Sjukling

Ja, exakt like hell alltså. Men känner att jag är på bättrings vägen nu iaf : ) Måste fan ta tag i mitt liv lite med, är så utråkad så jag skulle kunna dö i min säng. Inte ens skönt längre med sovmornar och ja när man har den upplevelsen så kan man nog enkelt konstatera att uttråkningsgraden är hög. Fattar egentligen inte hur man kan bli förskylld nu när sommaren ändå är på väg? Nå¨tt litet duktigt geni som kan förklara detta? Okej hade väl lite lite kläder på mig i måndags och frös som fan ;P trodds min baby var ur gullig och lånade ut sin jacka. Haha jag såg helt efterbliven ut, som de måste ha skrattat. Alltså var ju inte kalas full, utan frös så in i helvete så var nog minst sagt ossocial, det krävs mycket för att jag ska bli det. Men jag och frya, naj naj naj. Det går bara inte ihop sig serrni.

Min dag har då spenderats i min säng, mami väckte mig vid halv åtta i morse. Dumma henne, så egentligen hade jag tänkt att ringa Jimmy och gulla lite med han innan jobbet, men jag antar att jag inte hann göra det innan jag somnade igen och vaknade upp med mobilen i handen och klockan stog på 11.00 vilken jävla osis. Alltså inget kul med att vara sjuk, för det första finns inget att göra, inga tv program eller nada, för det andra så jobbar alla eller går i skolan så inte mycket till kontakt där. För det tredje det suger helt enkelt och jag känner mig jätte skabbig. Ska ta och duscha av mig all min sjukdom nu, jag vet att jag inte ska klaga egentligen. Men det är nu så att jag har nog ett utav världens bästa immun försvar, jag blir alltså aldrig sjuk, det är uteslutet. Men trodds detta så drabbas jag utav denna plåga. Big ass hell.   

Så va gör jag om dagarna? Nja väntar på att Jimmy ska komma hem så man få snacka lite med honom, på att polarna ska sluta skolan så man kan höra hur deras dag har varit mycket roligare än min. Dessutom suttit och lyssnat på en hel del musik. Den som har spelats mest dessa tre dagar är lätt Rihanna - Umbrella. Sjukt bra om ni frågar mig, vet inte varför men den låten lyckas göra mig både ledsen och lycklig på samma gång. Underbaring

Och för att förgylla min dag lite till för jag har nämligen inget bättre för mig än att sitta här och berätta om min just nu så patetiska dag så känner jag en brännande känsla på min tunga. Kanske ha bitit mig eller liknande, för kan verkligen inte  ha bränt mig, har inte smakat av någon mat idag. Och nu när jag kollade på den så var den helt gul, antagligen för mami lagade en jätte god gul sås till den baconlindade kycklingen, muma. Men det ser dock lite äckligt ut så ska ta min tungskrapa och skrapa bort skiten. Tänk så skulle Jimmy se det, haha skrämma iväg han ordentligt. Vill ajg ju verkligen inte hun.

Usch, saknar han så mycket verkligen : / Inte lätt men det löser sig, träffar ju han nästa fredag. Vilken lycka, sedan blir det ju en massa mys i sommar också, kan knappt vänta. Bara planer än så länge, vi får nog spåna vidare lite men planer är ju till för att bli verklighet : ) Såå mysigt. Ska snacka med Jimmy  nu så kankse skriver mer senare, om jag pallar, har lust och orkar. Haha trams samma sak fast jag lyckades hitta tre olika ord. Du vet älskling, jag saknade dig i morse, inte samma sak att vakna upp utan dig.

Kommentarer
Postat av: DIN Jimsan

Så otroligt underbar du är sandra. du e bäst så du bara vet det... Min näsa rinner så ja det va la bara för att jag lånade ut min jacka till dig och Lina :p Men som Gentlemannen man äre så gör man ju det;) hehe... Älskar dig Sandra....... Kyss&Gull

2007-05-03 @ 21:12:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0