-

Det är bland annat detta man har sina vänner till:

(Sandra) - Hans nya tjej heter tydligen (*****).
(Lina) - (*****) ... Vilket jävla namn.

- - - - - - - - -

(Linnea) - Ja men visa en bild på hon den där nu då!
(Sandra) - Vänta så ska jag gräva fram den .... Sådär ja.
(Linnea) - Va fan Sandra ska du göra mig blind? Vilken fulhet!
(Sandra) - hahaha
(Linnea) *mumlar* - Vilket jävla räffle hon är!

-

Så igår när jag sprang längst halva stan i mina gårdagens party-outfit, ruffsigt hår inget smink toppat med ett par herrskor som var 5 storlekar förstora plus att dessa herrskor var vita loffers så slog tanken mig, "vilken jävla tur att jag inte tog den där klänningen igår, den skulle aldrig matcha med dessa skor".

-

En liten up date så här i juldagarna. Fest igår med Linnea började någonstans på Torpa och arbetade oss bortåt. Träffade massa gammalt härligt folk och grejer, mer behöver vi inte dra om gårdagen.

Vaknade tidigt i morse och erbjöd mig att köpa frukost. Rände i halva stan, var visst bara jag som vaknat innan 10.00? Träffade Lina på morgonkvisten också, fick oss ett ordentligt skratt åt mig, herre gud ni skulle ha sett mig. Lina menade på att jag inte såg så sliten ut, men det var jag.

Eftermiddagen har jag spenderat i stan glott film (Smala Sussie) och ätit pizza, good one there. Mår sådär lagom bra nu, har dragit igenom några avsnitt SATC medans jag druckit mitt choklad tee och ätit julens köttbullar. det går bra nu ...


-

Vi lyckas alltid och hur vi lyckas har jag ingen aning om, vi bara gör det. Igår var det Linas tur att lägga dagens klockrenaste kommentar när vi pratade i telefon i cirkus en timma.
(Lina) - Hallu Babe!
(Sandra) - Hallå eller.
(Lina) - Vad hittar du på för något?
(Sandra) - Jag funderar faktiskt på att baka.
(Lina) - Baka (wtf?!) Mår du dåligt Sandra?

Funderar på att dra ut en stund och gå runt sjöarna, är ju ett sådant underbart vinterväder ute. Sen så ska jag och Lina gå på Body balans på Atlantis, ja jag ska träda in där men Lina har lovat att skydda mig om de börjar klaga på att jag inte håller klädkodex ; ) Efter bodybalans det blir det glöggparty med lussekatter : )

-Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again


-Ska snart bege mig ut igen måste bara få lite mat i magen, håller på att svälta ihjäl alltså. Tränade bodypump ala totyrpass med Lina igår. Var dessutom release dagen till ära, massa fantastiska positioner som man aldrig någonsin trodde man skulle utsätta sin kropp för, men så är det. Speciellt när instruktören blänger lite extra surt på en, jag och Lina var i en klass för sig.

Lyckades också sätta passets mest lyckade kommentar. Men jag sa väl vad alla egentligen tänkte, vi var ju tvungna att för fan totera våra stackas magar.
(Instruktören) - Så, hur känns det nu i magen då? Känns det bra?
(Sandra) *Stönar* - Fyyy faaaan!
*knäpptyst i hela lokalen, tills Lina börjar ass garva.*

-

Klarar inte riktigt av trångsynta människor just nu, skaffa er lite jävla perspektiv på saker och ting helt seriöst. Det är fan så att man blir mörkrädd ibland. Hela världen går väl inte under bara för att killen jämte dig råkar vara bög?


-

De senaste dagarnas nyckelord; "- Ja[aaa] visst vettu"
Känner mig så bonnig, varför säger jag så egentligen och vem i helvete har jag fått det ifrån? Det måste vara jobbet. Säkert Stefan som för ett tag sedan gav mig dille på " - Super toppen!".

Det är minst tre personer som har frågat mig varför jag säger så, har ingen jävla aning. Ligger helt enkelt bra på tungan, det bara flyter på helt enkelt. Suck ... Är jag en sån jävla wannabee?

