-

Well well, Sara kommer vilken minut som helst och ska hämta mig, ska nämligen åka och klippa mig. Sen drar jag vidare ner till helsingborg för lite mys m.m. Helt slut alltså, vi får se när jag är tillbaka igen.

-

"Du har sårat mig mera än du tycks förstå.
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så?
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd.
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd."


-

Inte så att jag var uppe med tuppen men en liten prestation är det iaf att jag vaknade utav mig själv innan 11.00. Sen ringde bobie och skulle "väcka mig" innan han skulle vara duktig och åka till träningen. Så mös kvar lite i sängen med honom innan jag stuttsade upp för att, möta dagen.

Slutade jobba 01.00 igår, jag har sagt det förr men kommer säga det igen. Jag hatar mässor! Blir väl en hel del att göra idag med så antar att jag kommer sluta runt 01.00 i natt med. Stackas bobie, han vill att jag ringer när jag väl är hemma (alltid) så vi kan säga godnatt. Så 01.30 ringde jag, väckte honom bara för att säga godnatt. Tycker lite synd om honom men han envisas så.

Om en liten stund kommer Sara förbi och här sitter jag än i min handuksturban knappt i ordninggjord. Inte så att jag direkt skäms för henne men man kan ju se lite mänsklig ut. Ev så ska jag tvinga upp henne till a6 behöver nämligen inhandla följande:
Mineral Compact Powder ifrån Isadora
Mascara 2000 calorie ifrån Max Factor
Foundation (? nytt märke antagligen)
Neutrogenas ansiktskräm
Tycker faktiskt det är lite typiskt, till en början skulle jag egentligen bara behöva köpa foundation men helt plöstligt så  försvann min mascara och sedan krossades mitt puder i tusen miljoner bitar. En slump kanske? Jag tror sminket har svurit en tyst allians med godiset. Eller så är det bara jag som är krigslysten och paranoid det har jag ju blivit anklagad sedan tidigare för (bobie, känn dig inte träffad).

-Har fått lite smått jätte dille på små godis nu, försöker verkligen att hejda mitt godissug men lite svårt när mamma placerat en skål med smågodis i vardagsrummet. I och för sig så innerhåller skålen ingen utav mina favoriter men endå, de lockar mig de små rackarna. Kan nästan höra den röda geleråttan ropa mitt namn, dras lite extra till den om inte annat. Har faktiskt plockat upp den ett antal gånger bara för att lukta på den, gjorde samma sak under julborden fast då var det skumtomtarna, de luktade ljuvligt men egentligen så hatar jag dem. När man inte kan få någonting så älskar man det bara mer eller?

Min dille på smågodis blir antagligen ännu värre när man kommer till Jimmy nästa tisdag, men det värsta är antagligen att jag gör honom till min medbrottsling när han försöker vara så nyttig.

Dagen slutsatts
i alla fall lyder; jag kommer få ett helvete på jobbet med alla godsaker som finns där plus att jag tror mamma köpte hem godis bara för att jävlas.
Dagens hämnd; ska nog trodds allt slita svansen utav den röda geleråttan.

-

Idag var en bra dag för jag hann göra så mycket. Därför jag älskar lediga dagar till en början så kan man dega men sen på kvällarna så kan man fara ut, träffa kompisar och bara vara på äventyr.

Träffade Lina idag och fikade på vårat mys fik, provade en ny firefly som var hyfsat god och pratade om allt som hade hänt sedan senast vi sågs vilket var i söndags.
(Sandra) - Jag är nog ganska svår att ha som flickvän, jag menar jag är rätt krävande men på samma gång inte. Jag vet helt enkelt inte var jag vill.
(Lina) - Haha men när du bråkar och bli jobbig så säger du bara "men kolla på mig alltså, jag är helt klart värd allt besvär och krångel".
En mycket trött lina var det trodds allt jag träffar, hoppas verkligen inte de kör ut henne totalt nu. Måste få min "linatime" någon gång i veckan, lät henne iaf cykla hem efter en stund (huttiga människa) och gick vidare för att möta upp Sara & Bag på stationen.

Min nya väska, smått jätte kär.  helt ok


Efter vi vinkat av Bag så bar det hem till Sara för traditionellt mycket kaffe och prat innan hon skulle jobba den lilla väktaren. Ska bli ett kärt återseende imorgon när hon väl vaknat då, hon går ju nattronden den stackaren. Ska fortsätta kolla på SATC nu, imorgon blir det inte ett så kärt återseende nämligen jobbet, well well.

