Pannbiff :)

Jupp du ser rätt älsklingen, jag ska med få äta pannbiff idag. Dock så tjatade jag inget på papi för att få den maten, när jag nu kom upp i köket så stog han där och stekte lök och annat  gott. Mums husman är verkligen bäst, hehe. Satt och hade föehoppningar på att det skulle bli fint väder idag. Ser inte ut som det än, men man vet ju aldrig.

Borde verkligen börja ta mer kort till bloggen dessutom funderar jag på om jag inte ska göra om dess design nu igen. Pust, bara det att jag är så jävla velig, jag vill ha det på ett speciellt sätt men det går bara inte : / kasst alltså. Men aja, vi få se vad jag lyckas att få fram. Ska ju som sagt plugga lite nu, slutsputten innan sommaren och sedan jobba klocakn 17.00 jag vet jag sliter ut mig men hoppas att jag och Ellinor ska kunna stänga resturangen och vara klarar redan vid 22.00 idag eftersom resturangen redan stänger vid nio. Detta återstå att se, beror lite på hur många gäster vi kommer få utöver de 28 stycken som ska käka buffe? eller? Magnus hade ju endå tänkt att jag och Ellinor skulle hinna att duka hela hyllan endå så han kan väl inte räkna med att det skulle bli så jävla mycket : s

Men ja, ska väl försöka plugga in det sista på geografin, haha önskar faktiskt jag slapp det men jag vet att pia kommer att stå och dra tag i mig så fort hon får chansen : / Aja, sånt löser sig, dessutom ska man läsa ut en hel jävla bok med, rätt snuskig var den om ni frågar mig. Inte sånt där roligt tantsnusk utan bara allmänt snuskig, hur det nu kommer sig att en bok kan vara tråkigt snuskig har jag ingen aning om men den lyckades. Grattis. Pust, nä, ska ta tag i mitt liv nu, haha oofta jag säger det nu för tiden?

Kommentarer
Postat av: milla

hmmmm tantsnusk??vad är det??? e vi tanter snuskigare än andra?=)
Hoppas dagen gick bra iaf med jobb o så..Och du; vi hade INTE pannbiff utan ryggbiff men i övrigt nästan detsamma=) ha det bra så syns o hörs vi snart igen=)

2007-05-20 @ 19:30:12
Postat av: Jimsan <3

haha ja du får fanimig ta och ta tag i ditt liv älskling;) flytta te hbg o bli min varje dag ( L ) hehe. du e min varje dag men va med mig 6 gånger i veckan typ ;Ä älskar dig baby du e bäst. kyssar o smek

2007-05-20 @ 22:28:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0