-

Hela helgen har jag nu stått som offline på msn för jag har inte pallat att snacka med någon, bara viljat ha lite överblick utav vilka som har varit inne, mycket trevligt. Jobbade som tidigare nämt fredag - lördag, så nu idag söndag är jag ganska trött och ska bara slappa, försöka plugga lite och prata med älsklingen. Varje söndag är det ju också mord i sinnet som vi alltid sitter och tittar tillsammans på, med "tillsammans" menar jag då att vi ringer i pauserna samt att jag försöker finna stöd när det är som läskigast egentligen så kollar jag ju på det helt själv, bravur igen! 

Nämnde nog igår att jag skulle upp med mamma på stan och köpa nya arbetskor. Nej det är inte lika kul som vanliga skor. Lina tyckte jag var dum i huvudet igår när jag suckade vid tanken på att köpa nya skor, men efter förklaringen till varför så förstog hon, det suger! Hittade iaf ett par goingar som satt lagom bra, inte gjorde ont i mina fötter efter 5 timmars spring och dessutom var lagom snygga, ännu en gång bravur!

  


Som ni märkt så tar jag miljoner bilder typ några gånger i veckan men det är på grund utav er eftersom ni önskade det. För att kommentera den sista bilden så skrattade mamma åt mig eftersom hon undrade hur många öppnare jag egentligen få med mig varje gång jag har jobbat egentligen. Upptäckte dessa på mitt rum och nu sitter jag och tittar på två stycken nere vid datorn, jag är hopplös. Ska försöka komma ihåg att lämna tillbaka dem nu på torsdag. Dessutom så ska denna dagen gå åt till lite skönhets jobb som att ta bort nagellack (bilden att dömma jag behöver det!) samt att lägga ansiktsmask och pyssla. Redan nopprat mina ögonbryn för en gång skull, jag är duktig!

-

- Jag känner igen dig! Har vi träffats någon gång (?!) ; ) OBS! Sandra missar ingen!


image397

 

-

Dax för det välbefinnande irritationsobjektet (ett påhitt ifrån anna om ni undrar) att uppdatera lite. Gårdagen blev så där eftersom jag fick stressa till bussen när jag endå missade den endå. Vad kasst! Och på tal om att stressa nåste bara berätta för er angående mina och Niklas fredagar. Nämligen så att för första gången sen vi började på John Bauer så har vi fåtte n lärare som håller på tiderna vilket innebär att när jag och Niklas anländer till skolan 08.27 så gäller det att springa till skolan och sedan upp för alla sex trappor plus att se till att man inte slår ihjäl sig på färden, en otrolig prestation om ni frågar mig. Så här såg gårdagens morgon ut:
(Sandra) - Niklas vi måste skynda oss nu.
Börjar att små springa till skolan när Niklas ser Linus.
(Niklas) - Kolla där är Linus, vi kan ju ta det lugnt nu.
(Sandra) - Niklas vad är Linus för tröst? Han kommer ju alltid försent!
(Niklas) - Aj då!
Niklas springer fram till Linus och myntar orden:
- Kom nu Linus så vi inte kommer för sent, för det e bättre att komma i samlad trupp. Den där otäcka kärringen låser alltid dörren med, det för mig tillbaka till tiden på flahult!
(Linus) - Det gör inget om jag kommer för sent för jag har varit på sjukhuset och har en lapp angående om jag skulle komma för sent.
(Sandra) - Niklas vi måste seriöst se till att vi kommer före Linus då.
Och det var då vår idiot färd började med att springa till trapphuset och upp för trapporna, jag trillade men reste mig upp under ljudet utav Niklas skratt och vi lyckades komma igenom dörren innan hon låste den.

Nu ska jag in och duscha samt göra mig i ordning, ska äta lite mat sedan och kasta mig i väg med Mamma till a6 eller stan för att köpa några nya arbetskor. Mina gamla är det nu hål i efter mindre än ett halvår, där ser ni så jag sliter ut mig, och dem naturligtvis. Dessutom skickade jag tiderna till Robban som jag inte kunde jobba så ska bli kul att få se när man får tider ifrån honom sedan : ) Om en vecka nu så är jag och älsklingen i malmö och jag shoppar väl loss, inte för mycket men lagom : ) Så mysigt ♥

-


  


Antar att jag måste förklara mig angående bilderna. Fick nämligen en kommentar angående mina ögon utav Therese - Alltså har du så gröna ögon? Eh va jo det är mina ögon men om de är så gröna, det får ni faktiskt tala om för mig, inget märkvärdigt om ni frågar mig. Checka ögonbrynen annars, anskrämligt! Dessutom snart är det höst och tänkte hålla koll på vårat körsbärst-träd, ni ska se det en vacker höstdag fantastiskt. Nähe återgå till pluggandet ...

-

Nu har jag lyckats skrämma iväg Sara också, eller nej hon åkte hem friviligt som tur är,men i alla fall. Vi har hittat på en massa bus idag, men dagen började iaf efter skolan då jag först gick och hälsade snabbt på lina inne på strazz sedan träffade jag therese som jag inte träffat på år och dar : ( Efter det kom Sara och plockade upp mig på atollen, hon fick ge mig en mycket nogrann beskrivning för vad jag skulle stå, ja hallå jag har inte körkort en så jag vet inte var man åker in till atollen. Senast någon pakerade där med mig så fanns inte ens smedjans parkeringshus så det var ett tag sedan vill jag lova.

