-

Idag var en bra dag för jag hann göra så mycket. Därför jag älskar lediga dagar till en början så kan man dega men sen på kvällarna så kan man fara ut, träffa kompisar och bara vara på äventyr.

Träffade Lina idag och fikade på vårat mys fik, provade en ny firefly som var hyfsat god och pratade om allt som hade hänt sedan senast vi sågs vilket var i söndags.
(Sandra) - Jag är nog ganska svår att ha som flickvän, jag menar jag är rätt krävande men på samma gång inte. Jag vet helt enkelt inte var jag vill.
(Lina) - Haha men när du bråkar och bli jobbig så säger du bara "men kolla på mig alltså, jag är helt klart värd allt besvär och krångel".
En mycket trött lina var det trodds allt jag träffar, hoppas verkligen inte de kör ut henne totalt nu. Måste få min "linatime" någon gång i veckan, lät henne iaf cykla hem efter en stund (huttiga människa) och gick vidare för att möta upp Sara & Bag på stationen.

Min nya väska, smått jätte kär.  helt ok


Efter vi vinkat av Bag så bar det hem till Sara för traditionellt mycket kaffe och prat innan hon skulle jobba den lilla väktaren. Ska bli ett kärt återseende imorgon när hon väl vaknat då, hon går ju nattronden den stackaren. Ska fortsätta kolla på SATC nu, imorgon blir det inte ett så kärt återseende nämligen jobbet, well well.

 Full mundering

Kommentarer
Postat av: Niklas

Tjo, du e verkligen värd allt krångel ;) hihijo jag tog bilder i Tunisien, men de kommer på bdb som jag kan länka när jag fått tid att lägga upp dem ;) hihi

Pöss<3<3

2008-08-21 @ 15:35:34
URL: http://rosakitty.blogg.se/
Postat av: Sara

Snygging! ;)

2008-08-21 @ 15:59:51
URL: http://sarastavaker.blogg.se/
Postat av: din

haha fröken stavåker som badgirl:P hehe. rätt coolt tjejen. hahahaha.

2008-08-21 @ 17:21:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0