-

Väl uppe igen och jag har överlevt minsann, var och lämnade Jimmy tidigt nu vid bussen i morse : ( Ses inte på ett bra tag nu, men vi kommer ju som vanligt höras varenda dag. Efter det så blev det för mig att släpa mig hem och sedan somna helt utmattad i soffan. Vaknade till Tim Burtons film The Corpse bride eller något liknande, redig läskigt att vakna till något sådant fast att den endå bara är animerad lera, eller? Jag har noll koll men jag hamnade i en scen med någon knäpp skelettdans så jag zappade över till mtv och glodde musik. 

Lite senare idag så ska jag ut med en väldans massa folk tänkte bara dra dem jag kommer ihåg nämligen; Anna, Tony, Fredrik, Emil, Isabell, Linda och en hel del till om jag inte fattat det helt fel. Ska ut fört och käka en mums bit på oleary´s sedan få vi se hur det blir. Få garanterat se hur pigg jag är på det, en liten fågel har också viskat till mig att Niklas, Frida & Malin skulle ut, alltid kul att träffa folk. Nähe ska dra mig, har nämligen panikångerst på vad jag ska ha på mig.

image551image551image551


-

Hittat min balklänning nu : ) Kan säga så här, blev verkligen inte vad jag tänkt mig, ojoj. Mamma och jag kollade på denn och tänkte nog båda samtidigt "Njaaa". Men när den väl åkte på så satt den som ett smäck, fick endå sys in en del men blev verkligen super nöjd : ) Jimmy vägrade att hänga med dock, - Jag vill inte se din balklänning förens på balen. Blev verkligen ass nöjd måste jag säga, en dröm i brunt. Men nu ska jag och min man i väg, först till a6 och sedan till Rosenlund för att simma.

-

Tänkte bara lägga in ett snabb inlägg nu : ) Älsklingen är här hos mig nu, så tänker inte lägga ner mer tid än en milli sekund, ja ni fattar. Har jobbat nu de senaste dagarna, och överraskningsvis så har det gått bra. Ska ju gå över mer till Karlssons sedan efter jul är det planerat, men nu till helgen så drar ju julborden igång och det känns lite fel att svika.

Jag och älsklingen var jätte trötta när jag kom hem ifrån vårat myspys i skolan så vi somnade på dirren, nu har vi bara suttit och myst och kollat på Heroes. Ska fortsätta mysa nu, ska in till stan imon och simma på Rosenlunds badet, där efter ska jag och mamma åka till sömmerska & sedan sola. image547

-

Sitter i skolan nu och ska iväg till jobbet om cirkus en timma, dö less på att jobba. Ska göra det imorgon med, men det e goa pengar däremot. Har precis vinkat av Jimmy som skulle hem idag : / Han har variot med mig hela skodagen, myspys. Men nu är han iväg och ska åka hem iaf, saknar honom redan. Men med lite tur så ses vi mycket snart igen : )

Pratas en hel del om vi ska ut nu på onsdag, men jag vet verkligen inte. Jag är så trött, dessutom så kanske Jimmy kommer då och då vill man ju bara mysa ♥ Ska ringa min älskling nu och höra hur det går, värsta ovädret ute nu med. Kanske ska börja jobba lite nu också för att stressa Niklas.
(Niklas) - Jobbar du nu Sandra?
(Sandra) - Nej, hurså?
(Niklas) - Nej jag bara hörde en massa knappande.
*Lutar sig fram för att kolla vad jag gör*
(Niklas) - *drar en lättat suck* Aha, du skriver bara blogg va bra, då slipper man känns sig så dålig.
Och ja, detta är hur mycket vi presterar på våra hotell lektioner ; ) 

-

Vanlig skoldag idag, ska kolla på film nu men ja, sen kommer ju älsklingen och hämtar en så vill bara ha lektionen överstökad : ) Vet inte om jag kommer hinna blogg så mycket sen, jag menar har ju så att säga "annat att göra" dessutom så ska jag ju jobba ikväll. Hittade lite bilder på Niklas dator ifrån ¨nån månad innan vi gick ut på sommarlov. Haha så sur jag ser ut på första kortet, men sen klämmer man till ett litet Sandra leende, det tillgjorda så att säga. Tror inte att jag kan le normalt, det ser bara knäppt ut, jag kanske anstränger mig för mycket? Iaf enjoy!