Sedan hemma då så satt jag och mixade och trixade med Saras blogg design hon blir aldrig nöjd, dessutom så fick jag höra en massa snusk drömmar om mig och att hon bara hade stått och glott på. Perverst or what? Jag skrattade som fan iaf, dessutom så berättade hon om en återkommande dröm om hennes fysiklärare som jagade henne i drömmen, han verkar vara en konstig typ.
(Sara) - Han e sjuk i huvudet. En gång när jag behövde hjälp och inte fattade vad det var han hade förklarat så frågade jag honom om han kunde förklara det igen. Vet du vad han sa då? Att jag var dum i huvudet!
(Sandra) - Vah? Sa han verkligen det.
(Sara) - Ja! det sa han helt seriöst nu.
(Sandra) - Alltså han får inte säga till sina elever att de är dumma i huvudet.
(Sara) - Okej, var väl inte direkt med de orden. Han sa väl typ att jag var trög eller något sådant.
Kollade en stund på Sara under tystnad ...
(Sara) - OKEJ OKEJ han sa aldrig något men han tittade på mig som att jag var dum i huvudet. * Blickar säger mer än ord *
Hahaha så vi lyckades i vart fall konstatera att Saras fysiklärare hade idiot förklarat henne och att han är ett stort monster, vilken bravur, vilken framgång första vinst till oss. Ni kan läsa mer i Saras blogg, www.stavaker.blogg.se


-

Projektarbete då igen, usch men det e rätt soft idag hade nämligen tänkt springa hem tidigare endå. Ska ta reda på lite fakta angående de viner som vi har valt ut. Mer än så blir det väl inte idag antar jag, sedan måste jag kolla upp maträtter och en massa skit det är mycket nu : /

Ska iaf hem och göra mig sötis så att jag kan bege mig till Sara sedan, vill inte lukta som en hel potatis säck med skit, eller ja någon annan mer passande liknelse. Vi kanske kilar lite rundor på stan eller liknande, tror dock att jag ska spara mina pengar eftersom jag och jimmy nästa lördag ska till monki i malmö : ) Kan tänka mig att det finns mängder med fina saker där. Nähe, måste kila och göra något vettigt. Jag återkommer ...

-

Jaha gah nu kommer infrån körskolan nu samt teori, palla? Alltså det var rätt okej endå för att han snubben som undervisade jag glömmer namn så lätt var helt okej. Hör och häpna till och med rolig : ) Så det var inte så illa som jag hade intalat mig, eller intalat Jimmy erbjöd nämligen han min plats på körskolan men utav någon konstig anledning tackade han nej, hum.

Gick precis upp i vårat badrum och såg till min stora glädje att mami hade köpt topps här ska man allt snuska sig ska jag säga. Det finns inget underbarare har jag och lina kommit fram till men de har väl de flesta. Fast det varierar ju ifrån kvalitet också hm är ju skit som åker in i örat och fastnar det gillar vi inte utan det ska vara hård bomull, gah. Det låter en aning pervers men det är en bomulls tops vi snackar om.

Iaf nu ska jag gå och ringa en antal samtal, Sara ska ringa mig sedan ska jag ringa Jimmy och så vidare han undra nog var jag tog vägen. Imon ska jag dessutom träffa sara och det är en rätt soft dag i skolan med så skönt : )


-

Jaha sjuk igen, hur bra är nu detta då? Iaf försökte att sova mellan 12.00 - 13.30 utan lyckad framgång ska jag berätta nämligen så att min telefon ringde på högvarv och jag har svårt att stänga av min mobil om det nu skulle vara något viktigt så först var det pappa som inte ringde utan bara kom hem men sen satte mobilen igång och då var det Sara som hade glömt sin plånbok i min handväska, Anna som var nyfiken på vad jag skulle berätta för henne och sedan Jimmy, älsklingen som bara ville höra hur jag mådde m.m. Efter sista samtalet så gav jag upp och gick upp för att prata med pappa. Måste kila iväg till min körskola med, ännu en viktig sak som får mig att dra mig upp ur sängen, jag vet inte hur jag lyckas men detta och likaså gårdagens uppdrag är ju viktiga.

Dessutom skulle jag vilja tillägga att jag har äntligen lyckat att på min egen hand klara av att kolla på en skräckfilm utan att blunda okej att det var Final Destination 3 men enligt text tablån på tv så var det en skräckis en mycket bra sådan om ni frågar mig och jo täcket var min vän och mitt skydd som vanligt men endå inte lika ofta. Vilken bravur!Dessutom ännu en grej värd att nämna efter solariescenen i den filmen så är man inte så sugen på att lägga sig och bli brun : / issch.

 

-

Sådär jag tillfrisknat en aning dessutom påbörjat en penecillin kur, jag ryser men aja lika bra det så att man blir frisk någon gång. Var på anställningsinterjuv och kändes som man kom dit och de redan hade bestämt sig, jag är nu uppskriven som extra personal på Karlssons och allt verkade väldigt smidigt, jag väljer själv vilka dagar jag kan jobba och vill jobba m.m. Dessutom börjar jag i plocken, spännande sedan får jag avancera mig uppåt. Robban trodde inte att jag skulle ha några problem med det eftersom jag verkade så posetiv och målinriktad.

