Skumparty

Haha såg i min mejl nu att jag hade fått ut nån som information om skum disco. Goosh, vad det var länge sedan man var på något sådant haha. Minns faktiskt inte vad jag var i för ålder förra gången, faktiskt minns jag inte så mycket ifrån den kvällen.
- Hade ni kul igår kväll?
( Jag ) - Hade verkligen kanon kul : )
- Ska du säga sandra, du låg ju på golvet hela kvällen.
( Jag med drömmande ögon ) - Ja vadå då? Det var ju så mycket skum.

Och nej jag låg inte och spydde på golvet, dock ej. Antar att jag typ hade försökt att simma och hoppa runt i allt skummet med tanke på att dömm utav mina kläder haha. Vet inte om det bli någonting sådant  mer, kanske under ens studentdagar men inte nu på ett tag.

Dock så skulle jag ju med ett lätt hjärta kunna säga att skumdisco/party ändå är den bästa form utav arrangemang som jag skulle gå på. Har lite svårt för att bara stå där och dansa och så. Största problemet är antagligen att jag inte har någon rytm eller taktkänsla i kroppen, iof brukar inte jag eller någon utav oss bry sig så mycket utav detta. När man väl fått i sig en del så kan nog alla erkänna att det känns som man äger på dansgolvet. Sen har vi ju det andra problemet nämligen killar. Okej jag har inget för att killar dansar och så, men gör det helt 50 mil ifrån mig. De flesta tjejer vet nog vad jag pratar om när en kille helt omotiverat träder fram till en och som en kelsjuk hund börjar jucka mot ens ben och kropp. Klassiskt grepp är att killen alltid smyger sig upp bakifrån på tjejer så att han inte ska visa sitt fula ansikte. För hitills har jag bara råkat ut för att sånna vill dansa med mig. Antingen är det mig det e fel på eller så är det bara de fula killarna som verkligen vågar ta sig en sväng om. Eller så kanske de ser sig en chans att verkligen få nått, eftersom de flesta tjejers dröm verkar vara att få sin rumpa juckad mot en total främling.

Och när jag endå är inne på ämnet så kan vi väl ta upp danser med kompisar. Och om jag tyckte det var otroligt pinsamt när okända killar smyger sig upp, då kan ni räkna med att jag nästan dör när någon utav mina killkompisar gör det. Jag antar att de gör de för att jävlas men det ser verkligen för jävligt ut. Det finns inget som gör mig så livrädd som när en kompis helt plötsligt grabbar tag i mina höfter och börjar knida sig emot mig. Tacka vet jag alcohol, men om jag skulle bli tvungen att supa mig så full så att jag någonsin skulle tillåta något sådant så skulle jag säkerligen ligga död någonstans. It aint going to happen!

Och nu över till tjejerna, ja ni tjejer för ni splipper då inte undan. Kan inte fatta vilken konkurens det iegnligen är på dansgolvet, för alla försöker verkligen bevisa att det är dessa tjejer som killarna ska dansa med för de är så snygga, sexiga och förhoppningsvis singlar. Så snabbt om inte dessa solodanser lyckas så ska man grabba tag i första bästa tjejkompis och slingra sig runt henne. Avskyvärt om ni frågar mig, visst jag blir också närgången och kan dela ut pussar till tjejer ibland. Men jag skulle aldrig kunna förvandlas till den där juckande hunden som försöker stoppa ner sina tunga så långt ner som möjligt i kompisens hals. Issch!

Slutligen för att nå klimax i denna eeh diskution med mig själv antar jag så skulle jag vilja se att man visade respekt på dans golvet precis som man gör i det verkliga livet. För det är verkligen otroligt men hur mycket jag än försöker pressa sönder min närmaste dansande granne så lyckas jag hela tiden trampa på någon ny. Och sen då när de stora killarna börja puttas så blir genast jag totalt chanslös. Undra om det äns är möjligt att få behålla sin dansplatts för en minut utan att någon armbågar än, knuffas eller trycker bort en med sina kolosala rumpa. Bister värld vi lever i. Men endå, lika glad är jag för det : ) Ska prata med Jimmy nu

image100Kommentarer
Postat av: Jimsan <3

du e la för go du. jasså du låter andra killar dansa dirrty med dig my love?:O aja får jag väl leva med antar jag. och ifall ngn "stor" kille knuffar dig ska jag knuffa tillbaka;) lungt baby;) hehe älskar dig hoppas dte kommer mer om din dag idag iaf. kyssar och smek

2007-05-09 @ 17:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0