 

-

Det finns så mycket jag vill göra nu för tiden, så många människor jag vill träffa som jag aldrig hinner träffa. Det är så mycket nu i och med studenten, man börjar inse vad saker och ting handlar om och det är inte alltid bara glitter och glamor. Jag är stolt att jag har inlett ett sparande nu, måste börja inse att man är vuxen nu och att föräldrarna inte jämt kommer stå bakom en och sticka till än pengar. Alltså alla har väl ett sparande iof ja ni vet va jag snackar om. Men nu är det inte i det sparande som jag lägger pengar i utan i två oviktiga saker och ett viktigt. De två oviktiga är till det som hör studenten till dvs. bal & studentresa. De viktigare är ett sparande som jag inte har någon jävla aning om vad jag sparar till, jag bara gör det helt enkelt. Pengar behövs alltid och istället för att lägga det på en massa skit kan jag ju sattsa på något mer viktigare. Så stor jag har blivit ...

Är på väg i rätt riktning och tar körkort nu också, också en bonus. Dessutom samlar man väl på sig en hel del vuxenpoäng också lika så i och med sparandet. Mamma & Pappa har berättat att de har hittat en lägenhet som de är intresserade att jag ska bo i. Vet inte riktigt alltså, känns lite som de vill att jag ska flyga iväg så fort. Och även fast att jag har gått runt och tjatat om detta så känns det på något sätt lite läskigt att det faktiskt ska eller ja kan inträffa.

När man va yngre var allting glasklart vad man skulle göra efter studenten, nu vet jag faktiskt inte längre. Kanske åka utomland och jobba? Flytta ifrån Jönköping/Eller stanna kvar? Plugga på högskolan? Vilka vänner följer med än resten utav livet och vilka gör det inte? Det är så svåra frågor och det som irriterar mig är att jag har inga svar, jag har faktiskt ingen jävla aning. Vilket verkligen skrämmer skiten ur mig. Det måste väl endå finnas fler som känner som jag?

-

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, but i'll keep paying

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

I know you said
Why can't you just get over it
,
It turned my whole world around
buti kind of like it

-

Måste säga att jag börjar att bli duktig har varit och simmat nu precis och känner mig mycket tillfreds med mig själv. Det enda negativa med simmningen var ju att repa killen inte såg mig nu ifrån mitt gym, så jag kommer väl återigen få höra. "nämen det va länge sedan du va här", inte otröttsamt eller så.

I helgen går det åt en hel del tid att ägna till jobb, dessutom kommer ju älsklingen ♥ och jag tycker det är surt att det försvinner tid ifrån honom men vad gör man inte för pengarna heller? Jag behöver ju dem, bal, student ja allt ligger ju framför än. Startar iaf med att jag ska vara i plocken imon på Karlssons, kul att känna av lite mer stress när det är löning imon, kan tänka mig att det kommer in en hel del dricks. Sen på lördagen är det hotellet som gäller, ska vara där ganska tidigt, eller tidigare än vanligt så kanske får sluta tidigare, how nice. Men iaf har jag bestämmt att jag och Jimmy ska ha mysfrukost på lördagen med en långpromenad och sedan nybakta scones, äggröra och så vidare : ) Mums! Sen imon ska mamma besöka sömmerskan med, när ska hon måtta och sånt undra jag? Nån gång måste det ju sätta igång, så ivrig alltså ni fattar inte. image547

image546

-

image545

image542 image544

-

Jaha då var man här igen. Dagen startade bra med hotell, måste verkligen säga att dessa lektioner blir allt mer tråkiga och vi blir allt mer ofokuserade. Eller lektionen är tråkig men gruppen är super, sån mysig grupp är vi som hela tiden flödar ut, en fågel har viskat och det finns visst en hel del utav servis och resturang som verkar tycka det med, kul!

Nämnde säkert om katastrofen igår, måste säga att den gick hand i hand idag också. Trodde verkligen att jag hade klarat mig undan, jag menar "killen" hade ju sett mig så allt var ju fint men sedan när jag skulle bege mig på den långa resan hem så stog ju en ny "kille" där.
(Den andre Killen) - Nämen, hallå där. *ler lika stort som kille nummer 1*
(Sandra) - Hej! *Nervöst, "låt mig va ifred och gå hem hej"*
(Den andre Killen) - Dig va ett tag sedan man såg.
(Sandra) "pust" - Ja jag var här igår, men jag såg inte dig. *Kollar på den första killen*.
(Den första Killen) - Ja just det, *storler* sattsar ordentligt nu igen ; )
(Sandra) *nervöst skratt* - Haha, ja man måste ju försöka, så mycket inför sista året.
(Den andre Killen) - Förstårligt, men ett tag sattsade du ju så hårt sen bara försvann du. Man undrar ju alltid var folk tar vägen, om de lixom dött eller liknande.
(Sandra) - Haha, tja här står jag, livslevande vad jag vet.
(Båda killarna instämmer) - Ja där står du.

