Haha, läste precis en tjejs blogg och en kommentar hon hade fått. Jag pallar inte bry mig om vem det var eller varför, men att snacka om att folk inte ska bry sig när man själv egentligen bryr sig är du dubbelmoral all over. Jag ser bara inte problemet i allt som finns nu förtiden. Speciellt er tjejer, växer vi någonsin upp eller? Vi kanske har tänkt att vara så fittiga emot varandra som alltid, spelar inte mig någon roll så länge ni håller mig utanför det. Har alltid viljat se oss som en enan palt istället för en splittrad, jag menar att kämpa emot varandra kan aldrig vara en lösning. Väljer hellre att leva för dagen och njuta utav den, att bry sig för mycket innebär problem men att inte bry sig överhuvve taget är ett större problem, jag väljer att lägga mig på en nivå där jag bryr mig om saker som är viktiga och struntar i sånna som inte har betydelse. Mitt liv hade ibland nog varit mycket enklare om jag hade fötts med snopp. Killar tjaffsar inte som vi eller snackar skit som oss, de klipper till varandra och sedan är de sams. Kanske en metod som jag skulle börja att prova : / humm.

Ska återgå till mina vardagliga beskymmer nu, allt detta gör mig så förvirrad. Detta djupa snack och sånt. Jag kan väl kortfatta mig som att jag är en enkel individ och förstår inte de flesta människors problem, jag väljer att lära utav andra än att göra dem själv. Har funkat för mig hitintill och kommer nog funka mycket bra nu med är min teori. Och för att prata om mitt liv just nu, fattar inte hur jag kan ha det så bra som jag har det nu, jag menar förtjänar jag verkligen detta? Det är obegripligt att man kan vara så lycklig som jag är just nu : ) Mycket beror på Jimmy , mina polare och min underbara familj som jag varje dag lär mig att uppskatta mer och mer. Allt är helt enkelt underbart. Dessutom ser det ut som våra planer kommer att gå i verket trodds allt, jag älskar dig hunny, du är det bästa som någonsin hänt mig < 3 så lycklig : )

Det gör så ont i mitt hjärta att veta att du är olycklig min vän. Du betyder så mycket för mig och fast att det kanske är svårt att se något ljus i denna situvation så försök. jag vet att det e svårt har varit i precis samma sitt, eller en liknande, ja du vet. Konstigt hur något som har gjort en så lycklig kan göra en så olcklig på bara en sekund. Keep up the good work, det lönar sig alltid i längden. Precis som allt annt du är värd mycket (   v   )

Kommentarer
Postat av: Jimsan

ja samma här L, keep it up you girl;) nawe baby du är det bästa som hänt mig med ovh det vet du, fatta att du bara behöver börja lite på mig mer. älsjkar dig så sjukt mycket och jo jag litar på dg jag e orolig för jag älskar dig hun. du e ju mitt allt. kyssar och smek love <3

2007-05-24 @ 22:22:33
Postat av: Lina

tack älskling, nu måste vi köpa skor så lina slutar gråta, för nu sitter hon hos honom och det går inte bra... inte alls!

2007-05-26 @ 10:42:48
Postat av: lina

tack älskling ! det betyder massa! och du känner mig! här deppas det icket!

2007-05-27 @ 12:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0