-

För övrigt är jag riktigt imponerad över hur jag lyckades skriva det där blogg inlägget igår med tanke på vilket tillstånd jag var i. I alla fall så slutade det inte där. Jag tror att jag hela dagen igår gick runt med konstan bakfylla. Värst var endå när vi skulle julhandla. Plus att vi träffade på en gammal klasskamrat till mamma ifrån mellanstadiet. Trevlig, trevligt tycker ni?! Inte så trevligt.

(Mamma) - Hur gamla är dina barn då?
(Klasskamraten) - 14 och 17 år gamla.
(Mamma) - 19 och 17.
(Klasskamraten) - Jasså tösen där bakom är din?
(Mamma) - Ja, hon är lite bakis förstår du. *skadeglädjeskratt*
(Klasskamraten) - Haha, ja hon och hennes kompisar satt precis jämte oss igår på Karlssons salonger.
(Mamma) - Känner du inte igen honom Sandra?
(Sandra) - ehm?!
(Klasskamraten) - Det var ett jävla tryck borta vid erat bord förstod jag. Tävlade ni eller?
(Sandra) *suckar* - Ja, och det får man väl lida för idag.
(Klasskamraten) - Haha, men det tempot ni höll så förstår jag det.


-

Vaknade för sisådär 1,45 minuter sedan. Gick och la mig runt 5. Känner än hur alkoholen rusar i kroppen på mig. Jag ska då fan alltid vara värst. Det är väl inte sådär smart att dricka med folk som har vanan inne att supa + att jag dessutom inte ätit något sedan lunch. Men jag får skylla mig själv helt enkelt, nu sitter jag här med karatefylla och om några timmar så ska jag och mamma julhandla.

Var i alla fall jätte kul att träffa Antonia igår, saknar den tiden vi jobbade ihop. Vi startade i alla fall hemma hos henne och gjorde oss gorgeous. Sen vi gick vi till Karlsson salonger, "det röda" fick jag höra att det hette. Efter det träffade vi upp några jobba kompisar till Antonia (?!) Och klampade in på Karlssons. Det finns både för och nackdelar med att Antonia jobbar på Karlsson.

Fördelar:
- Det är sjukt billigt att handla.
- Det är väldigt enkelt att komma in.
- Alla är supertrevliga emot än.

Nackdelar:
- Det är för billigt att handla.
- Antonia och alla andra på Karlssons har järnlever.

Halv fyra - fyra avslutade jag i alla fall min kväll. Blev nämligen hämtad utav min vapendragare Niklas plus hans kompis som jag dessvärre har tappat bort namnet på.
(Niklas kompis) - Har du haft kul då?
(Sandra) - För kul, jag är ju för fan jätte full.
(Niklas kompis) - Du verkar inte så full.
(Sandra) - Du fattar inte hur mycket jag måste koncentrera mig just nu.
(Niklas) - Haha ...

-


-

Mina ben sitter fortfarande och darrar efter body pump passet. Tyckte faktiskt det var helt ok idag även fast mjölksyra pumpar ut i slutet utav varje sett och jag bara vill slänga de orangea (tyngsta) vikterna i huvudet på instruktören. Men hon är charmig när hon hoppar omkring där och "pushar" på. Önskar bara att jag själv kunde tävla i den mängden energi som hon har ... jag lär nog aldrig bli lika superhuttig som hon.

Annars så har jag bara ätit lite nu och strax ska jag hoppa i sängen och läsa lite. Läser boken "låt den rätte komma in". Har faktiskt inte sett filmen men jag tycker alltid att böckerna är mycket bättre än filmerna, men samtidigt så ska de ju inte pressas samman på 2,5 timme.


-

Sitter redan nu på jobbet och dricke te, gör mig faktiskt inte så mycket at gå upp vid dessa tider. I alla fall inte en dag som denna då snön ligger och lyser i mörkret.

De senaste dagarna förutom jobbet så har jag bara tagit det lugnt, gått på yoga och fikat i 3 timmar med Lina. Julstressen har faktiskt inte bitit sig fast i mig om man bortser ifrån den mardrömmen jag hade här om natten när jag sprang och letade alla mina julklappar den 23:e.

Nu till helgen eller till nästa helg så ska ju jag och mamma ut på vår traditionella julshopping så där lär man kamma hem de sista julklapparna som man saknar. Nej, ska väl fortsätta att dricka mitt te och vänta till telefonerna börjar ringa. Kontorstiden börjar ju egentligen 08.00 så jag har en timmas tystnad att se fram emot.