Alltså jag målar säkert upp dessa "killar" som om de var värsta hemska men de är verkligen jätte trevliga och seriöst über hjälpsamma. Som idag till exempel, jag hade några funderingar kring vår nya motionscykel, den lyser i tre färger nämligen: först blå, sen grön och sist rött. Och jag reagerar ju som att rött är en slags vaningsfärg så jag vågade ju inte redigt cykla över den färgen men den hamnade ju hela tiden där. Det var något värsta High tec men det vissade sig att det var okej att cykla emot rött.

Dessutom undrade jag om han kunde vissa mig lite övningar med fria vikter och visst det blev han jätte glad över fast vi fick ta det nästa gång för jag var ju som sagt på väg hem. Skämtade lite med honom angående de fria vikterna och utrymmet framför speglarna.
(Sandra) - Haha, ja undra om man våga ställa sig där framme jag menar där står ju bara alla byggare.
(Den andre Killen) - Nämen oj, jag kan hjälpa dig att få bort dem.
(Sandra) - Alltså jag är inte rädd för dem, känns bara som att framför speglarna och hantlarna är "deras område" vi tjejer ska visst håll oss till maskinerna men hällst då bara till motions maskinerna. Jag menar jag vill ju inte behöva trycka bara för att jag ska få chans att vara framme med de så kallade "stora grabbarna."
(Den andre Killen) - *Nervöst skratt*

-

Tänkte att jag skulle vara lika duktig idag och gå till gymmet. Efter gårdagens pinsamma situation så har jag lovat mig själv att lixom alla andra att jag likt förbannat nu ska hänga varenda dag på mitt gym, (okej så ofta som möjligt) och varje gång ska den där repa killen se mig. Även fast jag och min mage protesterar så ska jag släpa mig dit, önskar bara att Jesper och Lundahl kunde göra mig sällskap men de verkar ju bara vilja träna på kvällarna vilket inte funkar för mig. Jag har nämligen insett att om jag inte tar bussen på dirren efter skolan till mitt gym så kommer jag aldrig dit, det kvittar vad för det är inte ens lönt. Finner bara ursäkter för varför jag har det bättre hemma än på gymmet som iof är sant men endå.

Sitter i skolan nu och h känner en lukt utav Annas hår, " - jag luktar dig nu Anna " vrålade jag innan när vi hade någon genomgång. Jag tycks aldrig ha förmåga att knipa igen, något positivt för det mesta men enda. Dessutom igår inledde jag operation döda alla fåglar med Niklas eller under Niklas åsyn antar jag. Jag släppte nämligen ner ett tuggummi på marken med en förhoppning att det skulle vara en fågel som skulle sätta det i halsen.
(Niklas) - Du är så egoistiskt, stackars fåglar.
(Sandra) - Vadå? Jag lider väl endå inte av ifall de skulle utrotas, skulle bara tycka det var skönt om man fick fria luftvägar dessutom försvinner ju hotet ifrån ovan att någon skulle bajsa på en.


-

Idagens läge så har jag blivit hotad, ja ni läste rätt hotad minst sagt utav min kära vän Anna Linderoth. Hon spände ögonen i mig som attan och mumlade något med ".. om du inte antar min utmaning så ska du få se på annat" så ja, vad kan man göra än att inte fullfölja denna order/hot?

Jag har då blivit utmanad av Anna (alinderoth.blogg.se) att jag ska lista mina 5 favoritlåtar just nu!
1. Brick & Lace - Never Never
2. Kat Deluna Ft Shaka Dee -Run The Show
3. Panic At The Disco - I Write Sins Not Tragedies
4. Plain White T´s -Hey There Delilah
5. Timbaland Ft One Republic - Apologize

-

Är inte direkt världens grymmaste på att blogga längre, men det kommer i perioder för mig. Vissa dagar är det mycket som händer och andra dagar inte. Idag var inte en sådan dag så kan tillbringa min tid i lugn och ro medans jag skriver här. Hade min tredje körlektion idag, ojoj det börjar ta sig. Anders kände antagligen att han ville vara lite ond idag så han lät mig köra ut i Klostekungskorsningen för att sedan åka mot Bäckalyckan, sicken tyrran han är.

Sedan var det bara att kasta sig till skolan för att glida vidare till ett studiebesök som Anna har varit så duktig och länkat ner så undrar ni mer så kolla in (alinderoth.blogg.se) om ni vill ta del utav mer info. Skolan var hyfsat lugn och det bjöds på en hel del skratt, våran hotellklass/grupp är bara för rolig. Dessutom verkade strulet med studentmössorna ha löst sig, äntligen eller vad ska man säga? Och så ska jag nämna att jag faktiskt varit duktig idag, har nämligen tränat och opinsamt var det inte direkt heller när killen i repan hälsar på mig:
(Killen) - Nämen hej *stort leende*
(Sandra) - Hej hej *glad tillbaka*
(Killen) - Det var länge sedan man såg dig.
Alltså ärligt nu, vill man höra det när man väl debuterar igen på sitt gym? Kände verkligen att jag behövde dra en liten vit lögn, jag vet töntigt men hellre det än sanningen.
(Sandra) - Jaha, eeh jag har haft lite problem med mitt ben.
*Ja, precis benet har det varit fel på, av någon konstig anledning så har det inte velat röra på sig, mycket skumt :S*
(Killen) -Jasså? Aj aj, vad har hänt med det? För mycket träning?
(Sandra) - Ehh, ja precis, typ nåt sånt.
Jag är bara för pinsam ibland, hahaha