  


Ändrade kläder ett antal gånger och ja det blev inte dessa kläder sedan endå, men en fin bild på min nya sjal i alla fall. Dessutom har jag kommit fram till jag ska inte le, jag har inget fint leende eller fina tänder så punkt slut! Dessutom träffade jag Sara i stan en snabbis med drack kaffe på Johans och pratade en massa dessutom fick jag låna hennes teori böcker för min körskola hade stängt : / kasst. Men tack Sara för lånet iaf & för idag så klart vi har alltid så roligt. Dessutom måste jag få tag i Lina med var har vi tagit vägen någonstans? Ses ju knappt aldrig längre, det e trisst men det e som jag skrivit innan vi jobbar om varandra om inte hon jobbar så jobbar jag : / Ska plugga nu inför morgon dagen och sedan sova : )

-

Första krogrundan, en bild saknas ska försöka få in den, jag dampar.
Tack för du finns där Jimmy, du är mitt allt.
Älskar dig ♥

image385


      

      


-

Dessutom tänkte jag medge att jag ska på arbetinterjuv nu på tisdag och sedan på onsdag börjar jag min teori mitt liv är allmänt stressigt och det händer saker hela tiden. Jag älskar det, har inte mått så bra på länge alltså allt är så underbart. Så håll nu tummarna på tisdag kommer tänka ut en bra outfit med nu så man ser lagom sådär modern snygg ut, har också sett ett par sånna snygga skor som jag tror jag ska köpa med, de är så loveli. Sen måste jag tänka på att spara mina pengar med, lider väl ingen direkt brist på dem men augusti var ju lite fattig på jobb eftersom jag var i spanien hela tin så längtar till septemberlönen som kommer i oktober : ) Kanske ska köpa sig en till berlock då till thomas sabo smycket? Annars så ska jag ta det jävla stabilt på krogfronten, det e fan dyrt eller ja jag lider ingen nöd slösade mindre än 500 kr i fredags och då var det med mat och allting, redigt fin mat och dryck så jag är en lyckad människa. Sen beror det väl på hur jag värmde upp med men det drar jag inte nu.   

Veckan ser än så länge ut följande:
Imorgon måndag träffa lina en stund ta en kaffe antar jag efter det så ska jag träna.
Tisdag först arbetsinterjuv efter skolan sen träffa Sara efter det. Fan jag måste skriva CV!
Onsdag körkorts teori plus att jag måste hämta böckerna på måndag, jag är så kass och lat.
Fredag - Lördag jobba, hörde talas om utgång med Sofie och de andra tjejerna plus att lundahl nämde att han skulle ut men få se hur dax jag slutar och allt man vet aldrig.

Dessutom var Anna så snäll och fixade bilderna ifrån Nightlife till mig plus att hon skickade resten utav dem från i fredags : ) Så lägger ut dem lite senare, ska käka lite gott nu sedan vänta på att baby ringer plus komma på bra skaka rumpan låtar till anna, en utmaning ; )

-

Jag är egentligen en mycket hemsk människa har jag kommit på eller jag konstaterade bland annat det igår. För natten mellan fredag och lördag så drömde jag att kusinerna kom till mig och hade sparat ihop till en bil med mamma och pappa m.m. och jag vara inte glad utan jag ville ha mina flytta hemifrån presenter istället. Vad är det för fel på mig lixom? I vart fall så kommer det bilder ifrån gårdagen och jag fick jätte fina grejer mer än vad jag hade önskat mig. Så idag så samlade jag och mamma ihop alla grejer mina flytta hemifrån grejer och packade upp dem tog kort och skrev ner för att ha lite koll så här är bilden på alla mina flytta hemifrån grejer. Obsavera då att jag inte fick alla igår! 

  

Det är faktiskt inte dåligt för att vara mig, saknas en och annan mattallrik samt liten tallrik sen är de bara muggar och de ljupa jag har kvar utav tallrikarna då. Sen är det ju alla grejer utöver det som jag inte orkar räkna upp men en sak som jag bara måste investera i är ju en vitlöks press, bara älska. Nu kommer lite bilder ifrån kalaset. : )

          


Osurt Jimmy, Sara eller busfröna Maja, Rasmus eller max är ju med på bild katastrof alltså. Ska se om Jimmy fick lite bättre bilder sen när deras internet väl är fixat : ) Dessutom är jag grymt trött på Nightlife som har lagt upp bilder ifrån Centrum i fredags när vi var där och så kan jag inte få tag i bilderna, osur eller? Ska försöka fixa dem så ni få se. Idag fyller dessutom pappa år, han fick en kram i morse födelsedags presenter kommer i veckan vilket påminner mig om, fan! Camillas födelsedags present nu glömde jag och Jimmy den igen, typiskt.!

-

Allmänt jävla seg och allmänt jävla snorig, igår var jag på topp men vem är inte det på sin egen födelsedag lixom? Idag däremot är det i en ny tappning tröttare, snorigare och allmänt grå och arg. Jag struntar i vilket seriöst det är lixom som vanligt när allt kommer omkring sig endå. Säkert denna jävla höst, ska bara ta några andetag och försöka vänja mig, usch regn och rusk.

Vi testade student mössor idag med alla var väldigt hispiga och glada, känns helt sinnes att det äntligen är vår tur men jo det är väl som alla säger. "Nu är vi i september men sen bara smäller det till" Kanske ligger någonting i det vad vet ja? Men att redan planera champangfrukost frullen är lite väl tidigt?

Tänker verkligen kämpa mig igenom denna vecka i skolan och fortfarande vara posetiv och jätte glad som de flesta andra dagar, längtar bara så förbannat efter Jimmy, sen är det utgång med på fredag känner mig jätte stressad nu i trean så mycket att göra verkligen. Om en vecka imon så börjar jag min körskolteori det är helt knäppt men jag ska försöka vänja mig nu.

Nähe nu ska jag lägga mig i soffan lite, försöka knuffa bort Joakim så man kan få se på något vanligt program istället och ringa Jimmy, han undra nog var jag tog vägen. Dessutom för att inte glömma så träffade jag Lina idag, så skönt och på väldigt länge så jobbade ingen utav oss satt och snackade om allt över en kopp kaffe eller några stycken koppar kaffe.  

