-

Jaha, denna dag som jag inte kunde bli jobbigare blev just det men jag klagar inte, som vanligt jag bara njuter och ser fram emot att se mig själv i morgon vi denna tiden. Vilken syn! Började med att jag vaknade idag klockan 5.20 eftersom jag skulle till körskolan och ha en lektion. Så min ursäkt för allt som har gått fel under hela dagen har varit denna - " Du jag gick faktiskt upp klockan 5.20 i morse, gjorde du det? Nej just det prova du det innan du gnäller för att fela är mänskligt! "

Trodds detta så fick jag ingen medkänsla ifrån mina arbetskollegor i repan som tycker att jag är ung och pigg och klarar allt. Tur att Johnny i köket iaf tyckte lite synd om mig, haha vilken tröst! Men sådär en timma in på min praktik så märkte jag dagens första bevis på att jag i morse var för trött för att fatta något, jag hade vänt tröjan bak och fram, så pinsamt! Turligt nog påpekade ingen detta, varken gäst eller personal så jag kan pusta ut. Har dessutom fått springa med en praktikant hack i häl och inventerat, är det så här personeln känner med att ha mig efter sig? Jag måste säga att det var lite irriterande, jag som brukar gilla att lära ut, men jag skyller på att jag var för trött för att inte bli irriterad.

Har även funderat på det att jag måste vara den ende på hela 121 och 830:an som använder bälte. Fast att det står en fet skylt att man enligt lag måste det. Det är inte direkt för att jag inbillar mig att min bussresa ska bli säkrare, jag menar om någon sitter bakom mig och inte använder bälte så kommer ju den personen flyga in i mig endå och ger mig mycket mer än en rejäl whiplasch skada man är ju inte naiv direkt. Jag skulle nog mer säga att jag använder bältet eftersom det är säkrare för ens plånbok. Jag är inte den som tänker böta en massa pengar bara för att man inte använder sig utav ett bälte som varken syns eller känns. Det var dagens lilla ilands-problem om vi nu kan kalla det så.

Jag brukar idiotförklara mig själv och idag gör jag det big-time ska nämligen jobba på Karlssons Club Kaj 22.00 - 03.00 och börjar klockan 07.00 på Winn igen, ska bli spännande att se hur jag kommer att se ut i morgon. Och på grund utav detta så har jag hotat mina nära och kära (speciellt Jimmy ala mästerväckaren) att de absolut inte fick ringa till mig på varken mobil eller hemtelefon eftersom jag tänkte sova några timmar innan jag skulle börja. Men jag vet att de överlever, den stora frågan är väl om jag själv gör det?!

-

Herre jösses, när jag vaknade idag så kände jag mig verkligen på topp, nu ikväll eller efter jag kom till praktiken närmare bestämt så kraschade jag totalt! Fick dock gå hem tidigare, de är så söta emot mig, fast va ju inte direkt så att det fanns överdrivet mycket att göra. Jag brukar iaf piggna till framåt efter lunch men icke som nicke, dock så är det ju svårt att ta sig en powernap när man kommer hem, sängen är alltid lika inbjudande, två rum i katastrof med en obäddad säng för att snabbast landa i den på dirr. Tro det eller ej men jag lyckades att somna på bussen, men dock inte så länge så jag missade MIN hållplats, mer röta får man leta efter.

Dessutom under de senaste veckorna så har det titt som tätt droppan in blåmärken på mina ben, och jag bara undrar vad fan är detta? Hypokondriker som jag är så börjar jag ju spekulera över värsta tänkbara och på något sätt så kommer leukemi upp i mitt huvud, det e bara jag som spelar mig själv ett spratt för klumpig som jag är så borde jag inte alls bli förvånad. Och en utav de personerna som man förväntar sig det mesta stödet utav när jag e inne i mina jag-tror-jag-är-jätte-sjuk faser är nämligen min käraste pojkvän. Han uttnyttjar dessa tillfällen då jag är som mest sårbar till att få sig ett gott skratt. Vi kan ta detta senario som alltid kommer upp några gånger per år.
Sandra tror att hon är gravid-senariot:
(Sandra) - Alltså älskling, tänk så är jag gravid.
(Jimmy) - Vadå har du inte fått mens eller?
(Sandra) - Jo men tänk om, det finns folk som säger att man kan få mens fast att man är gravid.
(Jimmy) - Så pass.
(Sandra) - Jag har ju blivit lite rundare, eller hur?
(Jimmy) - Mhm ... *undviker att svara på min fråga*
(Sandra) - Jaha, men du är ju ett så jävla bra stöd!
(Jimmy) - Vad vill du att jag ska göra då?
(Sandra) - Ja vet inte, lyssna på min mage eller nått, du e ju undersköterska.
- lägger mig ner och låter min man lyssna på min mage.
(Jimmy) - Ja det e ju defenitivt något där inne.
(Sandra) *PANIK* - VAAAH?!
(Jimmy) - Japp, jag tror minsann att vi ska ha barn. Om vi får en negerunge kan vi inte döpa honom till Bobba?
(Sandra) *sur min* - Du vet att du är så jävla taskig va?
(Jimmy) *GAPSKRATTAR*
Jag älskar honom endå fast att han älskar att reta, håna och skrämmer skiten ur mig!