 

-

Min slutledningförmåga för idag under min övningskörning med pappa, det är en lång väg till körkortet, eller jag är duktig jag bara tänker och aggerar lite korkat ibland. Som idag när jag skulle "krypköra":
(Sandra) - Alltså jag kommer inte ihåg hur man gör nu igen, ska kolla i boken.
* Stannar bilen och kollar i boken *
(Sandra) - Aja då var det som jag trodde.
* Startar bilen och lägger i växel *
(Sandra) - Gud va trögt det går, så trög är inte den bilen på körskolan.
(Pappa) - Tomgången kanske är på ett annat varvtal i den bilen?
(Sandra) - Men vi rör ju oss knappt för i helvete.
(Pappa) - Såså, pendla nu så ska du se att allt går bra.
* Pappa tittar i boken *
(Sandra) - Måste verkligen vara något allvarligt fel på denna bilen.
* Pappa kollar ner på växellådan *
(Pappa) - Sötnos, ska man ha trean i när man kör krypkörning? Går kanske lite trögt. *Flinar*
(Sandra) - Aha det var därför det gick så trögt, men erkänna endå det är en redig prestation att ens få bilen att krypköra på treans växel?!
(Pappa) - Jag förstår inte ens hur du orkar...

-

Åter tillbaka i bloggens kretsar men ni fattar väl det att bloggen ligger nere så länge Jimmy är hos mig. Har ju som sagt lite annat för mig och så ; ) Har iaf haft en jätte mysig helg, direkt när jag kom hem ifrån Göteborg efter att ha fyndat lite så satt älsklingen där hemma vid köksbordet och hälsade mig välkommen hem, mys : ) Ringde några samtal och fick reda på att vi som skulle ut på lördag inte skulle ut nu, en stor besvikelse men jag pratade med Niklas och Malin om att vadå vi kan väl dra ut endå och bara dricka lite? Det resulterade till att ett blev ett par timmar på amour och det var en jätte mysig stämning : ) Synd att anna var så förvirrad utav alla värktabletter så hon var okontaktbar i flera timmar, sömntutan där.

Söndagen startade tidigt med att hela familjen drog oss upp till en ostmarknad i falubyggden i skövde, jätte mysigt och en massa ost. Det gillade jag och jimmy ♥, har också gått på vår första julmarknad för året också väldigt mysig men ja finns inte så mycket mer att säga, e ju bara en julmarknad trodds allt.

Nu idag så skulle Jimmy ha åkt hem halv tio men på dirren efter mitt prov fick jag ett sms att de hade bokat fel och att han skulle ha åkt på söndagen och inte på måndagen. Så egentligen borde jag tacka Swebuss för att vi fick några timmar extra tillsammans men endå inte, sånt är så himla störigt. Ska ta tag i Annas utmaning sen men först vila lite och ringa henne dessutom ; ) ojoj

-

Jag tänkte avrunda lite för kvällen, mamma tyckte att jag skulle försöka lägga mig så tidigt som möjligt jag är nämligen svulle under ögonon utav trötthet enligt henne. Har ju tidigare nämt att jag har råkat ut för något utslag under ögonen, mamma tror att jag har utvecklat en allergi för min älsklings yoghurt yoggi jordgubb och smultron : ( Så får jag inte fortsätta att äta den för henne.

Imorgon ska en hel del ur klassen och jag till utbildningsmässan i Göteborg, usch va vi på John bauer är ute och far, haha där rök skattepengarna skulle väl pressen trycka. Ska faktiskt bli riktigt roligt, hade ju någon futtig utbildningsmässa på ED som var bra men inget i jämförelse med Göteborgs ju, den är enorm. Imorgon har mamma lovat mig att hon ska kontakta sömmerska : ) Dessutom kommer Jimmy imon och han ska hämta upp mig ifrån skolan myspys ♥ Sen kommer Sara också och gästar oss, få se vad det blir för bus. Dreggla kudden nu, natti!