-

Tänkte bara tacka alla idag som har grattat mig och skickat en massa sms, sjungit för mig och skickat blommbud : ) Har haft en sådan underbar 18 års dag, speciellt överraskad och glad blev jag över de fina blommorna som anlände i taxi till mig ifrån Camilla & Håkan så fina, hade verkligen inte behövts. Dessutom vill jag tacka mamma, pappa och joakim för uppvaktadet nu på kvällen, jag har äntligen fått mitt underbara thomas sabo halsband : O

    


Okej finns massa rolig historia bakom dessa bilder undrar bara var jag ska börja egentligen? Till att börja med så kan jag öppenhjärtligt medge att jag suger på att fotografera. Sen så ser ni rosen med vinflaskan som jag har fått utav Jimmy, det vinet är mitt nya favvo vin och för er med dålig syn så heter det Martini Asti. Den roliga historian bakom ringen är att när Jimmy skulle ge den till mig så var jag tvungen att blunda och sedan när jag kollade igen så blev jag helt paff han stog nämligen på knä. Efter han trätt på ringen (och konstaterat att den var förstog) så kunde jag inte hålla käft längre.
- Jaha men alltså vadå? Är vi förlovade nu lixom?
Konstaterade att vi inte var det, men dock så var ringen så himla fin : ) Jag var superglad hihi, på bilden finns inte mitt present kort med ifrån JC som jag fick av la familia men var sådär lagom intressant att fotografera. Dessutom i helgen kommer släkten och då blir det fett med presenter : ) Så mer forografering.
Hetast just nu: Johan Glans på Stockholm Live hahaha jag dör. Ram ram

-

image344

            

Och jag som satt och predikade för både Jimmy, Sara och Lina angående min släkt som aldrig gifter sig och då ta mig fan så gifter sig Sanna och Leif, där ser man men grattis.

-

Ny morgon och nya upplevelser eller rättare sagt tidig morgon, buhu alltså. Men det är det lätt värt för min baby, vi var nämligen uppe i ortan mycket tidigt, cirkus 07.00 och mös, duschade åt frukost och packade det sista sedan körde pappa oss till stationen där vi fick ta adjö : ( Den goda nyheten är dock att han kommer upp nästa helg också, han ska inte vara med på  tjej middagen på fredagen men där efter så kommer vi ses på Bongo, sedan nästa helg så kommer ju kusinerna fira mig, massa paket och så trevligt trevligt.

     


Tro era ögon eller ej men jag har faktiskt bildbevis på att Sara provade på att dricka kaffe igår dettni. Hehe iof var det en kaffe drink men det är alltid en bra början. Hade jätte mysigt igår när vi sprang rundor i staden speciellt när det var ett sånt fint väder dessutom. Måste kännas skönt för er som läser min blogg nu att ni få delta lite och kolla på bilder så tänkte försöka få med nån bild lite oftare nu, bara kasst att släpa runt på kameran hela tiden. Jag ska ringa min älskling nu, sedan blir det att sova lite till och att plugga, plugg är det som gäller idag. Dessutom kommer mer bilder ifrån Sannas 45 års fest samt deras överraskning, jag hade inte väntat mig det. Ram ram 

-

 
     


   

Ja lite bilder ifrån igår, haha några ifrån min klass nu kommer säkert att ass garva eftersom vissa bilder som jag sa att jag skulle ta och lägga ut inte finns med nu så svaret är : Nej vi rodde inte ut i solnedgången och kysstes, klockren. Men jimmy hade typ fattat överraskningen endå så ja, vi hade jätte mysigt : ) Sak iväg till Kusinerna nu och till min 45 åriga faster som fyller år. Kommer mer bilder imorgon. Ram ram

-

Liten kortis nu för nu ahde jag tänkt att jag skulle göra mig fin inför min älskling : ) Han är här om en timma så mysigt. Hehe, fick ett medelande utav Sara innan som var så sött:
Hoppas att överraskningen går bra nu : )
Aw snutte, så tänkte att jag skulle rinag henne nu. Dessutom fick jag flera lycka till eller aj trevlig kväll utav mina kära klasskamrater ja hela klassen är involverade i mitt privatliv. Kanske skvallrar om att jag är lite för öppen?
Dessutom ringde Lina just : ) Ska träffa henne imon med Jimmy på traditionella Johans men först lära Sara att dricka kaffe eller jag hade iaf tänkt att vis kulle våldgästa henne imorn. Nähe det var allt jag han med iadg måste skynda mig nu dessutom kom ihåg: inte glömma kameran!Ram Ram !

-

Keep what your mama teach you
Don't let cheat or deceit defeat you
And all my kickass girls like me
That ain't ever afraid to speak
Next time that they try to treat you
Like you a freak cuz you street and look good
Tell them

-

Jomen visst vettni! Sitter i skolan och är trött som ett jävla ass var nämligen någon händelse i natt som störde mig totalt. Slutade att tjattra i telefon med Jimmy runt halv tolv tiden och där efter så bara låg jag och tänkte på en massa. Sen så vet ajg inte hur det riktigt gick till men jag kan inte komma ihåg om jag somnade eller om jag låg vaken hela tiden för sen efter en stund så låg jag och tänkte på samma saker om igen och tanken slog mig att det måste ha gått en timme eller liknande nu så kollade på klockan som visade 02.43, eh vah? Har jag somnat och sedan vaknat för att ligga och tänka samma tankar igen eller låg jag vaken hela tiden är min fråga? Super trött var jag iaf på morgonen kanske var för jag inbillade mig att jag låg och tänkte så länge kanske? Kan man göra det? På grund utav min trötthet kom min klumpighet fram så kunde inte ens placera ett glas vatten på tv bordet utan att spilla ut hela skiten, jag svär det glaset var som en rund kula i min hand det ville helt enkelt inte stå still utan bara gick sin egna väg.

