-

Nått gick helt klart alldeles för lätt ikväll, lite svårt för er som inte är så insatta men jag ska förklara så gott det går. Till och börja med så är jag en riktig slarv maja som min mamma så fint säger, hon har misshandlat det ordet år efter år när vantar, mössor och andra välbehövande plagg försvinner. Jag vill inte tro att det bara varit jag som slarvat bort alla dessa plagg, jag har nämligen en lillebror som är ganska duktig också.

Men det är ett säkert kort i mitt liv som aldrig slår fel, det har nästan en tradition för mig tills idag. Nämligen att så fort jag ska jobba på Karlssons så springer jag runt i huset och river upp allt som kommer i min väg för att min karlssons tröja är borta. Och detta är aldrig något som har slått fel tills idag, jag sitter och pratar med Sara när jag ser på klockan och tänker " det är väl bäst att jag hittar den där förbannade tröjan ".  Så jag börjar som alltid med att fråga mamma som misstänker att den är någonstans i tvättstugan. Mitt hopp är inte på topp när jag springer ner för trapporna, jag vet nämligen att jag har inlett min halvtimmes panikletande efter mina arbetskläder. Så till min stora förvåning lyckas jag hitta alla mina arbetskläder på mindre än 2 röda minuter. 

Och det är inte bara jag som är förvånad utan min mamma också, detta är nämligen aldrig något som nånsin har hänt mig. Nånting som hade varit värt att nämna i historie bökerna. Så just nu sitter jag och funderar på jaha, vad kan gå snett nu? och det återstår att se. Vi ses i dimman!   

-

Nu står strykjärnet och piper vilket driver mig totalt till vansinne, så efter detta inlägg ska jag slå sönder hela strykbrädan inklusive strykjärn och trodds detta mindre utbrott så har jag inte haft en dålig dag.

En vecka har snart passerat förbi och jag har hållt mig sysselsatt minst sagt, men skolan är ju ett heltidsgöra som Pia också säger så det räknas det också. Till och börja med så har jag haft spagetti ben både måndag och tisdag. Jag menar om man har gjort något bra så ska det väl endå kännas bra också? Men icke som nicke, dessutom blev jag tvingad att springa ett antal gånger dessa dagar, passerade även hitlers bostad, jag kan inte hjälpa det men jag gillar inte henne speciellt mycket efter mina spagetti ben, men jag har mig själv att skylla. Kanske har jag macaroni ben nästa måndag och tisdag. Bara tiden kan utvisa detta ...

Måndag: Skolan, var med Sara och hämtade ut vår postoder beställning. Sara skulle skicka tillbaka allt, vilken överraskning! Jag skulle behålla allt, ingen överraskning!
Tisdag: Skolan, snabb shopping med Anna, Shopping + fika med lina.
Onsdag: Skolan + plugga : /
Torsdag: Skolan, körlektion + bli orange?
Fredag: Skola, eventuellt fika med lina? + jobb jobb jobb.
Lördag: Sova ut : ) Träffa Sara och skämma ut mig för Bagarn + jobb jobb jobb.
Söndag: Ledig + tortyr, oh noo!

-

Sitter här på min äppelrumpa och känner redigt hur det spänner i den alltså, fy attans. Kan riktigt se mig i morgon med Niklas när vi ska bestiga detta berg utav trappor : / Kommer bete mig som en handikappat kärring och gå med raka ben upp för trappan, sikken syn alltså! haha : )

Det här är första helgen på mycket länge som jag faktiskt ha fått äran att vara ledig : ) Oh mer sånt, fast har endå känt att jag saknat jobbet lite endå, arbetsnarkoman som man är. Men nästa helg är det jobb jobb jobb som gäller och helgen efter det så är det raka spåret till baby : ) Jag hoppas att jag kan avlösa mig ifrån jobbet hos Magnus, lite trisst att åka ner till Jimmy för en dag? Nej tack"

-

Oh yes jag har fått min mobil att funka åter igen, vill ni veta hur? Ni ser resultatet nedan:


image620

image621

Tro mig jag ska byta ut mobilhelvetet på måndag, dock så försvinner ju alla gulliga sms som Jimmy skrev, älskar speciellt dem i början. Börjar att pirra i mig bara när jag tänker på det, va löjlig jag är.

-

oh yes, jag är vaken. Inte direkt uppe med tuppen men vem har sagt att man måste vara det en vacker lördags morgon som denna? Mormor och Morfar kommer snart och firar mamma, har inte träffat de på typ hundra år så det ska bli mysigt.