-

Jag är förbannat trött nu måste jag säga, men jag vet att det kommer slå om när som helst och sedan är jag hur pigg som helst. Hur kan detta vara möjligt? Jag måste lida utav grava sömnproblem, eller kanske inte så enorma men endå. Vaknar varje timme, blickar på klockan och försöker somna om. Imorgon ska jag till jobbet iaf på dirren efter skolan, om jag är trött nu vad kommer jag inte vara imorgon?

Hittat min nya passion här i livet, har säkert nämt det innan men jag säger det igen, Jag älskar avokado! Förr tyckte jag att konsistensen nästan var som svamp och för alla er som känner mig vet ni att jag hatar svamp, kan verkligen dö utav den där lena och slemmiga känslan som svamp ger mig, för allt i världen det kan inte vara nyttigt! Nej jag håller mig till mitt kött, (kött kött kött) och avokado. Ska ringa baby nu snart med, han skrattade som fan när jag berättade om min första övningkörning, verkligen inte roligt det heller! Nu tror väl alla att jag krockade men nej det gjorde jag inte, fick faktiskt beröm för att jag var redigt duktig. Dock så blev jag jätte irriterad på anders när han hela tiden skulle "släppa av passagerare". Jimmy tyckte att jag borde tala om för honom att man bara få ha tre passagerare i baksätet och att jag redan hade släppt ut tio. En gång belv jag så frustrerad och trött på Anders så jag stannade bilen och drog åt handbromsen.
- Varför stannar vi här för?
" Kollar surt " - Vi ska ha fikapaus i denna jävla backen. Jag, du & gänget därbak.
Till slut fattade jag vad Anders verkligen menade, enligt honom så fattade jag ju det teoretiskt men gjorde tvärtom i praktiken, låter som en bra beskrivning utav mig. Var till ock med riktigt roligt att köra till slut, men ska nog hålla med min älskling i det han lyckades få fram emellan skratt attackerna - Jag är en farlig medtrafikant. Ett mycket kortutdrag ur min första körlektion, läs och njut!

-

Är jag den enda med julefrid? Kollat runt bland de andra bloggarna och märkt att alla önskar sig sommar. Det gör verkligen inte jag ( dessa ord kommer jag djupt få ångra någon dag ). Men visst är det något speciellt med julen när snön ligger på backen (förutom på torpa, stackas anna) och när alla lukter och smaker avlöser varandra. Jag är jätte sugen på att ställa till med ett ordentligt julbak men jag äter ju inte ens lussekatter eller pepparkakor, men jag bara vill det för att få känna lite julstämmning när jag och min lillebror lämnar vår pappa att avsluta hela julbaket ensam, en ren tradition hos oss! Det ända som jag kan vara utan är julmaten, det är gott och mysigt men prova ni att servera samma mat om, och om igen 12 gånger innan julafton så får ni se hur sugen man är på prinskorvar och köttbullar, inte så värst. Kan nästan spy bara utav att känna jansson lukten när man rusar rundor på jobbets julbord, men jag hatar ju också jansson så kan ju vara det.

Nej
, men endå ser jag ljuset i mörkret och längtar till första advent då ljustakar och julpynt åker fram och julborden verkligen sätter igång, det är något mysigt att se alla julfärger, gå på julmarknader, komma till jobbet när det luktar kanel, saffran och tända ljus. Julen är trods allt min älsklings högtid! ♥

image534image536image539

-

Usch, jag är så trött nu förtiden och mitt huvud värker. Kan ha att göra med denna dystra och mörka årstid! Jag tror så. Jag har inte än tatt tag i att tvätta mig en, stinky dinky. Men tänkte att så fort jag ha pratat med älsklingen, efter detta avslutade inlägget så ska jag rusa in i duschen. Sara ringde innan och tjötade lite, tjöt-maja och vi bestämde att träffas på torsdag för att busa. Vet inte var det blir men vi får väl se?! Jag kanske hinner träna innan vi träffas men det är ju ingen garanti. Jag har iaf bestämt utan att berätta det för henne att hon ska laga maten, hon var ju så duktigt i söndags så det ska nog inte bli några problem. Har drömmar om den goda köttfärsen som hon jämt brukade göra till mig när de bodde på Branten, men Sara totalvägrar eftersom hon helt plötsligt ha börjat att avsky köttfärsås. Hon & Jimmy är precis lika konstiga. Hur kan man hata köttfärsås? Jag älskar det. Och på tal om något man älskar, måste ringa Jimmy sedan efter duschen återigen krascha ner i soffan.   image534

-

image533


Jag känner mig riktigt tråkig och hängig idag vet inte redigt vad jag ska ta mig till, nått tips hur man blir friskare & frächare på? Tänkte ta mig en dusch snart, och "skrubba bort min fula minn". hahaha. För er som undrar så gav jag igen på Joakim igår sen, satte mig i soffan när han satt jämte och motionerade på vår motioncykel. Han kämpade på ganska bra det lilla livet men jag kände endå att han förtjänade lite pay-back för det han utsatte mig för. Jag grabbade tag i närmaste chipspåse och satt och tuggade samtidigt som jag, mmm mums mums. Jimmy hade nog sagt o-f-e-t, men även fast jag vet att inte min lillebror rörde en minn så kändes det. Jag kände mig åtminståne bättre och det är väl det som räknas. Misson complete.