-

Sitter i repan nu, och det är allt annat än stressigt. Redigt dötrist, men någon måste ju göra det. Har inte sett en käft på flera timmar, tackar mig själv att jag gick ner och möblerade konf-salen så tidigt som möjligt. Nu hade det varit redigt läskigt där nere. Så på larmat och säkert. Har hunnit städa lite plus räkna kassan, så allt jag kan göra nu är att vänta på mina två incheckningar och svara i telefonen.

Gårdagens kväll spenderade jag med Sara innan jag skulle iväg till Karlsson på kvällen. Satt och snackade som vanligt och fettade i oss en massa mat, värt att nämna är att Sara åt upp alla yoghurt nötter, den jävlen ; ) Vi har iaf hittat ursöta kläder som vi har tänkt att beställa, men det blir imorgon. Funderar på om vi ska lägga ansiksmask i morgon igen? Jag ska höra med henne! Måste hinna med lite ärenden trodds allt efter praktiken, ska fråga om hon vill med på det. Ta ut pengar, till mitt sparande : ) Köpa puder, jag totall kavadade ju mitt, plus en ansiktsmask då. Är lite sugen på en riktig lermask, någon som vet någon bra?

(Linnea) - Alltså du har ju berättat om hon tjejen.
(Sandra) - Vilken tjej : S
(Linnea) - Ja men du vet, den tjejen.
Linnea påminner mig om vilken tjej hon menar.
(Sandra) - Jasså den tjejen, men säg det då.
(Linnea) - Ja alltså jag har ju inte fattat hur ful hon va egentligen. Tills jag såg ett par bilder på henne.
(Sandra) - Jaha?
(Linnea) *Gapskratt* - Vilken jävla lagård alltså.
(Sandra) - Lagård?! hahaha
Verkligen ett utryck man inte hör varenda dag, haha. Visste inte ens att folk använde det längre, men tja Linnea är ju et levande bevis så klart.

Jag blev så glad nu i veckan, min dröm kommer tidigare än vad jag hade väntat mig : ) Redan i februari! Lyckan är fullständig. Dessutom, nu är det bara 13 dagar kvar tills Jimmy och jag ses. Som jag saknar han ♥

-

Min dröm kommer inte hem förens 10 april, men jag kan ju få kolla efter lite andra drömmar också. Funderar på att beställa men vi får se, Sara och jag ska kolla på ett på lördagen då vi ska busa ; ) Hihi! Har verkligen kommit in i en beställnings period, men vad kan man göra?
(Sandra) - Alltså jag känner bara att det är så mycket bättre att beställa kläder istället för att handla.
(Sara) - Aha?!
(Sandra) - Ja det e så skönt och smidigt dessutom så kan man ju få något unikt istället för något alla har.
(Sara) - Jo det e klart det stämmer ju.
(Sandra) - Usch vad jag känner mig lat. Sen när blev man för lat för att åka och handla?

Har varit på praktiken ikväll och lärt mig lite mer om inchekning och betallsätt. För på söndag kväll så ska jag stå där ensam och klara mig, buhu. Ska nog gå bra men jag hatar att jobba när man inte känner att man är 10% säker på vad man egentligen gör. Som tur var slipper jag iaf natten, inte för det va jobbigt men endå.