 Full mundering

-Paint your nails in style, style is earnd not given.
Katalog ifrån mango "höstutgåva"

-

Hört ifrån P3 idag på riksväg 40.
" - Jag tror också att grabbarna på parkbänken förstår varför jag bryter bananen när jag ska äta den. Jag menar hade jag börjat bearbeta den hel så hade de ju direkt slungats in i kuksugartankar. "

Jag har alltid sagt det och jag säger det igen, vi kvinnor vi har det fan inte lätt ibland. Hej ifrån en mycket trött Sandra, kom precis hem ifrån Götet och har handlat på mig lite smått och gott. Fast nu skriker magen efter käk och mina ögon eller snarare hela kroppen efter sömn, så tack för mig!

-Being taller than your boyfriend is so today .


-

Vi har väl alla någon gång viljat skylla ifrån oss på något när vi väl kommer fram till "fan, jag har gjort bort mig". Såg precis ett avsnitt utav SATC där Samantha har tagit ecstasy, skämmer ut sig och sedan blir förlåten på grund utav att hon gick på droger. "- Det är okej, du hade ju trodds allt tagit ecstasy, sånt händer, been there before."

Så tanken slog mig efter allt dumt jag någonsin lyckats göra kan jag då ursäkta mig med till exempelt,  "- ursäkta mig för det samtalet igår, du förstår jag var inte riktigt mig själv. Och för att sanningen ska fram så gick jag på ecstasy, alla har vi väl sagt något dumt då, så utav hela mitt hjärta jag menar det inte."  Eller gör jag det? ; )

-

Tänkte att jag slänger ihop ett snabbinlägg innan jag sticker till jobbet. 3 dagar kvar nu innan jag är ledig i två dagar, well well, vad ska man göra?

Träffade Lina igår, egentligen så var det bestämt att vi skulle spendera hela tiden tillsammans tills jag började vid 17.00 men hon hade försökt att nå mig för att berätta att hon skulle fortsätta jobba till 21.00 och inte sluta 15.00. Lite besvikelse, men jag fick vara med henne under hennes lunch så vi han prata, dessutom blev jag bjuden på latte. Hennes chefer är verkligen super mysiga italienare, eller åtminståne så inbillar jag mig det eftersom det är ett italienskt cafe.

Lina is doing a latte ;)  Resultatet :) 


Efter linas lunch, stack jag en stund på stan eftersom det kändes onödigt att åka hem emellan bara för att vara hemma i en halv timma så fyndade ett par mörka jeans, försöker hålla igen en del eftersom när jag är ledig tisdag - onsdag så har vi planerat in en Göteborgstripp.
(Lina) - Det känns så konstigt när du säger att du är ledig Sandra, som att nånting är fel.
Haha, jag vet med hur den känslan känns men just nu finns det inget bättre än att vara ledig, well well, jobbet kallar.

-

För det mesta så brukar jag inte råka ut för hel skumma situvationer, men ibland så känns det lite som att de letar upp mig. Igår till exempelt när jag skulle köra till jobbet så var jag med om en jätte äcklig situvation.

Jag kommer ifrån Helsingborgs hållet och har precis svängt in på avfarten emot Stockholm. På min vänstersida kommer trafik ifrån Göteborg och där ibland en gigantisk långtradare, men jag bryr mig inte så mycket om dem eftersom det kommer att vara heldragen linjer ett par meter framåt.

Långtradaren gasar på ganska bra och jag börjar undra, "ska han köra om mig eller vad håller han på med?" Och efter den heldragna linjen så får jag svaret. Sakta men säkert börjar han lägga sig i högerfilen, alltså i min fil. Så jag kastar mig på tuten i hop om att han ska fatta att jag finns på hans högersida och att han inte kan lägga sig i den filen, men antagligen så hör han inte eftersom han är halvägs in i min fil. Så i med gasen i botten och susar förbi i 130 km/h bara för att han inte ska knuffa av mig ifrån vägen. Hört om dödavinkeln någon gång? Hade det stått en polis eller liknande och tagit mig för fortkörning så hade jag bett honom dra åt helvete för att långtradarchafören var ute efter att ta livet av mig.