Nu på fredag så kommer Jimmy ♥ runt 16.00 tiden så tänkte att jag hämtar upp honom efter skolan : ) Mamma har tjatat och sagt att vi ska gå och kolla efter en balklänning innan vi pratar med sömmerskan, och det är väl okej endå fast att det känns, för jag vet vad jag vill ha och ska ha det. Man går bara på bal en gång. Nehe låt mig crasha ner i sängen åter igen ... det är inte roligt.


-


-

Idag så här på farsdag så har jag utsett min lillebror Joakim till den onskefullaste varelse på denna jord, eller i vart fall som boven i dramat! Jag slet och jobbade igår till 3.00 och vaknade utav han som satte igång tv, det var okej för att vadå jag kan ju inte kräva att alla ska anpassa sina tider och intressen efter mig, även fast jag hade velat se det så. Men när han inte låter mig ta min traditionella söndags powernap då har jag all rätt i världen att bli grinig. Och vill ni veta hur han höll mig vaken? Jo nämligen igenom att sjunga en jullåt, bara en som han hela tiden sjöng om, om, om och om igen. Ni vet den här "Julen är här & lyser frid på jorden ...." Ja den hela tiden. Och till en början kan det väl vara rätt gulligt, men när man försöker att jäsa sig till att sova efter middagen så kan man lätt tröttna på de höga tonlägerna i " Julen är här ".  Va verkligen så att jag låg och höll för öronen när jag försökte att finna mig till ro, men nej det gick inget vidare.

När mamma väl började att ropa nu ska vi till mormor & morfar snart så brast allt, och vi kan väl lugnt säga att jag tog ut det på fel person. - Varför i helvete skulle vi åka så tidigt till dem för?! Sen rusade jag ner för trapporna och ångrade mig djupt. Efter det så kom mamma ner i källaren och jag undrade varför vi hade inbillat min lillebror att han kan sjunga egentligen? Eller jo han kan sjunga, fast inte på de höga tonerna, han borde sattsa på de djupare för då är han en ren talang. - Han har en sån röst att han borde sjunga i gosskör eller nånting. Den där gosskörsrösten förstörde min powernap, men trodds allt han är min lillebror.

  

-

Ska åka ner till mormor och morfar nu för lite farsdag fika antar jag, jag får ju inte missa Greys så måste rusa rundor nu i huset för att bli klar innan vi ska åka. Hur orkar jag vara så fåfäng på en söndag förundras jag alltid över. Imorgon är det öppet hus på John Bauer, så kom och besök oss. Jag är egentligen inte så sugen på att vara med, men man gör vad man måste ju.


-

Jag har blivit helt skogstokig på servis och flytta-hemifrån-prylar nu, men de har väl de flesta redan märkt? Sara tog sig ett ordentligt djupt andetag när jag berättade att jag kan komma in i sånna perioder så jag aldrig ens skulle ha en tanke på att lägga pengar på kläder eller skor utan hellre på tallrikar. Detta har väl bara hänt enstaka gånger, men nu har jag suttit de senaste helgerna och klippt och klistrat i min inspirationsbok som jag nämde tidigare. Det bygger på i efter hand, nu är det ju inte så mycket men det kommer att bli.

Så thada, rotade igenom vår källare och våra föråd, hittate min finservis som har varit min gammelfarmor Annas. Den kompletta finservisen ser ni på fjärde bilden medans de andra kopparna är mocka koppar och det finns väl ungifär 4 styck utav varje. Hittade även en jätte fin väska som jag ska använda någon utgång, när nu det blir. Jag har konstaterat jag jobbar jämt!


     


-

Sådär ja, nu vaknade man helt utsliten efter att ha slutat på jobbet igår runt 3.00 tiden. Första timmarna var väl okej men sen efter det så ville man bara döda sig själv. Jag tror inte ni fattar vad folk är villiga att gå igenom för att få alkohol, verkligen skrämmande att vuxna människor kan hålla på så. Vi hade ett avtal med dem att baren skulle stänga 1.30 men när vi väl stängt den började de tjata om att de hade blivit lovade till 2.00, bullshit eftersom vårat serveringstillstånd går ut då. Vi fick öppna upp baren sen igen, men jag var rosenrasande lika så de andra antar jag. Jag kunde säkerligen ha fått sluta en timma tidigare, men vad bryr sig konferansen åt det? Så länge de får sin alkohol så är de väl nöjda.
( Okänd person ) - Vadå har ni stängt baren?
( Peter ) - Ja tyvärr.
( Okänd person ) - Alltså så snackar en snubbe som inte vill tjäna pengar.
( Peter ) - Låt mig säga så här, vilken regering röstar du på? Den svenska antar jag. Och enligt den "svenska" regeringen så får vi inte servera alkohol utan tillstånd. Så du kanske ska rösta på någon annan regering, för visst får vi tjäna pengar och vill, så länge det är tillåtet!
- - - -
Killen sa ingenting mer sen undra varför ; )