Dessutom har jag konstaterat att jag aldrig mer ska kolla på skräckfilm, nej usch! Dock så tvingar ju mig min inte då så snälla pojkvän mig att titta. Han tycker det är underhållande att se mig rädd, så han ska alltid dra bort mina händer, filtar, kuddar ja allt som kan tänkas användas till att täcka mina ögon. Men skräckfilmer nu för tiden är inte som de var förr, tänker inte vara klyschig och säga att det va bättre förr men i denna bemärkelsen så var det faktsikt det. Då hade iaf en bra skräckisrulle än handling, nu så fokuseras ju allt på själva dödandet, och det utdragna lidandet så det blir ju lite svårt att fokusera på innehållet. Ett faktum kan ju vara att jag är en stor mes också men det tycker jag inte att vi spinner vidare på. Jag ska som sagt aldrig mer se på skräckisar mer, har haft nog med mardrömmar så nej tack! Tacka vet jag en bra thriller eller något harmlöst som tecknat och så vidare.

-

Måste säga att det märks när jag inte ha varit på stan eller så, och tur är väl det! Jag är nämligen känd för att spendera, men vad ska man annars ha pengar till? Gårdagen var ett mycket bra exempel. Shoppade sanslöst, men endå inte mycket. Jag anser att jag tog hem saker som jag "behövde" fast att jag egentligen bara skulle upp för att köpa ansiktsmask och mina lovli glas. Men jag tog även hem en hudkräm, en rouge borste plus en mascara. Såg nog rätt kul ut när jag och Sara stod och gnuggade hudkräm på händerna, men jag är ute efter en hudkräm som är lätt och snabbt går in i huden. Inte en som liknar  locobase som man måste kämpa för att få in i huden. Sara följde mitt exempel så vi väntar med spänning på hur den kommer att funka.

Dessutom jag överlevde natten "antagligen" och det kom inga psykomördare eller liknande förbi utan allt var lugnt. Var vissa saker som jag inte lyckades ta mig igenom men inget allvarligt? Hoppas jag! Kicki berättade för mig att Melinda hade fått lustiga telefon samtal när hon hade jobbat natt. Personen hade frågat om hotellet var öppet 24 h varje vecka, och Melinda hade ju svarat ja. Sen hade undrade han om hon var ensam. Hade det varit jag så hade jag lätt svarat.
- Nej då, det är jag och hemvärnet här. Plus krypskyttar på taket och span i buskarna.

Och i morse så lyckades klantarslet mig slå sönder mitt puder så det for i tusen bitar så jag lägger på det på listan över smink som måste köpas.
- Rouge
- Puder
- Concealer

Men ska vänta till min nästa lön, kanske gå in och slavar lite på FACE och köper på mig? Jag har nämligen lyckats inbilla mig själv att deras produkter är "bättre" jag och många andra antar jag, men rougen som jag använder därifrån är ass bra!

 

-

Jaha, jag har börjat ladda inför natt arbetet nu. Mamma tjatar på mig och undrar vad jag kommer att tjäna men jag har verkligen ingen aning men 9,5 timma är ju inte ofel är ju en massa ob också på det men jag förväntar mig inte för mycket. Bara kul att få jobba lite.

Har redan luggit i sängen och fantiserat om mardrömssenariot att de zigenarna som var på hotellet och snokade igår kommer och rånar mig m.m. Fy, eller en psykopat som har rymt och mördar allt i sin väg. Ni ser väldigt livlig fantasi. Men endå, jag har tänkt tanken förr och jag har säkert nämt det innan och jag säger det åter igen. Hotell Winn är ju ett drömhotell för att göra en skräckfilm i, utan tvekan. Funderat på en till sak, kan man neka att släppa in en gäst om de kommer klockan 2.30 på natten och vill ha ett walk in room? Jag menar tänk så är det nån som vill råna mig eller döda mig, kan jag då bara säga i port-telefonen att hotellet är tyvärr fullt för natten. Tänk så är det egentligen en riktig gäst som bara vill bo på hotellet och inte mörda eller råna mig? Dagens i - lands - problem!

Jag har planerat lite vad jag har tänkt att göra under natten för att få tiden att gå.
* Ett ord! Naturgodis, finns det något bättre? Dessutom annars blir jag utan mat.
* Datorn, + film kanske? Ingen läskig dock kanske få satsa på något harmlöst som nalle puh eller nått. Ett faktum är ju att jag är VÄLDIGT lätt skrämd.
* Dammsuga lobbyn + repan, tänkte vara lite fröken duktig : )
* Skolarbeten + andra arbeten. Bara hugga tag i dem.