Idag har jag annars bara varit i skolan och sista passet så bara satt vi och glodde på hälsoresan, vi hade nämligen SPA idag : ) Den var så sjukt rolig förvånadsvärt bara att bara jag, Anna och Niklas satt och garvade, han är ju bara så klockren Stig - Helmer lite som jag med mina crasy tankar ibland, eller rättare sagt jag som honom. Efter skolan så mötte jag upp Sara och vi sprang rundor på stan och fastnade utanför Gina där vi stog och tjötade med Jonna & Sofie ett bra jävla tag, de är sånna stakers för var vi än gick sedan så var de efter. Dessutom träffade jag Stina, Sofia plus Linneas kompis Sara också trevligt värre. Fick presentera Sara för Oil and Vineger också, hur kan man faktiskt missa den affären? Jag fattar inte det så gick in och tog mig den vanliga smakrundan jag är stammis där även om de inte vet om det. Efter det så fixade vi Jimmys present och lika så Camillas, dock en hemlis så jag kniper igen.

Sara körde sedan hem oss till Lasse där vi bara spenderade en liten stund innan vi körde hem till mig och snackade en massa, så kul. Dessutom så ska jag tvinga Sara att lära sig dricka kaffe med nu.
( Sara ) - Det skulle vara kul att lära sig dricka kaffe det känns så modernt och vuxet.
Vilken sötnäsa alltså, så drog historien om när mitt kaffe drickande började som drogs igång när Sofie och Petra tvingade mig att varje morgon i Mölle stugan att dricka pulverkaffe sedan byggdes det upp på jobbet med självklart. Vet att mormor samt min släkt än har lite svårt att acceptera att jag har börjat dricka kaffe, haha eller vant sig är väl rätt ord.

Imorgon ska jag jobba igen med Ann Sofie blev lite glad för det faktiskt eftersom att hon kommer sluta sen efter september : / Dessutom kommer Jimmy sen på fredag längtar och där av överraskningen jag lovar jag ska ta bilder, måste verkligen börja med det känner jag. Vet ju hur jag själv är svårt att läsa en blogg utan bilder. Ska plugga psykologi, friluftliv samt naturkunskap B ; ) Därefter telegosa med älsklingen ♥

-

Kanske ska återuppta bloggandet lite kanske? Har precis blivit den lyckliga ägaren utav ett mindre kap : ) Hell yeah, Sara och jag satt och kollade på den igår och jag satt och berättade mina tankar runt omkring den kommer bli så bra. Nått att dra på sig till krogen den 21, väldigt enkel och stilren jag vet, men med rätt pynt och detaljer så kommer den bli kanon snygg. Den ser säkert inte mycket ut för världen men jag älskar den.

image324

Tänkte ta och skriva om gårdagen då för mitt minne är ju inte där det brukade vara, skämt och sido. Klev upp ganska sent eftersom jag hade suttit och natt vaktat efter Jimmy så jag sattsar på att jag somnade runt 3 - 4 tiden. Sen väckte mami mig och berättade att vi skulle ut till mormor och morfar för mormors bror Anders och hans skånska dam var och hälsade på : ) Samt bruno ( hunden ) så finbesök. Blev en hel del busande med Bruno vem vet inte att jag är en hundälskare? Och sedan en hel del prat om mitt jobb och alla ovanliga händelser som pågick där, de fick väl sig ett och annat skratt antar jag.

Efter det så var det bara att kasta sig till Sara och där blev man antastad utav Saras lilla råtta cash eller ja cash är en hund rättare sagt ; ) Han satt och spenderade tid med oss igenom att nosa på min byxa som jag antar att Bruno hade gnuggat sig emot, så för cash var jag ytterst intressant. Sara har föresten tagit körkort och jag fann det ytterst roligt att se henne bakom ratten när vi skulle handla lite förnödenheter åt hennes pappa samtidigt hyrde vi också film : ) Vi hade ett jäkla besvär att komma ihåg alla grejer och sedan när vi blev i frågasatta med att chipsen var utav fel märke så höll jag på att dö, de bara skojade men endå, hahaha

Det blev en hel del prat iaf samtidigt som min dumma lillebror tjuvlyssnade på allt vi sa. Jag fattar inte vad det är för "ny period" han är inne i men han lyfter till och med luren när jag pratar med folk, lina har fått erfara detta och det är hur skumt som helst. Vi fick oss en liten matbit, Sara han glädja sig åt att vi hade fiskarna kvar :S Hon är på nått konstigt jävla vis galen i våra fiskar och älskar att mata dem, hon måste haft en svår barndom den, haha.

Vi kollade på Beck filmen som jag inte kom ihåg var den hette nu igen något om den svaga länken, men den handlade en massa om våltäckter så jag satt och sänkte och höjde, jag hatar att lyssna på våldtäckter även ifall de skriker precis som i mord så är det jobbigt. Sen så var både jag och Sara lite uppskrämda haha, typiskt så jag följde henne hem. Så när vi gick förbi gölen så kom ett mycket intressant samtalsämne upp.
( Sandra ) - Fy fan, där inne skulle någon kunna stå och vänta på en.
( Sara/Zara) - Afan, helt kolmörkt ju.
( Sandra ) - Kan tänka mig att nån jävel kommer att komma ut därifrån och hoppa på mig sen när ajg går tillbaka.
( Sara ) - haha ... Eller hur? I så fall har vårt samhälle gått under för länge sedan.
Efter en stund har vi hunnit gå förbi gölen och kommer fram till ett bostads område där en viss person bor/bott.
( Sandra ) - Kolla där är ... hus.
( Sara ) - Japp fan va läskigt det ser ut.
( Sandra ) - Den som bor där inne är också läskig, hörde att dens barn har flyttat.
( Sara ) - Asså?
( Sandra ) - Aaaa
( Sara ) - Jag hörde att han var bög?
( Sandra ) - Va? Ja allt är möjligt.
( Sara ) - Ser ut som ett jävla spökhus när det är helt nedsläkt, kolla på det Sandra.
( Sandra ) Nej jag tänker inte kolla på det nu! Du skrämmer fan skiten ur mig, fan och jag som måste gå förbi det igen.
hahaha .. ja jag är mörkrädd och lättskrämd så är det bara ; )

