-

GÅRDAGEN:
Dagen började faktiskt med klättring, jag som lovade mig själv att efter förra årets skräckupplevelse under Adams klätterlektion så skulle jag slippa att klättra på rackert centrum ännu en gång, men så var inte fallet då. Fick lära oss att säkra, knyta åttor och dubbel åttor innan det var upp och leka apa, måste säga att jag och lisa var ur grymma, fast att vi kanske inte kom lika högt som idrott och hälsa eleverna, höhö.

    


Efter det så har det varit en lång skoldag, jag, Evelina och Lisa höll nästan på att svälta ihjäl alltså : / puh. Maten kom som en efterlängtad vän. Annars idag så har vi haft kanon kul en aning trötta kanske, men vem är inte det? "Vem fan vill gå i tvåan nu ... "

    
- Jag säger skärde, det är som det nya blommiga

Rundade av eftermiddagen med en fika stund på en uteservering rätt över Brunnen, eller "Avgrunden" som jag och Lina så fint kallar den. Massa prat och skvaller, ja man får ju höra en hel del. Dessutom gjorde jag ett andra intryck på Philip igen, efter att ha gastat - va fan har du gjort med håret?. Och denna gången så känner jag inte ens igen pojk stackan, det är ju inte konstigt om han direkt ogillar mig. Kan ju inte jag hjälpa att jag missuppfattat och trott att det skulle sitta en annan philip där, och vi konstaterar detta, va fan ska alla heta philip för?

-

Det finns inget som går upp emot nyklippt hår : ) Dax för lite poser fast att den traditionella Sandra posen tyvärr inte är med, vem vet den kanske dyker upp. Inom kort igen kan ni lita på.

  

-

Vilken dag, kanon dag faktiskt : ) Började med barkunskap, blandade drinkar och hade massa skoj. Gjorde en raspberry daiquri och där efter fick jag blanda alkoholfria shotar till hela barteknik gruppen. Lite kul, vi allihop har verkligen blivit så duktiga.

Efter det så bokade jag klipptid och slingtid hos frissan, kanske inte den bästa tiden men det fick gå endå. Sprang hem till Sara först och drack kaffe innan vi gick ner till klippningen. Bler kanon snyggt, och han blev redigt nöjd med, jag menar vem står och fönar håret i 35 minuter och hela tiden upprepar fan va snyggt det blev. Sara den stackan fick sitta och vänta men hon fick lite smått och gott endå, sedan fick man ett trevligt besök utav Anna och Evelina : ) Haha hela hårprofilen förvandlades till världens mötesplats, dessutom är han som klipper så söt.

Annars idag har det ju som nämt igår varit Sandras&Saras traditionella måndag, hinkat kaffe, ätit kina mat, målat naglarna sockersöt rosa och snackat allmänt. Så som vanligt blir det repris om en vecka.

 


Hur fan kan man bete sig så jävla klantigt, jag tänker ge det lite tid men inte hela mitt liv ...

-

Allting kan inte vara gjort på rosa moln jämt, ibland faller även den bäste. Eller är det bara något jag försöker intala mig själv? Man kan trodds allt inte bromsa sig ur en uppförsbacke.

Hade trodds allt en lugn helg, och det är då man ska passa på att njuta som mest när man endå är ledig. Livet blir så mycket lättare med vackra prommenader, god mat och solsken. På dagarna har jag känt mig på topp iaf och det är väl det man ska glädjas över.

Jag ska snart måla mina naglar, vitt blir färgen. Ska köpa en ögon skugga plus ett sockersött rosa nagellack, och så var konsumtionen igång igen... Ska hejda mig lite för ska ju till göteborg snart, och även fast att jag inte tänker dra runt Jimmy en hel dag i stadens shoppingcentra så kan han knappast neka mig en lite shoppingtitt på mango, Zara, top shop, monki och så vidare ; )

Ska rusa in i duchen nu och sedan prata med sötnosen min, imorgon är det traditionella Sara&Sandra dagen : )

-

Av en händelse så låg jag vaken till 3.00 - 4.00 nån gång i natt, och jag vet vem jag har att tacka det för : / höhö. Dessutom väcktes jag utav en oförsiktig pojkvän som sände iväg ett mess till sin mor fast det hamnade hos mig klockan 08.45, så inte mycket sömn denna natten heller. Men väl uppe så kunde man ju endå engagera sig lite.

