-

Pratade med bobie för en stund sedan men så har pratat med honom redan två gånger idag. Så mysigt, dock lite efter när man pratar precis när man vaknat men aja. Ska skriva ut lite CV nu och börja sökandet efter lite nya jobb har redan sökt några både i Jönköping & Helsingborg man har ju en lite breddning på utbudet iaf. Men det e ju inte så att om jag skulle få ett jobb i Helsingborg att jag försvinner för alltid, never. Jönköping är mitt hem och kommer alltid vara det, de jobb jag sökt där nere ser jag som en chansning eftersom att deras krav är väldigt höga, men jag gillar att sätta ribban högt och ge mig in på utmaningar.

Idag blir det åter igen bara jobb, jobb, jobb. Vilket otroligt intressant liv jag har verkligen, well well så är det. Är inte ledig förens torsdag nu, lite sug och sedan är det nog fem dagar på rad igen om jag inte minns fel. Ska försöka träffa lite kompisar nu i veckan och söka jobb. Såg precis att jag fått tre mess ifrån bobie : ) Jimmy för er som inte hänger med. Vet inte varför jag börjat kalla honom det men han har alltid kallat mig bejbi så till slut blev det bara att jag började kalla honom bobie denna veckan.

Nej jag ska hoppa in i duchen nu och kanske skicka iväg ett mess till bobie. Sen blir det att slänga i sig något att äta eftersom jag börjar jobba 15.30 idag med Antonia. Som för övrigt inte törs gå ner ensam i våran källare eftersom hon är rädd att österikaren Josef Fritzl ska springa där nere och låsa in henne, haha. För söt alltså.

Kommentarer
Postat av: jimmy kingen;)

älskar dig hunny bunny. bebis;)

2008-08-10 @ 14:17:36
Postat av: Evelina

Hej gumman! Saknar dig med :)

Nu till höst blir det Norge för min del..:)

Hur blir det för dig då?? Hur är allt nu för tiden?

Puss och kram!!!

2008-08-11 @ 19:58:49
URL: http://ewsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0