Måste ju ha med datorn också för annars kommer det bli sjukt ledsamt eftersom att alla våra datorer på jobbet lägger ner emellan 01.00 - 05.00 för backup, asså usch! Så ja, tur att man tänker lite i förväg och kan surfa utan problem. Ska kolla tv - tablån också. Varför sänds det inte mer kul på nätterna? Tänk på oss nattisar! Dessutom blir det att telefon terra folk : ) Muhaha, ska ringa älsklingen bland annat men inte efter 00.00 han behöver sova den.

-

Denna dagen kommer att bli lång, men det jobbigaste är endå avklarat. Har jobbat rätt mycket nu och kommer göra det framöver två dagar till åtminståne. Ungefär har mitt vecka sett ut:
Tisdag: Kväll
Onsdag: Kväll
Torsdag: Frukost
Fredag: Frukost plus plocken på Karlssons 21.00
Lördag: Kväll
Söndag: Natt (Min första natt i repan, får se hur detta går)

Ja som ni ser så ska jag ta mig an min första natt på söndag till måndag morgon, faktiskt redigt spännande om ni frågar mig och kul. Dock så kan jag ju inte hela systemet så vi får se hur detta går.
(Lisbeth) - Sandra, kan du tänka dig jobba natt? Du har ju endå provat på 3 nätter nu.
(Sandra) - Eh, ja visst!
(Lisbeth) - Ja och om det är något så ringer du bara mig.
(Sandra) - Tänk så börjar det brinna.
(Lisbeth) - Stor risk, det har inte gjort det på 34 år så jag tror du slipper det med.
(Lisbeth) - Du är inte mörkrädd utav dig va?
(Sandra) - Absolut inte, (jaha eller hur?!)

Ironin i allt detta är vi att jag satt och skrev för nån vecka sedan att jag aldrig skulle kunna tänka mig jobba natt ensam och nu sitter jag med det endå : / Det blir jag och det outgrävda ensama den natten, Fan! Jag som är så mörkrädd har faktiskt drömt mardrömmar om det outgrävda plus pannrummet. Om jag vågar så ska jag någon dag ta och fotografera skiten.

-

Nu har ni lidit tillräckligt tycker jag, och jag med enligt mig. Känner mig helt slut i kroppen, det är tur att Magnus är så snäll och körde hem mig redan vid 21.00 idag, ska ju upp med tuppen imon och jobba frukost ju. Känns verkligen att man inte ha hunnit ta hand om sig själv dessa dagar, och om något talar om det framför allt så är det mina naglar, önskar att jag kunde fota det men mina naglar med sitt röda lack ser förjävliga ut alltså. Redigt så att jag ha skämts, men har ju inte hunnit, så en utav prio ett innan jag ska natta.

Och om det e något som jag saknar mer än att ta hand om mig själv så är det min älskling Jimmy : ( Saknar han så himla mycket, typ 3 veckor kvar innan vi syns : / Usch! Men när vi väl gör det så blir det mys för hela slanten. Har föresten fått de senaste bilderna ifrån Nyår utav Angelica, så har några tröstebilder att titta på Jimmy på ♥.

image605


-

Är så sjukt dundermega trött, och det är ingen tröstande tanke att tänka på morgondagen heller ska nämligen gå heldag så jag ska upp imon klockan 6.00 för att sluta någon gång efter 23.00, mitt liv kan inte bli mer underbart, eller hur? Men nog med gnällandet, det finns det tillräckligt med.

Hade en kanon dag i repan idag igen, det var Anja och jag, hon är så mysig och dö rolig. Har suttit och matat in ett antal bokningar och svarat i telefonen "Välkommen till Quality Hotell Winn, det var Sandra" så nu kan man det. 

Spenderat min dag med Sara idag, hehe kul kul. Vi har bakat pizza, o f e t t ! Men god blev den, Sara gnällde att vi inte hade någon kebabsås, men hon knep allt igen när hon väl smakat på våran kreaktion. Annars har dagen sett ut som våra dagar bruka göra, vi har våra tävligar och pratar om en massa minnen som är så sjuktpinsama att man bara vill dö ibland. Haha, men det kan vi väl bjuda på ; )  Känner inte att jag har något direkt jätte roligt att berätta om, eller inget jag vill dela med mig vad jag kan komma på. Ska prata med älsklingen snart, sedan ska jag sova, Ljuva sömn!

Ibland är vissa gäster bara för pinsama:
(Gubbe) - Sötnos, häng med mig hem så ska jag visa dig vad en riktig man är.
(Sandra) - Jag tänker säga samma sak till dig som till alla andra som fråga mig den frågan. Kul att du frågar men aldrig i livet!
Mig ala Filippa Bark!  hahahaha ...