Runt 10.00 snåret åkte jag in till staden för att inhandla lite smått och gott samt hämta ut min balklänning. Stannade till hos paraply-Daniel och laddade på mobilen. Han la direkt märke till kassarna och undrade om jag var ute på shoppingrunda:
(Sandra) - Ja bara en snabbis, ska hämta min balklänning nämligen.
(Paraply-Daniel) - Jasså du ska på bal?
(Sandra) - Höhö ja, jag tar ju studenten i år.
(Paraply-Daniel) *gastar* - I ÅRR?!
(Sandra) *blinkar* - Tiden går fort serru.
(Paraply-Daniel) - Ja jösses!
Vet faktiskt inte varför han kallas paraply-Daniel, har faktiskt för mig att det var jag och linnea började kalla honom det eftersom han jämt hade ett paraply till hands var han än gick.

Annars har jag bara lapat sol och hälsat på mormor och morfar tillsammans med mamma, morfar skulle klippas så då gjorde jag en deal med mormor att hon skulle hjälpa oss att baka småkakor till min student : ) Jag har sagt det för och jag säger det igen man tar bara studenten en gång. Jag tar kvällen som den kommer faktiskt, tycker bara det är bravur att jag är ledig : ) Så ska äta grillat med familjen och kanske träffa Anna, vi får se vad kvällen har att erbjuda.


    Det är när jag gläds på insidan som jag ser som elakast ut.
Men trodds allt skadeglädjen är den enda sanna glädjen ... Kaboom


-Kommer ni ihåg denna brudar? Den skriker mölle sommaren 2006 : )
" - Jag lovar jag kan fixa vem jag vill "

  

-

Hade inbillat mig idag att vi började 09.00 så kom en halvtimma för sent. Men våran lärare är ju så snäll så inte ett ljud : ) Höll på att dö innan frukosten, en tradition som sällan bryts i hotellgruppen. Dessutom tvingade Pia oss att dröja över 3 minuter, onda kvinna!

Vi fick som vanligt nån uppgift som handlade om marknadsföring, jag och Niklas bland annat konstaterade att denna uppgift har vi sett för fast i annan tappning. Och visst då borde vi ju vara experter på detta? Men det e lite svårt att slunga ut en massa ideer, efter tre år med liknande uppgifter. Lite smått idetorka bildas. Vi lyckades iaf skapa någonting jag och Niklas, mest Niklas, var otroligt omotiverad idag så stackas honom.

Kom upp en hel del roliga samtalsämnen idag tänkte ni skulle få ta del utav dem.
Grabbsen som då bestod utav Joakim och Erik kollade in lite gamla bilder hos mig till de till slut hittar den absolut äldsta bilden som finns på mig, nämligen när jag går i sjuan.
(Joakim) - Herre Gud Sandra, lite spackel du hade då.
(Sandra) - Jag gick i sjuan herre gud.
(Erik) - Det e lite likt
*ger honom mördar blicken ... och suckar*
(Sandra) - Jag har för i helvete inget smink på mig alls idag.
*tystnad*
(Joakim) - Du ser ut som Britneys Spears på den bilden.
(Sandra) - Ska jag ta det som en komplimang eller?
(Joakim) - Varför skulle du inte det?
(Sandra) - Ser jag ut som hon gjorde förr eller nu?
(Joakim) - Defenitivt förr!

Klockrent "gräll" utav Anna och Evelina, haha som jag flabbar. Lite typiskt internskämt ala hotell så jag kör det gamla klassiska citatet; jag begär inte att ni ska fatta det.
*Anna står och babblar och ifrån ingenstans får evelina luft.*
(Evelina) - Anna, håll käften.
(Anna) - Evelina, gå och dö okej?
(Evelina) -  Skit ner dig Anna.
(Anna) - Ja men det har jag redan gjort.
det är så otroligt barnsligt, men så otroligt kul.

