-

Idag när jag körde hem ifrån jobbet så träffade jag på 25:an bussen i viadukten och helt plötsligt började jag tänka på Niklas. Han och jag som varje dag tog den obligatoriska 07.57 bussen varje dag och klagade högtidligt och ironiskt varje dag över hur skabbiga dessa bussar var men framför allt över hur hårda säterna var. Eftersom jag inte åkt buss på länge sedan jag fick mitt körkort och började jobba så har jag inte tänkt över dessa bussar något särskilt.

Men förra måndagen då jag kom hem ifrån Helsingborg så chockade faktiskt 25:an bussen mig. Hör nu och häpna för jag fick stiga in i en fräsch ny buss med bekväma säten som inte var nedklottrade eller luktade oanade odörer. Tanken slog mig att jag kanske hade stigit på fel buss så nästan lite panikartat började jag titta efter människor på bussen jag kände. Jag kunde dra en lätt suck när bussen trodds allt åkte 25:ans rutt.

Så efter tre års klagande efter ömma rumpor, galna bussfärder med vansinniga "dunka huvudet i sätet" imbromsningar, och konstiga odörer så har vi äntligen fått nya fräsch bussar att åka med. Den stora ironin i det hela är ju att jag och Niklas aldrig mera tillsammans kommer att ta 07.57 bussen. Men jag tänker endå dunka mig och Niklas i ryggen för att vi gav alla andra skolungdomar möjligheten till att inte behöva starta sin skoldag med en ömmande bak. Trodds allt så fyllde vi ju inte bara i en blanket vad vi tyckte om 25:an bussen igenom dessa tre år utan nog flera hundra. Så tack Niklas för ett gott samarbete dessa tre åren och tack för flera otroligt roliga bussminnen för livet.

 

Jag och Niklas på balefterfesten, vad kan jag säga? Puss mitt psykbryt!

Kommentarer
Postat av: Niklas

Awe =) Visst har vi lidit igenom dessa 3 års bussturer på morgonen så i vinter kan jag lugnt luta mig tillbaka i bilen utan att behöva tänka på att smsa dig utifall bussen inte skulle åka över åsa p.g.a. snö å halka. Men visst är de nya bussarna härliga, blir nästan avis juh XDSaknar dig vännen å underbart snygga balkort ;) <3<3

Ps. syftade på analsex på min blogg xD

2008-08-06 @ 19:45:25
URL: http://rosakitty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0