-

Jag fick sällskap utav Simon när jag stod och väntade på bussen helt ensam i fredags. Såg faktiskt inte honom först, min vän Simon är väldigt svartklädd om vi säger det så, men när han lyfta upp sina kedjebefästa byxor så såg man på dirren att det var han.

Har en lite annolunda tendens att bli jätte nervös varje gång jag ska betala min bussbiljett. Sitter alltid och funderar på om jag är barn, ungdom eller vuxen, det är ju tre helt skilda prisklasser om man säger det så. Blev att jag stod och tjatade på Simon om detta och frågade honom om han visste. Han var dö säker på sin sak kan man lugnt säga.
(Simon) - Alltså Sandra, vi räknas som ungdom, eller tja skolungdom.
(Sandra) - Jaha, men jag ha för mig att vi är barn, det va en busschaffis som sa det till mig än gång.
(Simon) - Men fråga igen då om du är osäker, men jag är totalt 100% säker.
* Stiger på bussen *
(Sandra) - Hej! Jag är 18 år och jag undrar ifall jag räknas som barn än?
(Busschaffisen) *Ler* - Ja du är barn ända tills den dagen du fyller 20.
* Jag överlycklig över att jag har haft rätt, säger stolt och högt till Simon *
(Sandra) - Hörde du Simon, jag är barn ända tills jag är 20 år : )
(Busschaffisen) *Skrattar* - Ja, nu är ungdomen återvunnen!

Dessutom, jobbet på Karlssons igår var jätte kul, har även fått ett till jobberbjudande i sommar, men vill inte skriva något om det än förens det är säkert men gud va kul om det verkligen blir så. Inte många som har den turen kan man lugnt säga. Jag ska gå och natta snart men innan det ska jag prata med min älskling <3 Imon är det återigen Sara och jag ute på vilda äventyr, får se hur detta slutar, hahaha

-

Jag har lyckat att ta mig igenom dagen nu i alla fall så nu är det bara 5 timmar jobb att se fram emot igen klockan 22.00 men jag klagar då inte. Ska bli riktigt kul att jobba på Karlssons igen, det var ju som sagt ett tag sedan sist kan man lugnt säga, jag vill inte ens tänka tillbaka på julborden.

Idag har min Mami och jag lyxat till det med att gå på Soyas mongoliska buffe, I like! Hehe, så nu sitter man och är svullande mätt, om inte annat så kommer man känna på vitlöksdoften imon att vi har varit där så ha bestämt mig för att tugga tuggumi som en besatt idag på jobbet.

Gårdagen var fantastiskt rolig, och jag fick på mig en lite ja, låt oss kalla den rockigare outfit en vanligt, såg på kortet att mitt hår var något  rufsigare en vad jag brukar ha, men äsch det kan vi bjuda på. Jag gav födelsedags barnet Ulle det vi kvinnor alltid blir som mest glada för nämligen blommor och chocklad ; )

image595

        

De två sista bilderna är snodda ifrån stavaker.blogg.se, men jag tror inte hon har något emot att hela min läsar skara hoppar över dit och tar sig en titt! ; ) Ska försöka göra mig presentabel till jobb nu, och det betyder mycket jobb!

-

Det är utgång som gäller för kvällen, känns lite off om jag ska erkänna eftersom jag märkväl inte ska dricka. Ska nämligen jobba imon och även fast att jag inte ska vara på jobb särskilt tidigt så tycker jag att det är skönt att både slippa ångerst och bakfylla. Men jag ska med i alla fall, hellre det än att sitta hemma, dessutom kanske man träffa lite kul folks : ) Har ingen aning om vad jag ska ha på mig, det enda minuset om ni frågar mig. Det är inte lika kul att klä upp sig för att gå ut om man inte ska dricka, känns inte som fest om ni frågar mig. Jag har ju mina dyrgripar som jag sparar till speciella tillfällen dock, men jag tänker inte dra fram dem endå.

Jag ska försöka att göra det bästa utav situvationen och börja göra mig i ordning nu. Ska ju hinna med att blåsa håret, måla en omgång på naglarna, hitta kläder och slänga i mig mat, jippi!?