Gårdagen var en mycket händelserik dag och om väl lång, åkte inte ens hem emellan eller något. Vi bokade om våran Napa resa så nu hamnade vi på lägenhets hotelet Kalypso säkert mer känt som party hotellet. Vi kommer att vara i Cypen runt 00.00 på natten så när vi väl har landat på hotellrummet runt 01.00 - 02.30 kanske så är det raka spåret till utgång som gäller.
(Sofia) - Men shit alltså då hinner vi ju inte handla någon frukost till morgondagen ju.
(Sandra) - Äsch vi köper frukost på vägen hem.

   


Var hemma hos Anna igår på tjejmiddag, bilderna snodda ifrån hennes blogg (alinderoth.blogg.se). Blev en livad kväll med massa skratt och bus : ) Lite lamt att kebab mannen glömde min rulle, men det är sånt som händer. Synd bara att cola lighten satte sig på mitt huve sen, jag vet inte vad som flög i mig höhö.

  image617  

-

image609

I Helsingborg sommaren 2007 (   v   )

-

Lyssna på mig vänner nu för nu kommer en ganska så viktig tankeställare som jag har gått och grubblat på hela dagen. Eller så slog den mig precis.

Kanske är det bara jag som inbillar mig men min fantastiska yoghurt-frukost som jag alltid har på mornarna har tappat sin glans lite granna. Nämligen på grund utav att jag fått byta ut min underbara drömyoghurt med jordgubbar emot vaniljyoghurt med blåbär. Detta för att jag har utvecklat jordgubbsallergi, inget allvarligt men tillräckligt så att jag har blivit förbjuden att ta utav jordgubbs filen snarare bannlyst om ni frågar mig. Men jag har endå tyckt att ersättaren endå har kunnat nå upp till mina behov endå, men det var något som hände där när jag kom hem ifrån Jimmy. Blåbären smakar längre inte lika mycket. Jag menar de blåbären som jag och Jimmy hade var ju knappast hand plockade direkt från skogen, utan det var väl något halvfab som hade blivit behandlat med gud vet vad.

Så jag har börjat att spekulera lite och kommit fram till två förklaringar:
* Antingen så måste jag pressa sönder blåbären för att få mer smak utav dem.
* Eller så smakat helt enkelt skåne mejeriets vaniljyoghurt mycket bättre.
Men det där sistnämda kan vi stryka direkt, för över min döda kropp att jag ens erkänner det, speciellt inte för Jimmy. Jag kommer nu och för alltid vara en trogen Arla kund. Jag menar herre gud vad gör jag utan mitt bregott, lixom ett smör som heter BRE -GOTT. En tydligare förklaring behöver man ju knappast. Dessutom kan jag ju nu efter kvällspostens utalande om att margarinet är farligare är smöret gotta mig lite. De kan ni ha!
Kan inte min älskling gå över till Arla istället, så jag slipper hans äckliga milda på morgon och kvällsmackan, det är faktiskt något som jag är villig att betala för.


-

Har inte gjort något speciellt nämn värt, framför allt vill jag bara lägga ut en massa bilder på alla smakiga vårkläder som jag har samlat på mig nu under veckorna. Men har helt enkelt inte blivit av.

För övrigt så går det super mellan mig och älsklingen, hur man egentligen kan bli bara mer kär i någon hela tiden borde vara omöjligt men jag lever för att bevisa motsattsen. Ska höra av honom efter 22.00 sedan så ska mysa ner mig i sängen då. Han är verkligen världens underbaraste, hur kan någon så fantastisk som du vara min?

Man upptäcker nya kvaliteter på människor varje dag, till exempel så har min vän Niklas börja söka jobb och han hittade några stycken som verkade intressera honom.
(Niklas) - Tja, jag hittade detta jobbet då man skulle vara säljare.
(Sandra) - Aha men det är ju nice.
(Niklas) - Ja vad jag först förstod utav det så skulle jag åka runt till kunder och anordna visningar som man gör när man har typ kryddparty och sånt. Så man visar upp sina produkter samtidigt som man håller föredrag för kunderna medans de få känna, lukta och smaka på produkterna.
(Sandra) - *Suckar* Shit det låter ju så kul, men du sökte det eller?
(Niklas) - Alltså det visade sig senare att företaget var Nöjesfabriken så jag skulle vara en säljare för erotiska hjälpmedel och produkter.
(Sandra) - Hahahahahahahhahaha.. kan riktigt se mig dig stå och prata om en dildo och så sitter folk och slickar och luktar på "produkten" som på ett kryddparty.
(Niklas) - Eller hur? haha, tja men det e ju alltid en upplevelse men undra vad man skriver i sitt CV efter ett sånt jobb.
(Sandra) - Helt seriöst Niklas så tror jag inte att man ska nämna sånt i ett CV.
(Niklas) - Nä, det är ju klart.
Så back in track med våra buss-samtal jag vet att ni har saknat dem och jag vet inte redigt hur folket på 25:an kunde överleva utan oss i 2 månader, men nu slipper de det iaf : )