-

Nu ska ni få höra, jag har provat på något nytt inte så udda men något nytt nämligen en ny form utav yoga. Finns ju oändliga mängder utav yoga (I know, haffa yoga, thai yoga, bla bla). Jag har dock provat en väldigt exotiskt form utav yoga nämligen skånsk yoga. Och det är inte så himla lätt och "bara" som det låter.

Inte bara måste man hålla koll på händer och fötter utan också super fokusera på att förstå vad instruktören säger. Och då syftar jag på att hon var super söt, super vältränad men också superskånsk. Det var ganska svårt att fokusera när hon hela tiden rullade R och tjatade på det skånska språket om de olika positionerna som: h[uu]nd[ee]en, kob[rrrrrr]an & s[OO]lhälsningeen.

Fast det värsta tyckte jag var att när jag för en gång skull verkligen är bäst i hela salen förutom instruktören (vi var bara tre personer på passet) så ska alltid instruktörena envisas med att peta på mig. Tänk på att svanka, tänk på de, bla bla. Jag menar killen jämte mig kunde knappt gå upp i en ordentlig hunden och ännu värre äns stå på tå. Plus att han stönade en väldans massa när vi bytte position. Varför kan inte bara jag få vara bäst när jag är bäst?

Kanske var det så att hon helt enkelt hade gett upp men de andra eftersom hon alltid får peta på dem och säga till dem att de inte alls få stå med böjda knän i hunden eftersom det är fusk. Trodds att jag var grymt besviken på de andra två som yogade så är jag grymt nöjd med träningspasset i sig endå. Jag har aldrig haft en så grym träningsvärk efter ett yoga pass som jag hade efter detta. I och för sig har jag aldrig blivit tvingad att underifrån och emellan mina ben grabba fast i min egna rumpan.

-

Samtal emellan mig och lillebror förra veckan:
*Jag ska precis springa iväg på ett totyrpass bodypump*
(Sandra) - Shit! Jag får inte glömma att raka mig under armarna.
(Jimmy) - Det är väl fan ingen som bryr sig om det?
(Sandra) - Men det känns ofräscht att ha en massa hår under armarna.
(Joakim) - Amen varför ska du raka dig för? Det växer ju inget på er tjejer.
(Sandra) - Det är ju klart att det gör det på tjejer också.
(Joakim)- Men inte lika mycket?
*Jag visar Joakim min armhåla*
(Joakim) - Du är ju konstig.
(Jimmy) - hahaha ...

-


"- jag menar jag kan väl också få stanna upp och känna, nu orkar jag fan inte mer."

-

FREDAG:
Fick jobba över lite längre än förväntat så typiskt alltså, när man gått upp tidigt bara för att komma iväg tidigt så strular allt till sig. Dessutom hade jag och hunden ett moment på morgonen där också, jag saknar lite att min säng luktar blöt hund och är helt nergrusad.

När jag i alla fall kom iväg in till stan så gick jag och Lina och kollade på vårens nyheter, vi hittade inget speciellt så drog upp till a6 innan chocklad provningen började. Så mycket chocklad vi provade alltså, fick dessutom prova på en chocklad kombo med sallad och parmasmörgåsar. Det var en lyckad kväll och trevlig fast att jag och Lina lätt sänkte medelåldern med 30 år.

LÖRDAG:
Hann inte med så mycket innan man åkte iväg med jobbet och bowlade. The Winners (Jag, Henke & Jan) förlorade ju då självklart, så typiskt. Men det var trodds allt ändå jätte trevligt och kul. Efter det begav vi oss till OLearys där vi åt mat, drack en hel del och kollade på Hv - Djurgården. (5 - 1) blev det om jag inte minns fel? Kvällen avslutades med att jag satt och assgarvade med Alex och Johan. (Det skiljer 11 år men det går i alla fall). Dessutom bjöd far min laget runt i omgångar eftersom han prickade in Hvs resultat.

SÖNDAG:
Vaknade inte allt för pigg och låg för det mesta bara och drog mig innan jag och pappa drog upp till jobbet för att registera bilar.Annars blev det bara en mys & slappsöndag med en massa nötter och god mat.

RSS 2.0