-

Jag tror att folk underskattar den där otroliga belöningen att verkligen få sova på natten. Jag om någon har fått erfara den dessa nätter om inget annat. Tänkte inte att jag skulle skriva så mycket mer eftersom jag ska styra emot sängen snart. Har varit jobbigt att vända på dygnet nu eftersom jag ska jobba förmiddag i morgon, men det e ju något man måste göra. Allt blir totalt fuckt när man inte sover på nätterna utan på dagarna, inget mår bra helt enkelt, varken hyn, naglarna, håret m.m. I vanliga fall så har jag inga problem att sova 10 timmar i sträck, men dessa tre dagar har jag verkligen fått kämpa bara för att klara av 5. Och då är det också ett faktum att min pojkvän förstörde en dags sömn för mig på grund utav ett sms, han kan vara glad att jag älskar honom.

Dessutom så ångrar jag mig inte för fem öre att jag har jobbat 3 nätter nu i rad. Tvärtom så har det varit jätte kul att vara med Anja, gå på skattjakter (snarare skräckjakter) ner till det outgrävda, försöka skrämma livet ur varandra och så vidare. Jag ska sända en tanke till stackas Anja som får tillbringa natten ensam idag, jag hade inte pallat det. Men nu tänker jag avsluta detta och dra mig till den mest fantastiska lyxen som jag just nu kan tänka mig, nämligen min säng, för en god natts sömn!

-

Yes, så överlevde man natten också. Började med att man kom dit lite små nervös och visste inte vad man skulle vänta sig. Ami och Anja kände inte igen mig först på grund utav luggen, men de tyckte att jag passade jätte bra i den när de till slut insåg att det va jag under den. Fanns inte så mycket att göra den första timman för Ami skulle ju lämna över till Anja, så jag tog någon sen incheckning och gick och hälsade på mina kollegor i resturangen.

Var faktiskt överaskande kul att jobba natt om ni frågar mig, dessutom är ju Anja hur duktig och rolig som helst så det är klart det gör ju saker och ting lättare. Dock så var vi tvungna att gå en inspektions runda som egentligen vår vaktmästare Micke ska göra men eftersom han har skurit av sig ena senan i tummen, så det går ju inte. Det var sjukt läskigt att springa runt på hotellet klockan 2.00 natten, verkligen taget ur en skräckfilm. Dessutom så var vi tvungen att gå in i det outgrävda som består utav massa rör, sand och jord. Anja fick avläsa värdet så stog jag och antecknade.
(Anja) - Här inne finns det nog råttor.
(Sandra) - Fy fan va läskigt här är, har aldrig hört talas om detta området innan.
(Anja) - Inte jag heller ... Men erkänn det är lite som att gå på skatt jakt.
(Sandra) - Tänk så ligger det någon här inne?
(Anja) - Usch tyst nu!
* Utanför dörren till det "outgrävda"*
(Sandra) - Om jag någonsin ska mörda någon så vet jag vad jag ska gömma kroppen iaf.

Runt 4.00 någon gång när jag hade dammsugit klart lobbyn så satt vi oss ner för att titta på lite tv. På något konstigt sätt kom vi in på ämnet skräckfilmer så vi började berätta en massa för varandra. Jag nämde bland annat Black Christmas som jag såg tillsammans med Anna, Toni och Fredrik, och Anja kände igen handlingen så hon var tvungen att söka på den på internet. Det visade sig att själva grundtanken till den filmen kom ifrån en gammal film som Anja såg när hon var ung.
(Anja) - Usch, jag kom i håg hur den filmen skrämde skiten ur mig också när jag var ung.
Så allt detta prat gjorde det inte lättare för mig att ställa fram frukosten sen, va verkligen så man kastade sig ett öga bakåt hela tiden, tur att morgontimmarna ändå var nära.

Så det var väl min natt kortfattat, sedan när Ingrid kom in för att byta av mig och Anja så kände inte heller hon igen mig, där ser man vad en lugg kan göra. Ska göra mig i ordning nu för ännu en natt dessutom så ska jag ringa baby med : )

-

image594


Tänka slänga ihop ett inlägg innan jag beger mig till min natt praktik. Usch! Hatar verkligen att praktisera, jag menar man jobbar utan att egentligen få några pengar för sitt slit. Dessutom gör inte min pojkvän saker och ting lättar eftersom han skrattade åt att jag skulle jobba natt, skadeglädjen är det inget fel på.