För övrigt har jag suttit ute i solen och njutit, Jimmy har varit lite avis eftersom han inte fått den möjligheten men lovar att det blir gott om sånt sen i Göteborg. Inte långt kvar nu, allt börja närma sig : )

  

-

Måndagen fög förbi och jag känner mig faktiskt riktigt nöjd, kan man vara annat när man får sällskap utav fågelkvitter till busshållplatsen? Birre gruppen Barteknik hade barprov idag och tror det gick kanon för alla : ) Även fast några var nervösare än andra, hyperventlierade och närmade sig en hjärtattack. haha

Gick sedan ner till staden för att träffa Sara, tog oss två koppar med kaffe på en uteservering emellan Ur & penn och en affär som jag inte minns namnet på. Satt och glassade i solen ordentligt. Efter det fick vi springa hem till Sara, var en liten nödsittuvation som vi trodds allt klarade oss ur ; ) "- Om inte annat så tar jag handfatet." Det är sjukligt läskigt hur kaffet bara rinner igenom än.

Åkte hem och gjorde Sandras & Saras klassiska rätt spagetti och köttfärsås sedan hinkade vi kaffe som vanligt. Rusade upp till A6 för att leta vår jacka till Sara, hon den dära som aldrig blir nöjd. Sedan hämtade vi ut Saras sj biljetter och jag sprang in på Karlssons för att kolla jobb.
Jag springer förbi bardisken och skriker hej, ingen reaktion. Kommer in och kollar igenom schemat, fyller i och ska precis gå förbi när Omid kommer in.
(Sandra) - Nämen hej. Hade ni det mycket i helgen?
(Omid) - Öhm va?
(Sandra) - Ja efter att hv vann?
(Omid) - Alltså, vavava? Sandra är det du?
(Sandra) - Ja jag har inget smink på mig men herregud det e fortfarande jag.
(Omid) - Jag kände inte igen dig.
Som jag skrattade ... haha


-

Det verkar som att jag alltid lyckas glömma kameran när jag vill ha den med mig som mest. Som vanligt har jag haft en kanon helg med Jimmy, ett återkommande uttryck jag vet. Vi kör den gamla klassiska sumeringen utav helgen.

FREDAG:
Körde heldag i skolan, blev nöjd med mitt provresultat, avslutade lektionen med etik och moral då var typ både jag och Lisa döda. Tog bussen till Jimmy 15.40, fanns en gubbe där som var stört skön han pratade om allt med alla, verkade ganska världsvan och var skrämmande lik gubben med nackkragen i Beck. I alla fall så hade han lyckats hitta samma gula glasögon.

Kom till Jimmy runt 18.35 åkte direkt hem och blev ihjäl skrämd när jag skulle öppna bildörren utav Brännan. " -Jag pallar inte dig nu Brännan" De åkte iväg och jag fick använda mina nycklar, satte i oss mat och myste oss igenom kvällen, bland annat med en strandprommenad "typ".

LÖRDAG:
Jimmy körde sin överraskning på morgonen, jag ångrar bittert att jag glömde kameran. Vi hade nämligen picknick-frukost vid pålsjö, typ ett utav världens vackraste ställen. Blommorna blommade och solen sken ut över havet. Vi tog en prommenad bland vitsippor, bokskog och havsuttsikt.

Tog en snabb titt hem och sedan kastade vi oss ut igen för att prova balkläder till Jimmy, han blev mycket stilig den grabben. Kastade oss sedan till Center Syd som ligger på vägen till Malmö. Hittade glasögon och skor i min och Jimmys favoritbutik, han hittade ett par jeans. Åkte hem, käkade och glassade i solen, Jimmy tvättade bilen.

Åter igen tog vi en strandprommenad men denna gången vid Norra hamnen, det är så vacker med alla båtar, uteställen m.m. en idealisk sommarstad. Åt Jimmys älskavärda lasagne, hyrde film och åter igen myste oss igenom kvällen.

SÖNDAG:
Vaknade sent, tog oss en promenad ute i solskenet. Åkte in till staden för att gå och fönstershoppa. Tog en stor latte på expresso house och njöt till fullo med solen i ansiktet på deras uteservering. Det är så här man ska leva. Träffade Carina med vän och tjötade : ) Åkte sedan hem och mös in i det sista innan hemresan. Nästa gång vi syns är det för att fira ettårsdagen i Göteborg, cant wait!