-

Sitter här i skolan med ett vinddrag i örat, och undrar varför händer detta mig? Jag hade lika väl kunnat ligga i ett ventilations system och haft detta brus i örat men nej då jag sitter vid skolbänken med ett vinddrag i örat och börjar fundera över om vänster hjärn halva är bort blås? Eller är det så att någon borrade ett hål igenom mitt huvud vid lunchen? Värt att tänka på.

Fick min älskade kaffe latte vid lunch dessutom jag bad Linus som för övrigt är ruskigt bra på det. Han fick en kram som tack och det var det väl värt att offra. Om jag inte seriöst köper en ordentlig kaffe maskin när jag väl flyttar hemmifrån så är jag riktigt dum i huvudet. Och inte en sådan oförstårlig och omöjlig maskin som Jimmy har som för övrigt kräver 30 min för att ens lyckas få fram en espresso, utan en redig jävlig, har faktiskt redan spanat in en i svart som är så läcker. Den är värd priset för jag menar om jag ska springa och köpa kaffe latte hela livet ut på café så kommer detta kosta multum. I och för sig är det en viss känsla att göra det på café men kanske om man har sig en egen maskin så kan man lyckas att tröttna på det. Eller vem försöker jag lura? I helvete heller!

Jag har dessutom blivit anklagad idag för att vara en nazist, har lånat min mammas kängor som Anna och Evelina drivit sönder med. Har även tilldelas ett mycket passande smeknamn nämligen nazistjävel, blir väl inte mycket bättre utav att man ska ut i sin svarta skinnjacka heller, när jag var i helsingborg så försökte jag jämna ut detta med att vara extra feminim. Om jag lyckades vet jag inte, men jag inbillade mig ett antal gånger att jag fick mig ett par blickar.


-

Dagens irritations objekt min mobil.

Den lägger av när man ringer och messar dessutom har den mage att "begära service" som att den vore en jävla bil! Fy fan alltså, vill bara slänga helvetet i väggen.  

-

Idag känner jag mig inte på mitt mest posetiva humör, är nämligen lite bitter och inte bara för att jag fick åka ifrån Jimmy utan mer för att själva bussresan inbjöd till ett helvete. Jag är inte den som stör mig på små saker, men idag var en sådan dag.

Mest irriterande moment/personer på hemresan idag:
- Paret som satt snett framför mig, kanske var det bara min ynkliga avsaknad utav Jimmy som bjöd in detta hat emot detta paret men jag tror knappast det. För det första så bebis-pepp-pratade tjejen med sin pojkvän och gjorde hemska, ja närmast gräsligt bansliga läten + att hon pratade bebisspråk med honom ett antal tillfället. Paret hade också en gräslig tendens att hångla hela tiden så att det smackade på ett mest osmakligt sätt, nämde jag hela tiden?
- Damen jämte mig satt och läste en bok om "maten som gör dig smal" samtidigt som hon tryckte i sig en kexchocklad. Klart att man ska unna sig men jag undrar om boken som hon läste tillät sådana njutelser, i sånna fall vill jag haka på en sån diet.
- Killen framför mig hade hoppat i ett par vita jeans som han hade gul-oranga fläckar på. Fräscht! Inte för att jag kände mig särskilt attraktiv i min knut på huvudet och osminkade face men jag drar då inte på mig smutsiga byxor dessutom inte vita, livsfarligt ju.
- Ett återkommande irritationsobjet var paret snett framför mig. De öppnade en matlåda som spred ut en otroligt äcklig odör över hela bussen (jag har skräck för mat som ska värmas), dessutom så hade tjejen sås på underläppen efter avslutad måltid vilket gav mig kvälvningar.
- Flickan med de alldeles för stora och buskiga ögonbrynen som hela tiden sprang på toan påminde mig om mina egna förskräckliga och oplockade ögonbuskar. Jag lärde mig att hata både hennes och mina egna väldigt snabbt.