Idag då skulle jag egentligen ha avrit med lina men när jag väl fick tag i henne i morse så lät hon otroligt trött och nästintill trött så tyckte synd om henne och sa att vi kunde ses på tidag istället eftersom jag skulle jobba måndag. Sen i veckan skulle jag och Sara träffas med kul kul :) ska få se hennes mammas lägenhet och sedan på fredag kommer ju Jimmy och då blir det överraskning <3, hehe gött. Nu har jag skrivit nog så jag ska sätta mig och kolla på mord i sinnet med Jimmy i tele, så super bra.

-

Jag avskyr att sitta hemma, så det är därför jag ska dra ut snart : ) Lyckliga jag, hehe. Annars idag så har jag bara sprungit runt med Niklas på stan och vi var ju i skolan tidagare självklart. Sedan kikade man in en stund hos Lina och avlastade mig ifrån lite grejer, jag har nämligen kommit på det att jag är värdelös på att lämna tillbaka grejer så idag fick jag lite utav ett ryck : ) Annars blev det en hel del diskutioner mellan mig och Niklas angående grabbs, rätt informativa och intressanta sedan struntade vi i att interljuva en massa folks, kändes lite sisodär (uppgift utav Deborah, låter som borat eller hur?). Alla i min ålder ska i vart fall ut på krogen idag eller förlåt alla i min ålder? jag är ju rena rama ungdomen jag menar förståss alla som har turen att vara 18. Jag ska ha kul endå så som lina säger - ni kan hoppa upp i er krogröv och dö. Eller jag citerade ju inte lina direkt men uttrycket kommer defenitivt ifrån henne.

Dessutom tänkte ta upp det medans jag än kom ihåg det nämligen att jag igår jobbade? Spännande va? Jo faktiskt på grund utav att Sommartorps Ernst var där. Jäkla uppståndelse för inget om ni frågar mig men alla fruntimmer verkar ju vara så dödligt förtjusta i Ernst ja själv körde på att ignorera honom. Inte så lätt när han står i baren och man måste ta beställning utav honom. Ett glas rödvin med ett glas vatten, Tack! Om ni frågar mig så var han ganska färglös och inte alls så intressant som alla tycker att han är, dock har han ju myntat ett par oförglömliga saker som jag garvade mig till tårar i går. Nämligen att han alltid känner efter hur ett ord är kanske rent utav smakar på det innan han upprepar det mycket långsamt M  A  T till exempel. Nästan i bokstaverande form och sedan säger han - Det här går jag igång på. Så ja vi hade oss ett ganska gott skratt åt detta uttrycket. Samtidigt som vi smidde planer om hur vi skulle tipsa skvaller pressen om Ernst kanske misskötte sig eller skötte sig. Ja menar vi har väl fantasi vi med, skulle nästan fotat honom när han stog i baren och skickat den till aftonbladet med texten: Sommartorps Ernst kollar djupt ner i glaset. Dock så är det ju inte sant eftersom han var nykteristen själv men det är säkert så man ska vara om man nu är tv kändis / svärmorsdröm.
Telefonsamtal med min svärmor:
Camilla - Sandra är han lika snygg i verkligheten som i tv?
- Du måste skämta med mig va?
Camilla - Han har väldigt fina ögon Sandra.
- Han hade kunnat vara min farsa.

 

Den andra snubben vi namn Peder Lamm var också där igår och hade egentligen aldrig hört talas om honom innan men fick veta att han varit med i någon slags Antikrunda, han var expert på att värdera antika saker om jag inte har helt fel? Han gjorde mig också sällskap i baren mycket längre än Ernst och nej han drack sig heller inte full utan satt och smakade på en och samma öl hela kvällen. Jag tyckte faktiskt han vara lite rolig och han verkade tycka det om mig med. Bakrundsfakta: När jag serverar så brukar jag och måste upprepa för mig själv vad jag måste göra och vad det egentligen är jag gör som till exempel: duka upp bord 50, springa med kaffe till bord 9 och ta beställning på 22. Så precis som alla andra dagar så började jag mumla för mig själv vad jag skulle göra och då frågade Peder mig. - Nämen gud går du runt här och sjunger? Snabbt förklarade jag för honom vad jag gjorde och fick höra - Vad gulligt hörre du! Jo jätte gulligt dessutom fick jag utav hunddamen jämte höra att jag var otroligt duktig. - Jobbar du själv med alla dessa borden? Nejdå det behöver du inte oroa dig för jag har Ann - Sofie tack och lov annars hade jag dött. - Jaha men det är ju bara du som springer? Det kanske är för du har hängt i baren hela tiden som jag har tatt hand om? Prova att kolla dig omkring lite.

Grattis också till min Älskling som fyllde 20 igår : ) Synd att jag inte kunde vara med och fira honom men tror att Camilla samt släkt uppvaktade honom väl, vilket jag med ska göra nästa vecka <3-

Aw vackra morgon, vaknade precis och tog mig en upp fräschande dusch kan behövas mamma ha gått och klagat på mig att jag nästan ligger och föruttnar här hemma, men endå jag är ju sjuk och det är ju också en mycket stor del i förutnelse processen. Nu är jag dock ganska bra halsen svider lite men jag kan nog i stort sätt äta va jag vill nu igen : ) Jippi. Lina skulle ringa nu någon gång på morgonen och hålla mig lite sällskap i mitt lidande, hon är ledig den fuskisen.