-

Igår träffade jag Sara och Bag på Jensens när de skulle äta lite fin middag super mysigt ju. Hoppas min bobie snart kommer upp till mig så vi kan gå ut och äta, har så många mysiga nya cafeér och matställen som jag vill ta honom till. I alla fall så skulle Sara antagligen komma förbi mig en sväng ikväll efter vår familj har haft kräftfrossa : ) Mums!

Idag har jag sprungit på stan med Lina och självklart fikat. Vi tog upp ämnen som aldrig få skrivas i bloggar eftersom man antagligen blir köttat på stan med en fickkniv eller något liknande. Därför Lina skriver lösenordsskyddad blogg, funderar faktiskt med på det, känner ibland att jag inte riktigt kan få ut allt jag känner eftersom; jag för det första inte vill kränka någon men också för att vi alla är olika och ser saker på olika sätt.

Men Lina tog också upp ämnet hur killar stöter på tjejer eller mer framför allt henne eftersom jag aldrig har varit med om liknande.
(Lina) - Håller du inte med om teorin, killar lagar mat för att stöta på en.
(Sandra) - Öhm, du menar första gången man träffar dem?
(Lina) - Ja precis!
(Sandra) - Helt allvarligt, det har jag aldrig varit med om! Inte på första dejten i alla fall.
(Lina) - Men alla mina killar har lagat mat till mig, en bakade till och med en påse bullar till mig.
(Sandra) - Haha bullar (?!) Det kanske är en pik att du är för smal så de göder upp dig.
(Lina) - Håll käften Sandra!
*Jag ringer Jimmy och pratar lite strunt, jag hör fel på strösocker och tror han säger pärlsocker*
(Sandra) - What (?!), vad ska du ha pärlsocker till? Ska du baka bullar eller?
(Lina) *sprutar nästan kaffe igenom näsan och börja assgarva* - Nu kanske du snart får en påse bullar utav Jimmy ; )

  


Här är lite smakprov ifrån min nya koftsamling, älskar koftor och det är ju fantastiskt till hösten om inte annat. Ska verkligen gräva ner mig i dem i höst. Ska försöka börja fota vad jag handlar i fortsättningen, har varit lite trögt nu det senaste. Och fota mer, det är i alla fall en god tanke jag har.

-

Känner att jag börjar bli usel på att uppdatera vad jag gör på mina dagar för er som finner det intressant. För det mesta så jobbar jag ju på kvällarna så mycket utav mitt liv försvinner ju bort dit. Så därför känner jag ibland att sitta och skriva att man jobbat är väl inte allt för intressant.

Igår iaf träffade jag min lina : ) Bestämde oss för att stressa i oss en och annan fika plus springa på stan innan jag skulle börja jobba vid 15.30. Det var en glad stund tillsammans med henne, med lyckliga minnen och nya minnen som vi pratade om. Inget godag bitterland där inte, "eller var det de?". Som sagt så sprang vi in i en hel del affärer och lina fixade sig även ett nytt jobb på det mysiga nya italienska cafet, grattis stumpan.
 
Höstmodet börjar ju strömma in och kanske är det inte så konstigt att man blir lite små depp när sommarrean är förbi och nya "höstnyheter" börjar skyltas upp? Nu går vi emot en allt mörkare årstid men framför allt också en kallare. Jag hatar hösten och vintern och alla dess kläder. Visst känns det väl småmysigt med en varm brasa, stickade koftor och varmchocklad men allt det andra kan bara hoppa upp i sin egen röv och dö.
(Lina) - Vi är alla så mycket sötare på sommaren, det är så mycket enklare att vara söt i små lätta skor än i stora stövlar.

Men självklart kollade vi inte enbart höstnytt utan ögnade också igenom en hel del underkläder. Jag har börja bli skeptisk till att använda underkläder som går i pastellfärger, vet inte varför för har egentligen inget emot färgerna men det känns bara som att det är inte riktigt jag längre, det är inte riktigt jag att ha rosa söta underkläder. Dessutom är det mer praktiskt att ha enkla basfärger som känns mer naturliga under kläder, det skriker ofta inte lika mycket om de skulle råka sticka fram.
(Sandra) - Usch, jag skämms nästan när jag kollar på denna bh:n i rosa.
(Lina) - Varför då?
(Sandra) - Alltså det är inte så att jag inte tycker den är söt. Men samtidigt så känns det som lite pedofil varning på Jimmy om jag skulle skutta runt i bebisrosa underkläder med rosetter. Jag menar undra om inte han skulle känna det som att titta på en tre årings underkläder på en 19 årings kropp. Och för att motargumentera mig själv lite: "Jag skulle vilja se den tre åring som använder spetsunderkläder ; )"

-

Där satt jag i bilen på väg hem ifrån jobbet efter att ha lämnat Antonia i Mariebo. Höjde upp volymen på radion för att inte känna mig allt för ensam och började sjunga/skrika med till Enrique Iglesias nya låt "Can you hear me". Och som tur var så hörde ingen mig.