Ironisk borde ibland vara mitt förnamn ... skenet kan bedra

-

Morgongrubbel:
Jag minns dig som du en gång va, det blir lättast så.
Det är som Evelina säger; det finns inga fula människor på utsidan bara fula människor på insidan.

Jag ska till Jimmy idag, har fått värsta listan på vad jag ska ha med mig. Han har något på g den grabben men det ska bli kul endå. Känner mig så enormt trött efter veckan, massa jobbande och så. Vaknade idag leende och kom och tänka på att jag ska åka till Jimmy och mysa : ) samt att jag slipper jobba ikväll. Det tackar mina trötta ögon för. Blir massa myspys i helgen endå, undrar bara vad Jimmy har i tanke över vad vi ska göra.

-

Kände mig som en död fisk i morse, inte för jag vet hur en död fisk känner sig men jag kan iaf tänka mig hur det känns. Har jobbat nu två dagar i rad och ska jobba ikväll med, känns inte som att jag har något liv, lixom vad gör jag egentligen?

Efter att ha varit van vid att jämt ha någon som sitter jämte mig när jag kör så känns det lite ovanligt att köra helt ensam. Så detta är förmiddagssbekännelse om vad jag gör när jag kör bil ensam:
- Jag skruvar upp ljudet till max sedan sjunger jag med i varenda låt vare sig jag kan det eller inte. Och sjunger är nog fel benämning, jag skriker!
- Jag pratar för mig själv och kan uttropa meningar som "Fan va jag hatar denna låten"  och så vidare.
- Jag testar min panikinbromsning mitt på natten då jag utropar  "Älg ... hahah nej Ko" det är lite internt så jag begär inte att ni ska förstå det.
- Efter varje djupt brunnslock så måste jag kolla i backspeglen så jag inte körde på någon.
- Vid parkering så är jag pedant oftast, jag måste stå innaför linjerna och möjligast i mitten utav dessa. Oftast så går jag ett kontroll varv runt bilen och kollar så jag blir nöjd.
- Varje gång måste jag kontrollåsa bilen och utför detta i en helig ritual lock-unlock-lock samt kollar ifall låsplutten är nere. Jag vet att den stora frågan endå kommer komma upp: Låste jag verkligen bilen?
Det finns säker mycket mer men där har ni några smakbitar ifrån min körning, mig i ett nötskal. 

Vi ska snart få studentmössan nu, bättre sent än aldrig : ) Så jag få prova den nu på söndag eftersom jag knappast hinner det idag eller i helgen. Evelina bjuder på lite bilder ifrån tisdags om jag inte minns fel. : )

    

-

Händer ganska mycket nu men jag är på g och taggad till tusen. Idag fick jag leka Ingvars asistent och det är inte så kinky snuskigt som det låter, var nämligen barmästarinnan till att börja med och där efter så skulle jag hjälpa honom när vi hade inför praktiska barprovet nästa vecka. Egentligen handlade det nog om att han ville ha lite sällskap att prata med under tiden vi granskade mina klasskamrater som blandade drinkar.

Dagen har flytit på ganska bra satt igång redigt ordentligt med rapporten, ostolt jag är. Jobbade frebrilt om ni frågar mig. Dessutom fick anna och evelina sin första åktur med mig och jag tror inte de misstyckte, de tjöt på ganska bra : ) Rally Sandra. Anna tog lite fulbilder bakom ratten som jag antar att jag måste hålla koll efter, jag menar om de är allt för fula så ska de ju anmälas vill ju inte att folk ska råka illa ut för stötande fotografier ; ) höhö.

Större delen utav dagen har jag spenderat med Sara, ätit en mycket mystisk kompo nämligen fiskpinnar, pasta och bearnaisesås. Haha lite rolig kombo men så hungrig som jag var så är det bara äta och hålla käft. Det funkade faktiskt förvånadsvärt väl men det e nog inget jag själv ställer mig och kockar, det sköter ju Sara så bra ; ) Förutom att jag blivit tvingad att kolla på hockey så har vi haft roligt som vanligt, höhö. Ska ringa baby nu och sedan gå och lägga mig, ska upp tidigt imon dessutom ska jag jobba också. Tisdag - Onsdag, vad gör man inte för pengar?