Dessutom har jag nu börjat få lite abstinens har nämligen inte varit ute med henne sedan i torsdags, det e fan i mig snart en vecka. Och vi som alltid brukar känna igen sortimentet i alla klädbutiker samt skobutiker. Det kanske ha ändras nu? Jag hatar att vara ovetande. Måste också hitta mig ett par jeans nu eller två par, ett utav dem hoppas jag att jag ska kunna få utav mami & papi men jag vet inte i och med att de ska köpa det dära halsbandet till mig, jag begär inte mycket ska ni veta jag vill bara ha mina tallrikar, koppar m.m. alltså flytta hemifrån saker men det e klart jag älskar det där halsbandet.

Igår drev jag nästan Jimmy till vansinne när jag skulle vreka smart och kom på en massa dumma meningar. Emulgeringsmedel ( ett mycket långt och dumt ord som jag endå vet va det är ) Majonäs är ett emulgeringsmedel. Och sedan fortsatte det i den stilen rätt kul att kunna långa eller konstiga ord som när lina gick runt och sa att hon var en hermafrodit ( ursäkta stavningen men jag tror att lina kommer att rättstava det sedan, dessutom tycker jag att min blogg blir mer personlig med mina stavfel så det så! ) Ifall, det knepiga ordet använde hon och jag och anna hade ingen jävla aning vad det egentligen betydde så för att vi inte skulle vreka duma så skrattade vi, eller så var det för att ordet lät kul. haha hur idiotiskt är inte det? Det hela slutade med att vi till sist frågade varandra om va ordet betydde - utan framgång, våran klass - utan framgång och sedan lina.

Tror jag ska sätta mig och äta lite frukost nu, vad det blir vetifasen, men jag ska ifall trycka i mig en massa alvedon idag iprem skippar vi har endå ingen feber och trycker jag i mig massa sånt börjar jag bara svettas på massa konstiga ställen som i ben vecket : s Den detaljen bjuder jag på ; )

Jimmys och mitt samtal igår :
Jimmy - Jag måste låna er bil och sticka iväg på ett ärende när jag är hos dig?
Sandra - Varför det?
Jimmy - Det fattar du väl att jag inte kan säga det ska ju vara en överraskning!
Sandra - ( Tänk tänk tänk tänk ... )
Sandra - *Ler* Ska du åka i väg och köpa mig  Johans chocklad cheesecake älskling?
Jimmy - Hahahaha älskling det kan ju du köpa när som helst.
Sandra - Fan också!
Jag kan inte hjälpa det jag saknar johnas och deras cheesecake, ni som inte ätit den har inte levt okej? Den är smäcker läcker god! Ska fan dra med mig lina någon dag nu och ta den så det så : )-

Mamma envisas med att jag ska till skolan imon men jag känner mig lite sådär dessutom kommer febern tillbaka regelbundet och min hals har återigen svullnat, jävla piss alltså. Ska nog sätta mig och äta lite glass hallon sorbet väcker minnen men tänker inte dra upp dem nu. Det var iaf en kass dag minst sagt och kasst gjort men det kommer du nog inte ihåg i vart fall endå. Försökte i vart fall ringa anna så man kunde kolla upp hur saker och ting låg till men fick inte tag i henne hon kanske vilar eller nått, till skillnad ifrån mig så vilar nog hon inte hela dagarna. Det är urtrisst ska ni veta.

Dessutom satt jag och oroade mig, kan mitt studie bidrag dras in bara för jag varit borta nu rätt mycket? Jag menar mamma ringde ju till pia och anmälde mig sjuk men endå? Fan va kasst i så fall, fast jag får nog pengar endå. Jimmy tjatar om min 18 årsfest men jag orkar seriöst inte ta tag i ett vill att folk ifrån klassen ska komma och några utifrån men vi får se hur det blir. Annars den 21 ska vi ut? Vi kanske ses ute då?

Anders ringde upp igår så den 26:e september börjar jag min körkortsutbildning, fick värsta fjärilar i magen och mamma kollade på mig med den blicken " vad stor du har blivit ". Han verkade i vart fall trevlig och jag ser fram emot att äntligen påbörja kursen och som jag nämde igår bli av med skiten.

Föresten nu om 2 dagar nämligen den 6:e så fyller Jimmy år, känns helt konstigt att jag inte kan vara där och fira honom men jag har redan förberett en överraskning till honom. Han har ingen jävla aning, haha. Det kommer bli jätte mysigt ska bara planera det lite mer ingående och som sagt han ska inte få veta nått. Till skillnad ifrån han så kan jag hålla hemlisar, men han e så söt när ahn försöker få mig att för säga mig.
- Har det något med nya underkläder att göra?
Baby den frågan ställer du mig varje gång jag menar så dålig fantasi har jag dock inte men visst klart jag ska införskaffa mig nya underkläder. Han kanske ha ett dolt budskap i och med detta typ - Köp nya underkläder KVINNA! Det kommer ingå my darling men det är dock ej det som är överraskningen, vänta du och se. ♥ På tal om honom så ska jag ringa min man nu : ) Längtat efter honom hela jävla dagen var som jag nämde til honom tidigare man tänker inte på något annat. Han var dock snäll emot mig och ringde på jobbet så jag fick höra hans röst en stund. Gud ska veta att jag saknar honom.

