-

Där satt jag i bilen på väg hem ifrån jobbet efter att ha lämnat Antonia i Mariebo. Höjde upp volymen på radion för att inte känna mig allt för ensam och började sjunga/skrika med till Enrique Iglesias nya låt "Can you hear me". Och som tur var så hörde ingen mig.

Helt plötsligt stirrar jag in i två beslutsamma ögon och avbryter min falsett med att skrika "mama ****" och trampa bromsen i golvet. Med max 2 cm i marginal så strirrar jag på ett råddjur som av någon konstig anledning har en självmords vilja som inte borde få finnas. Efter att ha skrikit på den i lite mer än en minut så trippar den undan, och kanske står den där än. Väntandes på nästa bil som ska få förvandla den till vilt-färs. Så nej mina damer och herrar idag var inte den dagen jag lyckades skaffa på mig ett roadkill till min meritlista.

Usch vad hemsk jag är, men jag är trött så ni får ursäkta alla ni finkänsliga och fina i kanten ; ) Ska gå och lägga mig nu, har precis pratat lite mys med bobie som var minst lika trött som mig. Alltid skönt att vakna till hans röst och få somna efter att man hört den.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Absolut inte, jag kommer alltid tillbaka :)

Jag försvinner inte för alltid :)

Nej, men har du jobb å så eller hur ser det ut? Puss och kram!

2008-08-12 @ 12:18:18
URL: http://ewsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0