Men iaf, ska snart slå in mina farsdag presenter ska först bara äta lite frukost. Min hals skriker efter vatten, varför kan jag aldrig lära mig att andas med näsan? Då hade jag ju sluppit bli så torr i halsen. Förbannat.

-

Ska iväg nu vid 12.00 till Gränna för att släppa av Joakim hos en klasskompis som ska ha kalas idag. Jag, mamma och pappa ska strosa runt i Gränna hade vi tänkt och sedan käka något gott. Sen när vi väl hämtar Joakim så ska jag till jobbet, vad jag förstog så blir det sent ikväll. Jävla konferans! Aja det löser väl sig, tänkte att jag skulle äta lite frukost nu och ringa till baby : ) Dessutom, vilket underbart väder vi har fått eller? helt stört skönt och vackert när snön ligger på backen och solen ligger på. Loveliy ♥ Snart kommer det med börja att lukta jul, börja med julklapparna snart antar jag. Så man inte är sent ute.

-Alltså han är så klockren, min & Annas nya favvorit. " Omen men du då " Sprang vi runt och plågade Anton med i torsdags, Björn Gustavsson i målbrottet, herre gud vilken bravur!

-

Har verkligen inte gjort något vettigt idag, bara luggit och bränt ut mig så att febern ska släppa och det har den faktiskt gjort. Gått igenom lite grejer med och hittat min finservice som är ifrån min gammelfarmor, den är så fin. Dessutom hittat ett par verkliga dyrgripar, varför har jag inte kollat där innan? Jag tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder på både servicen och på dyrgriparna om jag nu bara kunde hitta digitalkameran, jag vet att den är på övervåningen men jag orkar inte att springa upp just nu. Har suttit och spenderat det mesta utav dagen som jag nämde innan framför tv:n men också suttit och klippt & klistrat med mina nya passion, jag är helt enkelt super knäpp. Sara hade nog lätt fått ett spel på mig om hon visste va det var, men det är trodds allt min inspirations källa.

Var tvungen att ringa Jimmy ♥ innan i ren förtjusning, såg nämligen att det snöade här. Så skrek i hans öra:
 - NU ska jag ut och åka snowboard.
- Nej det ska du inte mitt lilla yväder, du är sjuk och stannar inne.
Sen när blev han min mamma undrar jag? Men självklart ha han ju rätt, jag går nog inte heller den där förbirundan-och-säger-hej till Lundahl och Jesper trodds allt, jag pallar inte att pulsa i snön så ska ringa och prata en stund med han nu. Dessutom har jag fixat en mängd nödvändigheter, jag är så duktig, fick även höra ett " Ha det så bra gumman" utav Robban (Min chef på Karlssons), jag är ju inte van vid sånt med Magnus direkt men det är ju trevligt att höra det endå.

-

Jag brinner typ upp, usch. Dessutom är det någon som ringer och väcker mig hela tiden, vem lägger på i örat egentligen? Ska snart gå och lägga mig, tänkte bara dela med utav lite bilder som jag hittade på en cd skiva som vi hade bränt ner.

image514

           

-

Usch, jag har återigen gått tillbaka till sama vanor med att nämligen bli riktigt risig igen, hur ska nu detta gå? Känner verkligen att huvudet känns som en betongklump och lägger jag ner den så får jag aldrig upp den igen. Liknande problem som Jenny kan tänkas ha i dessa tider? haha .. Hela dagen har jag känt mig som ett totalt vrak men det blir ju alltid värre när man kommer hem och börjar att varva ner : / Ja menar i skolan så anstränger man ju sig och ingenting märks ju när men endå har kul.

Jag var nog väldigt kort emot Jimmy innan när jag ringde, hade precis fallit i dvala när telefonen började att ringa. Hela mitt huvud sprängdes och kroppen gick in de mest plågsama positioner. Minns inte redigt var jag sa till honom för jag var knappt medveten men har för mig att jag gnälde en hel del på att jag hade ont överallt. Stackas min älskling ♥ Han skulle i väg nu och äta middag & fira Håkans mamma, så hoppas de alla får trevligt.