-

Hem ljuva hem? Ja eller hur? Ligger här hemma som en fånge och kan inte göra mycket mer än att sirra upp i taket, i väggen eller på en tv så händelserikt är mitt liv ja just det. Dessutom ligger jag och längtar efter att någon ska ringa och förgylla mitt liv men jag får väl vänta tills senare antar jag. Funderar på om jag ska ringa lina fast såg att hon var ute och tränade med oidi nu så jag väntar ett litet tag till. Föresten har jag redan sett ett program som jag tänkte spana in lite, ett tidsfördriv kan man väl gott säga. Sen få vi väl se vad som händer inte särskilt upprymd om ni frågar mig utan mest uttråkad.

Om 14 dagar fyller jag 18 och det finns en mängd med planer som jag ska hinna med innan dess. Ska börja körskola nu, ja äntligen så kommer antagligen börja nästa vecka pust men det ska bli skönt att bli av med skiten så man kan lägga det där jävla körkortet på en hylla. Ja, jag ska bara ta mitt körkort för att lägga det på en hylla! Dessutom så har jag redan planerat utgångsdatum den 21 september då ni, men så klart har jag planerat att få alcohol i omloppet mycket tidigare, champang i bubbelpoolen på atlantic spa? Värt att tänka på. Till sist så dan efter min utgång så kommer hela min släkt och ska fira av mig, stackas mig och stackas dom hoppas både för min och Saras skull att vi tog det lugnt den 21:e men vem försöker jag lura egentligen? Kommer bli ass kalas.

I vart fall för er som inte vet så var jag hos läkaren igår och fick det konstaterat att jag inte ha en baktriell infektion i halsen dessutom fick jag beröm för att jag va duktig på att säga aaaah. Haha, dessutom hans det med att klaga på vårt lands sjukvård.
Receptionisten - Så du betalar för din läkarvård?
Mamma - Hon är bara 17 !!!
Sandra - Vaaah? Hur länge har man gratis läkarvård i detta landet?
Mamma - Till den dagen du fyller 19
Receptionisten - Ja just det.
Sandra - Det är ju helt sjukt vafan betalar man då skatt för? Så jag slutar betala skatt när jag är 19 då?
Mamma - SCHHHHHHHHHHHHH
Egentligen har jag nog ingen jävla aning varför vi betalar skatt egentligen förutom för läkarvården, vägararbeten samt andra byggnader, plus pengar till skola, socialen m.m. Okej man har väl en överblickande koll på det men jag ska nog vara tacksam för att jag detta året läser samhäll så jag kanske får lite koll på det. Ska nog fråga lina hon brukar ha koll på det mesta, som det där med vakuum helt obegriplikt om ni frågar mig. Dessutom är det konstigt att det kan bli vakuum i Jimmys navel. Va som Sofies mamma sa om hennes navel han hade nog kunnat gömma en skatt där.  
Dessutom fick jag höra väldigt ordagrant utav en läkare - Sandra du är sjuk. Hur konstigt lät inte det då? Okej jag har ont i halsen men det lät som hon påstog att jag va psyksjuk eller nått. Jag förstår mig aldrig på läkare och i ren trods emot min mamma så kommer jag nog aldrig bli det. Jag hade nog lätt kunnat ta människorna och den stressen men inte blodet och allt annat som sprutor och så, dessutom sy ihop och ta bort stygnen? Det är sjukt och jag skulle aldrig göra det skulle en sjuk människa komma till mig så skulle jag vara ärlig mot denne och säga: - Hej jag heter Sandra och jag kommer att bli din död. Ni hittar utgången till vänster om er.

-

Jag orkar inte, sitter här hemma nu och är så jävla trött ska snart åka in till sjukhuset eller vårdcentralen för prover på min hals. På grund utav den har jag knappt sovit något i natt mamma tror att det e köttelfeber men jag är inte lika säker drömt en massa mardrömmar om att det e cancer och att jag kommer att vakna upp utan att kunna andas usch! Vi får se vad det är jag hoppas iaf att jag kommer kunna gå i skolan imon har inte tid att vara sjuk, dessutom så missar jag ju allt det roliga va fan ska jag göra hemma egentligen?
 
Igår var vi då hos Sara min kusin och firade henne på 18 års dagen. - I jämförelse med henne nu Sandra så är du ju bara en liten skit, jaha? Hallå ja jag fyller om 15 dagar nu slutet är snart nära haha. Men det var jätte trevligt som vanligt dock var det väldigt länge sedan vi träffade släkten. Och som alltid bjöds det på mängder utav mat vill inte veta hur mycket rester det blev men kan tänka mig att det blev en hel del. Jag däremot insjuknade sedan på hemresan och satt och frös jävlar i bilen : /

Men jag lyckades iaf lura Niklas med min knöl i fredags hehe på bussen var annars? Här är konservationen när Niklas identifierar min halsmandel:
Sandra - Niklas känn här på min hals.
Niklas - Shit vad är det där egentligen?
Sandra - *skratt* Jo det e ju mitt adamsäpple.
Niklas - ( Tänk tänk tänk tänk ........ )
Niklas - Asså sandra hur har du fått upp ditt adamsäpple dit?
Sandra - Niklas är du seriöst just nu? hahahahaha
Dessutom så erkänner jag att vi har haft många fler roliga stunder på bussen i klassrummet m.m. som jag ha glömt skriva ner har ju jobbat så mycket de senaste dagarna och så. Som tillexempel igår i frukost och lunch ojojoj det är ett hårt liv man lever.

Nej nu ska jag försöka att ta på mig och dricka upp mitt te, det enda jag kan dricka och få näring ifrån utan att det gör cp ont i halsen, aj aj aj. Hur ska detta gå egentligen? Dessutom ska jag citera Lina för hur jag känner angående min situvation just nu, det innerfattar allt. - Jag är för gammal för det här!

RSS 2.0