Helt plötsligt stirrar jag in i två beslutsamma ögon och avbryter min falsett med att skrika "mama ****" och trampa bromsen i golvet. Med max 2 cm i marginal så strirrar jag på ett råddjur som av någon konstig anledning har en självmords vilja som inte borde få finnas. Efter att ha skrikit på den i lite mer än en minut så trippar den undan, och kanske står den där än. Väntandes på nästa bil som ska få förvandla den till vilt-färs. Så nej mina damer och herrar idag var inte den dagen jag lyckades skaffa på mig ett roadkill till min meritlista.

Usch vad hemsk jag är, men jag är trött så ni får ursäkta alla ni finkänsliga och fina i kanten ; ) Ska gå och lägga mig nu, har precis pratat lite mys med bobie som var minst lika trött som mig. Alltid skönt att vakna till hans röst och få somna efter att man hört den.

-

Pratade med bobie för en stund sedan men så har pratat med honom redan två gånger idag. Så mysigt, dock lite efter när man pratar precis när man vaknat men aja. Ska skriva ut lite CV nu och börja sökandet efter lite nya jobb har redan sökt några både i Jönköping & Helsingborg man har ju en lite breddning på utbudet iaf. Men det e ju inte så att om jag skulle få ett jobb i Helsingborg att jag försvinner för alltid, never. Jönköping är mitt hem och kommer alltid vara det, de jobb jag sökt där nere ser jag som en chansning eftersom att deras krav är väldigt höga, men jag gillar att sätta ribban högt och ge mig in på utmaningar.

Idag blir det åter igen bara jobb, jobb, jobb. Vilket otroligt intressant liv jag har verkligen, well well så är det. Är inte ledig förens torsdag nu, lite sug och sedan är det nog fem dagar på rad igen om jag inte minns fel. Ska försöka träffa lite kompisar nu i veckan och söka jobb. Såg precis att jag fått tre mess ifrån bobie : ) Jimmy för er som inte hänger med. Vet inte varför jag börjat kalla honom det men han har alltid kallat mig bejbi så till slut blev det bara att jag började kalla honom bobie denna veckan.

Nej jag ska hoppa in i duchen nu och kanske skicka iväg ett mess till bobie. Sen blir det att slänga i sig något att äta eftersom jag börjar jobba 15.30 idag med Antonia. Som för övrigt inte törs gå ner ensam i våran källare eftersom hon är rädd att österikaren Josef Fritzl ska springa där nere och låsa in henne, haha. För söt alltså.

-

Dagarna nere hos Jimmy har varit bra en aning smärtfyllda då och då men bra. Har shoppat, ätit på kina resturang, tagit långa strand promenader som resulterat i förödande skoskav och bara allmänt myst. Jag hoppas vi har kommit in i en bättre period nu, sommaren ska ju vara den bästa tiden på året, den som sprider ljus. Det där ljuset har jag bara sätt då och då när jag inte är försatt i mörka tankar eller gråt. Jimmy har svikit mig så ovehört mycket och nu måste jag börja repara de sår som han osakat, tillsammans med honom men också ensam. Vi försöker börja om på nytt och ger varandra en chans eftersom vi tycker så mycket om varandra. "Kärleken fungerar inte om man inte är två som ger, och ibland måste man ge tills det gör ont."

   


Tack alla mina vänner som har funnits där men speciellt tack till Lina men också Sara och Linnea. Tack för alla de gånger ni tröstat mig när egentligen inte borde gå, och för att ni alltid finns där. Jag hoppas jag inte ger mig in i något som kommer att göra mig mer illa och ledsen. Kanske är det lönlöst vem vet, men jag måste ge det en sista chans.

-

Och så ska jag börja läka åter igen. Det kvittar hur mycket du tvättar mina sår, vissa kommer för alltid att vara ärr på min kropp, vissa sår sitter djupare än andra.