-

höhö ...


image724


Sara bara, har jag inte sagt det? Sandra missar inget. Hoppas hon inte hinner se denna bilden innan jag ska hälsa på henne och Bag ikväll, hon kommer halshugga mig. Men vid närmare eftertanke så kan jag leva med det : ) Vet att du inte hade tvekat att lägga in mig ifall jag fanns ibland vimmlet.

-

Hur överlevde jag nu gårdagen egentligen måste faktiskt ta mig en funderare höhö. Började med att jag slängde mig ut i bilen och tänkte köra i lugn och ro till skolan, detta kunde jag feteglömma eftersom jag glömde mitt "papperkörkort" så fick åka tillbaka och hämta det och sedan stressa till skolan som en idiota! Gjorde provet och blev förvånad över att jag inte hade problem med någonting förutom denna frågan som jag inte hade varit med på när vi gick igenom.
Varför omskär sig judiska män?
Mitt svar:
För att judarna är Guds utvalda folk och därför ska det synas!
Skrev ju självklart mer men sammanfattade ganska bra i en mening. Dock så kom jag och tänka på en sak, det syns ju inte om nu inte alla judar är blottare.

Kastade mig efter skoldagen in på a6 för att köpa linneas födelsedags present, blev lite smått och gott. Har nämligen så dålig fantasi, fast varje kvinna/tjej hade nog blivit glad över min present i och för sig. När man kom hem blev man iväg skickad för att köpa mat och hämta ut mitt studentplakat, ingen vila ingen ro. Och Sedan var det bara att ta i mitt utseende inför kvällen.


    Så när jag väl va klar lite efter 19.00 så rusade jag i väg eller rusa är fel ord men staplade i väg eftersom jag trodde att alla väntade på mig. Sjukt pinsamt när jag gick förbi killgänget som stod mitt emot Linneas hus. De verkligen hånflinade åt mig och tro fan de, hörde nog mina klickande pumps långt innan jag ens syntes. Men jag bara log lite glatt slänge med håret och bad till gud att min kjol inte skulle blåsa upp.


    Mycket mat bjöds det på och en hel del skratt : ) Mycket lyckad kväll fast att jag var tvungen att smita lite efter 22.00 tiden. Så det blev att man fick köra in några töser också till stan. Och ja det känns jävligt bra att säga det ; ) Och på jobbet gick det bra, Sanna och jag skojade och hade kanon trevligt ;) Men ska lägga ansiktsmask nu och sedan sova lite så jag klarar denna kväll och natt med.


-

jag ser den självklara vinnaren i mig, sånna som du förtjänar inte ens min tid.

Måste börja inse att min pluggdag inte resulterat i så mycket pluggande. Men det gör inget, jag gillar att göra det svårt för mig. Är det inte en utmaning så är det heller inte kul, dessutom känns det inte ens lönt endå. Jag hatar att prestera 100 % när jag endå inte får någonting för ett. Det e lite trisst men en bister sanning som man får leva med, dax att anta utmaningen snart kanske.

Men endå, fatta vad mycket vuxenpoäng jag kammade hem när jag tog körkortet, nu är det bara coop forum kortet kvar innan man är en fullvärdig vuxen ; ) Eller så lätt är det väl endå inte, men jag gillar att överdriva. Men med körkortet i handen så har jag och lina planerat in en och annan tripp. Vi ska bland annat ut till Hook och luncha och då ska vi matcha detta med att se otroligt golfiga ut med cab och outfits. Vi får se hur detta slutar men jag återkommer. Dax att ta mig an min utmaning!


-

Till att börja med så har nog denna dagen varit den sämsta men endå en utav de bästa dagarna i mitt liv. Natten kan beskrivas som skräckblandad har vaknat och tappat andan så jag fått skippa efter luft. Sen när jag väl är vaken så kan inget få mig att somna, magen vrider och vänder sig och lika så jag.