Angående gårdagen så kom Sara och våldgästade mig med en konsum kasse som innehöll melon och physalis och bad på knän för att hon skulle få se Victoria Secrets modeshow med mig eftersom hennes pappa inte äger kanal 3. Och jag kunde inte bli mer än överlycklig för jag låg där i soffan och kände mig som världens mest ensamaste människa, så lite sällskap var mer än välkommet. Vi fettade i oss ett enormt fruktfat, med bröd och en hel del andra delikatesser. Som Sara så fint sa - Man kan fan inte sitta och kolla på denna modeshowen och fetta i sig en massa chips. När man äter detta behöver man inte ha lika dåligt samvete.

Kvällen följdes sedan med att kolla på filmen Enouh - En kvinnas hämnd, och sitta och tjata om det ena och det andra. Följde Sara en liten bit på vägen fast att jag inte är något väldigt bra stöd, jag menar jag är minst lika mörkrädd som hon är. Sen ringde jag baby när jag lämnat av henne så jag slapp gå förbi alla skogsgläntor ensam. Antar att jag ska börja göra mig klar nu, usch vad jag hatar den där kavajen med axelvaddarna. Mamma ville ha ett foto men jag blånekade, så lågt sänker jag mig inte. Hoppas ni får en god natt, och tänk på mig om ni vaknar sådär 4.00 på natten, jag kommer sitta i repan och ha allmänt tråkigt!

-

Sådär ja, jag börjar att ladda inför natten nu. Min praktikperiod kickar ju igång med ett välbehövt nattarbeter i receptionen. Frågar ni mig så hade jag ju inte kunnat få något tråkigare. Men man hinner väl kanske lära sig en massa saker innan man hamnar i den heta gröten. Sara har målat upp värsta katastrofsenariot om att hotellet kommer att bli bombhotat, brinna ner eller något liknande, det skulle vara något, inte sant?

Gårdagen spenderade jag då med Sara bara, och måste erkänna att jag inte riktigt fattar hur vi kunde hinna med så mycket som vi gjorde igår. Först och främst så satt vi ju första och bara pratade allmänt hemma hos mig, sedan var det bara att slänga i sig mat för vi skulle köra in Lasse till Robins 25 - årskalas. Passade på när man endå var i stan att lämna tillbaka "lite kvar glömda grejer", Sara lyckades göra världens snyggaste parkering. Önskar att jag hade tagit bild på det men jag ska försöka förklara så gått det går. Hon lyckades placera sig i mitten utav två rutor, allstå linjen som skiljer de båda rutorna åt hamnade precis i mitten utav bilen. Så vi lyckades ta upp två rutor på vårat snabb besök, eller snarare mitt snabb-besök uppe hos Benny.

Detta följdes utav en kaffe latte på Claras, Sara vägrade att dricka latten för hon tycker att de luktar konstigt och äckligt :S Så hon tog någon hokuspokus kaffedrink vid namn Karnevall. Den närmaste timmen som spenderades här var i snuskets anda. Det var nog inte bara en eller två som vände sig om för att kolla vilka det var som höll i ett sådant hemskt och pinsamt samtal, men jag skäms inte så fortsätt kolla ni.

Claras besöket följdes sedan utav en jakt efter ostbågar, folköl och naturgodis. Jag kan lugnt säga att jag nog aldrig i hela mitt liv har skämts så mycket än när jag plockade upp ett 3 pack folköl. Så jag tar tillbaka det där, till och med jag kan skämmas, jag menar situvationen var ju som tagen ifrån den tid när man gick på högstadiet. Dessutom att väktaren höll ett vakande öga på oss gjorde ju inte hela situvationen något lättare för oss. Men med mycket skratt och stoj så lyckades jag hitta mitt legg och få oss ut ur affären. Kvällen avslutades med Sagan om de Två Tornen, caschewnötter och planer inför sommaren : )

-

Har precis varit med pappa och tippat plus hämtat hem de plagget jag skickade efter på postorder. Har tyvärr ingen bild på det så den får ni nog se när solen har börjat att titta fram på allvar. Mamma tyckte att den var för liten, och jo det kan jag väl erkänna fast det är en klänning som jag ska använda som en body så den är ju lång, mer att den sitter åt som ett berg. Men som tur var har jag ju vant mig i och med korvskinnet som jag hade på mig i nyår. Jag undrar vad jag ska börja kalla denna lilla underbaring. Jag kommer säkert på något.

