ny design kanske?

Ja jag vet, den nya designen kanske blev en aningen för mycket svartvit, hehe. Men ville ha en enkel och stilren sådan och ja, denna få duga så länge. Jag antar att ni inte läser min blogg bara för att den enbart är vacker : s Få jag verkligen inte hoppas. Haha.

Så idag har jag inte gjort mycket ska jag säga er, mer än att ha varit ute i det underbara vädret och till och med lyckats bränna mig en aning på ryggen. Hudcancer nästa? Nä men det är inte så farligt, utan bara värmer till lite. Hehe brukar vara så, mitt första steg till att bli ordentligt pepparkaksbrun lixom. Ligger väl lite efter alla andra men att vara brun och så intresserar inte mig så himla mycket, jag nöjer mig med andra fröjer och njutningar. Jimmy är ett mycket praktfullt exempel utav dem, låter lite som jag pratar om en häst ; / haha.

Pratat en del med honom idag med, alltid Han tog visst ledigt den fuskisen ifrån sitt jobb, okej jag var ju med ledig idag men det hör ju inte hit : ) hihi, Dessutom fick jag ett trevligt samtal idag ifrån Lina som berättade om allt som hade hänt på balen och hur det hade gått. skvaller, skvaller alltid lika kul att var en utav dem som har koll. Annars som sagt har min dag inte handlat om mycket mer än solning och Jimsan snack : ) Lyckades ta mig igenom svenska boken med, hurra för mig. Så ska bara nu ta mig tid att placera min röv på stolen och avsluta arbetet nämligen läsloggen. En utav de sista sakerna jag behöver göra i skolan. Innan kändes det som jag hde en jävla massa kvar, men nu är jag super lugn : ) Känns skönt och betryggande det.

Imorgon så blir det högskolan för hotellgruppens och min del, vi ska nämligen lyssna på pias ky - elevers examensarbete inom hotelleri. Kan nog vara lärorikt och än och anna ide och tanke kommer säkerligen dyka upp. Bara det att vi är tvingade att ha på oss våra fula hotellkläder ni vet de där kavajerna med axelvaddarna och byxorna som inte sitter så smickrande om baken? ( Det kvittar vilken bakman har, ser ut som rumpan hänger ). Så detta ska jag och Niklas tvingas ha på oss på bussen till högskolan : / Pust och Pina. Tro jag dock glömde min kavaj hemma : ) så ska bara behöva dras med den vita skjortan plus de äckliga byxorna. Ska försöka att överleva.

Kommentarer
Postat av: lina

hjärtat!

2007-05-23 @ 14:42:23
Postat av: Jimsan

du är bäst gumman;) du e fan het i dina hotellkläder baby;) hehe. men men låter ju som en underbar dag, att få prata så myckert med mig ;D hehe. älskar dig gumman. kyssar och smek // Din Jimsan <3

2007-05-23 @ 21:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0