Detta var nog första bussresan som jag någonsin har irriterat mig så mycket, jag som brukar älska att åka buss men denna dag var ingen sådan. Ni får ursäkta allt som står ovanöver men tiden på bussen var en tid då jag hatade alla.

-

En man kommer in och börjar gå fram emot receptionen, jag hoppar upp ifrån min plats för att se vad jag kan göra för honom.
(Sandra) - Hej *ler* Kan jag hjälpa er med något?
(Mannen) - Ja, det e några tv kanaler som inte funkar?
(Sandra) - Jaha, okej vilka tv kanaler är det då?
(Mannen) - Nä det är väl mest kanal 21.
(Sandra) - Kanal 21 ja, hm är det något speciellt ni ska se som bara går på kanal 21?
(Mannen) - Nä, det går väl på kanal 20 med, men det står ju att ni ska ha 2 erotikkanaler.
Jag står helt stum och fattar inte ens att mannen framför mig har sagt det han precis sa, till slut hittar jag tillbaka.
(Sandra) - Jah, jag ska se vad jag kan göra *nervöst skratt* Jag är inte så teknisk av mig.
(Mannen) - Ja, tack så mycket!
(Sandra) - Ehm, ni lär väl märka om den kommer igång.
(Mannen) - Ja det lär jag nog märka.

Vissa nöjer sig helt enkelt inte med en kanal antagligen, haha men det värsta var nog att han var så öppen med det. Jag och Ami bara tittade på varandra och satt och gissade var han bodde. Men framför allt så visste man ju vad han skulle använda sin kväll till.


-

Åtsta kommit under veckan: 
(Måndag) - Kommer till praktiken på morgonen när jag ska praktisera kväll, varför? Jag hade behövt den sömnen.
(Tisdag) - Favorit i repris, somnar på bussen hem. Det är dödligt farligt att äta mat innan man ska hem.
(Onsdag) - Kör nästan på utvecklingstörd man med reflexväst. Hur lyckas jag?!

Min dröm kom hem i Måndags också, lika så ett annat par drömmar : ) Jag kunde inte bli mer lycklig, förutom om Jimmy var här förståss, men jag slutar aldrig drömma. Tre dagar kvar!

-

Står i baren med Carro och pratar när en kille kommer fram som är ganska dragen och ska beställa.
(Carro) - Jaha, vad får det lov att vara?
(Killen) - *blubb blubb* Ge mig en Tequila så att jag kommer hem.
Jag och Carro granskar killen ifrån tå till topp.
(Carro) - Jaha, alltså en Tequila så att du kommer hem?
(Killen) - Ja! Precis *blubb blubb*
(Sandra) - Ja det var ju något nytt. hahaha

-

Helt seriöst nu, och nu är jag jätte usper mega ärlig så var det inte döfarligt att jobba idag. Kände mig faktiskt ganska pigg fast att man bara sov en timma, stackas dock Sara som jag väckte klockan halv 4 på morgonen för att komma in och våldgästa hennes säng. Haha, så trött hon var alltså. Men tack iaf stumpan, läste hennes blogg om hennes utlägg utav natten (stavaker.blogg.se).

Vi var ett redigt tjej gäng igår på Club Kaj alltså, förutom vakterna och DJ:n då. Men det var jätte kul. Emelie min kompanjon hade ju kommit tillbaka ifrån fjällen och det är alltid lika kul att jobba med henne. Dessutom så var det grymt mycket folk igår, trodds min panik i snöstormen som gav mig en timmas försening så var folk inte rädda för att ge sig ut. Såg riktigt ruskigt kul ut, ska prova på att gå på Club Kaj någon gång.

Emelie och jag ska tömma diskmaskinen och är sådär lagom trötta och vrålhungriga som vi är alltid vid avslutat plockpass. Jag står och tömmer maskinen i omgångar eftersom vårt avlopp e helt fuckt up och i och med detta så ger maskinen ifrån sig ett mycket skrattretande läte.
(Sandra & Emelie) - *fniss fniss*
(Sandra) - Det låter som att han är dålig i magen, höhö.
(Emelie) - Haha, ja. Hur vet du att det är en han då?
(Sandra) - Men Emelie, hallå?! Ingen kvinna ger ifrån sig ett sådant läte ; )
Alla andra måste tycka att vi var dumma i huvudet när vi stog där och skrattade så att tårarna rann, men det är inte lätt att vara trött och utsvulten med vetskapen att man kommer att få sova max 3 timmar. Men som Sara nämer i sin blogg om mig, är man superkvinna så är man!

image608

RSS 2.0