Morgonen börjar spänningsladdad och jag e glad för att jag inte skulle ha ätit frukost hemma utan senare i skolan, jag hade inte varit kapabel att få ner någonting. Så väl i skolan börja jag slappna av lite och koppla bort, men endå ligger det i bakhuvudet hela tiden. Frukosten kommer och det e inga problem längre att äta, jag är vrålhungrig. Min mobil piper, det e Jimmy. "Det kommer gå bra ska du se, Älskar dig". Knuten i magen är tillbaka igen, börjar räkna ner timmat och minuter, jag ska inte röra en minn, ingen får veta för då blir jag ännu mer nervös.

Lunchen närmar sig, nerverna är på helspänd och jag blir sådär knäppt flummig, skrattar hela tiden, faller ner ifrån stolen och lyckas koppla bort. Lunchen kommer och det e super god mat men jag är inte hungrig, tvingar i mig, jag kommer att behöva denna energin. Får ett mess åter igen "Bara en timma kvar nu älskling, ladda", jag skulle kunna spy. Sätter mig på bussen efter att ha övertygat mina klasskamrater att detta är min sista körlektion, och det är de också.

Går längs de centrala gatorna mot min körskola, börja prata tyst för mig själv. - Du klarar det bara fokusera. Folk kolla snett men jag bryr mig inte de kan gott tro att jag är en idiot. Börjar hyperventilera, kommer in på körskolan och sätter mig in i bilen. Äntligen där, jag måste på toaletten rusar till toaletten ta ett par djupa andetag, jag ska visa den jävlen. 45 minuter senare glider jag in fullt lugn och sansad men forfarande med en knut i magen, har jag klarat det?
(Provföraren) - Godkänd körning!
(Sandra) - Öhm vah?
(Provföraren) - Ja din körning var godkänd.
(Sandra) - Så, så jag får körkort?
(Provköraren) - Ja du får körkort.
tack tack tack tack tack tack tack

Det första jag gör med körkort i handen är att köra upp med mamma för att fira på soya. Ser en övningskörare och ler.
(Sandra) - Höhö, en övningskörare *storler*
(Mamma) - Sandra nu ska du vara snäll
(Sandra) - För den här gången då.

-

Det är så tragiskt att jag ibland skapar mina egna helvete, men det e klart utan spänning i vardagen så skulle det inte vara kul att leva. Och på tal om spänning i vardagen har provat min nya bandlösa bh som jag köpte tidigare idag, snacka om spänning. Den verkligen sög sig fast, så när den väl satt på så började jag undra om jag någonsin skulle få av den igen, de gick med lite våld och glidmedel som det så fint alltid brukar heta.

Faktiskt så är det bättre än det var igår, klart att det bryter ner mig men det som inte dödar gör mig starkare. Och det e som jag nämde innan, oftast så skapar man sina egna helveten över bagatell grejer. Och lite news, jag klagade på mig och lina att våra liv hade blivit så otroligt trista, men vips på en vecka så har allting förändrats. Konstigt hur man kan önska sig själv ett helvete. Nähe, ska mysa ner mig lite nu och lägg ansiktsmask. Sedan ska jag försöka ta tag i pluggandet, de vet vi hur bra det gick igår.

Sitting on the top, it's hard to hear you from way up here.


-

Jag vill stänga av allting, stäng av för i helvete ON & OFF. Tänk att få vara en guldfisk 3 sekunder och sedan är allting borta och man kan starta om på nytt hela tiden. Ett djupt andetag ... jag kan ta den här skiten.-

Jag är usel på att uppdatera under helgerna, så vi kör den gamla klassiska och kör all uppdatering om helgen på en och samma gång.

FREDAG:
Först skoldag som var lite sådär halv viktig, gick igenom lite inför provet nästa vecka och efter det var vi ju självklart lediga. Jag hoppade inte högt eftersom det hade varit onödigt att dra hem när jag endå skulle få åka till jobbet några timmar senare. Så stax ner på stan och tog en latte tillsammans med Lina, klassiska Johans denna gången, de ni. Var ett bra tag sedan och till min glädje så fanns det fotöljer kvar fast att våran vackra soffa än skyltade med sin frånvaro. Efter det så var det jobb jobb jobb, och inte mycket mer att säga om den dan förutom att jag hittade lite gott som jag köpte hem.