Angående Stockholmsbesöket, känner verkligen inte att jag skrev så mycket igår mer än att det var jätte roligt och det var de. Hehe okej vi satt för det mesta i bilen hela tiden, jag och anna gick in i dvala tipp som täpp medans Niklas satt och tjötade hela dit & hemresan, såå inget ovanligt. Väl där så hoppade elever på oss.
- Hej, var är ni ifrån?
- Känner som hemma!
- Ska jag hämta något åt er, kaffe?
- Vilka fina tröjor! Får vi också sånna?
Och så vidare, en jätte mysig skola med jätte utåtriktade elever. Dessutom så fick man ju vara i storstan också och det är ju inte helt fel, fast jag hade viljat se mer utav staden, vi befann ju oss på Liljeholmen hela tiden. Så jag antar att vi missade Whiteroom, hahaha, topnotch!

    

-

Kom precis hem ifrån Stockholm efter vi ha varit där och utbildad Stockholms eleverna. I love Stockholm säger jag bara! Det var hur kul som helst så jag, anna, niklas och pia har haft en kanon dag. Kanske lägger in bilder senare annars så kommer de imon. Ska nämligen ringa till baby nu och sedan kolla på Heroes, super mys!

-

Jag har varit jävligt diskret på senaste tiden med att informera er om mitt privatliv. Förlåt men jag har verkligen inte hunnit med det, så mycket annat som har prioriterats : ) Idag var jag till exempel med Sara, hehe hon tvingade mig rundor på stan i jakt på den "perfekta jackan". Jag visade upp ett antal som jag tyckte va snygga, men lilla fröken stavåker skulle bara klaga. Hittade en ulljacka som jag tyckte skulle vara ûberläcker på Sara som jag tvingade i henne i.
( Sandra ) - Prova nu denna kvinna!
( Sara ) - Men, det är ju inte min stil lixom.
( Sandra ) - *suckar* Gör det till din stil då?
( Sara ) - Som du tjatar jag ska prova den, men jag säger bara det, tvinga mig inte att gilla den, för det gör jag inte!
( Sandra ) - Haha vi får väl se.
Sara krånglar på sig den gråa ulljackan med markerad midja och tittar mycket skeptiskt på den, det blir en hel del hmm blandat med en gnutta grimaser. Många frågor som, "ska den verkligen va där?", "ser det inte konstigt ut där bak" ock så vidare dyker upp innan hon utropar:
JAG ÄLSKAR DEN : ) Jag tar därför all kredd för att Sara nu i vinter inte ska frysa bröstet av sig. För att tillägga så hittade även jag en jacka idag på stan, hehe spanat rätt länge på den och bestämde äsch nu köper jag fanskapet.
( Sandra ) - Jag har faktiskt drömt om den där jackan.
( Sara ) - Du är störd, drömma om jackor? Var är ditt problem egentligen?

Jag kollade igenom Saras skolkatalog också eftersom jag inte deltog på skolfotograferingen, gottade mig i Spanien så hade jag ju turen att slippa fotograferingen men oturen att missa att få en katalog.
( Sandra ) - Han ser förjävlig ut, ser ut som han har brun utan sol.
( Sara ) - Bög!
Stal detta ifrån Saras blogg, jag orkade seriöst inte skriva det. Ska dreggla kudden nu & i natt ska jag drömma mys med Jimmy, det är bestämt och klappat ♥ Jag saknar han som fan, Ge mig morgon mys. Dock så söker jag ju inte närhet hos andra människor på bussen som Malin gör:
( En ilsken Malin ) - För helvete! den ända närkontakten jag får är ju när jag tappar balansen och trillar in i folk på bussen. hahaha måste vara jobbigt för henne nu när hon har körkort, nehe sängen var det.

-

Finner mig själv i att sitta och fundera på saker med framtiden att göra. Under veckans gång med Jimmy som sängkamrat så har jag haft ett ypperligt problem med att sova, och detta inte bara för att han tränger in mig mot väggen utan jag kan bara vakna i ren panik utav att jag känner mig så stressad. Varför nu dessa samanbrott? Ingen aning. Har precis varit och lämnat av min älskling med, känner mig sådär lagom deppig. Ska kanske återgå till soffan för några samtal? Låter som en bra ide för mig just nu.

-

Hihi, idag är min och Jimmys halvårsdag, och vi har typ bara mysigt och ätit en massa gottis : ) Åkte en liten runda inne i stan, och tog med oss Joakim, litet äventyr det där att hyra film. Tänkte kollat in var mami och papi pratade om för lägenhet. Har ingen aning om vart den skulle ligga men aja, hon sa att den skulle vara fin och det är den ju säkert. Hinner inte skriva så mycker mer nu, ska fortsätta vår myskväll : ) ♥

RSS 2.0