Idag ska jag träffa Sara, så hon kommer att droppa in här någon gång vid 16.00 har jag för mig. Så även hon ska få inställa sig i vårat kaos. Mamma & Pappa håller nämligen på att tapetsera om i våran hall, eller än så länge så river de ner de gamla tapeterna. Ingen underhållande syn, men jag hjälpte till i sisådär 2 min innan jag tröttnade på hela skiten. Nähe, nu ska jag försöka underhålla mig till Sara kommer hit.

-

Idag har jag spenderat en heldag med fröken Stavåker. Har pratat om allt emellan himmel och jord och det känns skönt att prata av sig lite när man ha varit ifrån varandra ett tag. Mitt liv består utav drama så det är som att följa en såpa enligt vissa. Som idag tog vi upp min så kallade "mördarblick" eftersom den ha kommit upp på sistone. Det mest lamaste var att när jag nämde den för Sara så visste hon precis vilken det va. Jag själv har ingen jävla aning men ha fått höra ett visst antal gånger att denna blick sänds till både pojkvänner, vänner och andra människor utan anledning eller med anledning, så kort och gott i otid och tid. "- Om bara blickar kunde döda Sandra så hade du blivit en seriemördare."  Och som sagt jag har ingen aning om hur denna blick nu ser ut så jag är sådär lagom nyfiken hur jag kan se så skräckinjagande ut.
(Sara) - Jag få gå runt med en videokamra någon gång och så fort jag ser blicken så ska jag filma den.
(Sandra) - Haha nog nödvändigt, du kanske missar den.
(Sara) - Du har en poäng där, men om vi gör en hatt med en videokamra som hela tiden filmar dina ögon så måste vi ju få med den. Sen är det bara att gå ut på krogen för där blir man alltid förbannad på någon nån gång under kvällen.
(Sandra) - Ja undra vem det är som kommer att få mördar blickar om inte jag.

Detta utdraget är taget från Saras blogg (stavaker.blogg.se), som jag skrattade.
Vi sitter och kollar på gamla kort från Flahultstiden.
(Sandra) Guud vad vi var smala på den tiden och nu.. har vi bara fettat på oss.
(Jag) Nej Sandra vi har "biffat" på oss.
(Sandra) Skrattar lite lätt, och suckar.

Dessutom så måste jag göra om hennes design så får väl lägga på ett kol innan jag ska prata med Jimmy, lite trevligt att sitta där i samtalet och hela tiden svära för att ingenting blir som jag vill, icke som nicke!

-

Jisses Krisses har ju helt glömt bort att skriva här alltså, sitter och tar emot lite bilder ifrån Nyår både här och var, alltid lika trevligt. Har spenderat de flesta nätter i en bäddsoffa med min älskling på jps rum så vänner vi snackar ryggskott. Dock så sov vi på nyår hemma hos Angelica i dubbelsäng vilket jag tyckte va jätte snällt.
(Angelica) - Ni ser ut att behöva va för er själva lite.
Om vi behövde och vilken sömn jag fick den natten, haha var bara visst jag som sov som en stock men aja, det bjuder vi väl på.

image590

   


Startade ganska tidigt med att börja göra mig i ordning, eller tidigt och tidigt men var sak tar ju sin tid så lite efter 15.00 satte jag igång. Framför allt ville jag vara säker på att jag inte sabbade sönder mitt nagellack som jag typ är professionellt duktig på att sabba. Annars så var väl inte kläderna eller håret något vidare märkvärdigt, diskret men endå elegant om ni frågar mig. Korvskinnet var som sagt en prestation att sätta på sig, men en destu större att röra sig i, men vill man vara vacker så får man väl ta det antar jag. Men jag menar kolla in Jimmy och Jp istället så fina alltså, är verkligen så att blicken vandrar till dem istället för mig.
(Johan) - Detta är värt att ta kort på för det är inte alltid man få se oss så här fina.

     


Anlände till Angelica runt 17.00 men fick ju vänta med att äta för att Brännan som vanligt var försenad, vem annars? Sedan kom vi igång och käkade dock så blev det inte så mycket för min del fast att jag var vrålhungrig, kan korvskinnet ha något med detta att göra tros? I alla fall så bekantade vi oss med de flesta och hade riktigt roligt. Sedan bestämde vi oss för att ordagrant  våldgästa Ola på hans fin middag innan vi skulle dra oss till Kärnan där tolvslaget skulle firas. Ni ser ett jävla farande var det. Men tack alla som var med och spenderade Nyår med oss, hade trodds allt jätte kul och ni är så mysiga allihopa. Speciellt tack till Jp och Angelica : )

        

RSS 2.0