i 2,5 timma.  Anna sötan!  Taggad till tusen!  Viktor däckade tidigt!  Napa gänget på taggning!  Det va bara början ... Jag & klikompis :) Vad ska ni ha damer?    Jag & Jimmy  Sofia är taggad!    Jag med två mycket fulla norrlänningar! Micke & Joel  Varje kväll ... Långt in på småtimmarna satt vi och assgarvade, denna dagen åt en taxi chafför!  Så här kunde ens fötter se ut efter ett par timmar, men ni skulle se dan efter!   

En utav de hårdaste dagarna, började förfesta hos Andreas och Co sedan på grund utav ett missförstånd drog vi till kalypso igen där vi samlades upp med alla andra fyllon som skulle till Grabbarna Grus. Väl där så var det först käk som gällde innan den 2,5 timmas fria baren skulle öppna. Helt sinnes, fatta verkligen inte hur mycket vi lyckades att häva men en hel del. Det var inga 4:or eller 6:or i den baren snarare 12:or och 16:or. Kvällen slutade med att jag & Lisa tog med oss Andreas och Kim hem eftersom vi inte vågade gå hem ensama, väl där så var alla sängar välfyllda. Kim däckade i Lisas säng och jag fick sova vid hans fötter som en hund, tro det eller ej men jag lyckades att somna.

Citat ifrån dagen:
(Sandra) - Fy fan för sånna som er!

(Taxichafför) - I can swedish! Jaevla papskallwe!

(Stefan) - Fy fan va skön hon är, vem är hon?

FREDAG:

 Mattime :)  Första glassen!  Jag sjukt galen på min glass, jag älskar den!  Vi hade inga shottglas så man fick ta de man hade. Så jag tog den sure!  Nässjö folk? Vi träffa de iaf på taket!  Ännu fler ... Hos Johanna & Rebecca  Oscar!  Jag, Bulan & Lisa G - code, de bästa utav de bästa. Det va så de orden myntades den kvällen.  Galen kväll!  

Mer känt som feberdagen, fy bubblen var sjuk jag blev alltså. Började redan på stranden då jag trodde det var solfrossa men icke som nicke. Men man är bara i Napa en gång så jag var på ett sedan till kvällen endå även fast att jag totalkraschade hemma hos Bodenkillarna senare fram emot småtimmarna. Micke var så snäll och tog hand om mig och smekte mig på benen, haha... Jag vågade inte gå hem tills Kim kom och hämtade mig så jag tvingade med honom att gå med mig hem. Denna gången slapp jag sova vid hans fötter eftersom han fick en Sofias säng och jag min egna : )

Citat ifrån dagen:
(Fidde) - Det e G - code det!


LÖRDAG:

Sofia med sitt fynd (hatten) ifrån fredagen ... morr ... Anders, någon som bjöd in sig själv på våran balkong.  och hans vänner ... Jag posar i Sofias partyhatt!    Förfest på våran balkong.  Det finns inte ord som kan beskriva denna människa. Fråga Anna om ni inte tror mig!  Oskar :)  Fide & Joel,  vi typ bjöd in oss själva igen ;) Johanna :)  Jimmy!  Grabbgänget.  -, Oskar & Jag, Lite nöjd han är!  Anna i Mickes hatt, fan att han kom på oss! Attan.   

Var planerat att vi först skulle ha haft förfest hos oss, och visst blev det till en början så. Helt plöstligt hade vi mängder med människor hos oss som bjöd in sig själv, iof några som Lisa som tur var kände sedan tidigare. Drog sedan till Johanna och Rebeckas hotell där vi som vanligt bjöd in oss själva. Kvällen slutade med att jag, Fidde och Micke hade kuddkrig, intressant! Måste sätt kul ut när jag vansinnes sprang ifrån deras hotell sedan klockan halv 7 på morgonen med håret åt alla håll. Undra va den receptionisten tyckte om mig, Sofia och Lisa. höhö.

SÖNDAG:

Mitt och Oskars vänskapsband Pratar med mamma.  Underbart!    Njuter i vattnet :)  Stekarn En trött lisa, den hårda veckan börjar ta på en!  Softaste servitören i hela Napa.  Fattar inte vad han hade fått på sig!  Fidde & Jag Jag gjorde en inbakad fläta på fidde :) Massageteamet Äcklig drink som Micke lurade på mig. Hej kloakvatten!  

Sista festdagen innan vi åkte hem, sådär lagom sorgligt och jag måste erkänna att jag inte var så taggad. Mindre taggad blev man ju när man hörde att Bulan låg på sjukan. Vi fortsatte med lite förfest hemma hos Andreas och grabbsen, sedan satte sig jag, Micke, Oskar och Joel i deras hotellbar. Killarna skulle äta lite mat medans jag fortsatte dricka. Micke lurade på mig en drink som smakade kloakvatten, tack!

Citat ifrån dagen:
(Oskar) - Vilken liten terminatorröv du har Micke.

(Fidde) - Kuddkrig!

MÅNDAG:

Hejdå killar :( Och de var inte lite fulla heller.  Jag på väg hem, sprang som en idiota!   Hejdå rummet!  Skönaste ever!  Vår balkong, som någon redan flyttat in på :/    Vi tog oss en glass innan avfärd, min älsklingsglass!  Vi alla var trötta :)

Vinkade av grabbarna vid 06.00, och alla var fulla som bara den. Oskar var ett mycket bra exempel, nämligen när han kom till receptionen redan kalas full efter ne hel vodka så bar han på en whisky flaska.
(Sandra) - Ska du verkligen ha den Oskar?
(Oskar) - Klart
(Sandra) - Du vet att de inte släpper in dig till flygplatsen om du e kalas full?
*Oskar ler och pekar på sin bröstficka.*
(Oskar) - Sandra var lugn, jag har ju passet!  

Det var trodds allt en sorglig sista dag och något långsam efter man lämnat rummet, man ville helt klart bara hem. Klockan 00.35 lyfte vi och jag och Lisa totaldäckade redan innan start. Väl hemma så hämtade Niklas oss. Det har varit en kanon resa som har skapat vänner och minnen för livet. Ta mig tillbaka!

RSS 2.0