  


LÖRDAG:
Morfar ringder och väcker en mycket trött Sandra klockan 10.00 som undrar ifall jag och Joakim vill hälsa på mormor och klart vi vill det så slänger på mig kläder, vräker i mig frukost och hälsar på mormor som brutit foten. Efter det svänger jag förbi konsum och handlar lite förnödigheter plus hämtar mitt söta armband som anlänt på posten : ) Väl hemma så är det städa som gäller, mamma och pappa kommer hem senare på kvällen och då ska allt vara tipp topp så efter att ha väntat en vecka på att städa huset så kan lite damsugning väl komma till pass

Tillagar sedan fiskgratäng innan Sara kommer och våldgästar mig och dricker lite kaffe och äter torsdagskaka ; ) Jag kommer på att jag nog måste ha den hallonros/röda bodyn ifrån Gina (som för övrigt alla andra har men jag överlever) så vi stressar in för att precis 10 min innan stängning köpa den och sedan åka till mitt jobb.

SÖNDAG:
Egentligen så skulle jag presterat ganska mycket idag men ganska mycket ha blivit inställt så vet inte redigt vad jag ska göra : / Men vi får väl se kanske tar tag i lite pluggande eller nått, i vart fall så ska jag försöka övertyga mig själv att göra det. Morfar har varit och besökt oss och ätit lite, lite annan mat än färdiglagade rätter ifrån familjen Dafgård som han verkar leva på nu när Mormor ligger på hammargården med bruten fot.

-

Ibland har jag det jobbigt tidigare idag var jag så hungrig så att några utav mina kroppfunktioner la av till exempelt hade jag svårt att andas. Men nu är jag mätt och belåten så problemet löst, konstigt bara att man alltid är så fruktansvärt-nära-döden-upplevelsen-vrål-hungrig på fredagar.

Blev lite besviken igår när jag fick höra att jag skulle jobba, fick nämligen ställa in ett antal saker som jag hade sett fram emot att göra som till exempel träffa Sara och gå ut med Lina och ta ett glas vin på lördags kvällen. Jag törstar efter tillfällen att verkligen klä upp mig och jag har så många vackra plagg som bara väntar att få komma fram. Men sen känns det inte särskilt praktiskt att använda dessa i skolan, känns lite för överklätt. Gud vilka ytliga problem jag har. Men jag ska iaf jobba i helgen då och har typ hundra saker att plugga till, göra färdigt och så vidare, men jag ska inte klaga det kunde varit värre och det vet jag.

Kanske inte bästa månaden att lägga sin uppkörning i, ja just det uppkörning ; ) Så snart kanske ni ser mig på vägarna.

-

Förvånadsvärt så har jag varit ute i det fina vädret, så nu slipper jag deppa över att jag sitter inne när det för en gång skull när det är fint väder. Det känns på nått sätt mycket jobbigare att hänga inne när solen lyser och himlen är blå, och även hur trött man än är så känns det inte som en ursäkt för att inte gå ut. Jag är latheten själv om ni frågar mig, men idag tog jag iaf tag i det.

    


Jag ska sätta mig snart och frossa i mig lasagne, rester ifrån nån gång i veckan men jag bryr mig inte. Jag orkar inte laga mat och dessutom så är lasagne en utav de maträtter som blir godare när det fått stått i en dag eller två, fråga mig inte varför det e nån fix ide vi har inom denna familjen.

-


Har precis kommit hem ifrån skolan, haha kvällservering så ni behöver inte sätta i halsen nu. Var kanon kul och jätte smidigt, ångrade lite att jag inte tog med kameran dock men aja, det fick va för idag. Har ju varit überduktig på att fota nu till bloggen så ni får klara er lite : ) Ska slänga in en snabb bild på det jag hade shoppat idag i morgondagens blogg. Ska nämligen duscha av mig och gå och lägga mig till sängs och lyssna på musik. Anna har skänkt mig lite låtar nu som jag måste börja lyssna sönder ...