-

Idag när jag körde hem ifrån jobbet så träffade jag på 25:an bussen i viadukten och helt plötsligt började jag tänka på Niklas. Han och jag som varje dag tog den obligatoriska 07.57 bussen varje dag och klagade högtidligt och ironiskt varje dag över hur skabbiga dessa bussar var men framför allt över hur hårda säterna var. Eftersom jag inte åkt buss på länge sedan jag fick mitt körkort och började jobba så har jag inte tänkt över dessa bussar något särskilt.

Men förra måndagen då jag kom hem ifrån Helsingborg så chockade faktiskt 25:an bussen mig. Hör nu och häpna för jag fick stiga in i en fräsch ny buss med bekväma säten som inte var nedklottrade eller luktade oanade odörer. Tanken slog mig att jag kanske hade stigit på fel buss så nästan lite panikartat började jag titta efter människor på bussen jag kände. Jag kunde dra en lätt suck när bussen trodds allt åkte 25:ans rutt.

Så efter tre års klagande efter ömma rumpor, galna bussfärder med vansinniga "dunka huvudet i sätet" imbromsningar, och konstiga odörer så har vi äntligen fått nya fräsch bussar att åka med. Den stora ironin i det hela är ju att jag och Niklas aldrig mera tillsammans kommer att ta 07.57 bussen. Men jag tänker endå dunka mig och Niklas i ryggen för att vi gav alla andra skolungdomar möjligheten till att inte behöva starta sin skoldag med en ömmande bak. Trodds allt så fyllde vi ju inte bara i en blanket vad vi tyckte om 25:an bussen igenom dessa tre år utan nog flera hundra. Så tack Niklas för ett gott samarbete dessa tre åren och tack för flera otroligt roliga bussminnen för livet.

 

Jag och Niklas på balefterfesten, vad kan jag säga? Puss mitt psykbryt!

-


På tisdag åker jag åter igen ner till kusten igen "Helsingborgstad" för att mysa med Jimmy, äta god mat och förhoppningsvis njuta utav fint väder. Jag ber till vädergudarna och håller tummarna.
you stole my heart. something this strong, gotta be real

    

-

Kom precis hem ifrån en stadig utgång, och med stadig så menar jag att jag stog för ansvaret att vara spiknykter. Jag och Antonia bestämde oss en halvtimma innan vi skulle sluta att vi skulle tagga utgång. Så direkt efter jobb kastade vi oss till Antonia gjorde i ordning oss och trippade ner till stan för att möta upp Anna och Buren.

Blev försnack på Amor, sedan till Piren och Saltkråkan och sist en sväng förbi Centrum. Hyfsat mycket folk ute men endå inte alldeles för många välkända ansikten, men jag hade kul som attan endå. Klart att man ställer upp lixom ; ) Blev sällskapad hem i luren med Oskar, antar att han traditionellt och punktligt kommer att ringa mig 03.57 precis som alla lördagsnätter. Har i alla fall gosat lite i luren med min inte allt för nyktra pojkvän som antagligen nu ligger och sover ruset av sig, men jag älskar honom endå lille fylle Oskar.

Nej jag tänkte inte bli långvarig, kanske ska sätta mig och suga i mig en och annan kräfta eller så. Efter det blir det defenitivt sängen som gäller, hej och hå.

-

När jag första gången såg Brännans körkort så fick det mig nästan att spruta mjölk igenom näsan för jag började skrattade så mycket. Han syns knappt på sitt körkort eller rättare sagt han smälter in i det. Hur som haver så snodde jag till mig det under festivalen och fotade det för er som inte trodde mig.


-

Ett allmänt kaos bröt ut idag på jobbet så jag, Magnus och Rebecka springer som iglar för att hinna med allting. När jag traskar ut med ett stort berg med disk så möter jag Rebecka i disken.
(Sandra) - My God alltså.
(Rebecka) - Det är inte den Gode Guden som existerar just nu Sandra, det e Fan"

Men det finns alltid posetiva saker med att jobba också det säger jag inget annat om. Idag till exempelt fick jag en komplimang utav en man. "- Du vet att du har ett väldigt fint leende va? Jag har smygtittat på det dessa dagar vi har varit här. "


-

När man helt plöstligt börjar ett helttids jobb så känns det som att livet tar slut och att ens vardag försvinner.  Nu radas på nytt alla förväntningar upp som man "måste avklara" inom ett speciellt tidslopp.  Ett steg längre in i vuxenlivet, kan någon kasta mig en livboj? Eller ännu bättre, dränk eller låt mig drunkna!

RSS 2.0