-

FREDAG:
Slappade mig igenom  fredagen kan jag nog lugnt säga hade inte så mycket mer att göra än att vänta på att älsklingen skulle sluta. Han kom lite tidigare än förväntat så typiskt nog som den tids optimist jag är så stod jag med grön ansiktsmask i hela fejan när han kom och skulle kyssa mig. Kände mig verkligen så attraktiv. Dessutom så lyckades jag göra äkta hamburgare även fast Jimmy klagade på att det måste varit för lite ägg i dem men de höll ihop, förutom en, attans! Trodds allt så efter vi käkat så var vi ganska trötta så la vi oss för att mysa dessutom pussade jag av mina föräldrar som skulle åka till Mallis jätte tidigt på morgonen. 

LÖRDAG:
Vaknade runt 09.00 tiden fast att Jimmy ljög och sa att den bara var 07.00 så han skulle få sova längre, den slöfocken. Så jag drog honom upp i sängen morgonpigg som jag är och började göra scones degen, innan den åkte in i ugnen så sprang jag och Jimmy ut på en morgon promenad. Sedan när man kom tillbaka så blev det en kunglig frukost med nybakta scones, kokt ägg och yoghurt frukost.


  


Efter frukosten så blev det massa mys och lite tjöt med Sara inför vår middag och bio kväll. Bestämde oss för att åka upp till A6 och köpa lite kött och egentligen så hade jag tänkt gå en shoppingrunda men hör och häpna så orkade jag inte detta.

Klockan halv 6 hämtade Jimmy, Sara och Bag (Johan) ifrån stationen även fast Sara var lite virrig och ställde sig vid fel pressbyrå. Det finns många pressbyråar i Jönköping serrni. Sedan blev det käk som gällde och jag var i full gång och tillagade fläskkotletter, potatisgratäng, grönsallad och fruktfat, jag är lite utav en mästerkock eller jag har det i mig.  Det åt och smackades och det va ganska mysigt att vi alla satt ute i köket, gäster som lillebror. Efter maten så började det gå lite överstyr när jag drog fram en gammal bildbok som jag skapat och jag och Jimmy slogs; jag för att han inte skulle få tag i den och han för att han skulle få tag i den. Finns ett och annat pinsamt minne i den boken. Och det e som Bag sa:
(Bag) - Man ska aldrig ha kvar såna grejer, man bara ångrar de sen efteråt.
Så efter Jimmy och alla andra hade skrattat lite åt mig så satt jag igång och blanda massa drinkar till Sara, gjorde bland annat en variant utav rosapanten som blev häpnadsväckande lik fast att den saknade viktiga ingredienser.


   

Efter mycket skratt så drog vi till bion som var sjukt dålig tyvärr, inte den sämsta jag sett men inte utav de bästa heller. Filmen hette No country for old Men och visst jag höll på mig att skita ner mig under vissa delar utav filmen vilket roade både Jimmy och Bag men min kära man är ju känd för att ha skadeglädje när vi kollar på filmer som skrämmer mig. Efter bion så drog vi hem till mig och käkade nudlar, snackade lite mer innan vi körde hem Sara och Bag vid 02.00. Total kraschade sedan i sängen.

SÖNDAG:

Jag vaknade runt halv tio men lät min utmattade sötnos ligga kvar i sängen, jag förbannade mig över sommartiden och började röja i köket som såg ut som en katastrof efter gårdagen. Släpade sedan upp Jimmy och myste några timmar innan vi drog in till stan för att ta ett varv runt Rocksjön. Var kanonväder och ganska mysigt fast att Jimmy gnällde lite över att det blåste, som att det inte blåser vid kusten lixom? Sedan ringde fröken Hermansson och bad om en fika och man kan ju aldrig tacka ner så efter promenaden blev det att stressa hem, laga mat, käka och sedan stressa in till stan igen. Klå det på en timma. Blev en caffe latte på det nya mys fiket och en massa skoj prat.
 
     


Efter fikan var Jimmy tvungen att åka hem så blev massa kramande, pussande och gos innan han begav sig. Saknar honom nått så in i. Snart firar vi ett år och fast att jag inte redigt bestämt mig var det blir så kommer det bli kanon mysigt!


RSS 2.0